ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise

Go down

Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise Empty Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise

Post by debotoijusto 17/6/2021, 21:09

U Hrvatskom saboru danas se raspravlja o izmjenama ovogodišnjeg državnog proračuna. Oporba je podnijela ukupno 117 amandmana na rebalans, a Vladini predstavnici redom su ih odbijali.

O jednom od amandmana se na Twitteru oglasio i saborski zastupnik Bojan Glavašević koji je situaciju opisao kao ‘apsurd dana’.
Ispričao je kako je Klub zastupnika zeleno-lijevog bloka od Vlade tražio da rebalans ubuduće šalje u digitalnom obliku kojeg je moguće pretraživati. Usto su tražili da stavke budu jasno vidljive. Vlada je to odbila.

Kaže kako je pritom prva rečenica bila da je Vladi transparentnost važna. Potom su pričali o tome kako će napraviti paket zakona kojim će povećati transparentnost javnih financija, dodaje.
“Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise. Samo pošalji to i bok. Eto kako reći da ne želiš biti transparentan bez da kažeš da ne želiš biti transparentan”, poručio je Glavašević.

Osim toga, Glavašević je podijelio i jedan video iz sabornice snimljen za vrijeme rasprave o amandmanima na rebalans proračuna. Napisao je kako ih je u tom trenutku tamo bilo troje.

Dodao je da je najveći apsurd to što je od preko 100 amandmana, otprilike pola podnio Miro Bulj koji danas nije došao u Sabor braniti te svoje amandmane.
Sutra se glasuje o amandmanima i o rebalansu državnog proračuna, što će biti i svojevrsni test za vladajuću većinu i njihovih 76 ruku.


https://www.telegram.hr/politika-kriminal/zastupnici-zamolili-vladu-rebalans-u-digitalnom-obliku-da-ga-mogu-pretrazivati-kao-da-smo-trazili-uss-enterprise/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 24522
2014-04-12


Back to top Go down

Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise Empty Re: Tražili smo Excelicu i tri kolone, ne USS Enterprise

Post by debotoijusto 17/6/2021, 21:12

zlocinacka org. nas zajebava tako da nema druge nego da dovedemo agitatore lezbijskog homoboljsevizma mozemoa nakon ZG u sabor pa poslije bude kako zasto ?
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 24522
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum