ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by סמאל 17/2/2021, 10:20

GOSPA OSOBNO wrote:Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Biblij11

Promjena života po Djevici Mariji ide ovako


Da je upravo dolazak televizora uzrokovao velike raspade obitelji, molitve, zajedništva, rastresenosti, depresije upozoravaju mnogi sveci. Obitelji bi napokon trebale obratiti pažnju na zlo koje je može uzrokovati televizor, ali i svi drugi ekrani koji su potpuno neprimjetno postali oltari naših domova, iz kojih svakodnevno puštamo duhove nasilja, bluda, laži i nemira, jer ako su sveci naše svijetlo koje slijedimo, onda bi trebali slijediti i njihove riječi.
Sveta Elizabeta Seton proglašena je svetica Katoličke Crkve, čije ime danas nose deseci i deseci crkava i drugih ustanova. Ova je svetica imala viđenje koje nije mogla razumjeti s obzirom da je viđenje nastalo prije televizije, a koje glasi:
‘Svaki će Amerikanac imati u kući crnu kutiju kroz koju će ulaziti đavao’.


Svetog oca Pia jednog od najpoznatijih svetaca današnjice, televizija je uznemirivala i izazivala je kod njega zgražanje. Uviđao je da će ona uništiti obiteljski život i svima je govorio da je ne kupuju! A što se tiče odlaska u kino uvijek je davao isti odgovor: “U njemu je đavao!
Papa Ivan Pavao II. dobio je visoki publicitet kad je tijekom korizme 1996. godine sa svog balkona pozvao sve ljude da isključe televizore tijekom korizme. Skoro nitko nije slušao jer svijet, i oni koji su od svijeta, više vole laž od istine.

Papa Pio XII. daje proročansku i duboku izjavu o televiziji i o domu koja potkrepljuje proročanstvo sv. Elizabete Seton. Papa Pio XII. kaže: ”Svi dobro znaju da vrlo često djeca mogu izbjeći napad neke prijelazne bolesti izvan njihove kuće, ali joj ne mogu pobjeći kad ona vreba u samoj kući. Pogrešno je uvoditi rizik u bilo kojem obliku u svetost kućnog okruženja.”
Otac Frank Poncelet, svećenik, u svojoj je knjizi ‘Radio valovi iz pakla’ izjavio:
”Nažalost, toliki su mnogi podlegli mentalitetu ‘pa svi to čine’ da ih je sada teško uvjeriti da napasti svake vrste bombardiraju naša čula kroz ovaj medij – najpopularniji, prevladavajućiji i lako dostupan oblik ozbiljno grešne zabave. Držati televiziju iz tobože dobrih razloga, a znati da je to loš medij, znači izvrgavati duhovnoj opasnosti i nesreći sebe i svoju djecu”, izjavio je ovaj svećenik.
Na tvrdnju da je televizija nužno sredstvo informiranja odgovara: ”To je iskrivljena, manipulirana istina, i to nije način na koji se trebate informirati.”

“Slijedite me na putu koji sam vam pokazala, sinovi moji koje toliko ljubim, branim i štitim, započela je Gospa svoju poruku na Čistu srijedu i Pepelnicu svećeniku don Stefanu Gobiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta,i također pozvala svoju djecu da tijekom korizme prestanu gledati televiziju, kako bi mogli u svoj život pustiti svijetlo.
S obzirom na nikad glasniju ekransku buku svijeta, primite i vi ovu poruku Djevice Marije za početak korizme:
“Obraćenje koje od vas tražim je ono isto koje Isus traži u svom Evandelju. Udaljite se s lošeg puta zla, oholosti, egoizma i grijeha.

U svijetu u kojem živite, gdje se pobuna protiv Boga i njegova Zakona ljubavi prihvaća, propagira, uzvisuje i uzdiže na novi tip života, koliko je moje siromašne djece koja svaki dan postaju žrtve grijeha i mržnje, nasilja i izopačenosti, egoizma i nečistoće.
Teški vas grijeh udaljuje od Boga, oduzima iz vaših duša dragocjeni dar njegovog života i milosti, čini vas robovima strasti i poroka, slabi vaš otpor kušnjama, otvara velike prostore Sotoninom djelovanju, koji sve više ovladava vašom egzistencijom i čini ju instrumentom za širenje bezglavog egoizma i oholosti, mržnje i podjele, bluda i izopačenosti.
Vi vršite u sebi obavezu obraćenja ako se hrabro i snažno suprotstavljate svijetu u kojem živite, kako biste hodali putem dobra i božanske milosti, ljubavi i svetosti. Treba da se danas svi moji sinovi obrate i ponovno vjeruju u Evanđelje, žive po Evanđelju i puste da ih vodi samo mudrost Evanđelja.
Ovo su pogodni dani za vaše obraćenje. To su dani milosti i milosrđa, nade i iščekivanja. Ovo su dani pripreme za ono što vas čeka, za velike događaje koji su vam predskazani.
Tražim opet od vas svakodnevna djela mrtvljenja i pokore.
Pokoru prinosite mom Bezgrješnom Srcu na tri različita načina.
Prije svega mi dajte unutarnju pokoru, koju morate vršiti da biste ovladali sami sobom i svojim strastima kako biste uistinu postali poslušni, ponizni, maleni, na raspolaganju mom planu.
Ponekad se moje Srce ražalosti gledajući kako se opirete mojim majčinskim pozivima i kako ne uspijevate postići onaj stupanj poslušnosti, poniznosti i stvarnog svladavanja vas samih, koje Ja od vas tražim jer mi je ono neophodno da bih vas upotrijebila u ostvarenju mojega plana spasenja i milosrđa.
Zatim mi prinesite tihu i svakodnevnu pokoru, koja se sastoji od vršenja dobrih djela u svakoj prilici vašeg života, vršenja same Gospodinove volje, s poniznim, vjernim i savršenim ispunjavanjem svih vaših obaveza. Ako tako činite, kolike dragocjene prilike patnje i davanja vam se ukazuju u toku samo jednog cijelog dana!
Vaš smijeh, vedrina, tišina, strpljivost, prihvaćanje, davanje, prave su, tihe pokore, koje daju više vrijednosti i svjetla u svakoj situaciji vaše egzistencije.
Tražim od vas i vanjsku pokoru, koja se sastoji u ovladavanju strasti, mrtvljenju osjetila, pogotovo očiju, jezika, sluha i grla.
Ne gledajte veliko zlo koje vas okružuje i toliku nečistoću koja okružuje vaše puteve.
Odrecite se gledanja televizije, da biste u duši sačuvali svjetlo i da biste u svom životu dali više mjesta sabranosti, meditaciji i molitvi. Znajte svladavati jezik i biti tihi unutar i izvan sebe, kako biste mogli govoriti samo u ime širenja dobra, u duhu ljubavi i ponizne službe za sve.
Bježite od kritika i gunđanja; klevete i pakosti. Ne popustite lakoj kušnji suda i osude.
Zatvorite uši i pamet na buku glasova, koja danas postaje sve zaglušnija i čini da živite u buci, zbrci i suhoći.
Trapite grlo uzdržavajući se od onog što najviše potiče vaše zadovoljstvo, te vršeći i tjelesni post, koji Isus zahtijeva u svom Evanđelju a kojeg i Ja danas tražim.
Ako hodite ovim putem, koji vam Ja pokazujem, onda će dani vašeg života biti blagoslovljeni od Gospodina i odvesti vas k miru srca i čistoći duše.
Vi ćete sami postati moja živa riječ i posvuda ćete raznositi svjetlo moje nazočnosti u velikoj tami što se zgusnula nad svijetorn.
Na ovom svijetlom putu pokore i obraćenja Ja vas uvijek vodim, pogotovo u ovim danima pripreme za veliko čudo božanskog milosrđa, koje će se uskoro ispuniti.”


https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/gospa-na-pepelnicu-govori-covjecanstvu-odrecite-se-televizije-evo-zasto-1676913/
Evo,ova tema je potvrda onog što sam pisao prije par dana.
Društvene mreže,igraće konzole,NETFLIX,HBO,itd. napravit će ono što nije pošlo za rukom komunizmu.Odvojit će mlade od crkve i njihovih bajki. :rasta
סמאל
סמאל

Posts : 9581
2015-07-23


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by סמאל 17/2/2021, 12:22

Ono što mene interesira,kako bi naš najistaknutiji forumski teolog,gospodin Sheker,odgovorio izazovima današnjice,gdje duhovnost gubi bitku pred pomodarstvom.
Biblija je dobila ozbiljnu konkurenciju u vidu playstationa i ostalih pomodarskih alata, s čim bi crkva odgovorila na izazove današnjice,te zainteresirala mlade,koji radije cijele noći provode na Tinderu,Faceu,Battlefieldu,nego što čitaju Sveto Pismo i mole krunicu.
Međutim,te brige ne more samo kršćanske dušebrižnike,već i islamske koji se takođe žale što mladi više vremena posvete pomodarskim novotarijama,umjesto čitanju Kurana časnog.

Doduše,Hrvatska se tu donekle još dobro drži,jer je mladež u Hrvatskoj,Rumunskoj,Poljskoj prilično zatucanija u odnosu na mladež u Americi i zapadnoj Europi,ali i tu su vidljivi trendovi preokreta.
סמאל
סמאל

Posts : 9581
2015-07-23


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by debotoijusto 17/2/2021, 18:43

moze li netko obavijestiti glasnogovornika gospe da TV nije IN vec 15g. ?
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 23611
2014-04-12


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by סמאל 17/2/2021, 18:57

@debotoijusto wrote:moze li netko obavijestiti glasnogovornika gospe da TV nije IN vec 15g. ?
Možda je Gospa mislila na NETFLIX. :cleanteeth
סמאל
סמאל

Posts : 9581
2015-07-23


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by jastreb 17/2/2021, 19:10

Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
jastreb
jastreb

Posts : 31710
2014-04-22


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by debotoijusto 17/2/2021, 19:12

@סמאל wrote:
@debotoijusto wrote:moze li netko obavijestiti glasnogovornika gospe da TV nije IN vec 15g. ?
Možda je Gospa mislila na NETFLIX. :cleanteeth
gospa nije mislila nista a hercegovka koja si utvara vidjenje gospe , zbog profita ili bolesti svejedno , jos na dnevniku HRT u 19h i misnom slavlju u SD signalu nedjeljom pa misli da svi tako
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 23611
2014-04-12


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by סמאל 17/2/2021, 19:33

Dobro,pustimo sad Gospu,mene više interesira,zašto pojedini ,,dušebrižnici'' pokazuju zabrinutost zbog video igara i drugog zabavnog sadržaja,je li oni to vide kao konkurenciju ili ne znam što.
סמאל
סמאל

Posts : 9581
2015-07-23


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by T. 17/2/2021, 19:51

@jastreb wrote:Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
Je, to se i ja mislim...
Sigurno je i kokain u skladu sa svetim pismom...
Inače bi pisalo nešto o tome...
Pornhub isto ne spominju djela apostolska...
T.
T.

Posts : 12026
2014-04-14

Age : 79

Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Šandor Winnetou 17/2/2021, 20:12

@T. wrote:
@jastreb wrote:Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
Je, to se i ja mislim...
Sigurno je i kokain u skladu sa svetim pismom...
Inače bi pisalo nešto o tome...
Pornhub isto ne spominju djela apostolska...
jastreb, sora i hordak gledaju svaki dan tv i vidiš kako su pametni :))))

_________________
,
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 12755
2017-12-31


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Hartmann 17/2/2021, 20:21

@סמאל wrote:Ono što mene interesira,kako bi naš najistaknutiji forumski teolog,gospodin Sheker,odgovorio izazovima današnjice,gdje duhovnost gubi bitku pred pomodarstvom.
Biblija je dobila ozbiljnu konkurenciju u vidu playstationa i ostalih pomodarskih alata, s čim bi crkva odgovorila na izazove današnjice,te zainteresirala mlade,koji radije cijele noći provode na Tinderu,Faceu,Battlefieldu,nego što čitaju Sveto Pismo i mole krunicu.
Međutim,te brige ne more samo kršćanske dušebrižnike,već i islamske koji se takođe žale što mladi više vremena posvete pomodarskim novotarijama,umjesto čitanju Kurana časnog.

Doduše,Hrvatska se tu donekle još dobro drži,jer je mladež u Hrvatskoj,Rumunskoj,Poljskoj prilično zatucanija u odnosu na mladež u Americi i zapadnoj Europi,ali i tu su vidljivi trendovi preokreta.
Ne bih to tako nazvao.Davno je pokrenut proces individualizacije populacije Planeta.Individualizacija otudjuje,udaljuje,emocionalno hladi,usmjerava prema osobnim sebicnim interesima,hedonizmu.I to se dogodilo u potpunosti i konacno razvojem sirokopojasnih komunikacija,Interneta najvise.TO nije pomodarstvo,to je jednostavno postao nacin zivota.Kad se dodje kuci iz skole,sa posla,pale se PC-i,Xboxevi,pokrecu drustvene mrezne aplikacije.Susjed je postao neki prasnjavi sivi izraz,za nekog "vrata do",nekada najdraze vidjenu osobu ili vise njih,na kavici i razgovoru,cak i nekoliko puta dnevno.Radi se freneticno,nema se vremena za nikoga,a opustanje i druzenje se dogadja virtualno.

_________________
Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto 2cc4e01132374b4662c3b46684b86272
Hartmann
Hartmann

Posts : 228
2021-01-04


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by jastreb 17/2/2021, 20:30

tre wrote:
@T. wrote:
@jastreb wrote:Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
Je, to se i ja mislim...
Sigurno je i kokain u skladu sa svetim pismom...
Inače bi pisalo nešto o tome...
Pornhub isto ne spominju djela apostolska...
jastreb, sora i hordak gledaju svaki dan tv i vidiš kako su pametni :))))
Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom i Sorom???

Mislim da to nije u redu i da ja sa navedenim dvojcem nemam bas puno dodirnih tocaka glede religije.

Sora je ateist,docim je Čilo,ako i vjeruje u neko pretpostavljeno više biće,zestoki protivnik krscanstva i abrahamskih religija. A i Sora je zestoki protivnik religije i Crkve.

Ja sam,naprotiv deklarirani vjernik i katolik,koji se voli nazivati teologom i krscanskim mistikom.

Sora i Čilo smatraju Bibliju bajkom,a ja Božjom objavom,koju cesto citiram i suprostavljam nekim kvazikatolickim bajkama.

Ja jedino u dobroj namjeri ukazujem na poroke i negativnosti unutar CUH,koji tim svojim djelivanjem udaljuje mnoge vjernike od Crkve.
jastreb
jastreb

Posts : 31710
2014-04-22


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Speare Shaker 17/2/2021, 20:36

@jastreb wrote:

Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom

Samael, tetrijebe. Samael.

Samael (heb.
סמאל‎), arkanđeo u talmudskoj tradiciji; Židovi ga smatraju knezom demona.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Samael

Ali to je nadimak pod kojim hoće biti prepoznat na forumu. U stvarnosti, on je zapravo Karlo.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 24370
2016-11-04


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by jastreb 17/2/2021, 20:59

@Speare Shaker wrote:
@jastreb wrote:

Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom

Samael, tetrijebe. Samael.
[size=32]
Samael (heb. [/size]
סמאל‎[size=32]), arkanđeo u talmudskoj tradiciji; Židovi ga smatraju [/size][size=32]knezom demona[/size][size=32].
[/size]

https://hr.wikipedia.org/wiki/Samael

Ali to je nadimak pod kojim hoće biti prepoznat na forumu. U stvarnosti, on je zapravo Karlo.
Znam,al ja ga zovem Čilo,jer hebrejska pismena Samaela slice cirilicnom napisu Čilo. To za Karla nisam znao.

No pitanje je bilo zasto mene krscanskog propovjednika i opominjatelja stavljate u isti koš sa ono dvoje antikrista?
jastreb
jastreb

Posts : 31710
2014-04-22


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by סמאל 17/2/2021, 21:02

@Speare Shaker wrote:

Ali to je nadimak pod kojim hoće biti prepoznat na forumu. U stvarnosti, on je zapravo Karlo.
Ne vidim po čemu bi predavao nekakav značaj forumskim nadimcima,nisam jedini koji je mijenjao nekoliko puta.

Umjesto isprazne priče o nadimku,mene više interesira tvoje viđenje onog o čemu sam pisao ranije.
Kako ti kao najistaknutiji forumski apologet katoličanstva gledaš na izazove današnjice s kojim se susreću vjerske zajednice ?
סמאל
סמאל

Posts : 9581
2015-07-23


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Speare Shaker 17/2/2021, 21:03

@jastreb wrote:

No pitanje je bilo zasto mene krscanskog propovjednika i opominjatelja stavljate u isti koš sa ono dvoje antikrista?

Ne znam za druge, ali ja te ne stavljam u isti koš sa njima.
Nebitno što se na forumu voliš lažno predstavljati.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 24370
2016-11-04


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Hektorović 17/2/2021, 21:19

Mladi i ne gledaju klasičnu TV

Danas se streama serije, gledaju društvene mreže
Hektorović
Hektorović

Posts : 18457
2018-04-10


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by AssadNaPodmornici 17/2/2021, 21:33

da vam budem iskren, ja i ne znam TV koristit.. nesjećam se kada sam zadnji put na svoju volju, sjeo u kauč i upalio TV. nema jebene šanse. koji će mi kurac TV. ako mi se nešto gleda online, downloadam, kupim, piratiziram i gledam kada hoću..

ako mi se gleda nešto "live" uvijek ima neki stream..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 11516
2018-06-14


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Šandor Winnetou 17/2/2021, 21:55

@jastreb wrote:
tre wrote:
@T. wrote:
@jastreb wrote:Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
Je, to se i ja mislim...
Sigurno je i kokain u skladu sa svetim pismom...
Inače bi pisalo nešto o tome...
Pornhub isto ne spominju djela apostolska...
jastreb, sora i hordak gledaju svaki dan tv i vidiš kako su pametni :))))
Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom i Sorom???

Mislim da to nije u redu i da ja sa navedenim dvojcem nemam bas puno dodirnih tocaka glede religije.

Sora je ateist,docim je Čilo,ako i vjeruje u neko pretpostavljeno više biće,zestoki protivnik krscanstva i abrahamskih religija. A i Sora je zestoki protivnik religije i Crkve.

Ja sam,naprotiv deklarirani vjernik i katolik,koji se voli nazivati teologom i krscanskim mistikom.

Sora i Čilo smatraju Bibliju bajkom,a ja Božjom objavom,koju cesto citiram i suprostavljam nekim kvazikatolickim bajkama.

Ja jedino u dobroj namjeri ukazujem na poroke i negativnosti unutar CUH,koji tim svojim djelivanjem udaljuje mnoge vjernike od Crkve.
pa nisi u istom košu što se tiče same religije ali si na njihovoj liniji kad treba kakiti po crkvi, tu pušete u isti rog mada iz različitih razloga.

_________________
,
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 12755
2017-12-31


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Sovak 18/2/2021, 09:55

@jastreb wrote:
tre wrote:
@T. wrote:
@jastreb wrote:Kao nekakav teolog i poznavatelj Svetog pisma,mogu sa sigurnošću reći da ova obavijest ni u kome slučaju ne dolazi od Marije,majke Isusove i da je niti jedan kršćanin ne bi trebao uzeti za ozbiljno i sa tim mahnitanjima puniti svoju glavu.

Da je televizija đavolji izum ,o tome bi na neki način bili obaviješteni iz Svetoga Pisma,tako da svi kršćani koji su ovu "Marijinu" objavu pročitali,ili negdje čuli,mogu i dalje mirno sjediti ispred svojih upaljenih malih ekrana.

Aleluja!
Je, to se i ja mislim...
Sigurno je i kokain u skladu sa svetim pismom...
Inače bi pisalo nešto o tome...
Pornhub isto ne spominju djela apostolska...
jastreb, sora i hordak gledaju svaki dan tv i vidiš kako su pametni :))))

Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom i Sorom???


.....


U istoj ste septičkoj jami.


To kaj svatko od vas ima svoj kut u toj septičkoj jami ostali ne doživljavaju kak neke velike razlike.

_________________
Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Heil_b10
Sovak
Sovak

Male
Posts : 5322
2019-10-14

Lokacija: : 1984

Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Sora 18/2/2021, 10:06

@Speare Shaker wrote:
@jastreb wrote:

Ne znam zasto u zadnje vrijeme mene neki trpaju u isti koš sa Čilom

Samael, tetrijebe. Samael.

Samael (heb.
סמאל‎), arkanđeo u talmudskoj tradiciji; Židovi ga smatraju knezom demona.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Samael

Ali to je nadimak pod kojim hoće biti prepoznat na forumu. U stvarnosti, on je zapravo Karlo.
U stvarnosti sa  ja Marija 
Jedino nisam djevica 
Ni majka bogu , jos mi samsamo to treba 
Da svog jedinca drzimdržim za boga . 
Nis. Samo treba biti covjek . Homo sapiens

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 21339
2014-04-29


Back to top Go down

Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto Empty Re: Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum