ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Sovak 13/6/2021, 11:16

@veber wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:
@veber wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
nije mi jasno zašto si toliki ignorant?

nafte nije bilo u cijelom svijetu.
pa ti voliš surfat, lako nađeš kolone automobila koji čekaju gorivo.
u americi.
kakaovac je krepao pa nije bilo čokolade.
u cijelom svijetu.
onda su inžinjeri u krašu napravili zamjensku čoksu od šećerne melase pa su onda nijemci, austrijanci i ostali plaćali licencu krašu da bi isto proizvodili kod sebe.
jna je došla u zvečevo i dala upit za dugoročno održive žitarice. zbog potrebe vojske.
kako je u makedoniji bilo pun kurac riže krenuli su s njom jer se pokazala kao najlakše za obraditi.
netko od inžinjera, ne qvazi novinara, se dosjetio da bi se zbog udjela škroba i molekularne strukture, mogla riža tretirati s prezasićenom suhom vodenom parom.
i tako je nastao Mikado.
kod jna nije prošao zbog slabe nutritivne vrijednosti, a velikog volumena.
do 2000 i neke u europi isključivi dobavljač tog tipa čokse bilo je zvečevo, onda su istekla prava i svi su počeli proizvoditi taj tip čokse.
naravno ti to nisi primjetio niti znaš da je to hrvatski odnosno jugoslavenski proizvod.

zbog distribucije prodana su prava u US i Japan, koji i dalje plaćaju Zvečevu tantjeme.
gavrilovićev gulaš se proizvodi u americi, jedino kaj na konzervi piše made in croatia. 
iz kukuljanova idu litografirani limovi koji se u americi pretvaraju u konzerve.
zatim se pune američkom govedinom i dilaju po americi.

nekad najjača tvornica alatnih strojeva u krugu do minhena i deckela, bila je prvomajska.
tvoji jarani ju ujebali totalka, spizdili strojeve, zajebali stotine ljudi.

došao švicarac otkupio ruine, jadničcima isplatio po 100 000kn.
sada se ASP proizvode u švici. i piše na njima made in suisse. pola ekipe je gore.

švicarac je kupio ime. u airbusu imaš 50ak strojeva made in YU

zato ne seri
tvoji jarani
i ekipa kao ti ste ujebali hrvatsku.

a oksimoroničan si, podržavaš rimca, a recimo nisi natipkao nikaj o AD Plastik koja je prvi isporučitelj za renault, citroen, amg, brabus.
zapošljava 5000 ljudi i nalazi se na jankomiru. 
oni nisu zanimljivi.
naravno ne znaš da je eloda prvi isporučitelj za fiat, termo sklopki, ne samo za fiat cijelu grupaciju.
pred nosom su ti.

sa svog balkona si moga baciti pogled u Yazaki.
ali tebi to nikaj ne govori.
ti pišeš kaj ti narede.
nemoj tak,za juge nije valjalo ništa a sad je sve super,imamo i pametne telefone a onda toga u jugi nije bilo.A imamo sad i puno manje ljudi tako da se ne tiskamo,to što smo na svim listama fenjeraši ne znači ništa jer je to samo jugopropaganda.

OK ... recite da vam je žal kaj niste u Jugi sa svojom jebenom "braćom" i prestanite srati kaj je valjalo, a kaj nije.

To ionak nema veze.

Jugu bih išel rastočiti pa da je bila "najljepša" kak vam veli Mamić.

Vi ne bi. Vi ste se guštali u bractvu i jedinstvu.

I to je razlika između nas.

Da razlika ... bezdan ... Marijanska brazda.
sereš, samo komentiram.
ja sam u njemačkoj.


a, činjenica je da je HDZ napravio više štete od tamo franje josipa pa do tita.

daj mi domoljubno objasni zakon od tri dana preko vikenda i da ja ne mogu dobiti vilu od mog djeda jerbo je partizan unutra. upsss kradezejovac.

ajd, u tri pm, daj mi to objasni?
daj mi jebeno objasni da crkvi dadu zamjensko zemljište na ksaveru, a meni ponude 10kn/m2
daj mi to jebeno objasni, molim  te lijepo.

nabijem na kurac tuđmana, onog bosanskog smrada odojka i cijeli hdz.

i više se ne želim nagoditi.
želim sve.
želim to odmah, ako ne idu zatezne kamate.
ide i revalorizacija vrijednosti pa kamata na kamatu.

hdz treba uništit, zatrti i zapaliti.
i kompletno istražiti sve te komunjare.

nemoj meni o jugi i kradezeju.

Ak netko fakat sere ovdje, to si ti jebate.

Ne velim nikaj ... samo kaj velim.

I puca mi kurac za Ksaver.

I zakaj bih ti ja objašnjaval ikaj u svezi tvojih imovinskih potraživanja od RH, 

a zbog - pazi sad ovo - nacionalizacije/eksproprijacije iliti razvlaštenja sprovedenog za vrijeme Juge.

U pičku materinu. Juga vas razvlastila, a dobra vam je? Nek ti Juga onda i vrati.


OK?

Enyway ... zemi si odvjetnika i oderi ih.

Ja s tim nemam problema.

Ljude koji su oštećeni za VRIJEME JUGE treba obeštetiti povratkom imovine ili pravičnom naknadom.

Bilo tebe, bilo Židove ... bilo koga.

E sad ...  tebe jebe kaj misliš da cijena nije fer ... zemi odvjetnika i ganjaj.


I koliko vidim ti se ganjaš sa Zegejem, a ne s RH.

Evo ti Tomaševića jeba te on ... i Vili ... on je njegov, pa vidi s Vilijem je l bi ti dal više od 10kn/m2 kad ste si tak dobri.


I ono ... kad vidim tko sere po Tuđmanu gotivim ga sve više i više.

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 6581
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Sovak 13/6/2021, 11:19

@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 6581
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by jastreb 13/6/2021, 11:24

@epikur37 wrote:Navijačke skupine su u glavnom agresivna rulja maloumni ka.
I treba ih udaljiti od nogometa pa ako treba i zabraniti
jastreb
jastreb

Posts : 32514
2014-04-22


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by veber 13/6/2021, 11:33

@Sovak wrote:
@veber wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:
@veber wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
nije mi jasno zašto si toliki ignorant?

nafte nije bilo u cijelom svijetu.
pa ti voliš surfat, lako nađeš kolone automobila koji čekaju gorivo.
u americi.
kakaovac je krepao pa nije bilo čokolade.
u cijelom svijetu.
onda su inžinjeri u krašu napravili zamjensku čoksu od šećerne melase pa su onda nijemci, austrijanci i ostali plaćali licencu krašu da bi isto proizvodili kod sebe.
jna je došla u zvečevo i dala upit za dugoročno održive žitarice. zbog potrebe vojske.
kako je u makedoniji bilo pun kurac riže krenuli su s njom jer se pokazala kao najlakše za obraditi.
netko od inžinjera, ne qvazi novinara, se dosjetio da bi se zbog udjela škroba i molekularne strukture, mogla riža tretirati s prezasićenom suhom vodenom parom.
i tako je nastao Mikado.
kod jna nije prošao zbog slabe nutritivne vrijednosti, a velikog volumena.
do 2000 i neke u europi isključivi dobavljač tog tipa čokse bilo je zvečevo, onda su istekla prava i svi su počeli proizvoditi taj tip čokse.
naravno ti to nisi primjetio niti znaš da je to hrvatski odnosno jugoslavenski proizvod.

zbog distribucije prodana su prava u US i Japan, koji i dalje plaćaju Zvečevu tantjeme.
gavrilovićev gulaš se proizvodi u americi, jedino kaj na konzervi piše made in croatia. 
iz kukuljanova idu litografirani limovi koji se u americi pretvaraju u konzerve.
zatim se pune američkom govedinom i dilaju po americi.

nekad najjača tvornica alatnih strojeva u krugu do minhena i deckela, bila je prvomajska.
tvoji jarani ju ujebali totalka, spizdili strojeve, zajebali stotine ljudi.

došao švicarac otkupio ruine, jadničcima isplatio po 100 000kn.
sada se ASP proizvode u švici. i piše na njima made in suisse. pola ekipe je gore.

švicarac je kupio ime. u airbusu imaš 50ak strojeva made in YU

zato ne seri
tvoji jarani
i ekipa kao ti ste ujebali hrvatsku.

a oksimoroničan si, podržavaš rimca, a recimo nisi natipkao nikaj o AD Plastik koja je prvi isporučitelj za renault, citroen, amg, brabus.
zapošljava 5000 ljudi i nalazi se na jankomiru. 
oni nisu zanimljivi.
naravno ne znaš da je eloda prvi isporučitelj za fiat, termo sklopki, ne samo za fiat cijelu grupaciju.
pred nosom su ti.

sa svog balkona si moga baciti pogled u Yazaki.
ali tebi to nikaj ne govori.
ti pišeš kaj ti narede.
nemoj tak,za juge nije valjalo ništa a sad je sve super,imamo i pametne telefone a onda toga u jugi nije bilo.A imamo sad i puno manje ljudi tako da se ne tiskamo,to što smo na svim listama fenjeraši ne znači ništa jer je to samo jugopropaganda.

OK ... recite da vam je žal kaj niste u Jugi sa svojom jebenom "braćom" i prestanite srati kaj je valjalo, a kaj nije.

To ionak nema veze.

Jugu bih išel rastočiti pa da je bila "najljepša" kak vam veli Mamić.

Vi ne bi. Vi ste se guštali u bractvu i jedinstvu.

I to je razlika između nas.

Da razlika ... bezdan ... Marijanska brazda.
sereš, samo komentiram.
ja sam u njemačkoj.


a, činjenica je da je HDZ napravio više štete od tamo franje josipa pa do tita.

daj mi domoljubno objasni zakon od tri dana preko vikenda i da ja ne mogu dobiti vilu od mog djeda jerbo je partizan unutra. upsss kradezejovac.

ajd, u tri pm, daj mi to objasni?
daj mi jebeno objasni da crkvi dadu zamjensko zemljište na ksaveru, a meni ponude 10kn/m2
daj mi to jebeno objasni, molim  te lijepo.

nabijem na kurac tuđmana, onog bosanskog smrada odojka i cijeli hdz.

i više se ne želim nagoditi.
želim sve.
želim to odmah, ako ne idu zatezne kamate.
ide i revalorizacija vrijednosti pa kamata na kamatu.

hdz treba uništit, zatrti i zapaliti.
i kompletno istražiti sve te komunjare.

nemoj meni o jugi i kradezeju.

Ak netko fakat sere ovdje, to si ti jebate.

Ne velim nikaj ... samo kaj velim.

I puca mi kurac za Ksaver.

I zakaj bih ti ja objašnjaval ikaj u svezi tvojih imovinskih potraživanja od RH, 

a zbog - pazi sad ovo - nacionalizacije/eksproprijacije iliti razvlaštenja sprovedenog za vrijeme Juge.

U pičku materinu. Juga vas razvlastila, a dobra vam je? Nek ti Juga onda i vrati.


OK?

Enyway ... zemi si odvjetnika i oderi ih.

Ja s tim nemam problema.

Ljude koji su oštećeni za VRIJEME JUGE treba obeštetiti povratkom imovine ili pravičnom naknadom.

Bilo tebe, bilo Židove ... bilo koga.

E sad ...  tebe jebe kaj misliš da cijena nije fer ... zemi odvjetnika i ganjaj.


I koliko vidim ti se ganjaš sa Zegejem, a ne s RH.

Evo ti Tomaševića jeba te on ... i Vili ... on je njegov, pa vidi s Vilijem je l bi ti dal više od 10kn/m2 kad ste si tak dobri.


I ono ... kad vidim tko sere po Tuđmanu gotivim ga sve više i više.
ne kužiš, nema veze.
ne da imam odvjetnika nego imam odvjetničiki tim.
po ugovoru, skoro da bi ispred crkve trebali prosit.
ja njima uplatim 10k€ nakon par dana dođe paket od dhla unutra isti iznos.
rade "pro bono"
u biti sve oni finaciraju i sve oni potražuju u moje ime.
30% od bruta je njihovo.
u konačnici dobit ću 60% ili moja djeca.
molim boga, budu, manitua, čiku i zagora te neme čiko pobjeći koliko ga ovajmoženaguziti, da se RH žali na presudu.

inače je odvjetnički ured iz nizozemske.
veber
veber

Male
Posts : 45668
2014-12-30


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Hartmann 13/6/2021, 11:37

@Sovak wrote:
@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.
Potpuno pogresna valorizacija.Naime,ne postoje zemlje koje su za vrijeme komunizma bile nize nego zemlje u Istocnom bloku,a tu su bile i Ceska,Slovacka,Madjarska,Poljska,Rumunjskai Bugarska,DANAS sve na visoj poziciji od RH u ekonomiji i ostalom.(O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.Tako da je ipak cinjenica da je tadasnja Juga bila na znatno visem,ekonomskom,i svakom drugom nivou.Jugoslavija je kao turisticko odrediste bila vecini zapadnih zemlja,posebice Austriji,Njemackoj,Francuskoj.
A s obzirom da je Juga imala i STALNU ROCNU VOJSKU od MILIJUN vojnika(nebitno sad spremnost za konflikt),nego CINJENICA da je NEPREKIDNO trebalo HRANITI I ODJEVATI,A I NAORUZAVATI MILIJUN LJUDI,suvisno je i previse naivno pokusavati opravdati danasnju toboznju superiornost,bilo kojeg ostatka od bivse Jugoslavije,a ti to u nedostatku valjanih argumenata,svakako opravdavalj neutazivoj ljubavi prema bivskoj drzavi od strane koji suvislo nabrajaju valjane argumente.

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 2cc4e01132374b4662c3b46684b86272
Hartmann
Hartmann

Posts : 521
2021-01-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by veber 13/6/2021, 11:38

@Sovak wrote:
@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.
nisi glup čovjek.
općenito pitanje u njemačkoj je;
-zašto se juga raspala
ne vladam toliko jezikom da mogu objasniti finese.
za svijet mi smo isti.

u firmi radi dosta rusa. i uz sve razgovore dotakneš se politike.
-njihovo pitanje je zakaj su ameri dali kosovo albaniji.

a ja pitam westere warum ist oster nicht gut?
veber
veber

Male
Posts : 45668
2014-12-30


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:39

@AssadNaPodmornici wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
a sve ovisi.. RH standard (ili bdp per capita) je jedva nešto veća nego 1978 godine..

Valjda znaš da je to idealna godina za Jugoslaviju.
Država se zadužila za nekih 20 milijarda dolara, a otplate tih kredita još nisu počele. Dinar je kao valuta bio realno konvertibilan, makar samo u Trstu, ali i to je nešto, jelda?
Prosječna radnička plaća je iznosila oko 700 (zapadno) njemačkih maraka, a 7 godina kasnije je već bila oko 300.
Naravno, kada su krediti došli na naplatu, država (da, država, jer je federacija bila garant da će svi inozemni dugovi biti otplaćeni) je nekih 4-5 godina kasnije je bankrotirala.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by veber 13/6/2021, 11:40

@Hartmann wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.
Potpuno pogresna valorizacija.Naime,ne postoje zemlje koje su za vrijeme komunizma bile nize nego zemlje u Istocnom bloku,a tu su bile i Ceska,Slovacka,Madjarska,Poljska,Rumunjskai Bugarska,DANAS sve na visoj poziciji od RH u ekonomiji i ostalom.(O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.Tako da je ipak cinjenica da je tadasnja Juga bila na znatno visem,ekonomskom,i svakom drugom nivou.Jugoslavija je kao turisticko odrediste bila vecini zapadnih zemlja,posebice Austriji,Njemackoj,Francuskoj.
A s obzirom da je Juga imala i STALNU ROCNU VOJSKU od MILIJUN vojnika(nebitno sad spremnost za konflikt),nego CINJENICA da je NEPREKIDNO trebalo HRANITI I ODJEVATI,A I NAORUZAVATI MILIJUN LJUDI,suvisno je i previse naivno pokusavati opravdati danasnju toboznju superiornost,bilo kojeg ostatka od bivse Jugoslavije,a ti to u nedostatku valjanih argumenata,svakako opravdavalj neutazivoj ljubavi prema bivskoj drzavi od strane koji suvislo nabrajaju valjane argumente.
još menadžeriš po audiju s blatten ili si sada free manager?
veber
veber

Male
Posts : 45668
2014-12-30


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:41

@Speare Shaker wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
a sve ovisi.. RH standard (ili bdp per capita) je jedva nešto veća nego 1978 godine..

Valjda znaš da je to idealna godina za Jugoslaviju.
Država se zadužila za nekih 20 milijarda dolara, a otplate tih kredita još nisu počele. Dinar je kao valuta bio realno konvertibilan, makar samo u Trstu, ali i to je nešto, jelda?
Prosječna radnička plaća je iznosila oko 700 (zapadno) njemačkih maraka, a 7 godina kasnije je već bila oko 300.
Naravno, kada su krediti došli na naplatu, država (da, država, jer je federacija bila garant da će svi inozemni dugovi biti otplaćeni) je nekih 4-5 godina kasnije je bankrotirala.

Inače vidim da si čitao analizu onog jugoretarda od ekonomiste Tice.
On je našao idealnu jugoslavensku godinu 1978. uspoređivati sa RH. U biti je riječ o prizemnom pa i primitivnom falsifikatu i stvarno me čudi da si ga ti ozbiljno shvatio. Nitko normalan i minimalno upućen u stanje stvari ne bi.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Hartmann 13/6/2021, 11:43

@veber wrote:
@Hartmann wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.
Potpuno pogresna valorizacija.Naime,ne postoje zemlje koje su za vrijeme komunizma bile nize nego zemlje u Istocnom bloku,a tu su bile i Ceska,Slovacka,Madjarska,Poljska,Rumunjskai Bugarska,DANAS sve na visoj poziciji od RH u ekonomiji i ostalom.(O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.Tako da je ipak cinjenica da je tadasnja Juga bila na znatno visem,ekonomskom,i svakom drugom nivou.Jugoslavija je kao turisticko odrediste bila vecini zapadnih zemlja,posebice Austriji,Njemackoj,Francuskoj.
A s obzirom da je Juga imala i STALNU ROCNU VOJSKU od MILIJUN vojnika(nebitno sad spremnost za konflikt),nego CINJENICA da je NEPREKIDNO trebalo HRANITI I ODJEVATI,A I NAORUZAVATI MILIJUN LJUDI,suvisno je i previse naivno pokusavati opravdati danasnju toboznju superiornost,bilo kojeg ostatka od bivse Jugoslavije,a ti to u nedostatku valjanih argumenata,svakako opravdavalj neutazivoj ljubavi prema bivskoj drzavi od strane koji suvislo nabrajaju valjane argumente.
još menadžeriš po audiju s blatten ili si sada free manager?
??

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 2cc4e01132374b4662c3b46684b86272
Hartmann
Hartmann

Posts : 521
2021-01-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:43

@Hartmann wrote:

O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.

Ispravak netočnog navoda.
Krediti su danas ekstremno jeftini. Nikada u povijesti nisu bili jeftiniji.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:45

@Hartmann wrote:


Jugoslavija je kao turisticko odrediste bila vecini zapadnih zemlja,posebice Austriji,Njemackoj,Francuskoj.

Ne Jugoslavija.
Hrvatska.
I nešto malo Slovenija i Crna Gora.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Sovak 13/6/2021, 11:45

@veber wrote:
@Sovak wrote:
@veber wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:
@veber wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
nije mi jasno zašto si toliki ignorant?

nafte nije bilo u cijelom svijetu.
pa ti voliš surfat, lako nađeš kolone automobila koji čekaju gorivo.
u americi.
kakaovac je krepao pa nije bilo čokolade.
u cijelom svijetu.
onda su inžinjeri u krašu napravili zamjensku čoksu od šećerne melase pa su onda nijemci, austrijanci i ostali plaćali licencu krašu da bi isto proizvodili kod sebe.
jna je došla u zvečevo i dala upit za dugoročno održive žitarice. zbog potrebe vojske.
kako je u makedoniji bilo pun kurac riže krenuli su s njom jer se pokazala kao najlakše za obraditi.
netko od inžinjera, ne qvazi novinara, se dosjetio da bi se zbog udjela škroba i molekularne strukture, mogla riža tretirati s prezasićenom suhom vodenom parom.
i tako je nastao Mikado.
kod jna nije prošao zbog slabe nutritivne vrijednosti, a velikog volumena.
do 2000 i neke u europi isključivi dobavljač tog tipa čokse bilo je zvečevo, onda su istekla prava i svi su počeli proizvoditi taj tip čokse.
naravno ti to nisi primjetio niti znaš da je to hrvatski odnosno jugoslavenski proizvod.

zbog distribucije prodana su prava u US i Japan, koji i dalje plaćaju Zvečevu tantjeme.
gavrilovićev gulaš se proizvodi u americi, jedino kaj na konzervi piše made in croatia. 
iz kukuljanova idu litografirani limovi koji se u americi pretvaraju u konzerve.
zatim se pune američkom govedinom i dilaju po americi.

nekad najjača tvornica alatnih strojeva u krugu do minhena i deckela, bila je prvomajska.
tvoji jarani ju ujebali totalka, spizdili strojeve, zajebali stotine ljudi.

došao švicarac otkupio ruine, jadničcima isplatio po 100 000kn.
sada se ASP proizvode u švici. i piše na njima made in suisse. pola ekipe je gore.

švicarac je kupio ime. u airbusu imaš 50ak strojeva made in YU

zato ne seri
tvoji jarani
i ekipa kao ti ste ujebali hrvatsku.

a oksimoroničan si, podržavaš rimca, a recimo nisi natipkao nikaj o AD Plastik koja je prvi isporučitelj za renault, citroen, amg, brabus.
zapošljava 5000 ljudi i nalazi se na jankomiru. 
oni nisu zanimljivi.
naravno ne znaš da je eloda prvi isporučitelj za fiat, termo sklopki, ne samo za fiat cijelu grupaciju.
pred nosom su ti.

sa svog balkona si moga baciti pogled u Yazaki.
ali tebi to nikaj ne govori.
ti pišeš kaj ti narede.
nemoj tak,za juge nije valjalo ništa a sad je sve super,imamo i pametne telefone a onda toga u jugi nije bilo.A imamo sad i puno manje ljudi tako da se ne tiskamo,to što smo na svim listama fenjeraši ne znači ništa jer je to samo jugopropaganda.

OK ... recite da vam je žal kaj niste u Jugi sa svojom jebenom "braćom" i prestanite srati kaj je valjalo, a kaj nije.

To ionak nema veze.

Jugu bih išel rastočiti pa da je bila "najljepša" kak vam veli Mamić.

Vi ne bi. Vi ste se guštali u bractvu i jedinstvu.

I to je razlika između nas.

Da razlika ... bezdan ... Marijanska brazda.
sereš, samo komentiram.
ja sam u njemačkoj.


a, činjenica je da je HDZ napravio više štete od tamo franje josipa pa do tita.

daj mi domoljubno objasni zakon od tri dana preko vikenda i da ja ne mogu dobiti vilu od mog djeda jerbo je partizan unutra. upsss kradezejovac.

ajd, u tri pm, daj mi to objasni?
daj mi jebeno objasni da crkvi dadu zamjensko zemljište na ksaveru, a meni ponude 10kn/m2
daj mi to jebeno objasni, molim  te lijepo.

nabijem na kurac tuđmana, onog bosanskog smrada odojka i cijeli hdz.

i više se ne želim nagoditi.
želim sve.
želim to odmah, ako ne idu zatezne kamate.
ide i revalorizacija vrijednosti pa kamata na kamatu.

hdz treba uništit, zatrti i zapaliti.
i kompletno istražiti sve te komunjare.

nemoj meni o jugi i kradezeju.

Ak netko fakat sere ovdje, to si ti jebate.

Ne velim nikaj ... samo kaj velim.

I puca mi kurac za Ksaver.

I zakaj bih ti ja objašnjaval ikaj u svezi tvojih imovinskih potraživanja od RH, 

a zbog - pazi sad ovo - nacionalizacije/eksproprijacije iliti razvlaštenja sprovedenog za vrijeme Juge.

U pičku materinu. Juga vas razvlastila, a dobra vam je? Nek ti Juga onda i vrati.


OK?

Enyway ... zemi si odvjetnika i oderi ih.

Ja s tim nemam problema.

Ljude koji su oštećeni za VRIJEME JUGE treba obeštetiti povratkom imovine ili pravičnom naknadom.

Bilo tebe, bilo Židove ... bilo koga.

E sad ...  tebe jebe kaj misliš da cijena nije fer ... zemi odvjetnika i ganjaj.


I koliko vidim ti se ganjaš sa Zegejem, a ne s RH.

Evo ti Tomaševića jeba te on ... i Vili ... on je njegov, pa vidi s Vilijem je l bi ti dal više od 10kn/m2 kad ste si tak dobri.


I ono ... kad vidim tko sere po Tuđmanu gotivim ga sve više i više.
ne kužiš, nema veze.
ne da imam odvjetnika nego imam odvjetničiki tim.
po ugovoru, skoro da bi ispred crkve trebali prosit.
ja njima uplatim 10k€ nakon par dana dođe paket od dhla unutra isti iznos.
rade "pro bono"
u biti sve oni finaciraju i sve oni potražuju u moje ime.
30% od bruta je njihovo.
u konačnici dobit ću 60% ili moja djeca.
molim boga, budu, manitua, čiku i zagora te neme čiko pobjeći koliko ga ovajmoženaguziti, da se RH žali na presudu.

inače je odvjetnički ured iz nizozemske.


Kužim.

Ali ti ne kužiš da ja s tim nemam problema.

Za ručak sam smazal junetinu u saftu s njokima i zelenom šalatom.

Pa štamplek vilijamofke. OK ... dva.


I prekrasna, ali fakat prekrasna hrvatska gimnastičarka Ana Đerek osvojila je zlato na SGK-u u Osijeku.

Bravo za Anu!

Još kad bi hrvatska nogometna repka nagazila Engleze ... ma savršen dan.




B-)

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 6581
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by veber 13/6/2021, 11:46

@Speare Shaker wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
a sve ovisi.. RH standard (ili bdp per capita) je jedva nešto veća nego 1978 godine..

Valjda znaš da je to idealna godina za Jugoslaviju.
Država se zadužila za nekih 20 milijarda dolara, a otplate tih kredita još nisu počele. Dinar je kao valuta bio realno konvertibilan, makar samo u Trstu, ali i to je nešto, jelda?
Prosječna radnička plaća je iznosila oko 700 (zapadno) njemačkih maraka, a 7 godina kasnije je već bila oko 300.
Naravno, kada su krediti došli na naplatu, država (da, država, jer je federacija bila garant da će svi inozemni dugovi biti otplaćeni) je nekih 4-5 godina kasnije je bankrotirala.
ajmo gledat realno.
juga je opstala dok nije gecrknulo pojačalo.
on se ponašao kao klasični kralj.
imao je svoje feude, lena i kmetove.
ništa nije bilo njegovo, a sve je bilo njegovo.
napravio je zajeb kaj nije odredio nasljednika, ali to smo vidjeli u rimu.

mojima su sve oduzeli osim života.
70 godina smo na djedovih nikaj opet stvorili nekaj.
da mi i ne vrate, ionako nisam u životu računao na to.

padneš, digneš se.
nema tu neke mudrosti
veber
veber

Male
Posts : 45668
2014-12-30


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Hartmann 13/6/2021, 11:48

@Speare Shaker wrote:
@Hartmann wrote:

O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.

Ispravak netočnog navoda.
Krediti su danas ekstremno jeftini. Nikada u povijesti nisu bili jeftiniji.
Na zapadu je,kolega lagano krenula inflacija,koja ce tek udariti pocetkom iduce godine(slobodno zapisi moju izjavu),pa cemo vidjeti sto je jeftino a sto skupo(u istom smo loncu svi).Zasad info teku viskom krugovima,a meni je rekao jedan kolega ciji su roditelji preci,u gornjim i uticajnim krugovima.to se poklopilo sa jos par izvora,koji govore o istom.a i termin "jeftino" je vrlo nepostojan,sve ovisi od koga ga cujemo..

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 2cc4e01132374b4662c3b46684b86272
Hartmann
Hartmann

Posts : 521
2021-01-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Hartmann 13/6/2021, 11:50

@Hartmann wrote:
@Speare Shaker wrote:
@Hartmann wrote:

O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.

Ispravak netočnog navoda.
Krediti su danas ekstremno jeftini. Nikada u povijesti nisu bili jeftiniji.
Na zapadu je,kolega lagano krenula inflacija,koja ce tek udariti pocetkom iduce godine(slobodno zapisi moju izjavu),pa cemo vidjeti sto je jeftino a sto skupo(u istom smo loncu svi).Zasad info teku viskom krugovima,a meni je rekao jedan kolega ciji su roditelji preci,u gornjim i uticajnim krugovima.to se poklopilo sa jos par izvora,koji govore o istom.a i termin "jeftino" je vrlo nepostojan,sve ovisi od koga ga cujemo..
Uz rto kolega,pokusaj prebacivanja fokusa na KREDITE,umjesto na CINJENICU da se place inace trebaju isplacivati IZ PROFITA,je ociti dokaz da nemas valjanih argumenata

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 2cc4e01132374b4662c3b46684b86272
Hartmann
Hartmann

Posts : 521
2021-01-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Sovak 13/6/2021, 11:50

@veber wrote:
@Hartmann wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:bogtejebo stalno se tješimo tom jugoslavijom kao da je danas nešto bolje,onda smo bar bili gospoda za čehoslovake,mađare,poljake i rumunje a sad nas prešišalo.

To je govorilo koliko su oni bili nisko za vrijeme komunizma im, a ne koliko je bila Juga visoko.
Potpuno pogresna valorizacija.Naime,ne postoje zemlje koje su za vrijeme komunizma bile nize nego zemlje u Istocnom bloku,a tu su bile i Ceska,Slovacka,Madjarska,Poljska,Rumunjskai Bugarska,DANAS sve na visoj poziciji od RH u ekonomiji i ostalom.(O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.Tako da je ipak cinjenica da je tadasnja Juga bila na znatno visem,ekonomskom,i svakom drugom nivou.Jugoslavija je kao turisticko odrediste bila vecini zapadnih zemlja,posebice Austriji,Njemackoj,Francuskoj.
A s obzirom da je Juga imala i STALNU ROCNU VOJSKU od MILIJUN vojnika(nebitno sad spremnost za konflikt),nego CINJENICA da je NEPREKIDNO trebalo HRANITI I ODJEVATI,A I NAORUZAVATI MILIJUN LJUDI,suvisno je i previse naivno pokusavati opravdati danasnju toboznju superiornost,bilo kojeg ostatka od bivse Jugoslavije,a ti to u nedostatku valjanih argumenata,svakako opravdavalj neutazivoj ljubavi prema bivskoj drzavi od strane koji suvislo nabrajaju valjane argumente.
još menadžeriš po audiju s blatten ili si sada free manager?


To je onaj pizdek Svetoje?

:D

_________________
Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 6581
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:51

@Hartmann wrote:
@Speare Shaker wrote:
@Hartmann wrote:

O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.

Ispravak netočnog navoda.
Krediti su danas ekstremno jeftini. Nikada u povijesti nisu bili jeftiniji.
Na zapadu je,kolega lagano krenula inflacija

Je, lagano je krenula, s naglaskom na ovome lagano, ali su krediti i dalje na povijesno niskim razinama. Nikada nisu bili jeftiniji.
Inače se taj galop inflacije predviđa na zapadu posljednjih najmanje 5-6 godina pa nikako da se dogodi, a s obzirom na sve veću zaduženost SAD-a i EU, teško da će se to tako skoro dogoditi.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by veber 13/6/2021, 11:52

@Sovak wrote:
@veber wrote:
@Sovak wrote:
@veber wrote:
@Sovak wrote:
@vili40 wrote:
@veber wrote:
@marcellus wrote:da zlatne godine jugoslavije...  da se vrati onaj "standard", inflacija, nestašice i sve ljudi bi digli revoluciju
nije mi jasno zašto si toliki ignorant?

nafte nije bilo u cijelom svijetu.
pa ti voliš surfat, lako nađeš kolone automobila koji čekaju gorivo.
u americi.
kakaovac je krepao pa nije bilo čokolade.
u cijelom svijetu.
onda su inžinjeri u krašu napravili zamjensku čoksu od šećerne melase pa su onda nijemci, austrijanci i ostali plaćali licencu krašu da bi isto proizvodili kod sebe.
jna je došla u zvečevo i dala upit za dugoročno održive žitarice. zbog potrebe vojske.
kako je u makedoniji bilo pun kurac riže krenuli su s njom jer se pokazala kao najlakše za obraditi.
netko od inžinjera, ne qvazi novinara, se dosjetio da bi se zbog udjela škroba i molekularne strukture, mogla riža tretirati s prezasićenom suhom vodenom parom.
i tako je nastao Mikado.
kod jna nije prošao zbog slabe nutritivne vrijednosti, a velikog volumena.
do 2000 i neke u europi isključivi dobavljač tog tipa čokse bilo je zvečevo, onda su istekla prava i svi su počeli proizvoditi taj tip čokse.
naravno ti to nisi primjetio niti znaš da je to hrvatski odnosno jugoslavenski proizvod.

zbog distribucije prodana su prava u US i Japan, koji i dalje plaćaju Zvečevu tantjeme.
gavrilovićev gulaš se proizvodi u americi, jedino kaj na konzervi piše made in croatia. 
iz kukuljanova idu litografirani limovi koji se u americi pretvaraju u konzerve.
zatim se pune američkom govedinom i dilaju po americi.

nekad najjača tvornica alatnih strojeva u krugu do minhena i deckela, bila je prvomajska.
tvoji jarani ju ujebali totalka, spizdili strojeve, zajebali stotine ljudi.

došao švicarac otkupio ruine, jadničcima isplatio po 100 000kn.
sada se ASP proizvode u švici. i piše na njima made in suisse. pola ekipe je gore.

švicarac je kupio ime. u airbusu imaš 50ak strojeva made in YU

zato ne seri
tvoji jarani
i ekipa kao ti ste ujebali hrvatsku.

a oksimoroničan si, podržavaš rimca, a recimo nisi natipkao nikaj o AD Plastik koja je prvi isporučitelj za renault, citroen, amg, brabus.
zapošljava 5000 ljudi i nalazi se na jankomiru. 
oni nisu zanimljivi.
naravno ne znaš da je eloda prvi isporučitelj za fiat, termo sklopki, ne samo za fiat cijelu grupaciju.
pred nosom su ti.

sa svog balkona si moga baciti pogled u Yazaki.
ali tebi to nikaj ne govori.
ti pišeš kaj ti narede.
nemoj tak,za juge nije valjalo ništa a sad je sve super,imamo i pametne telefone a onda toga u jugi nije bilo.A imamo sad i puno manje ljudi tako da se ne tiskamo,to što smo na svim listama fenjeraši ne znači ništa jer je to samo jugopropaganda.

OK ... recite da vam je žal kaj niste u Jugi sa svojom jebenom "braćom" i prestanite srati kaj je valjalo, a kaj nije.

To ionak nema veze.

Jugu bih išel rastočiti pa da je bila "najljepša" kak vam veli Mamić.

Vi ne bi. Vi ste se guštali u bractvu i jedinstvu.

I to je razlika između nas.

Da razlika ... bezdan ... Marijanska brazda.
sereš, samo komentiram.
ja sam u njemačkoj.


a, činjenica je da je HDZ napravio više štete od tamo franje josipa pa do tita.

daj mi domoljubno objasni zakon od tri dana preko vikenda i da ja ne mogu dobiti vilu od mog djeda jerbo je partizan unutra. upsss kradezejovac.

ajd, u tri pm, daj mi to objasni?
daj mi jebeno objasni da crkvi dadu zamjensko zemljište na ksaveru, a meni ponude 10kn/m2
daj mi to jebeno objasni, molim  te lijepo.

nabijem na kurac tuđmana, onog bosanskog smrada odojka i cijeli hdz.

i više se ne želim nagoditi.
želim sve.
želim to odmah, ako ne idu zatezne kamate.
ide i revalorizacija vrijednosti pa kamata na kamatu.

hdz treba uništit, zatrti i zapaliti.
i kompletno istražiti sve te komunjare.

nemoj meni o jugi i kradezeju.

Ak netko fakat sere ovdje, to si ti jebate.

Ne velim nikaj ... samo kaj velim.

I puca mi kurac za Ksaver.

I zakaj bih ti ja objašnjaval ikaj u svezi tvojih imovinskih potraživanja od RH, 

a zbog - pazi sad ovo - nacionalizacije/eksproprijacije iliti razvlaštenja sprovedenog za vrijeme Juge.

U pičku materinu. Juga vas razvlastila, a dobra vam je? Nek ti Juga onda i vrati.


OK?

Enyway ... zemi si odvjetnika i oderi ih.

Ja s tim nemam problema.

Ljude koji su oštećeni za VRIJEME JUGE treba obeštetiti povratkom imovine ili pravičnom naknadom.

Bilo tebe, bilo Židove ... bilo koga.

E sad ...  tebe jebe kaj misliš da cijena nije fer ... zemi odvjetnika i ganjaj.


I koliko vidim ti se ganjaš sa Zegejem, a ne s RH.

Evo ti Tomaševića jeba te on ... i Vili ... on je njegov, pa vidi s Vilijem je l bi ti dal više od 10kn/m2 kad ste si tak dobri.


I ono ... kad vidim tko sere po Tuđmanu gotivim ga sve više i više.
ne kužiš, nema veze.
ne da imam odvjetnika nego imam odvjetničiki tim.
po ugovoru, skoro da bi ispred crkve trebali prosit.
ja njima uplatim 10k€ nakon par dana dođe paket od dhla unutra isti iznos.
rade "pro bono"
u biti sve oni finaciraju i sve oni potražuju u moje ime.
30% od bruta je njihovo.
u konačnici dobit ću 60% ili moja djeca.
molim boga, budu, manitua, čiku i zagora te neme čiko pobjeći koliko ga ovajmoženaguziti, da se RH žali na presudu.

inače je odvjetnički ured iz nizozemske.


Kužim.

Ali ti ne kužiš da ja s tim nemam problema.

Za ručak sam smazal junetinu u saftu s njokima i zelenom šalatom.

Pa štamplek vilijamofke. OK ... dva.


I prekrasna, ali fakat prekrasna hrvatska gimnastičarka Ana Đerek osvojila je zlato na SGK-u u Osijeku.

Bravo za Anu!

Još kad bi hrvatska nogometna repka nagazila Engleze ... ma savršen dan.




B-)
nogomet i ja ko marc i amperi.

nego reci mi, imaš nekog dilera za viljamovku.
pokušavam ovim bavarcima objasniti da su alpski srbi, da ne govore njemački, već majmunski, da im jedino valja pivo i da su im žene flekave.
ko da sam na neko južnopacifičko otočje uplovio. hrpa malih  otočića, tako i one fleke po licu.
kada šefu umjesto imena velim, oranž, poludi :D
veber
veber

Male
Posts : 45668
2014-12-30


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Speare Shaker 13/6/2021, 11:53

@Hartmann wrote:
@Hartmann wrote:
@Speare Shaker wrote:
@Hartmann wrote:

O placama necemo,jer znamo da RH ih servisira uzimanjem skupih kredita.

Ispravak netočnog navoda.
Krediti su danas ekstremno jeftini. Nikada u povijesti nisu bili jeftiniji.
Na zapadu je,kolega lagano krenula inflacija,koja ce tek udariti pocetkom iduce godine(slobodno zapisi moju izjavu),pa cemo vidjeti sto je jeftino a sto skupo(u istom smo loncu svi).Zasad info teku viskom krugovima,a meni je rekao jedan kolega ciji su roditelji preci,u gornjim i uticajnim krugovima.to se poklopilo sa jos par izvora,koji govore o istom.a i termin "jeftino" je vrlo nepostojan,sve ovisi od koga ga cujemo..
Uz rto kolega,pokusaj prebacivanja fokusa na KREDITE,umjesto na CINJENICU da se place inace trebaju isplacivati IZ PROFITA,je ociti dokaz da nemas valjanih argumenata

Pa kredite si ti spomenuo, odnosno povezanost hrvatskih plaća sa kreditima, a ja sam samo ukazao na promašenost tvoje argumentacije.
Uostalom, odakle ti ideja da RH isplaćuje plaće isključivo iz kredita?

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Back to top Go down

Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove - Page 3 Empty Re: Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum