ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Top 20 negativaca

Go down

Top 20 negativaca Empty Top 20 negativaca

Post by vili40 on 9/2/2020, 08:09

Top 20 negativaca 801ccbc0-9607-4f12-8432-106ddef47abd-2a2ef900-c5f8-4c21-93b7-e1916a90b519-Untitled-1
[size=45]1[/size]

Milan Bandić
Top 20 negativaca Xo0ie9n4yc2l7shgy58s
Dugogodišnji zagrebački gradonačelnik postao je sinonim za afere. Nema dijela glavnoga grada koji može funkcionirati suprotno njegovim željama i planovima. Sve što radi košta daleko više nego što bi bilo realno. Uz to vrijeđa svakoga tko ga i priupita o tome što radi. Iako je na parlamentarnim izborima dobio samo jednog zastupnika u Saboru svoj je klub uspio kupovanjem zastupnika udeseterostručiti.
[size=45]2
[/size]

Josip Đakić
Top 20 negativaca Plke6g4v4nwqqvsc7b3u
Virovitički šerif i saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić od ranije poznat po nasilničkim i prostačkim ispadima, a nedavno je kao predsjednik saborskog odbora za veterane predložio da Dan antifašističke borbe više ne bude praznik, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.
[size=45]3
[/size]

Ivan Đakić
Top 20 negativaca Aet57guzgc9cpbcct5yx
Bahati sin saborskog zastupnika HDZ-a i šefa HVIDRA-e Josipa Đakića osuđen je na uvjetnu kaznu zbog širenja mržnje objavljivanjem odrubljene glave na Facebooku i prijetnji novinaru Ivanu Žadi. To ga ipak nije smirilo pa je nedavno snimljen kako nepropisno parkira ispred sjedišta zagrebačke policije kojoj to nimalo nije smetalo.
[size=45]4
[/size]

Tomislav Horvatinčić

Top 20 negativaca R0lyyyzb4rjbsuppczmf

Tomislav Horvatinčić nedavno je konačno pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora jer je skrivio nesreću na jedrilici u kojoj su poginuli talijanski supružnici Francesco i Marinela Patella Salpietro. Sudilo mu se u više navrata od 2011. godine, a moguće je da Horvatinčić izbjeći zatvor zbog zdravstvenih tegoba
[size=45]5
[/size]

Milan Kujundžić
Top 20 negativaca Vp2cjcep6tyciuwl6tbo
Ministar zdravstva sve što dotakne pretvori u skandal. Pacijenti mu nepotrebno umiru i u bolnicama i izvan njih samo zato što dio liječnika ne radi svoj posao. Teško bolesnoj djeci odbija dati skupe lijekove, a zdravstveni sustav je u kolapsu iz kojeg ne zna ili ne želi naći izlaz. Povrh toga, sklon je i osobnim muljažama pa je tako proteklog tjedna otkrivena njegova ljubav prema nekretninama i skrivanju kućerina iz imovinske kartice. Uz to od vlastite je tvrtke kupio kuću debelo ispod cijene.
[size=45]6
[/size]

Vlado Košić
Top 20 negativaca Yry4ir7vsc4nk0i4ycre
Sisački biskup poznat je po svojim ekstremno desnim stavovima. Nije mu strano ljubljenje ruku ratnim zločincima i neumorno prozivanje ljudi, s kojima se ne slaže, za komunizam. Druge, pak, bez imalo srama naziva izdajicama domovine.
[size=45]7
[/size]

Damir Krstičević
Top 20 negativaca Byy6sxz4tcidal91bvmm
Ministar obrane nikako da nauči hrvatski jezik. To bi mu se još moglo oprostiti da ne mulja u svom resoru. Uspio se iščupati iz skandala s kupovinom rabljenih izraelskih borbenih aviona. Svoj mandat koristi za peglanje vlastitog imidža i zataškavanje skandala u Oružanim snagama.
[size=45]8
[/size]

Anita Nosić
Top 20 negativaca Wnplzdqi0acj8kqcz9fg
Načelnica općine Lovreć poželjela je stan u Zagreb i osigurala si ga je kroz program poticane stanogradnje. Namjeravala je uštedjeti više od 70 tisuća eura, ali na njenu žalost novinari su to otkrili i morat će taj silni novac vratiti državi. Uz to trebala bi ostati i bez načelničkog mjesta jer se odjavila iz općine koju vodi čime joj je automatski morao prestati mandat. Tu "sitnicu" propustila je prijaviti.
[size=45]9
[/size]

Damir Škaro
Top 20 negativaca Ajiznoidwhtqiuaskgq5
Bivši boksač i bivši saborski zastupnik HDZ-a optužen je za silovanje zaposlenice AK Siget, prijetnje i pokušaj podmićivanja ako na zlostavljanje zaboravi. U toj je udruzi koja posluje bolje od većine tvrtki godinama tjerao zaposlenike da redovno idu na nedjeljne mise, a posljednjih dana se javlja sve više žena koje je navodno spolno zlostavljao.
[size=45]10
[/size]

Tomislav Madžar
Top 20 negativaca Ls1q9j71koe6ch29ojcx
Kolindin savjetnik Tomislav Madžar već sada može konkurirati u godišnjem izboru za najkrkanskiji potez godine zahvaljujući svojem verbalnom napadu na Zorana Milanovića nakon debate na HRT-u. Nakon što je njegova kandidatkinja poražena u debati, Madžar je za Milanovićem počeo vikati “Sram vas bilo” i prozivati ga zbog poslovanja njegove tvrtke, što je u javnosti odjeknulo kao neprimjereno i prostačko ponašanje. Jedino što je Madžar postigao je naštetititi Kolindi, koja se pokazala kao predsjednica koja nije u stanju kontrolirazti svoje savjetnike i skrenuti pažnju javnosti na samoga sebe. Dobili smo priliku podsjetiti se kako je Madžar odlično umrežen i za zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, te da je od svojih političkih veza i lijepo profitirao. Madžar je zapravo paradni primjer onoga što građani RH sve više s pravom preziru - umreženi član vladajuće elite koja prvenstveno misli na samu sebe.
[size=45]11
[/size]

Mirka Jozić
Top 20 negativaca J32dkyqtvxoitvlm4yzm
Zagrebačka pročelnica za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša javnosti se zamjerila svaljujući na građane krivnju što je grad zatrpan smećem i smijuljenjem na prostačke ispade svoga šefa gradonačelnika Milana Bandića. Index je proteklog tjedna otkrio i da je zaštitarskoj tvrtki njenog supruga Zagreb dodijelio iznimno unosan posao.
[size=45]12
[/size]

Damir Stojić
Top 20 negativaca X3gbfr2djbfpoyhpridh
Salezijanac i studentski kapelan poznat po skandalozim izjavama o ženama i seksu. Jedan je od glavnih promicatelje najkonzervativnije katoličke ideologije u Hrvatskoj. Na predavanjima koje organizira ne srami se vrijeđati neistomišljenike kao ni pozivati osuđene ratne zločince da pričaju o Bogu.
[size=45]13
[/size]

Kolinda Grabar Kitarović
Top 20 negativaca Rwhcki3swiqlyfin7y3f
Predsjednica Republike cijeli mandat potrošila je isključivo na vlastitu predizbornu kampanju. Osim toga teško se dosjetiti da je išta drugo napravila. Njeni nastupi, kada nisu potpuno besmisleni, onda su duboko uvredljivi za sve koji se s njom do kraja ne slažu.
[size=45]14
[/size]

Ivan Vrdoljak
Top 20 negativaca Dujihcnjga3rtp1g0cug
Predsjednik HNS-a najzaslužniji je što se ta stranka rascijepila i što je dio pod njegovom kontrolom prešao na stranu HDZ-a. Njegovo ime vezuje se uz brojne afere među kojima su najpoznatije ugradnja nepotrebnih i skupih razdjelnika te stvaranje još malo pa monopola u opskrbi hrvatske plinom.
[size=45]15
[/size]

Krešimir Žunić
Top 20 negativaca Npliqm35m94uamxk3byv
Sada već bivši šef Agencije za promet nekretninama vlastitog je sina skućio kroz Program poticane stanogradnje koji je vodio. Za sitni novac mu je kupio stan, a nije mu ni na pamet palo da se time našao u ozbiljnom sukobu interesa. Platio je to funkcijom, ali zauvijek će ostati upamćen po rečenicama: "Sram me koliko nemam" i " Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći".
[size=45]16
[/size]

Andrej Kenwood Kenon
Top 20 negativaca Ychoc1cj85x8rynrdjut
Najbahatiji premijer kojeg je Hrvatska ikada imala i svesrdni zaštitnik svojih ministara koji nižu aferu za aferom. Odbija bilo kakvu kritiku na svoj i njihov račun, a prema javnosti se odnosi s prijezirom. Pod njegovim vodstvom iz Hrvatske su iselile stotine tisuća ljudi, a on se hvali smanjenjem nezaposlenosti.
[size=45]17
[/size]

Goran Marić
Top 20 negativaca H3cslvzkzqnjipo6ji7n
Smijenjeni ministar državne imovine mirno uživa u plodovima svoga rada. Zbog afera sa stjecanjem i prikrivanjem imovine izgubio je ministarsku fotelju, ali pravosuđe ga još uvijek pušta na miru.
[size=45]18
[/size]

Zvonko Kusić
Top 20 negativaca Yg5tq7tnjaojvdyglrgx
Akademik i posebni savjetnik premijera koji se "proslavio" tvrdnjom da je ''Za dom spremni'' protuustavan u nekim, a zakonit u drugim situacijama. Proteklog je tjedna branio Plenkovićev tvrdi stav i odbijanje povećanja koeficijenata učiteljima i nastavnicima tvrdeći da bi to urušilo sustav plaća i prigodno zaboravljajući da je ova vlada već mijenjala koeficijente nekim drugim službama.
[size=45]19
[/size]

Davor Božinović
Top 20 negativaca Wgyoecmjeniuhdpkqlcb
Ministar unutarnjih poslova u čijem resoru se od početka mandata redaju skandali na koje on samo odmahuje rukom - od policijske brutalnosti nad običnim građanima, zataškavanja i zaštite policijskih šefova uhvaćenih u prekršaju, preko ilegalnog protjerivanja migranata, do najnovijeg slučaja sa suludim objašnjenjem ranjavanja migranta. Iz svakog od tih, a kao i iz brojnih drugih, Božinović se izvlači lažima i muljanjem. Drugi čovjek vlade, čini se, nesposoban je reći istinu i ponaša se kao zaštitnik svega lošeg u policiji umjesto da napravi sve da sustav funkcionira zakonito.
[size=45]20
[/size]

Goran Grlić Radman
Top 20 negativaca Qnobdwcrqussjgx24baz
Ministru unutarnjih poslova jezik je prečesto brži od mozga i gotovo u svakom javnom nastupu izvali neku bedastoću. Sam je sebe ipak nadmašio požalivši se da mediji, valjda pogrešno, kopaju po imovinskim karticama njegovih kolega ministara umjesto da poslušno prate i promoviraju hrvatsko predsjedanje Europskom unijom.


index.hr/vijesti/clanak/top-lista-bandic-cvrsto-na-vrhu-negativaca-ksenija-kaleb-smijenila-juricana/2154789.aspx

vili40
vili40

Male
Posts : 8115
2015-08-02


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by epikur37 on 9/2/2020, 08:15

Listu sastavljao Matija Babić i LBQT kolektiv.
epikur37
epikur37

Posts : 36110
2015-08-06


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by vili40 on 9/2/2020, 08:44

@epikur37 wrote:Listu sastavljao Matija Babić i LBQT kolektiv.
Svakoga tjedna glasanje ide od početka pa svi uvijek trebaju vaše glasove. Oni koji budu na dnu liste ispast će s nje, a mi ćemo vam svakog tjedna, prema vašim prijedlozima, ponuditi nove pozitivce i negativce.
Svoje prijedloge za pozitivce i negativce možete nam slati na desk@index.hr.
vili40
vili40

Male
Posts : 8115
2015-08-02


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by Sora on 9/2/2020, 08:48

Ova lista je stvarno pokazatelj koliko smo bolesno drustvo 
Jer je tek dio negativaca koji su prisutni stslno u javnosti,
Gdje je Markicka? 
Gdje je Sanader 
Gdje je prosperov novsk 
Gdje je Raspudic 
Itd 
Ali eto bar se pocelo lupati po njima 
Mozda krenemo ozdravljivati

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 20394
2014-04-29


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by vuksadinare on 9/2/2020, 12:21

@Sora wrote:Ova lista je stvarno pokazatelj koliko smo bolesno drustvo 
Jer je tek dio negativaca koji su prisutni stslno u javnosti,
Gdje je Markicka? 
Gdje je Sanader 
Gdje je prosperov novsk 
Gdje je Raspudic 
Itd 
Ali eto bar se pocelo lupati po njima 
Mozda krenemo ozdravljivati
Gdje si ti miss linta glupost
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77580
2015-09-08


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by vuksadinare on 9/2/2020, 12:23

Moram babicu pisat da i mene stavi na listu... i ja tvrdim i iza toga stojim da ima brdo pete kolone i agenture
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77580
2015-09-08


Back to top Go down

Top 20 negativaca Empty Re: Top 20 negativaca

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum