ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 19:06

Dobit će oni kompenzaciju kad im pokucajupokucaju komiti na vrata.

Ova su trojica su otpisana : DF , Bečič i Dritan.

Streljot.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 19:15

Tu trojicu ćemo streljot a sad fino pivca i guštajmo jer komitima će malo tribat da povežu da se ovi slažu sa srpskom okupacijom Crne Gore ili ako to ne uspiju onda stvaranjem Sao Krajina na području Cg di su Srbi većina u Cg.
Ništa kao srpska glupost ne daje Hrvatskoj ono šta ni u snovima nije sanjala da može dobit na pladnju.

Zato san kupija dvi litre pive da to proslavimo.

Aj živili. beer

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by Speare Shaker 2/6/2021, 19:41

@niels wrote:
@Speare Shaker wrote:
@niels wrote:Dakle, ovako ugrubo, “odsječeno” je kvarat teritorijalnog mora Crnoj Gori, a ona od tog mora živi.

Također, prema ovakvim granicama, formira se i gospodarski pojas.

To je poprilična sjenka, figurativna i doslovna, nad možda i najprosperitetnijem i prometno najvažnijim dijelom Jadrana - onom koji kontrolira i drži ulaz u samo more.

Crna Gora je šutjela dosada o ovome jer se nadala ulasku u EU i tada gospodarski pojasevi nisu bili ok EK. Sad jesu, Hrvatska je proglasila svoj i Sloveniji i BiH ladno izbila slobodan prolaz na otvoreno more.

Crna Gora će tražiti od Hrvatske da joj odstupi Prevlaku jer mora. U NATO savezu je, nije u EU, međunarodni sudovi ne dolaze u obzir jer je ovo rješenje kojem će pribjeći.

Crna Gora će zahtijevati da joj Hrvatska odstupi Prevlaku, ili će napustiti NATO savez i pristupiti OKP te će pozvati ruske ratne brodove ispred Prevlake, u Boku, Bar, itd.

Nada se da će NATO natjerati Hrvatsku na popuštanje, onako kako je svojedobno Amerika divljački stisnula Sloveniju.

Svašta ga i ti ovdje nadrobi bez ikakvog temelja.
Dakle, puna crvena linija je u skladu sa međunarodnim pravom, što je davno na tv objasnio Hrvoje Kačić stručnjak za pravo mora.
Riječ je o crti sredine koja se povlači na otvoreno more od posljednjih kopnenih točaka teritorija obje države.
Isprekidanu liniju je kao granicu predložio Račan, što je i logično jer on nikada nije imao osjećaj za hrvatske nacionalne interese čak niti kada ih je podržavalo međunarodno pravo.
Najbolji primjer za to je notorna skalamerija od dimnjaka koju je Račan predložio po do sad neviđenom principu "Sloveniji more, a Hrvatskoj morsko dno" očito pokušavajući navući sve na slovensku stranu iz neke njegove potpuno iracionalne podrške Sloveniji.
Srećom pa su ostali njegovi koalicijski partneri bili svjesni kakva bi se time šteta nanijela Hrvatskoj, pa je SDP ostao usamljen u podršci tom Račanovom prijedlogu i rasprava o dimnjaku nikada nije ušla u Sabor.
Da je bio u krivu pokazuje i sadašnja situacija oko propale arbitraže.
BiH nitko ne brani pristup otvorenom moru, ali preko našeg teritorijalnog mora, a ne svojeg, jer tako nešto nema podršku u međunarodnom pravu mora.
Blebetanje o ruskim brodovima u Boki neću komentirati, jer spada u obično blebetanje koje ima jedini temelj u tvojem animozitetu prema RH i hrvatskoj politici ili da se bolje izrazim, onoj hrvatskoj politici kojoj je glavni motiv briga za hrvatske nacionalne i državne interese, a uz to još ima uporište u međunarodnom pravu.
Uostalom Rusi nisu pali s Marsa da ulaze u potpuno nepotreban sukob sa NATO paktom, a na Jadranu su to osim Crne Gore još 3. 
Ukratko, ne pada nam na pamet zadovoljavati maloumne teritorijalne pretenzije nama susjednih država samo da bi nas one tapšale po ramenima kako smo divni, krasni i kooperativni. 
To ozbiljne države nikada ne rade pa to ni Hrvatska neće raditi.

Ozbiljne države razmišljaju dugoročno i u interesu svoje sigurnosti, ne traže ono čega imaju i previše, dok istovremeno dave susjede sa svih strana.

Crvena crta je neosporna po međunarodnom pravu, pod uvjetom da Prevlaka ostane u sastavu RH. Otuda se i povlači granica na moru prema UNCLOS-u.

Ovakav razvoj događaja Crnu Goru stavlja u iznimno nepovoljan položaj, da ne velim očajnički, a svi smo na slovenskom primjeru vidjeli do čega očajnička borba da luci, koju su podigli iz močvare, omoguće da diše i da ima izlaz na otvoreno more.

Dok su Slovenci marljivo radili i gradili Kopar, Hrvatska je dokono ležala, a onda je Sloveniji implicitno obećala da će naći teritorijalni način da Slovenija dobije kontakt s otvorenim morem, a da će Slovenija pustiti Hrvatsku u EU. Nismo samo prevarili susjeda, nego i njegove građane, jer je sporazum bio na referendumu.

Kako svi, tako i Slovenci su kontaktirali “svoga” arbitra da znaju kako stoje u postupku. Zemlja koja je to snimila nije nipošto slovenski, ali ni hrvatski prijatelj.

Posljedično, Hrvatska je ušla u EU kao zadnja članica na dugo, dugo vremena, a onda je izašla iz arbitraže i zalupila Sloveniji vrata pred nosom, a onda je proglasila gospodarski pojas.

Kako je Rijeka ušla u europski koridor, napravljena je obala s dubokim gazom, gradi se cesta ispod grada i počinje izgradnja tzv. ravničarske pruge s novcem iz fondova EU. Nimalo slučajno, na obližnjem Omišlju se ukazao “američki” LNG terminal, a Vlada traži partnera za INA-u koji će investirati u modernizaciju riječke rafinerije.

Kad to sve skupa završi, Slovencima će jedino biti isplativo imati duty free dućane, i ogorčeno smišljati osvetu.

Nitko ne voli da ga se javno ismije više puta.

To, što smo pak priredili BiH s Pelješkim mostom spada u sadističkije stranice iz diplomatskih odnosa Hrvatske prema susjedima.

Tako je, ozbiljne države razmišljaju dugoročno, ali ne na način da poklanjaju vlastiti teritorij drugim državama, jer tako ozbiljne države ne rade.
I pogotovo ne poklanjaju svoj teritorij državama poput Crne Gore, BiH i Slovenije, sve jedna velika sila do druge pred kojima treba kičmu savijati.
To se ne radi niti prema jačima u svakom smislu te riječi od sebe, a kamoli prema toliko slabijima.
I naravno da će Prevlaka ilitiga Rt Oštra ostati u sastavu Hrvatske. Ne sumnjaj u to premda sam primjetio da voliš sanjati o tome kako natjerati Hrvate na neprincipijelne ustupke, valjda uglavnom zbog svoje jugonostalgičarske političke orjentacije.
Zašto ne bi Rt Oštra ostao u RH?
Pa prema svim dokumentima tamo i pripada!
Da te podsjetim ako si od zaluđenosti svojim antihrvatskim stavovima makar privremeno zaboravio, to je potpuno u skladu sa povijesnim principom u određivanju granica jugoslavenskih republika nakon rata koji je dogovore na AVNOJ-u 2.
A to je tvoja ljubljena Jugoslavija!
Taj princip je prekršen samo 2 puta.
Jednom na štetu Hrvatske u primjeru istočnog Srijema, a drugi put na štetu BiH na primjeru Igala. Jednom u korist Srbije, drugi put u korist Crne Gore.
To su jedine republike koje su profitirale na račun kršenja tog principa.
Zanimljivo, zar ne.
Srbiji je Đilasova komisija napravila ustupak radi njihovih imperijalnih interesea jer je Srbija željela odbaciti granicu Hrvatske dalje od svog glavnog grada i to su i dobili.
Apsolutno me boli đon u kakvom će se položaju naći Crna Gora ako im mi ne damo komad svog teritorijalnog mora.
Neka se snađu sa onim što je njihovo ili neka sjednu i plaču, a mogu se opet ujediniti i sa Srbijom, to je njihov problem.
Uostalom, zašto bi ih nagrađivali za svinjarije koje su počinili oko Dubrovnika.
Pa to bi bio poziv da nam to ponove!
Vi nas terorizirajte, a mi ćemo vas nagraditi svojim teritorijem!
Jesi li ti uopće jebeno normalan?
Retoričko pitanje.
Apsolutno me nije briga što će i kakve će osvete smišljati Slovenija, već smo dovoljno trpjeli njihove bolesne svinjarije od ucjena što im moramo napraviti kako bi se umilostivili i dali nam prolaz u EU.
Dobili su upravo ono što su zaslužili. Zemlja koja je snimila razgovor na kojem je očitovano smrdljivo, nemoralno, lopovsko, podmuklo i pokvareno ponašanje Slovenije i plasirala ga preko naših medija u javnost nije prijatelj Slovenije, ali jeste prijatelj Hrvatske, jer se lopovluk uvijek mora razotkrivati, a jedini kojima to nije u interesu jesu lopovi sami.
I njihovi suradnici, podržavatelji i simpatizeri, naravno.
Zapravo, još nisu u potpunosti jer ih tek sad čeka iznenađenje kojem se nisu nadali.
Naime, kopnena granica sad ne prolazi rijekom Dragonjom kako je to određeno u svim popratnim dokumentima po Ustavu iz 1974. nego kanalom svetog Odorika.
Staro odnosno pravo korito rijeke Dragonje se nalazi nešto zapadnije i kada se i taj dio Hrvatske privremeno otuđen od strane Slovenije nađe unutar matice zemlje, tada će i aerodrom Portorož završiti u Hrvatskoj.
Ne u hrvatskom vlasništvu, nego na teritoriju RH.
Kakvu će onda osvetu tek smišljati Slovenija, nikog normalnog nije briga.
Ono što je tu jedino važno je da se granice odrede u skladu sa međunarodnim pravom, sve ostalo je smišljanje kako osramotiti Hrvatsku i kazniti je teritorijalnim gubicima i otimačinom zato nije htjela pristati na srpsku okupaciju pa je tako posljedično uništila mogućnost postojanja bilo kakve Jugoslavije.
I posebno je bolesna težnja da mi damo bosanskim muslimanima komad svog teritorijalnog mora kako bi oni mogli prolaziti slobodno bez naše kontrole, jer to podrazumjeva da se kroz to more slobodno uvoze islamistički teroristi i njihova vojna oprema za obavljanje terorističkih napada u cijeloj EU.
Tako nešto mogu predložiti samo simpatizeri islamističkog terorizma.
Pelješki most se radi neosporno na hrvatskom teritoriju unutar hrvatskog teritorijalnog mora i ako netko nešto ima protiv toga neka se obrati Međunarodnom sudu pravde u Haagu i Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu.
Hrvatska je rekla da će pristati na procese pred međunarodnim sudištima nadležnim za rješavanje takvih sporova jednostavno zato jer ti sudovi nisu sastavni dio nikakve smrdljive i podmukle političke arbitraže nego sude isključivo po međunarodnom pravu. 
Ili bar u puno većoj mjeri od političkih arbitraža.
I da ne zaboravim, ako Crna Gora, BiH i Srbija ne pristanu na takav način rješavanja problema oko određivanja granice neće nikada ući u EU pa nek si misle što će ih više koštati.
Teritorijalne pretenzije prema neosporno hrvatskom teritoriju ili gubitak razvoja zbog toga što neće ući u članstvo.
Sloveniji to ne možemo uvjetovati, ali niti oni nama ništa više ne može uvjetovati.
Osim toga, ako u takvim slučajevima države ne mogu naći neki sporazum, tada svaka ima pravo provoditi odluke svog parlamenta i izvršne vlasti u smislu očuvanja svog teritorijalnog integriteta.
Uostalom, po Ustavu RH ustupanje  teritorija RH bilo kojem stranom državnom ili paradržavnom entitetu postaje čin veleizdaje, a do sad je najbliže tome došao Račan sa svojim dimnjakom.
Srećom pa su ostale stranke članice koalicije spriječile SDP da o tome uopće provedu raspravu u Saboru.
Pristati na neku drugu vrstu veleizdaje nakon toga može pomisliti samo potpuni idiot ili luđak, a makar takvih ima u hrvatskoj politici (Pernar), do sad se nisu našli nakon Račana u prilici da ostvare svoje moguće veleizdajničke namjere i takvu priliku više nikada neće ni dobiti.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 26770
2016-11-04


Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 19:51

Srijem su dobili iz drugih razloga odnosno takvu granicu tu.

1. Da Hrvatska nema dodir s rijekom Drinom i ne fantazira o ustašastvu

2. Dobili su to samo u sklopu Vojvodinu i svako kršenje toga je kršenje tog dogovora

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 19:54

@RayMabus wrote:Srijem su dobili iz drugih razloga odnosno takvu granicu tu.

1. Da Hrvatska nema dodir s rijekom Drinom i ne fantazira o ustašastvu

2. Dobili su to samo u sklopu Vojvodinu i svako kršenje toga je kršenje tog dogovora
Oba su mi dida bila u partizanima.

Jedan je ( od oca ) izgubija i oko u borbi s Nijemcima poviše Splita kod Trilja.  Banatski Nijemci. Zloglasna SS divizija Eugen Savojski.

Svako pripajanje Vojvodine Srbiji smatrat ću kršenjem tog dogovora.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 19:58

@RayMabus wrote:
@RayMabus wrote:Srijem su dobili iz drugih razloga odnosno takvu granicu tu.

1. Da Hrvatska nema dodir s rijekom Drinom i ne fantazira o ustašastvu

2. Dobili su to samo u sklopu Vojvodinu i svako kršenje toga je kršenje tog dogovora
Oba su mi dida bila u partizanima.

Jedan je ( od oca ) izgubija i oko u borbi s Nijemcima poviše Splita kod Trilja.  Banatski Nijemci. Zloglasna SS divizija Eugen Savojski.

Svako pripajanje Vojvodine Srbiji smatrat ću kršenjem tog dogovora.
A da se ne šalim , uskoro ću kupit ovo.

Samo pokušajte ukinit Vojvodinu.


_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by vuksadinare 2/6/2021, 19:59

Usrali se prijetnje sulje i srbije..dritan je uvrijedio albance sa skender begom i sad ovi povukli atase...sreca je sto ne smiju cackati eu i nato...pokusavaju vladu sacuvat kompezacijama..no prosrpski dio im ne moze oprostiti ovo sa spc..pa ih pokusavaju smiriti preko drugih,trecih ledja..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 87448
2015-09-08


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:05

Svako ukidanje statusa Vojvodine smatrat ću kršenjem tog dogovora kojeg su vam partizani dali.

A taj je : Vojvodina je u sklopu Srbije al iima posebnu vladu i mulitetničnost.

Pokušajte je ukint.

Sretno

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by vuksadinare 2/6/2021, 20:09

Dritan je u konacnici pokazao da je - pickica...sto bi rekli srbi prekombinovao se i sad se cupa ali na krivi nacin i kukavicki..pa kao fol i isfurano se izvlaci kao na borbu protiv korupcije..kakve veze ima skender beg sa borbom protiv korupcije ili povlacenje vojnog atasea...usrali se prijetnji sulje i srbije i cetnika...koliko god da im se uvlaci u dupe da se izvadi sa kuhanjem sa spc..on je za njih jebeni siptar bio i ostao i glava mu je uvijek na panju
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 87448
2015-09-08


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:11

@vuksadinare wrote:Dritan je u konacnici pokazao da je - pickica...sto bi rekli srbi prekombinovao se i sad se cupa ali na krivi nacin i kukavicki..pa kao fol i isfurano se izvlaci kao na borbu protiv korupcije..kakve veze ima skender beg sa borbom protiv korupcije ili povlacenje vojnog atasea...usrali se prijetnji sulje i srbije i cetnika...koliko god da im se uvlaci u dupe da se izvadi sa kuhanjem sa spc..on je za njih jebeni siptar bio i ostao i glava mu je uvijek na panju
Dritan , Bečić i Df su streljot.

Čitaj šta ti piše general gf s pet zvjezdica.

Gotovo je. Nema pregovora s takvom vladom.

Potpisao sam im smrtnu kaznu. Ne postoje

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:14

Galaktička federacija je federafija , unija , skup , miroljubivi planeta i rasa.

Ja sam jedan od njihovih najviših generala


Potpisao sam im smrtnu kaznu.

Točka.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by vuksadinare 2/6/2021, 20:15

@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:Dritan je u konacnici pokazao da je - pickica...sto bi rekli srbi prekombinovao se i sad se cupa ali na krivi nacin i kukavicki..pa kao fol i isfurano se izvlaci kao na borbu protiv korupcije..kakve veze ima skender beg sa borbom protiv korupcije ili povlacenje vojnog atasea...usrali se prijetnji sulje i srbije i cetnika...koliko god da im se uvlaci u dupe da se izvadi sa kuhanjem sa spc..on je za njih jebeni siptar bio i ostao i glava mu je uvijek na panju
Dritan , Bečić i Df su streljot.

Čitaj šta ti piše general gf s pet zvjezdica.

Gotovo je. Nema pregovora s takvom vladom.

Potpisao sam im smrtnu kaznu. Ne postoje
poceli su glumit sarajevo...malo kuhaj sa svima pa kao fol lazno pricaj o nekoj suradnji..kad ih klepnu ovi iz eu,ameri bice kme kme...na deset stolica ne mozes sjediti danas..briselu,amerima je pun kurac takve politike bh-a,srbije..jos da sad dobiju takvu crnu goru..nista od eu...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 87448
2015-09-08


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:17

Likovi koji podržavaju napad na Dubrovnik te okupaciju Cg ili dijela Cg di žive Srbi dakle Sao Krajine u očima miroljubivog saveza planeta Galaksije...
.

Potpisao sam im smrtnu presudu

Oni su prošlost

Sva trojica

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by niels 2/6/2021, 20:17

Speare Shaker, upravo razumna, izbalansirana politika koja sluša potrebe svojih susjeda koji ju ničim ne ugrožavaju, niti to mogu, jer su premali, ali to ne znači da nisu bitni za sigurnost Hrvatske i njene interese - upravo takva politika je u interesu Hrvatske.

Obratno, uvijek ću ohrabrivati takvu međunarodnu poziciju Hrvatske koja će biti principijelna, i koja će imati gard, ma tko bio s druge strane.

Hrvatska je svojedobno odbila sudjelovati u “koaliciji voljnih” i agresiji na Irak pod lažnim izgovorom. SAD su Hrvatskoj ukinule vojnu pomoć od 40 milijuna dolara godišnje. Ali poruka je bila jasna, ne možete progoniti naše generale zbog zapovjedne odgovornosti i nekakvog eksperimentiranja na nama, a s druge strane idete u jasnu agresiju i okupaciju jedne cijele zemlje.

Mi smo činili ratne zločine, moramo odgovarati pred cijelim svijetom, a vi hoćete da ih činimo još, i ucjenjujete nas s svojom pomoći? Ne.

I SAD su dopuzale nazad, kao i svaki nasilnik dok ne popije šamar. To je pravi suverenizam, državništvo i mjera samosvijesti.

I ispravna odluka, što je najbolje od svega.
niels
niels

Posts : 1232
2021-04-26


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:18

@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:
@vuksadinare wrote:Dritan je u konacnici pokazao da je - pickica...sto bi rekli srbi prekombinovao se i sad se cupa ali na krivi nacin i kukavicki..pa kao fol i isfurano se izvlaci kao na borbu protiv korupcije..kakve veze ima skender beg sa borbom protiv korupcije ili povlacenje vojnog atasea...usrali se prijetnji sulje i srbije i cetnika...koliko god da im se uvlaci u dupe da se izvadi sa kuhanjem sa spc..on je za njih jebeni siptar bio i ostao i glava mu je uvijek na panju
Dritan , Bečić i Df su streljot.

Čitaj šta ti piše general gf s pet zvjezdica.

Gotovo je. Nema pregovora s takvom vladom.

Potpisao sam im smrtnu kaznu. Ne postoje
poceli su glumit sarajevo...malo kuhaj sa svima pa kao fol lazno pricaj o nekoj suradnji..kad ih klepnu ovi iz eu,ameri bice kme kme...na deset stolica ne mozes sjediti danas..briselu,amerima je pun kurac takve politike bh-a,srbije..jos da sad dobiju takvu crnu goru..nista od eu...
Potpisao sam im eliminaciju

Ima ljudi koji će ih zamjeniti

Ne povlačim nikad svoje vojne odluke kad udarim pečat na odluku

A udario sam

Kraj

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:27

Takva vlada Cg ne treba

Čak ni pod izlikom  borbe protiv korupcije

Vlada koja podržava okupaciju države il ako ne to onda Sao Krajine jer Beograd jedva čeka da uništi turizam dole i ekonomiju

Ne

Sva trojica su od večeras otpisani

Pečat

Pa pa

Ja sam general miroljubivi svijetova

To trpit neću

NI MILIMETAR

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:42

Sva trojica su streljot

Život ide dalje

Vasco Rosi : Život se nastavlja i bez nas

Pjesma : Krha duša
Kod mene nema rasprave kad udarim pečat 

A posebno jer računaju na Italiju a ja Talijanski pričam odlično i imam dvi prve rodice tamo i nečake polutalijane

Pa bi lako moglo biti da je lik od kojeg očekuju pomoć baš ja

Čao

Streljot

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:48

Italija ne želi prorusku vladu koja bi bombardrima gađala IItaliju

Pa pa dečki

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by RayMabus 2/6/2021, 20:53

@RayMabus wrote:Italija ne želi prorusku vladu koja bi bombardrima gađala IItaliju

Pa pa dečki
Upamtite konačno jednu stvar

General sam GF s pet zvjezdica

Uvijek imam iznaneđenje u rukavu na koje ne računate

I dovedem ga na bojno polje

Keny Rogers : Pravi kockar uvijek mora znati koju kartu ostaviti a koju izvuć

Pa pa dečci


_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 127044
2014-04-11


Back to top Go down

Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba - Page 2 Empty Re: Crna Gora povlači vojnog atašea iz Zagreba

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum