ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata

Go down

Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata Empty Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata

Post by epikur37 20/8/2021, 13:53

Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata 3875708-717x478
[size=42]Škoro objavio da napušta društvo iz Domovinskog pokreta: “Želim vam sretno buđenje na groblju političkih diletanata”[/size]
Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.
Bivši predsjednik Domovinskog pokreta Mirosalv Škoro upravo je objavio na svom Facebook profilu oštar odgovor stranačkim kolegama, kojima je poručio da “odlazi iz njihovog društva”.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti”, piše Škoro.


“Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva.

Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”, piše Škoro dodajući: “P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra”, napisao je Škoro.
https://www.novilist.hr/novosti/skoro-objavio-da-odlazi-iz-domovinskog-pokreta/?fbclid=IwAR2RM2h2hEtDuc_UoS0LufiDJXlWb94u5h8-OK6cqjWaLSVjn1ZyN1CffmQ
..................
Vucino, marcelo, abe...


kaj je sad ovo kod vaše ekipe...msm stvarno, ono, ja..ehm.
epikur37
epikur37

Posts : 41378
2015-08-06


Back to top Go down

Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata Empty Re: Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata

Post by mortal 20/8/2021, 16:28

@epikur37 wrote:
Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. 


"Poštovani" general Glasnović bio je također dionik šatora kada su pozivali Hrvate i branitelje u zaštitu.
Jednom sam i sama otišla. Trebala se Trešelićka prošetati sa svojom ekipom. To mi piknulo živac, poremetilo rad želuca. Taj dan bila je prisutna i pokojna Nevenka Topalušić, Oskar Šarunić i drugi branitelji.  Oskar je krenuo fotografirati Nevenku i prijatelje pa kad su pozvali nas i mi smo stali uz njih i slikali se. Nažalost fotku nemam. 
Stajala sam s jednom gospođom iz Gradiške čekajući najavljeni trenutak, nažalost izgubila njezin kontakt broj. Došao je Glasnović stao s nama dvijema i počeo priču. Naravno prva pitanja su bila osobne prirode. Od kuda si, tko si? Kao ozna. Kada se približilo vrijeme dolaska Trešeličke i ekipe pozvao nas je da se povučemo da će sad Trešelićka s ekipom prolaziti. To mi nije sjelo, ni danas još uvijek. Ako si se brinuo za nas dvije zašto ti sam nisi stao na put. Čemu da se povlačim da bi takvima napravili mjesto za prolaz. On se povukao, ja sam se izdvojila od ekipe i stala na stazu kojom su se izdaleka kretali. Bilo je dosta policije. Ako postoji javna staza za žitelje Hrvatske onda i ja imam pravo na tu stazu. Oni su mene zaobišli. 
Mutno je pozivanje Hrvata na jedno, a kad dođeš susretneš se s drugačijim ponašanjem. Sve skupa dobije izgled isplaniranog scenarija i razmišljaš tko je u pozadini svega.
Od Glasnovića sam do sada čula samo glasne parole. Od djela ni D. Kao da je svojom pojavom spriječavao druge da izbiju u vrh.
Sad se Škoro poziva na upravo tog Glasnovića. 
Treba dobro razmisliti tko su ustvari pravi politički zomboidi u Hrvatskoj kao i u Hrvatskoj desnoj opciji??

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 15599
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum