BARCLAYS EPL 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 37
Page 33 of 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: BARCLAYS EPL 21/22
Pederluk...darth_vader wrote:Ajme koji užas![]()
:(
fridrih_niche- Posts : 779
2021-02-25
Trojka u pušenju ispod stola… 

,,Pa će uzmem kralsku sablju i toj kralsko sve oružje, pa će idem č’k u Pčinju, č’k u Pčinju Prešev-Kazu, pa će pređem Vardar vodu, Vardar vodu b’š golemu, će se tepam s tija Turci, s tija Turci, Arnauti...”
NAPREDNJACI, MILOST NE TRAŽIM-NE BIH VAM JE NI DAO!
Princ od Čaira-
2017-01-29
Princ od Čaira wrote:Junajtid u pušenju ispod ‘malog’ Arsenala…
2021-02-25
,,Pa će uzmem kralsku sablju i toj kralsko sve oružje, pa će idem č’k u Pčinju, č’k u Pčinju Prešev-Kazu, pa će pređem Vardar vodu, Vardar vodu b’š golemu, će se tepam s tija Turci, s tija Turci, Arnauti...”
NAPREDNJACI, MILOST NE TRAŽIM-NE BIH VAM JE NI DAO!
Princ od Čaira-
2017-01-29
Dobro, nije ni Konferencijska liga losa za Junajtid...
<3
<3
2021-02-25
Redsi rutinski protiv Čmarsenala. Samo bod razlike je, voda u ušima arapima.
nestalo ulja...citav svet je pokupovao suncokretovo ulje iz trgovine...nema pomfrita u fritezi vise...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
ajme kakav dan pocela sezona formule 1 i pobjeda ferrarija dali ce nakon 15 godina biti prvaci opet...
EstebanEnrique-
2014-04-16
PORTUGALAC IZVAN KONTROLE / Procurila vrlo neugodna snimka za Ronalda, pobješnjeli Cristiano razbio navijaču mobitel
uzjapureno cigansko govno
Ronaldo smashing someone’s phone at full time
— EvertonHub (@evertonhub) April 9, 2022EFC pic.twitter.com/nw0XIK2enR
uzjapureno cigansko govno
End- Posts : 20110
2015-08-25
A nakon utakmice Cristiano Ronaldo pokazao je svoju tamnu stranu. Naime, dok je išao prema svlačionici istrgnuo je mobitel iz ruke jednom Evertonovom navijaču, koji ga je pokušao snimiti i nešto mu je dobacivao, te mu ga je bacio na pod, što možete pogledati ovdje.
'Bila mu je to prva utakmica'
Sada se javila majka napadnutog dječaka te je otkrila kako je njen sin autističan te da mu je ovo bila prva utakmica na kojoj je bio.
"Na kraju susreta su igrači Uniteda krenuli prema svlačionici. Mi smo imali karte za mjesta uz tunel pa je moj sin odlučio snimiti igrače. Snimao ih je sve redom, a onda je došao Ronaldo koji je spustio štucnu te se vidjela krv na njegovim nogama. Moj sin Jacob je spustio mobitel kako bi to snimio, ništa nije govorio, a onda mu je Ronaldo izbio mobitel iz ruke i otišao", ispričala je majka stradalog dječaka za Liverpool Echo.
"Po modrici na ruci se vidi da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da pričam o ovome uopće. Plakala sam, bila sam potresena. Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je. Ovo mu je bila prva utakmica i sad više ne želi ići tamo", otkrila je.
peder, silovatelj, lopov, GOAT cigan.

'Bila mu je to prva utakmica'
Sada se javila majka napadnutog dječaka te je otkrila kako je njen sin autističan te da mu je ovo bila prva utakmica na kojoj je bio.
"Na kraju susreta su igrači Uniteda krenuli prema svlačionici. Mi smo imali karte za mjesta uz tunel pa je moj sin odlučio snimiti igrače. Snimao ih je sve redom, a onda je došao Ronaldo koji je spustio štucnu te se vidjela krv na njegovim nogama. Moj sin Jacob je spustio mobitel kako bi to snimio, ništa nije govorio, a onda mu je Ronaldo izbio mobitel iz ruke i otišao", ispričala je majka stradalog dječaka za Liverpool Echo.
"Po modrici na ruci se vidi da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da pričam o ovome uopće. Plakala sam, bila sam potresena. Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je. Ovo mu je bila prva utakmica i sad više ne želi ići tamo", otkrila je.
peder, silovatelj, lopov, GOAT cigan.

End- Posts : 20110
2015-08-25
bolesnima niti nije mjesto na stadionu među normalnim ljudima
crnci zidovi romi transgenderi i ostali
crnci zidovi romi transgenderi i ostali
100kn- Posts : 202
2022-01-29
guardiola opet pokazuje tko je glavni
isto kao i KDB onom madridskom lopovskom štakoru bankomatu