starci su prolupali...

Go down

starci su prolupali... Empty starci su prolupali...

Post by T. on Thu 26 Mar - 10:41

HrvatskaDOPRAĆENI U BOLNICU
Stariji bračni par znao da je zaražen, pa se pojavio na benzinskoj pumpi: ‘Dezinficirajte, molim vas, ključ. Oboje smo pozitivni na koronavirus‘
Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
25. ožujka 2020. - 18:46

starci su prolupali... K_13329850_640
Nikša Stipaničev/HANZA MEDIA

Zbog sumnje da su širili i prenosili zaraznu bolest jer se nisu pridržavali uputa za sprečavanje širenja kao niti mjera zaštite koje su im bile naložene, zagrebačka policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijela kaznene prijave protiv dvoje umirovljenika, točnije vremešnog bračnog para iz okolice Zagreba, piše Jutarnji list.
Neodgovorni supružnici iz samoborskog kraja su, kako doznajemo, prekjučer u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević dobili dijagnozu da su pozitivni na Covid-19. Međutim, njihovo zdravstveno stanje nije bilo toliko loše da ih se hospitalizira, već su dobili sve potrebne mjere za kućnu karantenu i kako postupati u toj situaciji.
Dok cijeli svijet strepi od koronavirusa te se provode stroge krizne mjere, zaraženi supružnici su 24. ožujka nakon popodneva provedenog u điru, došli oko 18.50 sati na benzinsku crpku Lukoil na zagrebačkoj Ilici. Do tamo su se dovezli u svojem osobnom automobilu. Bili su bez maski, rukavica. Kao i inače.
- Molim vas, moram u WC, ali je zaključan - rekao je 70-godišnji muškarac djelatniku benzinske crpke koji mu je odmah dao ključ od toaleta. Odložio ga je na pultu te ga je umirovljenik zgrabio i odjurio izvan prodajnog prostora jer se toalet nalazi s vanjske strane. Nakon što je obavio ono što je morao, uslijedio je šok od kojeg se još dugo djelatnici benzinske neće oporaviti. Njegova godinu dana starija partnerica je ključ vratila i stavila ga na pult te na zaprepaštenje prisutnih rekla: - Dezinficirajte, molim vas, ključ. Znate, mi smo oboje pozitivni na koronavirus.
Bio je to okidač da se na noge digne policija pa je najbliža ekipa koja neumorno patrolira gradom i hvata kršitelje zakona, stigla na benzinsku postaju.
Uz detaljna obrazloženja zaraženim supružnicima da sjednu u vozilo i pričekaju daljnje naredbe, policajci su ih slijedili u koloni svojim vozilom.
Pritom su već na noge bili dignuti i liječnici iz Zarazne bolnice koji su policajcima dali podrobna objašnjenja kako reagirati i što učiniti za sigurnost svih njih.
- Policijski službenici su na sigurnoj udaljenosti i bez kontakata utvrdili njihov identitet te ih upozorili da uđu u svoje vozilo. Obavili su provjeru s Klinikom za infektivne bolesti te dobili povratnu informaciju da su osumnjičeni uistinu zaraženi ovim opasnim virusom te da su im ranije uzeti brisevi, uzorci krvi i potvrđen virus. Osumnjičeni su, uz policijsku pratnju, na siguran način dopraćeni nadležnu bolnicu gdje su ih dočeli zdravstveni djelatnici i preuzeli na hospitalizaciju - priopćila je zagrebačka policija.
Nesavjesni umirovljenik i njegova, jednu godinu starija "suborkinja" s kojom je prekršio zakon, po ozdravljenju suočit će se s kaznenim prijavama, a potom i sankcijama. A kazne ne bi trebale nipošto biti blage s obzirom na situaciju u kojoj se država nalazi već neko vrijeme te se kraj agoniji ne nazire još.
T.
T.

Posts : 9360
2014-04-14

Age : 78

Back to top Go down

starci su prolupali... Empty Re: starci su prolupali...

Post by dijagram on Thu 26 Mar - 10:43

znaci, prvo ih malo puste vani, pa ako su ulovljeni u pizdarijama onda ih hospitaliziraju?
svasta
dijagram
dijagram

Male
Posts : 10989
2015-08-09


Back to top Go down

starci su prolupali... Empty Re: starci su prolupali...

Post by jastreb on Thu 26 Mar - 10:55

Dajmo šansu mladima.
jastreb
jastreb

Posts : 28978
2014-04-22


Back to top Go down

starci su prolupali... Empty Re: starci su prolupali...

Post by danni1 on Thu 26 Mar - 12:04

@jastreb wrote:Dajmo šansu mladima.
Sačuvaj bože.

Mladi se samo opijaju,drogiraju, drkaju po mobitelima.

Imali su šansu prije ovog sranja.

_________________
starci su prolupali... Comment_eYTostYMe28qO4zCPkZ25P5YRTpkR4rA,w400
danni1
danni1

Male
Posts : 4298
2014-04-16

Age : 48
Lokacija: : Dugo Selo

Back to top Go down

starci su prolupali... Empty Re: starci su prolupali...

Post by catabbath on Thu 26 Mar - 13:17

Treba te starce trovati, bacati im po cesti otrovane role ec papira i sl.
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10574
2015-08-22


Back to top Go down

starci su prolupali... Empty Re: starci su prolupali...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum