ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"

Go down

Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna" Empty Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"

Post by Hektorović 4/9/2021, 19:34

https://www.dnevnik.ba/vijesti/dodik-za-razlaz-rs-proglasiti-neovisnom-drzavom-bosnjacima-njihovu-drzavu-hrvatima-herceg

Dodik za razlaz: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu"
Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna" Milorad_dodik8_121218_apd_1
"Mi nikoga nećemo napadati i izvan entitetskih crta nećemo nikoga dirati"
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je tijekom današnjeg posjeta Garavicama, gdje je prisustvovao obilježavanju stradanja srpskog naroda u tom mjestu 1941. godine, narodu poručio da bude uvjeren u vlast Republike Srpske i mir koji osigurava.
Dodao je i kako ne vjeruje u mogućnost rata te naglasio da "Republika Srpska ima potencijal obraniti svoju samostalnost od onih što nešto prijete iz Sarajeva".
- Mi nećemo nijedan potez učiniti da destabiliziramo i dovedemo do bilo kakvog sukoba. Nikoga nećemo napadati, mi izvan entitetskih crta nećemo nikoga dirati, ako dođe ne prostor Srpske branit ćemo se i u to ne treba nitko sumnjati, rekao je Dodik.
Smatra da je jedini način za miran život na ovim prostorima razlaz, prenosi Srna.
- Da se RS proglasi neovisnom državom, naravno da Bošnjaci, muslimani imaju svoju državu BiH, a Hrvati da imaju Herceg Bosnu, rekao je Dodik.
Dnevnik.ba
Hektorović
Hektorović

Posts : 21748
2018-04-10


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum