ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by Hektorović on 17/11/2020, 12:45

[size=31]Bakirova atomska bomba iz Bugojna[/size]

Nenad Kecmanović15.11.2020. 13:51
Bakir Izetbegović je posle posete namenskoj u Bugojnu otkrio da Bosna raspolaže „strahovitim oružjem“. Šta bi to danas moglo da bude „strahovito oružje“?!

Da li su Bošnjaci zaista napravili atomsku bombu? Onomad je Bakir Izetbegović, poslije posjete pogonima namjenske industrije u Bugojnu, otkrio javnosti da Bosna raspolaže „strahovitim oružjem“. Šta bi to u današnje vrijeme moglo da bude „strahovito oružje“?! Mada je kasnije izjavu prizemio da se radi samo o granati velikog dometa, visoke frekvencije i rafalne paljbe, po sadržaju, formi i intonaciji njegove izjave dobija se utisak da su Bošnjaci, u stvari, ako ne svemirsko lasersko oružje, napravili bar atomsku bombu. Podsjetio me je na moju dragu koleginicu Fadilu iz Sarajeva…
Neposredno po završetku građanskog rata u BiH, na inicijtivu mirotvornih inostranih NVO, državna TV u Sarajevu je organizovala razgovor o bošnjačkoj politici u postratnim uslovima i u studio pozvala intelektulce koji tokom rata nisu bili politički, stranački ili vojno eksponirani. Među njima se našla i simpatična i pomalo otkačena koleginica Fadila i, između ostalog, rekla da se „bošnjački narod može efikasno zaštiti jedino ako nabavi atomsku bombu“. Da li je ona mislila samo na bolje naoružane prve komšije i zagranične susjede? Ili i na zapadne mentore, koji su samo ograničeno i potajno kršili embargo SB UN na dotur oružja u BiH, koji se, naravno, odnosio i na bošnjačku stranu? Ili na sve zajedno? –nije ni važno.

Fadilina bomba


Važno je kako je shvaćena. Ova makar i defanzivno militantna izjava bezazlene Fadile toliko je šokirala zapadne ambasade da su je odmah stavili na crnu listu i nikad se više nije pojavila na TV. Američki, britanski, njemački, francuski bezbjednosni operativci bili su već prije i tokom rata rasprostrli obavještajnu mrežu širom Bosne. I dok se dio njih bavio prikupljanjem podataka protiv Srba za Hag, drugi dio je bio fokusiran na praćenje mudžahida, vehabija, pasdarana, koji su za ratne zasluge nagrađeni Alijinim držaljanstvima i pasošima, te njihovim domaćim pripravnicima i novouspostavljenim porodičnim vezama sa bošnjačkim snajkama. Kasnije su otkrili iransku vezu u terorističkom kampu u Pogorelici, Alžirsku grupu koja je participirala u 11. septembru, komune u Maoči i Bočini, kao i podatke da su svi teroristi Al Kaide, koji su harali po zapadnoj Evropi, prethodno kao interbrigadisti pustili korijenje u Bosni ili bar boravili u njoj
Na stranu sve to, ali atomska bomba je bila nešto neuporedivo opasnije. Nakon stihijnog raspada Sovjetskog saveza nastala je globalna panika da će kriminalni pojedinci i grupe doći u posjed nacrta i komponenti atomske bombe, a tzv. odmetnute države ih pokupovati na crnom tržištu i, uz malo domaće pameti i industrije, te diskretne pomoći saveznika, sklopiti je. SAD su, smatra se, odavno snabdjeli Izrael, a Pakistanu je povjeren ograničen stok, dok su upaljači zadržani u lokalnoj američkoj bazi.
Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. 20062016-1saucesceBivši član Predsjedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović (Foto: predsjednistvobih.ba)
SAD i Izrael već decenijama drže na visokom stepenu pripravnosti špijune, naučnike, oficire, međunarodne organizacije, kako bi pratili napredovanje „iranskog tajnog nuklearnog programa“. Ali, nijednom ajatolahu nije palo na um da, kao moja bezazlena Fadila, pred kamerom i u mikrofon otvoreno izjavi da je za muslimane jedino pravo bezbjednosno rješenje da nabave atomsku bombu. Vjerovatno nije bila ni svjesna da je poslije toga postala objekat višegodišnjeg fizičkog praćenja, istraživanja ličnih i porodičnih podataka, objavljenih tekstova, telefonskih razgovora i drugih komunikacija. Da su pitali nekog od brojnih Sarajlija koji su je poznavali, svaki bi im rekao da iza njene izjave ne stoji ništa drugo nego osobena intuicija i spontanost.
Međutim, Sjeverna Koreja, iako nije islamska zemlja, kao što ni njen vođa Kim il Džong nije muhmedanac, izgleda su čuli i poslušali Fadilu. Otkako je napravio raketu dovoljnog dometa da nuklearno punjenje dobaci do američke obale, u Bijeloj kući, Stejt departmentu i Pentagonu nikom ne pada na pamet da im prijeti. Sada se, najzad, Fadilinog defendološkog savjeta prisjetio i Bakir Izetbegović. Bošnjaci ionako stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Predizborna granata


Ubjeđujem jednog da niko ne pokazuje teritorijalne peretenzije na tih 23 odsto BiH, nego obrnuto, Bošnjaci na RS i „HB“, da se Srbija i Hrvatska sigurno ne naoružavaju zbog njih, da su odavno priznale državne granice. Ali, badava! Veli: „Bile su granice priznate i ’92. i ako dođe do gužve, eto hina jopet preko Drine i Une.“ Ali, evo, obznanjujući da Bosna raspolaže zagonetnim „strahovitim oružjem“, Bakir ih je ohrabio, jer, kako reče, „granata iz Bugojna je poruka obeshrabrenja za sve one koji eventualno imaju loše namjere prema BiH“. Mnogi bošnjački birači pak sumnjičavo vrte glavom zbog toga što je ta granata ispaljena baš na tri dana pred izbore.
No, bilo da je „strahovito oružje“ A-bomba ili samo ubojita granata, opet slijedi specifično bosanske zavrzlama. „Zlonamjernici“, koje je Bakir pomenuo sigurno nisu ni Turci, ni Saudijci, ni Rusi ni Kinezi, nego neko uz granice, a tu nema nikog sem Srba i Hrvata. Isti su i unutar granice i u zajedničkim Oružanim snagama BiH, te s njima valja podijeliti jal granate, jal atomske glave. I eto ti nuklearnog rata „na male“, može i ručno bacanje bez dalekometnih lansirnih raketa, a rezultat će biti: više nema Bosne. Ako ko od „Bosanaca“ i preživi, to bi mogli da budu jedino Srbi koji su zahvaljujući bombama NATO-a već stekli izvjesnu otpornost na radijaciju. Elem, Bakirova atomska bomba, „džaba je bilo“, razbiće mu se o glavu.
Iz HDZ-a je na Izetbegovićevu priču stigla oštra reakcija: divljenje granatama neugodno se povezuje sa divljenjem islamskom terorizmu koji SDA nikada nije osudila. Adem Vuchiqi je, naprotiv, ironično čestitao Bakiru na „strahovitom oružju“ i poželio da ga pogleda i kupi. Dodik pak smatra „da je Izetbegović pred izbore tražio od namjenske u Bugojnu nešto spektakularno, a oni su mu podvalili lovačko oružje. On je rat proveo sa ocem u trezoru Narodne banke pa ne zna da najobičnija puška ima domet dvije hiljade metara“.
Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Demonstracija-bakir1[size=15]Probno gađanje pred kamerama u okviru posete predsednika SDA Bakira Izetbegovića namenskoj industriji u Bugojnu (Foto: FENA/Snimak ekrana)

Ako ništa drugo, sada se pokazalo da Izetbegović „ne puca iz prazne puške“ kad Dodiku i Čoviću zbog predloga reformi prijeti ratom.

[/size]
Hektorović
Hektorović

Posts : 17917
2018-04-10


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by RayMabus on 17/11/2020, 13:01

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Klix-logo2020
PARTNERSKA SARADNJA 


Vojna vježba OS BiH i SAD-a u Glamoču i na Manjači, učestvuju dva F-16 aviona


Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. 201116103


Pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država učestvovat će na zajedničkoj vojnoj vježbi pod nazivom “Bilateralna vježba”, koja će se realizirati 18. i 19. novembra na poligonima za obuku Oružanih snaga BiH

U saopćenju se navodi da će ova vježba omogućiti Oružanim snagama BiH unapređenje partnerske saradnje sa SAD-om i NATO partnerima.

Oružane snage BiH će na vježbi učestvovati uz kompjuterski podržanu vježbu (CAX) i terensku vježbu (FTX), a Oružane snage SAD-a će učestvovati sa dva aviona F-16, te će vršiti podršku snagama na terenu.

Avioni, koji će pružati blisku zračnu podršku na lokaciji poligona Glamoč, neće koristiti bojevu municiju, već će, nakon poziva za podršku, izvršiti lasersko zaključavanje cilja i simulirano uništenje.

Cilj vježbe je da Oružane snage BiH, kroz vježbu sa specijalistima za navođenje i kontrolu bliske zračne podrške (Joint Terminal Attack Controllers - JTAC) unaprijede operativne sposobnosti deklarisane bataljonske grupe, saopšteno je.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 112992
2014-04-11


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by abraham on 17/11/2020, 13:10

da se vratimo na pochetak i kratkovidost i opchenito glupost hrvatske politike, kako u BiH tako i u DNRH u odnosu na BiH . Naime u kojem svojstvu B Izetbegovich vrshi posjetu namjenskoj-vojnoj industiji???? Tvrtka nije privatna i u kojem jebenom svojstvu on mozhe posjetiti i zashto mu se radi pokazna vjezhba. Naime on je samo shef jedne parlamentarane stranke. Jedini benfit da je to islamska stranka. Mozhe li predsjednik udruge roma dobiti isti tretman. Predstavnik Kineske zajednice iz Sarajva???? Ovo je bio teshki zicer za poentiranje, zakucvanje iza ledza i u okviru BiH, regije a i medzunarodno. Naime Predstavnik islamske komponente unutar BiH ima slobodan pristup drzavnoj vojnoj industriji i josh prijetiti istom. Daklem radi se islamskoj vojnoj industriji u srcu Europe. Muhahahahahaha Kila mozga....

_________________
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham
abraham

Male
Posts : 12085
2014-04-14


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by RayMabus on 17/11/2020, 13:15

@abraham wrote:da se vratimo na pochetak i kratkovidost i opchenito glupost hrvatske politike, kako u BiH tako i u DNRH u odnosu na BiH . Naime u kojem svojstvu B Izetbegovich vrshi posjetu namjenskoj-vojnoj industiji???? Tvrtka nije privatna i u kojem jebenom svojstvu on mozhe posjetiti i zashto mu se radi pokazna vjezhba. Naime on je samo shef jedne parlamentarane stranke. Jedini benfit da je to islamska stranka. Mozhe li predsjednik udruge roma dobiti isti tretman. Predstavnik Kineske zajednice iz Sarajva???? Ovo je bio teshki zicer za poentiranje, zakucvanje iza ledza i u okviru BiH, regije a i medzunarodno. Naime Predstavnik islamske komponente unutar BiH ima slobodan pristup drzavnoj vojnoj industriji i josh prijetiti istom. Daklem radi se islamskoj vojnoj industriji u srcu Europe. Muhahahahahaha Kila mozga....
Pa pusti ih nek imaju oružje. Ako im to uzmeš reć će ti da ih želiš razoružati , zarobiti i onda sve pobiti. Ovako je mir u kući.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 112992
2014-04-11


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by RayMabus on 17/11/2020, 13:25

@abraham wrote:da se vratimo na pochetak i kratkovidost i opchenito glupost hrvatske politike, kako u BiH tako i u DNRH u odnosu na BiH . Naime u kojem svojstvu B Izetbegovich vrshi posjetu namjenskoj-vojnoj industiji???? Tvrtka nije privatna i u kojem jebenom svojstvu on mozhe posjetiti i zashto mu se radi pokazna vjezhba. Naime on je samo shef jedne parlamentarane stranke. Jedini benfit da je to islamska stranka. Mozhe li predsjednik udruge roma dobiti isti tretman. Predstavnik Kineske zajednice iz Sarajva???? Ovo je bio teshki zicer za poentiranje, zakucvanje iza ledza i u okviru BiH, regije a i medzunarodno. Naime Predstavnik islamske komponente unutar BiH ima slobodan pristup drzavnoj vojnoj industriji i josh prijetiti istom. Daklem radi se islamskoj vojnoj industriji u srcu Europe. Muhahahahahaha Kila mozga....
Recimo da je to istina šta ti kažeš , on povede načelnika opčine koji je SDA , direktor firme je SDA , neki ćinovnik iz državne uprave vezano uz to je SDA i onda se njima to prezentira ko fol a onda eto on održi govor medijima.

I dođeš na isto.  Jest šef samo šef stranke al su zato oni na pozicijama da mogu ovu demonstraciju napravit tako da tu bude činovnik kojem se to pokazuje a onda ispade ko da se Bakiru pokazalo i on održi svoj govor medijima i to je to.

Okani se ćorava posla.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 112992
2014-04-11


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by Hektorović on 17/11/2020, 13:37

@abraham wrote:da se vratimo na pochetak i kratkovidost i opchenito glupost hrvatske politike, kako u BiH tako i u DNRH u odnosu na BiH . Naime u kojem svojstvu B Izetbegovich vrshi posjetu namjenskoj-vojnoj industiji???? Tvrtka nije privatna i u kojem jebenom svojstvu on mozhe posjetiti i zashto mu se radi pokazna vjezhba. Naime on je samo shef jedne parlamentarane stranke. Jedini benfit da je to islamska stranka. Mozhe li predsjednik udruge roma dobiti isti tretman. Predstavnik Kineske zajednice iz Sarajva???? Ovo je bio teshki zicer za poentiranje, zakucvanje iza ledza i u okviru BiH, regije a i medzunarodno. Naime Predstavnik islamske komponente unutar BiH ima slobodan pristup drzavnoj vojnoj industriji i josh prijetiti istom. Daklem radi se islamskoj vojnoj industriji u srcu Europe. Muhahahahahaha Kila mozga....

SDA kadar je na čelu tvornice ... pa ga je malo angažirao predizborno 

SDA se sad uglavnom svela na mješane Hrvatsko-Bošnjačke sredine gdje su izbori svedeni na popis, uglavnom kroatofobiju prodaje Bakir.
Hektorović
Hektorović

Posts : 17917
2018-04-10


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by abraham on 17/11/2020, 13:46

Ne znam detalje ali mislim da ovo shta sam ja iznio je korektno. Namijenska industrija u BiH je osnivach i vlasnik BiH. Ne federacija ili RS vech RBiH. Predsjednishtvo ili chak i pojedinachi chlan predsjednishtava (iako nategnuto) je , da reknemo, dobrodoshao. Ostali ne i ne da im se radi pokazna vjezba i da isti koji predstavlja jednu etnichku zajednicu ili da ogolimo jednu vjesku zajednicu prijeti sa prizvodima drzhavnog poduzecha. Islamizacija vojne industrije BiH. Toliko . Fakti.... Mozhe li Dodik dochi tamo i rechi da che oni koji ne vole RS biti suocheni sa oruzhjem iz te fabrike. Ne mozhe i to je to. Odmah poslati dopis,depeshu u sve ambasade u BiH, trazhiti zatvaraenj fabrike jer je potencijalna teroristichka prijetnja cijeloj europi a ishire. Ovako, musavi krezubi talibani slave da je Bake bio u nashoj fabricii pokazao nevjernicima. To je poanta...Kila mozga....

_________________
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham
abraham

Male
Posts : 12085
2014-04-14


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by Hektorović on 17/11/2020, 13:52

@abraham wrote:Ne znam detalje ali mislim da ovo shta sam ja iznio je korektno. Namijenska industrija u BiH je osnivach i vlasnik BiH. Ne federacija ili RS vech RBiH. Predsjednishtvo ili chak i pojedinachi chlan predsjednishtava (iako nategnuto) je , da reknemo, dobrodoshao. Ostali ne i ne da im se radi pokazna vjezba i da isti koji predstavlja jednu etnichku zajednicu ili da ogolimo jednu vjesku zajednicu prijeti sa prizvodima drzhavnog poduzecha. Islamizacija vojne industrije BiH. Toliko . Fakti.... Mozhe li Dodik dochi tamo i rechi da che oni koji ne vole RS biti suocheni sa oruzhjem iz te fabrike. Ne mozhe i to je to. Odmah poslati dopis,depeshu u sve ambasade u BiH, trazhiti zatvaraenj fabrike jer je potencijalna teroristichka prijetnja cijeloj europi a ishire. Ovako, musavi krezubi talibani slave da je Bake bio u nashoj fabricii pokazao nevjernicima. To je poanta...Kila mozga....

Vlasnik je Federacija BiH.

U biti naši ministri u vladi Federacije bi se trebali oko ovoga angažirati, ali naravno da se neće jer su uglavnom mutavi.
Hektorović
Hektorović

Posts : 17917
2018-04-10


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by RayMabus on 17/11/2020, 14:06

Ne bave se ministri drugih resorsa time šta se dešava u drugim resorsima.

Ovi se bave :


https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dom_naroda_Parlamenta_Federacije_Bosne_i_Hercegovine

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 112992
2014-04-11


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by RayMabus on 17/11/2020, 14:10

To je njihov unitarnji problem dakle ne samo sad Hrvatski tj od Hrvata u Federaciji nego i drugih Bošnjaka i naroda i ljudi općenito zašto SDA ima monopol na to i tko je ovlastio ikoga da se šefu neke političke stranke pokazuje pucanje odnosno po kom svojstvu je on tu , dal kao dio vladajuće većine ili šta.

....


https://inforadar.ba/istrazujemo-kako-su-advokat-kolic-i-novalic-ovladali-namjenskom-industrijom-i-napravili-veliki-biznis/


...

Mafija.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 112992
2014-04-11


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by Eroo on 19/11/2020, 18:38

Za BiH je kao stari auto u nevoznom stanju.Može se rasprodati jedino po dijelovima. :D

_________________
Semper Fi.
Eroo
Eroo

Posts : 43077
2016-07-22


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by abraham on 19/11/2020, 19:55

Sa sposobnim hrvatskim politicharima i politicharima prigodnicharima iz DNRH che hrvatska komponenta iz BiH nestati najdalje u roku 20 godina. U Bosni neche ostati hrvatsko uho (shta bi se reklo) a u Hercegoini che biti neshto ali i to che nestati ili promijeniti vjeru....Kila mozga....
Naime ono preseravanje Izmetbegovicha od neki dan je takov zicer da ga treba trazhiti i shto se desilo? Gdje je onaj shta se potpisuje starim rvatskim pismom???? Bilo kako bilo ako te ovaj nepismeni shkart od SDA i ostale muslimanije drzhi u shahu???? Nema tu kruha.....

_________________
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham
abraham

Male
Posts : 12085
2014-04-14


Back to top Go down

Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona. Empty Re: Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum