ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb - Page 4 Empty Re: Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb

Post by mobiu$ on 16/10/2020, 00:15

Longi, dakle ti si apostol, čovječe..
mobiu$
mobiu$

Male
Posts : 5875
2015-07-28

Age : 40

Back to top Go down

Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb - Page 4 Empty Re: Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb

Post by Eroo on 16/10/2020, 02:23

@mobiu$ wrote:Hrvatska dominira Jadranom (istočnim, važnijim) dijelom i da se to anulira, trebala bi prava armada ratnih brodova biti trajno usidrena pred našom obalom.

Srbija tek počinje plaćati svoju hemijsku iz Washingtona (btw. da li se to meni čini il nam komšija nema na forumu već dva dana?), ali to i nije iznenađujuće.

Geste novog ruskog veleposlanika su vrlo, vrlo mudre, evidentno je odlično upućen što da radi. Položio je cvijeće na grob dr. Franje Tuđmana, što Kohorst nikada nije i neće. Usmjerio se ka Milanoviću, jer je premijer vezan europskom agendom i vanjskom politikom, predsjednik ima otvorenije ruke.

Dolazak Lavrova u tom smislu jest dodatna poruka da jedna velika i snažna zemlja želi i treba dobre odnose i s Hrvatskom, i mudro bi bilo na tu gestu uzvratiti prijateljski.

Nakon gesti možemo prijeći i na konkretnije stvari, jer u diplomaciji nitko nikome nije ni prijatelj ni neprijatelj, što Suljo odbija shvatiti.

Geostrateške prednosti nikad niste koristili kao prednost.
Ako niste najveća ali jeste najduža  država na svijetu/na broj stanovnika. :D
Vrata Balkana!

_________________
Semper Fi.
Eroo
Eroo

Posts : 42012
2016-07-22


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum