LA LIGA 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: LA LIGA 21/22
Doc će kad Hajduk izgubi...FRANK wrote:Di je Zekan
Odma minut nakon sta Hajduk izgubi, bit će tu...
Sad ga trenutno nema...
:(
fridrih_niche- Posts : 796
2021-02-25
Barca dogovorila dolazak vrhunskog pojačanja, koje je smeće od covika...
Najs...
:D
Najs...
2021-02-25
Ha, ha, ha ... Mog'o je Ancelotti Luku i na gol staviti ... I opet bi bio najgori na terenu ... Sad je Luka kriv kaj se Ancelotti totalno pogubio ... Al' dobro, Luka je u 37. godini prvi puta u životu stavljen na poziciju centralnog napadača, iduću utakmicu očekujem ga na stoperu ... To ti je isti kurac kao kad je Dalić stavio Rebića na centralnog napadača i normalno da je čovjek svaku utakmicu bio najgori na terenu ...End wrote:DOŽIVJELI TEŠKI DEBAKL / Modrić je proglašen najgorim igračem El Clasica, a pogledajte kako je Marca opisala njegov nastup
govno lopovsko precijenjeno
Zeko-
2015-08-26
WC igrač može igrati bilo gdje na terenu.
upali si city pa pogledaj kako KDB igra lažnu 9, a usput i def. veznjaka i playmakera, možda naučiš nešto pod stare dane, makar teško koliko ti je mozak ispran bankomatskom prevarom.
upali si city pa pogledaj kako KDB igra lažnu 9, a usput i def. veznjaka i playmakera, možda naučiš nešto pod stare dane, makar teško koliko ti je mozak ispran bankomatskom prevarom.
End- Posts : 20115
2015-08-25
Jebeš KDB-a, taj Luki nije ni do koljena ... Možda će biti, ali zasad nije ... Očekujem inače iduću utakmicu Cityja sa KDB-om na 9-ki i živo me zanima taj cirkus ... Kaj se Luke tiče i za tvoju informaciju, ja govorim da je on najbolji veznjak svijeta, a ne napadač, kao što je KDB u TOP-5 svjetskih veznjaka, a ne napadača ... A ovo da WC igrač mora igrati bilo gdje na terenu je glupost kakvu još nikada nisam čuo i pogotovo da bi 9-ku mogao igrati Luka Modrić sa svojih niti 1,70 m visine ... Daj se prestani prolijevati sa takvim glupostima ...
Zeko-
2015-08-26
Ti si svojevremeno prolivao govna da je to najveci igrac svih vremena.Zeko wrote:Jebeš KDB-a, taj Luki nije ni do koljena ... Možda će biti, ali zasad nije ... Očekujem inače iduću utakmicu Cityja sa KDB-om na 9-ki i živo me zanima taj cirkus ... Kaj se Luke tiče i za tvoju informaciju, ja govorim da je on najbolji veznjak svijeta, a ne napadač, kao što je KDB u TOP-5 svjetskih veznjaka, a ne napadača ... A ovo da WC igrač mora igrati bilo gdje na terenu je glupost kakvu još nikada nisam čuo i pogotovo da bi 9-ku mogao igrati Luka Modrić sa svojih niti 1,70 m visine ... Daj se prestani prolijevati sa takvim glupostima ...
Cak si izjavljivao da je bolji i od Messija.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19200
2015-09-13
Ti si glup k'o kurac, jer nisi u stanju razumit 2 rečenice ... Ja sa napisao da je Luka Modrić najbolji vezni igrač, a to nema baš puno veze s Messijem ... Dakle, još par puta: vezni igrač, vezni igrač, vezni igračFRANK wrote:Ti si svojevremeno prolivao govna da je to najveci igrac svih vremena.Zeko wrote:Jebeš KDB-a, taj Luki nije ni do koljena ... Možda će biti, ali zasad nije ... Očekujem inače iduću utakmicu Cityja sa KDB-om na 9-ki i živo me zanima taj cirkus ... Kaj se Luke tiče i za tvoju informaciju, ja govorim da je on najbolji veznjak svijeta, a ne napadač, kao što je KDB u TOP-5 svjetskih veznjaka, a ne napadača ... A ovo da WC igrač mora igrati bilo gdje na terenu je glupost kakvu još nikada nisam čuo i pogotovo da bi 9-ku mogao igrati Luka Modrić sa svojih niti 1,70 m visine ... Daj se prestani prolijevati sa takvim glupostima ...
Jel' sad razumiš tupko kostarikanski?
Zeko-
2015-08-26
Utra sam te u crveno slino tatticarskaZeko wrote:Ti si glup k'o kurac, jer nisi u stanju razumit 2 rečenice ... Ja sa napisao da je Luka Modrić najbolji vezni igrač, a to nema baš puno veze s Messijem ... Dakle, još par puta: vezni igrač, vezni igrač, vezni igračFRANK wrote:Ti si svojevremeno prolivao govna da je to najveci igrac svih vremena.Zeko wrote:Jebeš KDB-a, taj Luki nije ni do koljena ... Možda će biti, ali zasad nije ... Očekujem inače iduću utakmicu Cityja sa KDB-om na 9-ki i živo me zanima taj cirkus ... Kaj se Luke tiče i za tvoju informaciju, ja govorim da je on najbolji veznjak svijeta, a ne napadač, kao što je KDB u TOP-5 svjetskih veznjaka, a ne napadača ... A ovo da WC igrač mora igrati bilo gdje na terenu je glupost kakvu još nikada nisam čuo i pogotovo da bi 9-ku mogao igrati Luka Modrić sa svojih niti 1,70 m visine ... Daj se prestani prolijevati sa takvim glupostima ...
Jel' sad razumiš tupko kostarikanski?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19200
2015-09-13
Lako se iskopaju izjave u kojima Zekan govori da je mali lopov bolji i od Messija...
Amper to lako riješi...
Amper to lako riješi...
2021-02-25
I inače, Messi je proglašen najboljim playmakerom svita bar u pet sezona...
Zar to ne znaci da je Messi i vezni igrač?
2021-02-25
Ne mogu se sjetiti.. To je bilo davno...fridrih_niche wrote:Lako se iskopaju izjave u kojima Zekan govori da je mali lopov bolji i od Messija...
Amper to lako riješi...

Andreas Goldberger wrote:Ne mogu se sjetiti.. To je bilo davno...fridrih_niche wrote:Lako se iskopaju izjave u kojima Zekan govori da je mali lopov bolji i od Messija...
Amper to lako riješi...
2021-02-25
Čekam ...fridrih_niche wrote:Lako se iskopaju izjave u kojima Zekan govori da je mali lopov bolji i od Messija...
Amper to lako riješi...
Zeko-
2015-08-26
Glupo je od tebe da ideš u laž samo zato da bi bio kontra mene ... Preglupo čak ...fridrih_niche wrote:I inače, Messi je proglašen najboljim playmakerom svita bar u pet sezona...
Zeko-
2015-08-26
a uz to i najbolji napadac s najvise asista i golova, a visok 1,69 mfridrih_niche wrote:I inače, Messi je proglašen najboljim playmakerom svita bar u pet sezona...
ali bankomat koji ima 1,70 ne moze odigrati ulogu lazne 9 jer je prenizak
End- Posts : 20115
2015-08-25
Za koju to "ovu godinu"? Pa dok je igrao u Barceloni on je tamo bio sve, i play i napadač i krilo, sve od centra prema naprijed i apsolutno sve se vrtilo oko njega i zato su zadnjih godina i prolazili kako su prolazili ... Sad se vide njegove kvalitete kad u ekipi za suigrače ima pun kurac zvijezda i među kojima je totalno izgubljen jer se po prvi puta u njegovoj karijeri ne vrti sve oko njega i tu je on samo "jedan od" ... Osim toga, tvoj prijatelj dalmatinska forumska

Zeko-
2015-08-26
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 21