ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by veber 27/3/2021, 08:16

bude opet peršin iz američkog vrta posjetio češnjak u kineskom vrtu.
u beogradu su shvatili poruku, sada su na kraju puberteta, možda neće shvatiti poruku.

_________________
Der Wollf a den Esel.
veber
veber

Male
Posts : 44168
2014-12-30


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:23

@veber wrote:bude opet peršin iz američkog vrta posjetio češnjak u kineskom vrtu.
u beogradu su shvatili poruku, sada su na kraju puberteta, možda neće shvatiti poruku.
Srbija je nebitna. 

Crna Gora je bitna.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by epikur37 27/3/2021, 08:25

@RayMabus wrote:Miješat ćemo se. Ja sam razradio geopolitički plan umjesto tebe.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t45930-crnogorsko-priznanje-tajvana-u-zamjenu-za-otplatu-miljardu-dolara-kineskog-duga

Ovim činom automatski raste i cijena hrvatski luka na sjevernom Jadranu jer se mi nećemo direktno miješati.


Nećemo se miješati. Mi imamo saborsku većinu.
epikur37
epikur37

Posts : 38743
2015-08-06


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:26

@epikur37 wrote:
@RayMabus wrote:Miješat ćemo se. Ja sam razradio geopolitički plan umjesto tebe.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t45930-crnogorsko-priznanje-tajvana-u-zamjenu-za-otplatu-miljardu-dolara-kineskog-duga

Ovim činom automatski raste i cijena hrvatski luka na sjevernom Jadranu jer se mi nećemo direktno miješati.


Nećemo se miješati. Mi imamo saborsku većinu.
A ja oću. 

Pritiskati ću Cg da prizna Tajvan ako želi da joj zapad otplati miljardu dolara kineskog duga.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:29

Ja se moram osigurat od nekih stvari vojno gledano jer je Cg mala a Kina velika i to moram osigurati na državnoj razini a to mi omogućava samo crnogorsko priznanje Tajvana.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:35

Nato se mora osigurati da nitko u Crnoj Gori više ne uzme kineski kredit.

Jedino jamstvo za to je crnogorsko priznanje Tajvana.

Kina im više neće dat kredit i okrenit će se tamo di može a to je Hrvatska jer mi uopće nećemo priznati Tajvan a niti Nato od nas to traži jer smo stabilni saveznik.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by epikur37 27/3/2021, 08:36

@RayMabus wrote:
@epikur37 wrote:
@RayMabus wrote:Miješat ćemo se. Ja sam razradio geopolitički plan umjesto tebe.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t45930-crnogorsko-priznanje-tajvana-u-zamjenu-za-otplatu-miljardu-dolara-kineskog-duga

Ovim činom automatski raste i cijena hrvatski luka na sjevernom Jadranu jer se mi nećemo direktno miješati.


Nećemo se miješati. Mi imamo saborsku većinu.
A ja oću. 

Pritiskati ću Cg da prizna Tajvan ako želi da joj zapad otplati miljardu dolara kineskog duga.

Ne možeš djelovati solo...

CG je prijateljska zemlja, mi nećemo raditi pritiske. 

Dio naših  trupa iz južnokineskog mora jučer se počeo povlačiti. 

To nije naš rat.
epikur37
epikur37

Posts : 38743
2015-08-06


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:40

Nećeš ti. Ja ću.

Ja sam general GF s pet zvjezdica.

Ja ću radit pritisak.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRxtJFOj1lsq-fKHwOwTreMZw9GVFv-GONzmg&usqp=CAU


Australija je na Pacifiku i njima je kao i Britaniji težak korak da priznaju Tajvan jer žele trgovati s Kinom i zato je crnogorsko priznaje Tajvana :

1. Slabljenje Kine u projektu istočna Europa + Kina

2. Diplomatska podrška Tajvanu na razini UN jer ga je još jedna država priznala a k tome još i članica NATO-a

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by epikur37 27/3/2021, 08:45

@RayMabus wrote:Nećeš ti. Ja ću.

Ja sam general GF s pet zvjezdica.

Ja ću radit pritisak.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRxtJFOj1lsq-fKHwOwTreMZw9GVFv-GONzmg&usqp=CAU


Australija je na Pacifiku i njima je kao i Britaniji težak korak da priznaju Tajvan jer žele trgovati s Kinom i zato je crnogorsko priznaje Tajvana :

1. Slabljenje Kine u projektu istočna Europa + Kina

2. Diplomatska podrška Tajvanu na razini UN jer ga je još jedna država priznala a k tome još i članica NATO-a

Tog priznanja neće biti.

Crnogorski veleposlanik već na brifingu na Pantovčaku.

Lovćen je primio upute.
epikur37
epikur37

Posts : 38743
2015-08-06


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 08:46

Normalno da će biti. Već sam poslao e-mail.

Pripremio sam i paket mjera s kojim Crna Gora neće izgubit prometnu važnost u luci Bar jer ću tu usmjerit trgovačke brodove iz Tajvana , Japana i drugih saveznika u svijetu.


Last edited by RayMabus on 27/3/2021, 08:49; edited 2 times in total

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by veber 27/3/2021, 08:48

@RayMabus wrote:Nećeš ti. Ja ću.

Ja sam general GF s pet zvjezdica.

Ja ću radit pritisak.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRxtJFOj1lsq-fKHwOwTreMZw9GVFv-GONzmg&usqp=CAU


Australija je na Pacifiku i njima je kao i Britaniji težak korak da priznaju Tajvan jer žele trgovati s Kinom i zato je crnogorsko priznaje Tajvana :

1. Slabljenje Kine u projektu istočna Europa + Kina

2. Diplomatska podrška Tajvanu na razini UN jer ga je još jedna država priznala a k tome još i članica NATO-a
opet terapija preskočena.

_________________
Der Wollf a den Esel.
veber
veber

Male
Posts : 44168
2014-12-30


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 09:04

SAD i Tajvan potpisale sporazum o suradnji obalne straže

https://www.geopolitika.news/vijesti/tajvan-i-sad-postigli-sporazum-o-obalnoj-strazi/

Sad još diplomatski udarac Kini iz Crne Gore i njenom nastojanju proboja u istočnu Europu.


Last edited by RayMabus on 27/3/2021, 09:05; edited 1 time in total

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by AssadNaPodmornici 27/3/2021, 09:05

Aj ozbiljno neće biti rata, iz razloga što je Tajvan naoružan do zuba a Kinezima bi trebalo minimalno pola godine bombardiranja i raketiranja Tajvana da bi se eventualno usudili iskrcati, a i tada bi uspjeh iskrcavaja bio upitan jer Tajvan bi mogao sačuvati veliku većinu tehnike i vojske zakopanu u planinama i onda lako naoružane desantne jedinice gurnuti u more.
Da bi Kina uspjela onda bi trebala otok raketirati godinu dana, a to bi uzrokovalo sranja, sankcije, mrtvi, gladni itd.
Osvajanje u 48h ne dolazi u obzir inače bi Kina već osvojila Tajvan. I Ameri su ISIS koji je imao par desetaka tisuća ljudi kršili godinu dana. Sirijski vojska +Rusija (bude sve gotovo za 3 dana) nakon par godina nisu do kraja potamanili kanibale. Tajvan je sa druge strane, ima milijarde dolara težak vojni proračun, konstituiran na sličnim principu kao Jugoslavenska opće narodna obrana,ili čak kao sjeverna Koreja,(sa time da se sjevernoj Koreji može doći sa kopna Tajvanu ne može). Uglavnom nema države na planeti koja može osvojiti Tajvan u roku 24h ili 48h ili čak mjesec dana. Kina bi mogla možda kroz pola godine do godinu ali uz ogromne gubitke, vjerojatno sankcije cijelog svijeta i ogroman broj civilnih žrtava 
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 12089
2018-06-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Sovak 27/3/2021, 09:05

@epikur37 wrote:


:D

Dobar

Odoh plivat i plivajući analizirati novonastalu geopolitičku situaciju, te kako se EU treba postaviti i koja je uloga našeg premijera Plenkovića u svemu tome.


Lizanje šupka Bruxellesu.

_________________
20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 5579
2019-10-14

Lokacija: : 1984

RayMabus likes this post

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by epikur37 27/3/2021, 09:15

Yoda varaš se... Ako Peking odluči vratiti taj otok, to će biti u roku 48 sati.
epikur37
epikur37

Posts : 38743
2015-08-06


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Sovak 27/3/2021, 09:19

Ak su crveni tak fajn sigurni u sebe kak tvrdiju, zakaj do sada nisu zauzeli barem onih par otoka kaj su odmah uz kinesku obalu i 160 km od samog Taiwana?

_________________
20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 5579
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Sovak 27/3/2021, 09:20

@epikur37 wrote:Yoda varaš se... Ako Peking odluči vratiti taj otok, to će biti u roku 48 sati.

Da ... kaj ga je do sada sprečavalo?

_________________
20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 5579
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by mutava baštarda 27/3/2021, 09:23

@epikur37 wrote:
@RayMabus wrote:
@epikur37 wrote:
@RayMabus wrote:Miješat ćemo se. Ja sam razradio geopolitički plan umjesto tebe.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t45930-crnogorsko-priznanje-tajvana-u-zamjenu-za-otplatu-miljardu-dolara-kineskog-duga

Ovim činom automatski raste i cijena hrvatski luka na sjevernom Jadranu jer se mi nećemo direktno miješati.


Nećemo se miješati. Mi imamo saborsku većinu.
A ja oću. 

Pritiskati ću Cg da prizna Tajvan ako želi da joj zapad otplati miljardu dolara kineskog duga.

Ne možeš djelovati solo...

CG je prijateljska zemlja, mi nećemo raditi pritiske. 

Dio naših  trupa iz južnokineskog mora jučer se počeo povlačiti. 

To nije naš rat.
Hrvatska nije toliko moćna zemlja da se može nositi s toliko ratova.
ostajemo s podrškom demokratskim snagama u Siriji, a na braniku u Afganistanu i Baltiku.

_________________
"E moj Šunje. Ko od stra umire, na grobu mu prde"
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 15267
2015-09-14


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 09:25

Tajvan ne postoji.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by RayMabus 27/3/2021, 09:33

Za Hrvatsku Tajvan uopće ne postoji nit će ikad postojati.

Rusija i Amerika po tom pitanju imaju isti stav : službeno ga ne priznaju al imaju diplomatske odnose jer ne žele jaku Kinu.


https://www.ex-iskon-pleme.com/t45929-hrvatska-ne-priznaje-tajvan-ni-u-kakvom-obliku

A mi smo samo Maovi i Mao je naš.

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Swarajya%2F2017-08%2Fc050afe6-5ded-4f24-ae33-89fab682d3af%2FGettyImages-472748720

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 120683
2014-04-11


Back to top Go down

20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana - Page 2 Empty Re: 20 kineskih borbenih aviona upalo u zračni prostor Tajvana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum