Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka - Page 2 Empty Re: Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka

Post by Noor on 25/3/2020, 20:48

@סמאל wrote:
@Noor wrote:
@סמאל wrote:Logično.Kao što sam jutros govorio,mi nemamo bolji izbor od Plenkya.S Piculom u Briselu,Milanovićem na Pantovčaku,SDP na čelu s Berom samo može duvati HDZ-u ispod repa.
Plenki ima par dobrih ministara,Marića,Horvata,pa ni Božinović nije loš a ovaj Beroš je odličan,a to je nešto što se jako dugo nije niti jedan premijer mogao pohvaliti.
da, sad kad je izbrusio ekipu, riješivši se svih onih lopova i kriminalaca, sad je to već puno, puno bolje

Upravo to.Mislim,ajde budimo realni,tko bi na našoj političkoj sceni bio dostojna zamjena ovoj postavi.Bez obzira na svjetonazorska razmimoilaženja i mnoge zamjerke koje imam na račun HDZ-a,treba bit objektivan i nepristran a meni nije problem kao liberalno orijentiranom građaninu priznat zasluge konzervativnoj političkoj opciji ako to zaslužuje.
HDZ prije Plenkovica bio je kao brod s nekim avetima.Možda je i ovo samo neka uglađena fasada,ali barem ja nemam takav dojam.
Plenkovic jedino što treba u prvi plan isticati nekompromitirane ljude koji se trude i rade,poput Beroša i Marića a polako istisnut rodijačku ortačinu i to ne samo radi HDZ-a kao stranke,već nas kao društva.
Za dobrobit cijele zemlje potrebno je da imamo zdravu konzervativnu političku stranku poput CDU, a to je nešto što HDZ po Karamarkom,Kovačem i sličnima nikad ne bi mogao postati.
Kad sve ovo prođe,ako ocjenim da to zaslužuju,ja ću prvi glasovati za Plenkovića i njegov HDZ a to je nešto što prije koju godinu ranije niti u najvećem ludilo ne bih pomislio.
pa očito ima pametnih nekompromitiranih i vrijednih ljudi, eto za Beroša nisam ni znala sve dok onaj odurni Kujundžić nije frknuo van

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 15745
2017-10-06


Back to top Go down

Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka - Page 2 Empty Re: Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka

Post by jasambrend on 25/3/2020, 21:16

@debotoijusto wrote:ocekivano , svi osim onih iz ekonomskih tokova misle da vlada radi dobar posao
za 2 mjeseca kad vojska bude dijelila 1 obrok dnevno gradjanima iz vojnih/drzavnih rezervi u maksimiru bero preuzme 1 mjesto a nece se ni oglasit


:aw
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 13011
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum