ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lijepa vijest srijedom

Go down

lijepa vijest srijedom Empty lijepa vijest srijedom

Post by debotoijusto 14/4/2021, 19:27

Daleko od medijske pompe koja ju je pratila više od pola stoljeća, umrla je Judith Reisman, jedna od intelektualnih perjanica neokonzervativne revolucije, koja i dalje ne sustaje, od Amerike do Poljske, i od Brazila do Hrvatske. Judith Reisman je bitno utjecala na svakodnevicu u Hrvatskoj jer je 2013. došla u Zagreb i podržala referendumsku inicijativu "U ime obitelji" kojom je brak kao isključiva zajednica žene i muškarca postao ustavna vrednota.

Ne čudi stoga da za njom žale ovdašnji katolički konzervativci poput Vice Batarela koji se oprostio porukom: "Ona je bila kao gorivo za rakete koja nam je gurnula 2013. godine kontrarevolucionarni pokret i stavove na velika vrata u hrvatsku javnost, gdje smo branili kršćanske, tradicionalne, domoljubne i konzervativne stavove i vrjednote", napisao je Batarelo.

Za Judith Reisman slobodna ljubav, pobačaj, pravo na rastavu, a posebno istospolna ljubav bili su - zlo. Koliko je bila razumna pokazala je tvrdeći da su homoseksualni lobiji doveli na vlast Adolfa Hitlera i izazvali holokaust. Što je mislila o homoseksualizmu pokazuje i njezino zalaganje za to da američki Vrhovni sud revidira svoju odluku kojom je konačno dekriminalizirao homoseksualnost na saveznoj razini 2003. godine.

Rođena je 1935. u obitelji židovskih useljenika i članova Američke komunističke partije, i sama je bila ljevičarka. Postala je poznata zbog opsjednutosti likom i djelom Alfreda Kinseyja, utemeljitelja seksologije, o kojemu je napisala nekoliko knjiga, optužujući ga da je bio homoseksualac, pedofil i sociopat, ali nikada nije ponudila konkretne dokaze. Poslije je povela križarski rat protiv pornografije za koju je tvrdila da utječe na mozak tako da ga preplavljuje mješavinom štetnih kemikalija, tzv. erototoksinima, koji stvaraju ovisnost, ali opet nije ponudila dokaze.

Bila je pseudoznanstvenica, ali uvijek je imala vjernu sljedbu među ekstremnim kršćanskim konzervativcima.


https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/umrla-zena-koju-su-obozavali-domaci-konzervativci-za-nju-su-pobacaj-i-istospolna-ljubav-bili-zlo-15065370
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 23994
2014-04-12


Back to top Go down

lijepa vijest srijedom Empty Re: lijepa vijest srijedom

Post by vuksadinare 14/4/2021, 20:38

...lijepa vijest nedjeljom..ostade debo bez belog..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 86018
2015-09-08


Back to top Go down

lijepa vijest srijedom Empty Re: lijepa vijest srijedom

Post by abraham 14/4/2021, 21:17

Lijepa vijest za lijevu falangu u DNRH. Kada se sjetim potresa u lijevoj njihovog kada je pseudoznastvenica svratila do ZG. jebes potres na Banovini. Pravi znastvenik iz DDR-a joj napravio sacekusu sa mozgovima sa filozofskog. Bilo kako bilo pocivala u miru. Kapa dolje sta je promuljala septicku jamu zvana DNRH. I to sve pseudo. .... Lustrirala Schulhofera , Kila mozga.......

_________________
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham
abraham

Male
Posts : 12420
2014-04-14


Back to top Go down

lijepa vijest srijedom Empty Re: lijepa vijest srijedom

Post by T. 14/4/2021, 22:22

Svijet je sada opet siguran...
Preminula 85 godišnja baka...
T.
T.

Posts : 12483
2014-04-14

Age : 80

Back to top Go down

lijepa vijest srijedom Empty Re: lijepa vijest srijedom

Post by mutava baštarda 19/4/2021, 08:23

Glavna zagovornica pobačaja u Argentini umrla tijekom legalnog pobačaja
Argentinski mediji izvijestili su prošle nedjelje da je jedna od najradikalnijih predvodnica pokreta koji zagovara ubijanje fetusa Maria de Valle Gonzalez Lopez umrla tijekom onoga što je nazvala svojom operacijom pobačaja „iz snova“. Imala je 23 godine i bila je vođa radikalne mladeži u općini La Paz u pokrajini Mendoza. Njezina smrt izazvala je žestoku raspravu o pobačaju u Argentini i dovela do poziva ženama da znaju kako taj postupak ponekad može nositi ozbiljne rizike.

Na 11. travnja Gonzalez Lopez je bila podvrgnuta legalnom postupku pobačaja u lokalnoj bolnici u La Pazu. Pokazalo se da je operacija za nju bila kobna. Ova činjenica bila je šok za javnost jer je ovo bila prva zabilježena smrt nakon odobrenja zakona o ubijanju fetusa u zemlji donesenog 30. prosinca 2020. godine, koji je u nekim slučajevima legalizirao pobačaj. Prije je pobačaj bio ilegalan u Argentini.

_________________
"E moj Šunje. Ko od stra umire, na grobu mu prde"
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 15607
2015-09-14


Back to top Go down

lijepa vijest srijedom Empty Re: lijepa vijest srijedom

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum