Kultna denk tema
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Kultna denk tema
imam ja sobni bicikl al ga ne vozim baš, ugojenko sam.
kupi quad 500 cc za do posla i ako ti se ne svidi pokloniš ga meni :P
Guest- Guest
ebenica wrote:imam ja sobni bicikl al ga ne vozim baš, ugojenko sam.
Hm, bila bi ziher senzacija da ga vozim do posla.. :D
Al ne volim bit ugojena, mislim jes da mi ugojenost popravlja strateška mjesta, al opet.. ne volim bit gici-gici pa razmišljam da se krećem..
Guest- Guest
da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
Guest- Guest
ebenica wrote:da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
volim romerquelle limunsku travu :P
Guest- Guest
al kakav moš od toga dobit nadimak? kisela? :Pvenus wrote:ebenica wrote:da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
Guest- Guest
ebenica wrote:al kakav moš od toga dobit nadimak? kisela? :Pvenus wrote:ebenica wrote:da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
mmm....anti-oksidantna

Guest- Guest
tješi se ali to priprost narod ne zna izgovarat' :Pvenus wrote:ebenica wrote:al kakav moš od toga dobit nadimak? kisela? :Pvenus wrote:ebenica wrote:da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
mmm....anti-oksidantna![]()
zvali bi te mala od kiseljaka :P
Guest- Guest
ebenica wrote:tješi se ali to priprost narod ne zna izgovarat' :Pvenus wrote:ebenica wrote:al kakav moš od toga dobit nadimak? kisela? :Pvenus wrote:ebenica wrote:da bi bila sensacionalna moš pit i jamnicu sensation, manje je znoja :P
U pravu si, sensi pari bolje nego kiseliš :P
..daću svima
a šta će mi biti
neću u njoj
kupus kiseliti..

Guest- Guest
pa to ti kažem, varaj, žensko si to radiš stalmno za pushupom, toči travu u bočice od sensation, zaradi dobar nadimak :Dvenus wrote:ebenica wrote:tješi se ali to priprost narod ne zna izgovarat' :Pvenus wrote:ebenica wrote:al kakav moš od toga dobit nadimak? kisela? :Pvenus wrote:
..daću svima
a šta će mi biti
neću u njoj
kupus kiseliti..![]()
Guest- Guest
ebenica wrote:pa to ti kažem, varaj, žensko si to radiš stalmno za pushupom, toči travu u bočice od sensation, zaradi dobar nadimak :Dvenus wrote:
..daću svima
a šta će mi biti
neću u njoj
kupus kiseliti..![]()
Molim?!? Push up mi ne treba, stoje dobro, ne brini...
Da točim travu u sensation bočice

Ta neću džabe, krvi ti..
Guest- Guest
Eto ako vidiš žensko na quadu sa sensation bocom kako divlja po zgu, mahni ... 

Guest- Guest
pa naravno, još ću se i pohvalit: znam ovu malu senzejšn, skroz je guba e, si vidio kak piči :Dvenus wrote:Eto ako vidiš žensko na quadu sa sensation bocom kako divlja po zgu, mahni ...
Guest- Guest
venus wrote:
Ja shit zovem blagoslovom. Tj. kad me neko "blagoslovi" ja uvijek potražim neki novi modus funkcioniranja.
Misliš da priroda/svemir sve uravnotežuje?
Pa kad budeš darivana nekim "blagoslovom" onda ćeš radi ravnoteže za uzvrat dobiti i neki blagoslov.
Speare Shaker wrote:venus wrote:
Ja shit zovem blagoslovom. Tj. kad me neko "blagoslovi" ja uvijek potražim neki novi modus funkcioniranja.
Pa kad budeš darivana nekim "blagoslovom" onda ćeš radi ravnoteže za uzvrat dobiti i neki blagoslov.
Pa nazovi to kako hoćeš, lajkam ravnotežu. Na istu situaciju gledamo drugačije

Primjer:
na plaži sam i počela je iznenada padati kiša. Netko će panično skupljati stvari i psovati vrijeme i žuriti kući, vjerovatno pokisnut.
Ja ću sklonit stvari koliko mogu ispod nečeg, ili neću, svejedno mi je. Sigurno je da ću ući u more i kupat se po kiši, sretna zbog izvanrednog doživljaja.
Guest- Guest
ebenica wrote:pa naravno, još ću se i pohvalit: znam ovu malu senzejšn, skroz je guba e, si vidio kak piči :Dvenus wrote:Eto ako vidiš žensko na quadu sa sensation bocom kako divlja po zgu, mahni ...
Lajkam tu mentalnu sliku, jer je jedan dio mene baš neukrotivi i divlji

Guest- Guest
venus wrote:Speare Shaker wrote:venus wrote:
Pa nazovi to kako hoćeš, lajkam ravnotežu. Na istu situaciju gledamo drugačije![]()
Pa to je sasvim u redu.
Jedini pravi problem leži u tome da ne možemo takav pristup tretirati kao činjenicu, jer nemamo dovoljno jasne garancije u tom smislu, nego prije kao wishfull thinking.
Što je također (uglavnom) sasvim u redu.
Speare Shaker wrote:venus wrote:Speare Shaker wrote:venus wrote:
Pa nazovi to kako hoćeš, lajkam ravnotežu. Na istu situaciju gledamo drugačije![]()
Pa to je sasvim u redu.
Jedini pravi problem leži u tome da ne možemo takav pristup tretirati kao činjenicu, jer nemamo dovoljno jasne garancije u tom smislu, nego prije kao wishfull thinking.
Što je također (uglavnom) sasvim u redu.
Nisam baš ziher što si želio reći sa ovom rečenicom u sredini.
Moj point je bio da je naš izbor kako gledamo na "loše" stvari. Ako gledam s aspekta učenja, a ne mučenja, onda dobro baratam
svojim resursima za potrebe nalaženja rješenja. Inače bih resurse možda rasipala na nerviranje koje samo odmaže.
Guest- Guest
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19

» kultna greška...
» Ukinuta kultna splitska emisija, Dalmatinci bijesni: "Di ide ova zemlja...?"
» Tema za Jugonostalgicare
» Tema o nacizmu
» Top tema godine
» Ukinuta kultna splitska emisija, Dalmatinci bijesni: "Di ide ova zemlja...?"
» Tema za Jugonostalgicare
» Tema o nacizmu
» Top tema godine
Page 4 of 19