Italija usred krize s koronom pomaže Hrvatskoj zbog potresa

Go down

Italija usred krize s koronom pomaže Hrvatskoj zbog potresa Empty Italija usred krize s koronom pomaže Hrvatskoj zbog potresa

Post by Noor on 25/3/2020, 09:08

Italija usred krize s koronom pomaže Hrvatskoj zbog potresa

ITALIJA, koja je u agoniji zbog koronavirusa i prima pomoć mnogih zemalja uključujući i avione natovarene humanitarnom pomoći te dočekuje liječnike s drugog kraja svijeta, ne odustaje od pomoći drugima pa je tako priskočila u pomoć Hrvatskoj pogođenoj potresima, piše La Stampa.
Dodaju kako su, usred medicinskog kaosa s formiranjem terenskih bolnica,  i stalnim nadzorom na cestama, talijanske oružane snage i civilna zaštita našle energiju za podršku hrvatskim vlastima.
Vozila, pokretne radionice, šatori i specijalizirano osoblje krenuli su jučer poslijepodne iz Palmanove, u Friuli Venezia Giulia, pod koordinacijom pukovnije konjaničke brigade "Pozzuolo del Friuli". Zajedno s vojnicima, talijanska kolona koja je krenula prema Zagrebu uključuje i pripadnike civilne zaštite te vatrogasce.
"Sve osoblje opremljeno je zdravstvenom zaštitom, a prije odlaska prošli su sva ispitivanja kako bi se utvrdilo da nemaj koronavirus". obavijestila je logistička pukovnija vojske.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/italija-usred-krize-s-koronom-pomaze-hrvatskoj-zbog-potresa-pogledajte-vojni-konvoj/2168689.aspx

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 15802
2017-10-06


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum