ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by pizzon 28/3/2021, 06:22

ako su tako opasni zasto ne izvrse
invaziju.
ovako ko kisa oko kragujevca.
pizzon
pizzon

Posts : 2516
2020-04-21


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by vuksadinare 28/3/2021, 07:04

@pizzon wrote:ako su tako opasni zasto ne izvrse
invaziju.
ovako ko kisa oko kragujevca.
Igraju na kolicinu ili kvantitetu..ko pacovi
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 85525
2015-09-08


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by vuksadinare 28/3/2021, 07:13

vuksadinare
vuksadinare

Posts : 85525
2015-09-08


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by veber 28/3/2021, 07:45

@epikur37 wrote:
@Leviathan2 wrote:
@epikur37 wrote:
@Leviathan2 wrote:
@epikur37 wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
@Hektorović wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:Nema ništa niti od Kineskog napada jer Tajvan ima pre jaku armiju i dalje planira ulagati tako. 
Drugo nema ništa niti od ujedinjenja Tajvanci su nakon što su vidjeli da Kina skreće ponovo u partijski totalitarizam odustali od ujedinjenja..još početkom 2010 je bilo rasprave o tome, ali zadnjih par godina Kina je pun kurac išla u smjeru suprotnom od onoga iz 90tih ili 2000tih a onda su se Tajvanci predomislili i ponovo dižu vojni proračun, bili su ga spustili sa 5% bdpa na 2% sada ide ponovo up

Jasno


Plus što bi se fanatično branili po tropskim šumama.


No Kina ih ovako disciplinira da se previše ne okenu ka SAD.
Ovako se natežu zadnjih 70ak godina, predviđam idućih 70ak isto tako.


:D

da svijet će za 70 godina izgledati isto ovako 

rekao je netko 1910-te ;)
llako ti se kurcit i s visine gledat na ove neiskusne mladce  tctctc :P
znas i sam kad si bijo mlad sa si drugacije gledo na stvari
ttek s godinama i s ikustvom si shvatio da je svijet u stalnoj promjeni :)


Točno tako matori...

Prije sam se kurčio na starije...sad s poštovanjem gledam starce :)
eeee
tak i mene pradeda zajebava sad kad me unuci ne uzimau zaozbiljno, 
a sjecas si ti kako si ti mene tretirao, a mog oca
vidis, sve se vraca i s godinama pocnes razumjevat
jebiga, mlado ludo i neiskusno, nis za zamjerit :D


točno tako Pantelija

nema te mlađahne vještine koju ne može dobiti mudro iskustvo

jeste da , ti skačeš brže, okrećeš se bolje

no ja znam kakvo je tlo, otkud puše vjetar, koji trenutak je najbolji, znam i kome je u interesu da zagnojiš, znam kako te žena gleda i na što si slab ;)
Kmetovi imaju 4 generacije u stoljeću. Produktivniji su samo cigani, oni imaju 5 generacija u stoljeću.

_________________
Der Wollf a den Esel.
veber
veber

Male
Posts : 44229
2014-12-30


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 08:07

@prckov wrote:biden je izjavio da je stavljanje muslimana  u kampove stvar kineske kulture
demokrati ce samo mutit vodu u vezi kine tek tako da opravdaju otvoreno neprijateljstvo i napad na rusiju
pa kinezi su ih vecinu pokupovali ko kupus na trznici
ALI pazi ovo. Ista ekipa koja je kupljena od Kineza - zagovara sukob sa Rusijom. 
Dakle Kinezi guraju sukob Rusije i USA.
Toliko o tome koliko su Rusi i Kinezi saveznici i prijatelji.
Epi i Ringo opet kurca ne kuže.
Dugoročni cilj Kineza je da maznu Rusima Sibir, a Rusija bez resursa bi imala doslovno ekonomiju razine Bosne
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by prckov 28/3/2021, 08:32

@AssadNaPodmornici wrote:
@prckov wrote:biden je izjavio da je stavljanje muslimana  u kampove stvar kineske kulture
demokrati ce samo mutit vodu u vezi kine tek tako da opravdaju otvoreno neprijateljstvo i napad na rusiju
pa kinezi su ih vecinu pokupovali ko kupus na trznici
ALI pazi ovo. Ista ekipa koja je kupljena od Kineza - zagovara sukob sa Rusijom. 
Dakle Kinezi guraju sukob Rusije i USA.
Toliko o tome koliko su Rusi i Kinezi saveznici i prijatelji.
Epi i Ringo opet kurca ne kuže.
Dugoročni cilj Kineza je da maznu Rusima Sibir, a Rusija bez resursa bi imala doslovno ekonomiju razine Bosne

kina i rusija su privremeni saveznici iz nuzde
dok treba
kad ne bude trebalo onda ce odnosi zahladit ko sibir
prckov
prckov

Posts : 27050
2014-04-19


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 21:01

@AssadNaPodmornici wrote:A šta mislite da će Narodna Republika Kina osvojiti otok Tajvan od Republike Kine u roku 48h?
Protiv države koja troši milijarde na oružje, može mobilizirati stotine tisuća vojnika u par dana i 23 milijuna stanovnika na otoku koji je odavno već vojna utvrda. 
Ništa od toga, Rusi se sa šakom kanibala muče par godina, Amerima je trebalo godinu dvije da poraze ISIS, a to su države koje su imale par desetaka tisuća lako naoružanih pješaka.. Tajvan proizvodi rakete koje mogu gađati Peking. 

Dakle ništa od osvajanja, bez rata koji bi trajao minimalno godinu dana prije nego bi Kina "smekšala" obranu Tajvana ili masovne uporabe nuklearnog oružja... Idućih par desetljeća klasično natezanje, tipa "avioni narodne republike kine uletiti u zračni prostor republike kine" itd
ma nis od bilo kakve invazije, to su igre za neke druge bodove
da ih zanima uzet tajwan, vec bi ga uzeli,  kinezi su strpljivi, vratice se tajvan sam
ovo je cisto drzanje napetosti u regionu, da nije dosadno
i ameri i kinezi moraju opravdavat svoje vojne troskove, isto ko i nato i rusi
vanjski i unutrasnji neprijatelji moraju bit jer to je jedan od uslova za funkcioniranje drzavnog aparata i sistema koji je postrojen na konfrontaciji
naravno, jedni druge uvijek podjebavaju i pokusavaju im uvalit kakvu pizdariju,  sve je to dio taktike za dobivanje nekih bodova u politickim pregovorima i dogovorima
inace najvece mutivode su englezi, oni u biti stvaraju konfontacije i tamo gdje ih prirodnim putem nebi trebalo bit

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 21:34

@Leviathan2 wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:A šta mislite da će Narodna Republika Kina osvojiti otok Tajvan od Republike Kine u roku 48h?
Protiv države koja troši milijarde na oružje, može mobilizirati stotine tisuća vojnika u par dana i 23 milijuna stanovnika na otoku koji je odavno već vojna utvrda. 
Ništa od toga, Rusi se sa šakom kanibala muče par godina, Amerima je trebalo godinu dvije da poraze ISIS, a to su države koje su imale par desetaka tisuća lako naoružanih pješaka.. Tajvan proizvodi rakete koje mogu gađati Peking. 

Dakle ništa od osvajanja, bez rata koji bi trajao minimalno godinu dana prije nego bi Kina "smekšala" obranu Tajvana ili masovne uporabe nuklearnog oružja... Idućih par desetljeća klasično natezanje, tipa "avioni narodne republike kine uletiti u zračni prostor republike kine" itd
ma nis od bilo kakve invazije, to su igre za neke druge bodove
da ih zanima uzet tajwan, vec bi ga uzeli,  kinezi su strpljivi, vratice se tajvan sam
ovo je cisto drzanje napetosti u regionu, da nije dosadno
i ameri i kinezi moraju opravdavat svoje vojne troskove, isto ko i nato i rusi
vanjski i unutrasnji neprijatelji moraju bit jer to je jedan od uslova za funkcioniranje drzavnog aparata i sistema koji je postrojen na konfrontaciji
naravno, jedni druge uvijek podjebavaju i pokusavaju im uvalit kakvu pizdariju,  sve je to dio taktike za dobivanje nekih bodova u politickim pregovorima i dogovorima
inace najvece mutivode su englezi, oni u biti stvaraju konfontacije i tamo gdje ih prirodnim putem nebi trebalo bit
Sve to stoji osim onoga "da Kinezi hoće uzeli bi Tajvan". Oni ga žele ali ga ne mogu dobiti bez rata koji bi trajao puno i odnio puno života i štete. 
A sve ostalo stoji, biti će natezanja idućih desetljeća. Samo da u tim glupostima slučajno ne poleti neka raketa 🚀 i ne pokrene rat.
Ali to ne odgovara niti Narodnoj Republici Kini (komunistička partija) niti Republici Kini(službeno ime za Tajvan)
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 21:38

Plus Kinezi nisu nešto ratoborni. To je narod koji kroz povjest nije previše poznat kao ekipa koja osvaja, nego više ekipa koja se bavi ekonomijom, trgovinom i znanosti. Zadnji rat Kinezi su imali protiv Vijetnama i dobili su žestoko po pički. A moderni Kinezi nisu više jaki i žilavi kao stari Kinezi koji su živjeli po selima. Izvješće Kineske vojske govori da 60% mladih Kineza je nepodobno za vojsku, debeli su, jedu otrovnu hranu, slabo se bave sportom, dišu najotrovniji zrak, ovisni su o pornjavi(izvješće kineske vojske).
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 21:41

Kinezi prije da će kroz idućih par desetljeća pokušati Rusima maznuti Sibir(a i to jedino ako Kinezi nahuškaju Amere na Ruse) ... Ako to ne uspije, širit će se svemirom.. Ratovi danas nisu toliko isplativi
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 21:54

@AssadNaPodmornici wrote:Plus Kinezi nisu nešto ratoborni. To je narod koji kroz povjest nije previše poznat kao ekipa koja osvaja, nego više ekipa koja se bavi ekonomijom, trgovinom i znanosti. Zadnji rat Kinezi su imali protiv Vijetnama i dobili su žestoko po pički. A moderni Kinezi nisu više jaki i žilavi kao stari Kinezi koji su živjeli po selima. Izvješće Kineske vojske govori da 60% mladih Kineza je nepodobno za vojsku, debeli su, jedu otrovnu hranu, slabo se bave sportom, dišu najotrovniji zrak, ovisni su o pornjavi(izvješće kineske vojske).
ma bez obzira koliko su kinezi sposobni il ne, ima ih pun kurac, tek samo izaberu sposobne, imaju nekoliko desetaka milijuna sto je cifra
inace, ja mislim da ameri vise guraju tajwan u igru jer je to kinezima bolna tocka,  pocevsi s naoruzavanjem pa priznanjem i slicno
politicke igre,  prije bi mogle poletjet rakete protiv japanaca oko onijeh otocica, spratli ja mislim da se zovu, kinezi i japanci se mrze iz dna duse i to je fakt a dosta nek ameri malo poguraju japance i eto sranja, 
mada, nebih zanemario ni ulogu engleza u cjeloj prici, i oni aktivno igraju u tim krajevima

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 22:04

@AssadNaPodmornici wrote:Kinezi prije da će kroz idućih par desetljeća pokušati Rusima maznuti Sibir(a i to jedino ako Kinezi nahuškaju Amere na Ruse) ... Ako to ne uspije, širit će se svemirom.. Ratovi danas nisu toliko isplativi
nece, kinezi se boje rusa bolje od kuge,  imaju iskonski strah pred rusima
oni ruse zovu ratnicki narod, vec su se oni kacili s rusima i dobili su po picki od visestruko  slabijih rusa na polju boja
zadnje im je bilo zbog onog rjecnog otoka  kad su ih rusi samljeli doslovno, da bi na kraju putin taj otok kao znak dobre volje prepisao kinezima
drugi faktor je da mandzurijci vladaju kinom otkako je mao otisao na onaj svijet a mandzurijci su proruski nastrojeni, oni su htjeli biti dio rusije al ih je staljin otpilio isto ko i mongoliju
kinezima se bolje isplati biti dobri s rusima
pazi, 90tih godina kad je rusija bila jebacki slaba, kinezi se nisu usudili napravit krivi korak i posegnut za teritorijem, a price o kineskom sibiru, to su uglavnom price servirane iz engleske kuhinje,  a najvise je sire takozvani liberasti po rusiji
mada nitko ih ne dozivljava vise jer su se isprovaljivali
ti recimo ne znas da rusija ima posebno regulirano da kinezi ne mogu imat rudnike  u rusiji, ne mogu se bavit poljoprivredom, ne mogu ulagat u sumarstvo i ribolov,  ima pun kurac ogranicenja, i sto je najbolje , kinezi se ne ljute na to

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 22:11

sto se tice sirenja u svemir, tu ima nesto u tom sto velis
koliko su kinezi u zaostatku sa svemirskom tehnologijom, toliko su mudri da su se udruzili s rusima kao mladji partneri, sad ideu gradit lunarnu bazu 
a mislim da ce skupa radit i orbitalnu stanicu,  kinezima su neophodne tehnologije a rusi to imaju, a ako nemaju izmisle, 
koliko god su kinezi naprijed s informatickim tehnologijama, toliko su nazad u fundamentalnim naukama, fizika kemija biologija matematika i slicno, rusi su tu ispred cijelog svijeta i kinezici pragmaticno vide nacin da se shlepaju
svjesni su da nikad nece doci na nivo rusa jer im fali onaj impuls ludila koji stvara genije, oni su disciplinirani, oni su radisni, omaju jebacko pamcenje al nemaju onu nijansu, ono nesto sto ce ih gurnut preko ruba, to imaju rusi i europejci
ako kobiniras ruse i kineze, dobice fakn stroj koji moze napravit cuda

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 22:19

Kinezi će vjerujem preteći Amere u svemirskoj tehnologiji.
A što se tiče Amera, Rusa i Kineza.
Pazi ovo - svi Američki političari, mediji, think tankovi itd - koji zagovaraju sukob vs Rusije. Ujedno niti jedan ali doslovno niti jedan se ne usudi kritizirati Kinu, a kada ih malo istražiš vidiš da su plaćeni od Kineske komunističke partije. U prijevodu Kina gura svoj satelit Ameriku u sukob sa Rusijom.
Kada bi došlo do toga sukoba Amerika uništena, Rusija uništena a Kina bi bila do Urala, a tada bi i Tajvan pao, jer bi bio svjetski kaos a onda Kinezima nije problem žrtvovati par stotina tisuća svojih vojnika za osvajanje otoka. 
Ali to je mala šansa za to, ali Kinezi i to će progutati ako mogu 

Evo pogledaj kako su nam Kinezi uvalili virus, nismo valjda to zaboravili. Doslovno su nam ga uvalili i lagali od početka i lažubi sada a kineski plaćenici među medijima i "znanstvenicima" zagovaraju uništavanje ekonomije i standarda.
Tako da su Kinezi sada najjači a mislim da su lukaviji nego Ameri i Rusi 70 tih zajedno
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 22:40

@AssadNaPodmornici wrote:Kinezi će vjerujem preteći Amere u svemirskoj tehnologiji.
A što se tiče Amera, Rusa i Kineza.
Pazi ovo - svi Američki političari, mediji, think tankovi itd - koji zagovaraju sukob vs Rusije. Ujedno niti jedan ali doslovno niti jedan se ne usudi kritizirati Kinu, a kada ih malo istražiš vidiš da su plaćeni od Kineske komunističke partije. U prijevodu Kina gura svoj satelit Ameriku u sukob sa Rusijom.
Kada bi došlo do toga sukoba Amerika uništena, Rusija uništena a Kina bi bila do Urala, a tada bi i Tajvan pao, jer bi bio svjetski kaos a onda Kinezima nije problem žrtvovati par stotina tisuća svojih vojnika za osvajanje otoka. 
Ali to je mala šansa za to, ali Kinezi i to će progutati ako mogu 

Evo pogledaj kako su nam Kinezi uvalili virus, nismo valjda to zaboravili. Doslovno su nam ga uvalili i lagali od početka i lažubi sada a kineski plaćenici među medijima i "znanstvenicima" zagovaraju uništavanje ekonomije i standarda.
Tako da su Kinezi sada najjači a mislim da su lukaviji nego Ameri i Rusi 70 tih zajedno
jbte
para vrti gdje burgija nece
no, kinezi kao kinezi nece do urala, jedino u slucaju da se ameri i rusi istrijebe
medjutim, ako bi i doslo do njukanja,  kinezima nece trebat ural
a sto se tice virus i ko ga je uvalio
nebih se kladio na kineze mada su najbolje profitirali od cjele situacije
ko j ekriv europejcima sto se kolju oko maskica, aparata za disanje, oko vakcina i slicno
a ameri, ameri bi se jebali da im ne udje, ko ih jebe, jesu li dali kinezima da se razviju preko mjere da ih ne mogu kontrolirat nego su kinezi iskoristili isti sistem korupcije koji su oni koristili prije i to okrenuli protiv njih
tu im dajem za pravo
penetrirali su se duboko amerima u pozadinu a znas onu kinesku mudrost "kad osjetis 4 jaja medju nogama, znaj da je prekasno, neprijatelj ti je vec usao duboko u pozadinu"
usli su im u juznu amriku bez nosaca aviona i slicno, usli su im u afriku isto tako, bez velike pompe, koriste malo finiji sistem korupcije nego su ameri koristili
inace, sto se tice svemirskih tehnologija, nemaju sanse prestici ni amere ni ruse, tu mislim na njihova rjesenja, jedino ak nest maznu il skopiraju
nu, jel znas da im rusi prodaju suhoje koje kinezi pokusavaju skopirat, i ne uspjevaju
il zasto su kinezi zapeli da kupe od ukrajine motorsich, staru sovjetsku fabriku , sa sovjetskim tehnologijama
zbog jebenih avionskih motora koje kinezi ne uspjevaju da razviju samostalno,
napravili su oni motore al im motori ne traju dugo, jednostavno ne znaju tehnologiju, rusi znaju, rusi su te motore koje je proizvodio motorsich sami napravili na temelju starih tehnologija i modernizirali, tako da su dobili obrasce koji su cak i bolji
no, ni rusi nedaju kinezima tehnologiju isto kako su ameri sprijecili prodaju motor sicha kinezima, amerima netreba al nedaju kinezima da naprave taj korak naprijed

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 22:53

Slažem se kolega.
Kinezi su toliko duboko Zavukli Amerima da je zadnja šansa da Ameri izvade Kinesku kitu iz dupeta bila da Trump pobjedi izbore.
Pa pazi tik tok koji je kineska aplikacija je non stop preko te aplikacije mlade glupe Amere organizira u BLM prosvjede i prosvjede kontra Trumpa.
Sada su Kinezi no1, naravno zaostaju u dosta toga ali sustići i Amere i Ruse.
Pa Amerima su toliko otvoreno krali tehnologiju da doslovno Tucker Carlson je u svojim epizodama nabraja kineske špijune a onda ih je tek FBi na naredbu Trumpa (koji je gledao tuckera) išao hapsiti. Sada kada nema Trumpa nastavit će ovi po starom. Sila no1, gledaj samo kineske medije na engleskom jeziku kako guraju istu Woke ideologiju kao Ameri (Bidenova administracija).
Zanimljivio Rusi preko Rusija Today guraju konzervativnu - desnu ideologiju kao USA Republikanci 
Zato Američka elita (čitaj kupljena od Kineza) gura okršaj sa Rusima. 
Inače toliko o tome koliko je pouzdan "savez Kineza i Rusa" - Kao savez Erdogana i Putina ili još bolje Nazi Njemačke i SSSRa. Rusima je gusto. U sukobu sa EU i USA (iako u Europi možda i imaju kojeg saveznika u Njemačkoj ili Mađarskoj), u polu ratu sa Ukrainom svojom najbogatijom kolonijom, (bez Ukraine ne bi dobili WW2), a prisiljeni u savez sa Turcima i Kinezima kojima kurac ne mogu vjerovati a u zemlji im se muslimani množe i naseljavaju
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 28/3/2021, 22:54

Treba preživjeti Kinesko stoljeće a tko živ tko mrtav
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12101
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Leviathan2 28/3/2021, 23:08

@AssadNaPodmornici wrote:
Zato Američka elita (čitaj kupljena od Kineza) gura okršaj sa Rusima. 
Inače toliko o tome koliko je pouzdan "savez Kineza i Rusa" - Kao savez Erdogana i Putina ili još bolje Nazi Njemačke i SSSRa. Rusima je gusto. U sukobu sa EU i USA (iako u Europi možda i imaju kojeg saveznika u Njemačkoj ili Mađarskoj), u polu ratu sa Ukrainom svojom najbogatijom kolonijom, (bez Ukraine ne bi dobili WW2), a prisiljeni u savez sa Turcima i Kinezima kojima kurac ne mogu vjerovati a u zemlji im se muslimani množe i naseljavaju
ne gura zbog kineza nego engleza, to je okrsaj koji traje vec stoljecima
kinezima se ne isplati da amerika nestane, em je trziste, em je izvor inovacija
a nestala bi u slucaju da se zakace s rusima, dok englezima je do jaja, mogu riskirat ameriku, nestali rusi,  a indija australija i jos neke zemlje po kraljicinom kapom su dovoljno da kineze drze na uzici
gledaj sire
sto se tice saveza, rusi kazu, rusija ima dva saveznika, armija i flota
turcadija i kinezi su im saveznici po potrebi, ni vise ni manje
a muslimani u rusiji, to su sve rusky, oduvjek su bili tamo,

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20962
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 5 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum