ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by mortal on 27/11/2019, 17:04

https://narod.hr/kultura/27-studenoga-1944-dr-vaso-cubrilovic-genocidni-akademik-slobodanu-milosevicu-ratuj-s-kim-god-hoces-samo-nemoj-s-hrvatima-jer-ces-taj-rat-izgubiti

27. studenoga 1944. Dr. Vaso Čubrilović, genocidni akademik Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Objavio
 Petar Horvatić
 -
27. studenoga 2019. 

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Veljko-Cubrilovic-2-696x542
Foto: commons.wikimedia.org
Dr. Vaso Čubrilović, kao velikosrpski i četnički orjenitani intelektualac i političar, napisao je 1939. godine kapitalno djelo o Hrvatima pod imenom „Politička prošlost Hrvata“. Odlično je poznavao slavnu vojničku i političku prošlost Hrvata. Zato je prije smrti 1990. godine upozorio Slobodana Miloševića: „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti“.

Valja reći da je ovaj velikosrbin koji je služio i kralju i četnicima i komunistima, bio tvorac dvaju planova za genocid: nad Albancima (1937.) i Nijemcima (studeni 1944.), koje je Srbija i provela čineći teške zločine u Vojvodini nad Nijemcima i na Kosovu nad Albancima sve do 1999. godine.
Pakleni Čubrilovićev ‘Plan o genocidu nad Albancima’ Srbija provodila do 1999. g.
Akademik dr. Vaso Čubrilović spada u red najmorbidnijih srbijanskih intelektualaca uopće, ali osoba sličnih njemu je bilo mnogo u srbijanskoj povijesti 20. stoljeća, kao i većina onih koji su podržavali takve ideje. Vaso Čubrilović je napravio 1937. u Jugoslaviji genocidni  plan „Iseljavanje Albanaca“ (isti plan imao je Stevan Moljević za Hrvate i muslimane pod imenom Homogena Srbija, izrađen 1941. godine). Tim genocidnim i zločinačkim planom detaljno je isplaniran genocid nad Albancima Kosova (Vasa Čubrilović, Isterivanje Albanaca, memorandum za Stojadinovićevu vladu iz 1937.).
Sredstvo za reaolizaciju genocida treba biti brutalna sila organizirane državne vlasti, a Čubrilović je predložio sve od ubijanja, prijetnji, konfiskacije imovine do državnog terora nad Albanicima. Zato obrana Velike Srbije danas može biti samo povijesni negacionistički revizionizam utemeljen na lažima.
Valja istaknuti da je nakon ratova u Hrvatskoj i BiH, Srbija stvarno krajem 20. stoljeća i provela Čubrilovićev predloženi genocid na Kosovu kako bi Srbi postali većina na Kosovu, te je etnički očistila s Kosova gotovo milijun Albanaca. Herojskom borbom albanskog naroda, vojske OVK i intervencijom NATO-a spriječena je ta tragedija.
Važno je da je ovaj genocid podržavala i država Jugoslavija: od prijeratne Vlade pa sve do Vlade Jugoslavije u Londonu u vrijeme II. svjetskog rata. I u komunističkoj Jugoslaviji Albanci su bili meta velikosrpskog terora i progona sve do raspada te drćave

Čubrolovićev ‘Pakleni Plan o genocidu nad Nijemcima’ Srbija provela odmah 1944. g.
No, akademik Čubrilović se nije tu zaustavio, već je nakon ulaska sovjetske Crvene Armije 1944. u Beograd otišao korak dalje u kreiranju genocidnih planova. Koji su provedeni od strane Beograda vrlo brzo.
‘Manjinski problem’ u novoj Jugoslaviji je naziv tajnog memoranduma koji je dr. Vaso Čubrilović, srpski akademik i političar, predložio novim Titovim vlastima Jugoslavije u studenome 1944. godine, neposredno nakon oslobođenja Beograda. Ovaj memorandum predlaže načine za rješavanje “manjinskog problema” etničkim čišćenjem Jugoslavije od svih nacionalnih manjina.
Čubrilović smatra da su se sve manjinske grupe u Jugoslaviji, a osobito Nijemci, same odrekle svojih građanskih prava istupajući “otvoreno neprijateljski prema državi u kojoj žive”, zbog čega ih treba “ukloniti iz naše države, jer su to i zaslužili”.
Dr Čubrilović vojnom i državnom vrhu predlaže ekspatrijaciju nekoliko milijuna ljudi, što bi, prema njemu, riješilo problem manjina u Jugoslaviji.
Naravno, ta ideja je u stvarnosti išla u prilog stvaranja Velike Srbije.
Kao što je htio na Kosovu istrijebiti Albance, da bi Srbi postali većina, tako je htio isto napraviti sa Nijemcima u Bačkoj, Banatu i Srijemu gdje je živjelo gotovo pola milijuna Nijemaca. Tim genocidima bi Srbi postali većina u Vojvodini (i na Kosovu), uz naseljavanje kao što su i radili na Kosovu od vremena okupacije u Balkanskim ratovima 1912. godine kroz cijelo 20. stoljeće.
To je bio korak dalje u srbizaciji Vojvodine, a bio je vrlo uspješan.
Pola milijuna Nijemaca je izbrisano s teritorija Srbije (Vojvodine), uz logore, ubijanja, pljačku imovine, silovanja i mučenja, a Srbi danas čine gotovo 70% stanovništva Vojvodine. Napomenimo da je do stvaranja Jugoslavije katoličko stanovništvo bilo natpolovična većina u Vojvodini, a pravoslavnih Srba je bilo tek oko 35%.
Cijeli dokument možete pročitati na: ‘Manjinski problemi u Jugoslaviji’
Četnik i genocidni akademik postao ugledni član Komunističke partije!
Za sve te zločine i otvorenu mržnju prema drugim narodima, kao i podržavanje četništva, dr. Čubrilović nije bio ubijen ili bačen u zatvor, kao što su bili mnogi nevini hrvatski intelektualci.
On, krivac i tvorac genocidnih planova, bio je nagrađen od Josipa Broza Tita.
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Valjda se Titovim komunistima dopao genocidni plan za ubijanje i iseljavanje Albanaca s Kosova, pa su nagradili Čubrilovića!
Po formiranju prve privremene vlade Jugoslavije Čubrilović je, kao ugledni znanstvenik, zauzeo mjesto ministra poljoprivrede, u travnju 1945. godine. Nakon što je nekoliko mjeseci bio ministar poljoprivrede, prestao je biti član Zemljoradničke stranke, ovaj četnik postao je ugledni član Komunističke partije Jugoslavije krajem 1945. Od travnja 1946. godine prestaje biti ministar poljoprivrede i preuzima dužnost ministra šumarstva, koju obnaša do 1950. godine.
Također je bio i član Komisije za obnovu sveučilišta i inspektor za Filozofski fakultet.
Do umirovljenja 1967. godine bio je dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu.
Osnivač je Balkanološkog instituta SANU u Beogradu i njegov prvi direktor, od 1969. do 1978. godine. Bio je redovni predavač na vrlo važnoj katedri Povijesti Jugoslavije (možemo samo pretpostaviti što i kako je predavao)
Dobitnik je Oktobarske nagrade i drugih nagrada Titovog režima.
*Dr. Čubrilović, kao velikosrpski i četnički orjenitani intelektualac i političar, napisao 1939. godine kapitalno djelo o Hrvatima pod imenom „Politička prošlost Hrvata“. Prije nego što je umro u Beogradu 1990. godine. Odlično je poznavao vojničku i političku prošlost Hrvata. Zato je upozorio je Slobodana Miloševića: „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti”.

Izvor: narod.hr


mortal
mortal

Female
Posts : 12852
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by RayMabus on 27/11/2019, 17:09

Očito , nije ga poslušao. lol!


Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Oluja_1-640x360
RayMabus
RayMabus

Posts : 104867
2014-04-11


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by crvenkasti on 27/11/2019, 17:28

ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 20154
2014-04-17


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by mortal on 27/11/2019, 17:30

@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0
mortal
mortal

Female
Posts : 12852
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Ringo10 on 27/11/2019, 17:33

Citat

"Valjda se Titovim komunistima dopao genocidni plan za ubijanje i iseljavanje Albanaca s Kosova, pa su nagradili Čubrilovića!"


Koja kretenska ustaška idiotarija.


Tito htio Albance istrijebiti. Valjda im zato dao državu u državi po onome Ustavu.


A što se tiče Nijemaca u Srbiji, pa ja ne znam šta bi Hrvati uradili nekome ko ih okupira pa ih onda masakrira po sistemu sto za jednoga.


Vole Hrvati mnogo da mlate gloginje tuđim kurcem. I Hrvati imaju jednu neizlječivu bolest a to je da glumataju pokrovitelje i dušobrižnike svima koji su ikad imali sranja sa Srbima. ALbancima, muslimanima, Švabama ... iako sve njih za Hrvate kurac zaboli.


A to njihovo pravaško ustaško slinavljenje za muslimanima mi u BiH smo platili krvavo tako da se nikad oporavit nećemo.


Jebo vas vaš ljubljeni balkanski ISIL i zelena transferzala na Balkanu. Kreteni.


Last edited by Ringo10 on 27/11/2019, 17:36; edited 3 times in total
Ringo10
Ringo10

Posts : 12555
2015-09-24


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Noor on 27/11/2019, 17:33

I bio je u pravu :)

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 18248
2017-10-06


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by crvenkasti on 27/11/2019, 17:33

@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0

Osvajaš lovišta, isti kurac.
Obilježiš teritoriju, i onda je tvoja.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 20154
2014-04-17


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by mortal on 27/11/2019, 17:34

@crvenkasti wrote:
@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0

Osvajaš lovišta, isti kurac.
Obilježiš teritoriju, i onda je tvoja.
kao vi u bosni ?? a htjeli ste i Hrvatsku
heh a nije vam prošlo
niste slušali Vasu


Last edited by mortal on 27/11/2019, 17:36; edited 1 time in total

_________________
Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Img_2142
mortal
mortal

Female
Posts : 12852
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Hektorović on 27/11/2019, 17:36

@Ringo10 wrote:Citat

"Valjda se Titovim komunistima dopao genocidni plan za ubijanje i iseljavanje Albanaca s Kosova, pa su nagradili Čubrilovića!"


Koja kretenska ustaška idiotarija.


Tito htio Albance istrijebiti. Valjda im zato dao državu u državi po onome Ustavu.


A što se tiče Nijemaca u Srbiji, pa ja ne znam šta bi Hrvati uradili nekome ko ih okupira pa ih onda masakrira po sistemu sto za jednoga.


Vole Hrvati mnogo da mlate gloginje tuđim kurcem. I Hrvati imaju ujednu neizlječivu bolest a to je da glumeataju pokrovitelje svima koji su ikad imali sranja sa Srbima. ALbancima, muslimanima, Švabama ... iako sve njih za Hrvate kurac zaboli.


A to njihovo pravaško ustaško slinavljenje za muslimanima mi u BiH smo platili krvavo tako da se nikad oporavit nećemo.


Jebo vas vaš ljubljeni balkanski ISIL i zelena transferzala na Balkanu. Kreteni.

Pravaši
Hektorović
Hektorović

Posts : 15417
2018-04-10


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by crvenkasti on 27/11/2019, 17:38

@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0

Osvajaš lovišta, isti kurac.
Obilježiš teritoriju, i onda je tvoja.
kao vi u bosni ?? a htjeli ste i Hrvatsku

Tamo odakle ih otjeraš, tamo treba puno srati.
Njima to smrdi, pa se neće vratiti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 20154
2014-04-17


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by mortal on 27/11/2019, 17:39

@crvenkasti wrote:
@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0

Osvajaš lovišta, isti kurac.
Obilježiš teritoriju, i onda je tvoja.
kao vi u bosni ?? a htjeli ste i Hrvatsku

Tamo odakle ih otjeraš, tamo treba puno srati.
Njima to smrdi, pa se neće vratiti.
ma tko može da sere toliko 
nismo mi srbi
mi vudremo OLUJU pa si oni sami pokupe stvari i odu
mortal
mortal

Female
Posts : 12852
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Noor on 27/11/2019, 17:39

@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
da, tako vi srbi radite stoljecima...dotepete se na tuđe, raskotite ko zečevi i onda bulaznite o vekovnim ognjistima i srpskoj zemlji.
u hrvatskoj.

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 18248
2017-10-06


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Ringo10 on 27/11/2019, 17:40

Šiptarima je upravio Tito sa svojom ekipom dao onu autonomiju a zapravo republiku. DA toga nije bilo imali bi oni danas kurčinu a ne Kosovo.

Ali s obzirom kako se ponašaju to im neće dugo ni potrajati.
Ringo10
Ringo10

Posts : 12555
2015-09-24


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by mortal on 27/11/2019, 17:40

@Noor wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
da, tako vi srbi radite stoljecima...dotepete se na tuđe, raskotite ko zečevi i onda bulaznite o vekovnim ognjistima i srpskoj zemlji.
u hrvatskoj.
ne uspije ni njima baš uvijek 
vbidiš crvenkasti u Hrvatskoj i još uvijek mora biti Hrvat.. kome je to gore.. njemu i nama slušat

_________________
Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Img_2142
mortal
mortal

Female
Posts : 12852
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Guest on 27/11/2019, 17:42

@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ako je žrtva veća od nagrade a uvijek je, nema pobjednika. ja svog susjeda ne ubijem za jabuke, pitam ga.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Noor on 27/11/2019, 17:42

@crvenkasti wrote:
@mortal wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
ne radu se o americi i africi nego Hrvatska Srbija-100:0

Osvajaš lovišta, isti kurac.
Obilježiš teritoriju, i onda je tvoja.
pa to ti kažem...vaša "vekovna ognjišta", sredstvo obilježavanja na tuđoj zemlji

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 18248
2017-10-06


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Guest on 27/11/2019, 17:43

@mortal wrote:Hrvatska Srbija-100:0
kaže škoro da nisi baš pametna, rat nije gotov.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by jastreb on 27/11/2019, 17:43

Cubrilovic nije nikakav genocidni akademik nego revolucionar.

Za vas je i 1 Andric bio genocidan.
jastreb
jastreb

Posts : 30069
2014-04-22


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Ringo10 on 27/11/2019, 17:43

@Noor wrote:
@crvenkasti wrote:
ebenica wrote:idiot. u ratovima nema pobjednika.

Ima. Otjeraš ih i onda loviš bizone i zebre na njegovoj teritoriji.
da, tako vi srbi radite stoljecima...dotepete se na tuđe, raskotite ko zečevi i onda bulaznite o vekovnim ognjistima i srpskoj zemlji.
u hrvatskoj.
Da, tako je.

Samo ne znam za koji se kurac Hrvati petljaju gdje im nije mjesto umjesto da gledaju svoja posla. Samo vi molite Boga da se Šiptari vama negdje ne nasele jer ćete onda imati i vi svoje Kosovo.

VAše slijepo antisrpstvo će vam glave doći. Vi mislite da vam je neko zahvalan na tim sranjima. Pa kako vam ovo sa BiH muslimanima nije škola u pizdu materinu nego uvijek guslate jedno te isto.
Ringo10
Ringo10

Posts : 12555
2015-09-24


Back to top Go down

Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!” Empty Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum