ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija predstavila modernizirani M84 AS1

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Srbija predstavila modernizirani M84 AS1 - Page 3 Empty Re: Srbija predstavila modernizirani M84 AS1

Post by Hektorović on 11/10/2020, 20:27

@michaellcmacha wrote:obrnuto, kompletna ta modernizacija za taj tenk je niš koristi, i moderniziran suv je krajnje nestabilan ukoliko dođe do eksplozije topničkog projektila ili minobacačke granate većeg kalibra u neposrednoj blizini tenka, sa bočne strane je i dalje mekan kao sir a transmisijski dio doslovno nema nikakvu zaštitu. s obzirom da se po doktrini ratovanja i u skoro svim taktičkim postavkama modernih vojski u vremenima modernog vođenja rata radi o bojevom oklopljenom samovozno mobilnom sredstvu namijenjenom za napadna djelovanja ovaj tenk i u našoj i u srpskoj izvedbi je kurac na biciklu za današnja protuoklopna sredstva i nato izvedbe i ruske izvedbe i izvedbi ostalih ozbiljnijih vojski... jednostavno mi ide na kurac slušati ili čitati bljuzge koje bacaju likovi poput tebe pogotovo kad se radi o ratu ili o vojnoj tehnici evo konkretno o tenku m84 jer ti o tom nemaš blage veze, kao i o bilo čemu drugom, a što je interesantno loš si i kad se pokušavaš nekom prišlepati, robi parizeru stari... ;)


Pa ja sam bio pod dojmom da je M-84 od baznog T-72 napravio podnošljiv tenk.
Hektorović
Hektorović

Posts : 17176
2018-04-10


Back to top Go down

Srbija predstavila modernizirani M84 AS1 - Page 3 Empty Re: Srbija predstavila modernizirani M84 AS1

Post by MaximusDecimusMiridije on 12/10/2020, 10:02

@vuksadinare wrote:Bog te jeba..ne valjaju mu hrvatski gradovi,vojska,ljudi,more,auti...s sve herceg bosansko i djikansko mu valja..sto bi moja tetka rekla aj zgeni ako ti nista ne valja

Pa sta je lose rekao? Nasi tenkovi jesu zastarjeli. Doslovno barem 20 godina kaskaju za svime. Nije se od rata radilo ni na cemu po pitanju istih.
MaximusDecimusMiridije
MaximusDecimusMiridije

Posts : 493
2020-07-08


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum