ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona

Go down

Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona Empty Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona

Post by mortal 26/5/2021, 23:35

https://www.index.hr/magazin/clanak/policija-izdala-nalog-za-uhicenje-slavnog-pjevaca-prijeti-mu-do-dvije-godine-zatvora/2278943.aspx?index_ref=read_more_d


Policija izdala nalog za uhićenje slavnog pjevača, prijeti mu do dvije godine zatvora
Index MagazinPrije 2 sata
 0


Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona 07ae1454-d7c4-44ce-8da0-db2d61ee4ef9
Foto: EPA

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

POLICIJA američke države New Hampshire izdala je nalog za uhićenje slavnog pjevača Marilyna Mansona na temelju dvije kaznene prijave za napad na snimateljicu, koji se navodno dogodio na njegovom koncertu u kolovozu 2019. 
"Već je dulje vrijeme svjestan, kao i njegov agent i njegov pravni tim, da je izdan nalog za njegovo uhićenje, ali nije pokazao nikakvu želju da se vrati u New Hampshire i odgovara za to. Snimateljicu je unajmila tvrtka iz New Hampshirea da snimi koncert i nalazila se nedaleko od pozornice kad se navodni napad dogodio", stoji u službenoj izjavi policije. Također su naglasili da "napadi nisu bili seksualne prirode". 
Inače, Mansonu za svaku optužbu prijeti do godinu dana zatvora i novčana kazna od 2000 dolara. Prema izjavama svjedoka, čini se da je Manson pljuvao na snimateljicu i gađao je šmrkljima. Njegov odvjetnik ima drugu verziju događaja. 

"Nije tajna da Marilyn Manson voli biti provokativan na pozornici, osobito pred kamerama. Tužbe su podignute nakon što je snimateljica tražila više od 35 tisuća dolara odštete jer je mala količina sline došla u kontakt s njenom rukom. Kad smo je tražili da nam dostavi dokaze, nije odgovorila. Ove su optužbe glupost, ali surađivat ćemo s vlastima kao i do sad", rekao je za časopis People Mansonov odvjetnik Howard King. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Mansonov odvjetnik tvrdi da je Mansonova slina slučajno završila na ruci snimateljice te da je ona za to tražila 35 tisuća dolara.
Usprkos tome, tri su svjedoka s koncerta, uključujući zaštitara, za People izjavila da su vidjela kako Manson "ispucava šmrklje" na snimateljicu. 
"Pljuvao je na sve strane, a ona se uzrujala kad je pogodio njenu kameru. On je to primijetio i počeo joj namjerno pljuvati na kameru. Mislim da je kap koja je prelila čašu bila kad je došao na metar od nje i ispucao ogromni šmrkalj ravno na nju, ne na kameru. Bila je bijesna i zgrožena, samo je istrčala, a on se tome smijao", ispričao je jedan od svjedoka. 
Vijest o nalogu za uhićenje stigla je samo par mjeseci nakon što je Mansona nekoliko žena, uključujući glumice Evan Rachel Wood i Esme Bianco, optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 15189
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona Empty Re: Izdan nalog za uhićenje Marilyna Mansona

Post by mortal 26/5/2021, 23:37

kad netko ima love meta je onih koji ga žele osuditi kako bi se okoristili
ovo me podsjeća na pokojnog Michaela Jacksona

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 15189
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum