PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:01

https://croativ.net/telijan-mediji-govor-vladimira-putina-narodima-1929/?fbclid=IwAR0buHKsteNt7YsjWkp2EZqF0wtZT6EFMKIDlX21wzkbooDxtiKXGFOCrXA

Talijanski mediji: GOVOR VLADIMIRA PUTINA NARODIMA
PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! PutinFT
UMORAN SAM  DANAS. OD SVEGA SAM UMORAN. ŽELIM GOVORITI DRŽAVNICIMA SVIJETA.

ŠTO TO NE VALJA? KAKAV TO SOTONSKI PLAN SNUJETE?
HOĆETE NAMJERNO SMANJITI SVJETSKO STANOVNIŠTVO I TO ČINITE ŽRTVUJUĆI NEVINE ŽIVOTE, KORISTEĆI NESTABILNE DUHOVE KOJI VJERUJU U VAŠU POLITIČKU ISPRAVNOST.
OČEVI, MAJKE, DJECO ….

KOJA TO VRSTA MONSTRUMA UVJERAVA JEDNU OBITELJ DA SAKATI GENITALIJE SINA DA BI SE JEDNOG DANA OSJEĆAO KAO DJEVOJČICA ZNAJUĆI DA  DIJETE JOŠ NEMA FORMIRAN SVOJ SEKSUALNI IDENTITET?
KOJA TO VRSTA ZLIH ŽIVOTINJA UVJERAVA ZAPADNE ZEMLJE DA OTVORE VRATA TERORIZMU ISLAMSKE DRŽAVE?
ISPIRETE MOZGOVE OSOBA SA ZLOČUDNIM I MOĆNIM MEDIJSKIM SUSTAVIMA KOJI BESRAMNO LAŽU.
LAŽU NEPREKIDNO I NAMJERNO.
DOPUŠTATE DA TERORIZAM ODNOSI ŽIVOTE NEVINIH. VI SAMI SVJESNO NAPADATE VLASTITU KULTURU I SVOJE VRIJEDNOSTI..
HTJELI STE UNIŠTITI KRŠĆANSTVO ZNAJUĆI DA ĆE ONI KOJI DOLAZE S DRUGIH STRANA NAMETNUTI ISLAM NASILJEM I TEROROM.
ZNALI STE.
SADA TRAŽIM MINUTU ŠUTNJE ZA ŽRTVE TERORIZMA.

SVJESTAN SAM VAŠIH SOTONISTIČKIH PLANOVA DA SMANJITE STANOVNIŠTVO PLANETA. DA OTVORITE VRATA I GRANICE TERORISTIČKIM SKUPINAMA I VAŠIH PROMIŠLJENIH NAMJERA DA HOMOSEKSUALIZIRATE STANOVNIŠTVO.
DANAS SAM OVDJE DA OBJAVIM ZAŠTO I KAKO TO ČINITE.
ONI SU TOLIKO ZLI DA SE KORISTE NAJSLABIJIM I NAJMARGINALIZIRANIJIM.
UHVATILI SU MLADE ZA UŠI DA IM UŠI I DUŠE ISPUNE SMEĆEM. NORMALIZIRALI SU KIRUŠKU PROMJENU SPOLA.

GRADONAČELNIK MANCHESTERA JE UČINIO ISLAMSKI TERORIZAM NORMALNIM: NAKON ATENTATA JE REKAO DA SU TERORISTIČKI NAPADI NORMALNA STRANA ŽIVOTA U VELIKIM GRADOVIMA.
NEVJEROVATNO!
AKO MISLIŠ DA SE TVOJ NAROD MORA NAVIKNUTI NA TO DA BUDE MASAKRIRAN MAKNI SE SA SVOG POLOŽAJA!
 A ONI KOJI STVARAJU HOMOSEKSUALNE ZAJEDNICE, BOŽE MOJ, KORISTEĆI SE ONIM DIJELOVIMA STANOVNIŠTVA KOJE JE BILO MARGINALNO I POTISKIVANO, ZNAJUĆI DA PATE OD POREMEĆAJA I NENORMALNOSTI, HOĆE NAS UVJERITI DA SU ONI DIO PRIRODNOG ZAKONA I DA ONAJ TKO NE PRIHVAĆA OVU DOGMU JESTE ZLA, NEURAVNOTEŽENA, FOBIČNA OSOBA PUNA MRŽNJE.

HOMOSEKSUALIZACIJA DRUŠTVA SE VRŠI NA TEMELJU LAŽNIH I IZOPAČENIH ZNANSTVENIH RADOVA KOJI IZ MJESECA U MJESEC IZVJEŠTAVAJU DA NE POSTOJI HETEROSEKSUALNOST I DA HETEROSEKSUALNOST NIJE NIŠTA DRUGO NEGO DRUŠTVENA NORMA, OBIČAJ, TRADICIJA.
DANAS VAM KAŽEM DA SU TO LUDOSTI, UNAPRIJED SMIŠLJENE LAŽI ZA POLAGANO SMANJENJE SVJETSKOG STANOVNIŠTVA, JER KAKO ZNATE, HOMOSEKSUALCI NEMAJU POTOMSTVA, NEPLODNI SU.
ISLAMISTI NAS MASAKRIRAJU, ISLAMISTI NAS BOMBARDIRAJU I DRUŠTVO NE RAĐA, NE OBNAVLJA SE. REZULTAT TOGA JE, A ŠTO DRUGO OČEKUJETE, NEGO SMANJENJE STANOVNIŠTVA.
ALI OVDJE NE ZAVRŠAVA.  JER ONI PROMIČU ČAK I UZAJAMNU MRŽNJU MUŠKARACA I ŽENA. UNIŠTILI SU FEMINISTIČKI POKRET DA BI GA PRETVORILI U RAT BIOLOŠKIH BIĆA, MUŠKARACA I ŽENA.

AKO SE MUŠKARCI I ŽENE MRZE, UZ DODATAK NEOMARKSISTIČKE FILOZOFIJE, DUH MLADIH JE NENORMALAN.
MLADIMA DAJU UNAPRIJED PROGRAMIRANE UPUTE. MLADIĆI I DJEVOJKE ODBIJAJU MISLITI SVOJOM GLAVOM. ISPRALI SU IM MOZGOVE I ISPUNILI NJIHOVE DUŠE APSURDNIM IDEJAMA. UČINILI SU IH IMBECILIMA.
ONI PODRŽAVAJU DŽIHADISTIČKE ZAKONE I POTPUNO SU UVJERENI DA GENITALNO SAKAĆENJE NE PRIDONOSI SEKSUALNOM IDENTITETU. USPJELO IM JE UVJERITI IH DA BUDU NEPRIJATELJI TRADICIONALNE OBITELJI KOJA SE RAĐANJEM OBNAVLJA.
ALI DANAS, DRŽAVNICI, POVIJEST ĆE VAM DOKAZATI DA JE ZDRAV RAZUM JAČI.

ODUSTANITE OD SVOJIH PLANOVA!
DANAS DOLAZIM OVDJE U MIRU ZAKLINJUĆI VAS DA OSTAVITE NA MIRU DUHOVE MLADIH I MARGINALIZIRANIH DOKAZUJUĆI VAM DA SAM SVJESTAN VAŠIH PLANOVA.
VAŠE SE POLITIKE MORAJU POD HITNO PROMIJENITI.
VAŠI MEDIJI MORAJU POČETI GOVORITI ISTINU.

PRESTANITE NEPREKIDNO I PROMIŠLJENO NAPADATI MLADOST U NJENOJ INTIMI !
VAŠA NAMJERA DA SE ČITAV NAROD NAVIKNE NA TO DA GA RADIKALNI IMIGRANTI MASAKRIRAJU JE KUKAVIČKI ČIN KOJI REVOLTIRA.
SUKOBI IZMEĐU MUŠKARACA I ŽENA POD FEMINISTIČKOM ZASTAVOM SU PLAN NITKOVA. TO JE NAJŽALOSNIJI SUKOB KOJI SAM IKADA VIDIO U SVOM POLITIČKOM ŽIVOTU.
AKO AMERIKA I EUROPA NE ZAUSTAVE OVE SVOJE PLANOVE MORAT ĆE SE SUKOBITI NE SAMO S BJESOM BOŽJIM NEGO I MOJIM.

ZAUSTAVITE VAŠE PLANOVE!
NEKA ŽIVI  BOG I DOMOVINA! ILI SMRT!
S tal. prefela prof. Kornelija Pejčinović
Je li Vladimir Putin monah u svijetu?

Vladimir Putin rođen je 1952. Završio je pravo kao briljantan student. Veoma je načitan biranom klasikom i filozofijom. Voli klasičnu glazbu i veoma je kultiviran. Govori perfektno njemački i engleski. Nositelj je crnog pojasa judo kao Chock Noris. Jedina su njih dvojica u svijetu. Odličan je sportaš. U ranoj mladosti je gledao film o ruskom James Bondu  i bio mu je ideal ući  u rusku obavještajnu tajnu službu kao James Bond. Bio je kao obavještajac i analitičar na službi u Dresdenu 10 godina.Nikad nije imao veze sa represivnim aparatom. Aleksandar Solženjicin je na pitanja njemačkog novinara kako to da je u prijateljskim odnosima s Vladimirom Putinom koji je bio KGB časnik, odgovorio: Jeste li to pitanje ikada uputili Georgu Bushu starijem koji je bio predsjednik CIA.
Propast SSSR-a je kao intelektualac sagledao puno ranije od ostalih. 1989 se vratio u SSSR koji je bio nakon avganistanskog rata u rasulu. Njegov profesor s pravnog fakulteta Sobčak bio je liberal. Na prvim slobodnim izborima postao je gradonačelnik onda Lenjingrada, sadašnjeg Petrovgrada. Sobčak je svog bivšeg odličnog studenta Putina uzeo za svog pomoćnika. Kad su komunisti u Lenjigradu pokušali državni udar i uhititi Sobčaka Putin je organizirao antikomunističke snage i spriječio udar. Majka ga  je potajno krstila  mjesec dana po rođenju. Od majke je dobio aluminijumski križ, jer zlatnoga nije imala. Kako se kao zamjenik gradonačelnika borio protiv mafije,  raketom su kriminalci pucali u stambeni blok u kojem je stanovao. Uspio je spasiti kćeri iz vatre bacajući ih kroz prozor ljudima koji su bili pred kućom. U požaru mu je sve izgorilo. Kada su radnici raščišćavali našli su jedino čitav, nerastopljen majčin aluminijumski križ. U Jeruzalemu ga je posvetio na Kristovom grobu i nikada ga ne skida s vrata. Njegov je život Rusija. I sam je shvatio, a naročito u razgovorima s Aleksandrom Solženjicinom utvrdio, da nikakva ideologija nego jedino vjera u Boga može oporaviti rusku narodnu dušu. Uveo je vjerske blagdane, učvrstio tradicionalni božji moralni zakon. Zaštitio brak muškarca i žene i brojne obitelji i zabranio zapadne liberalne perverzije. Sagradio je i obnovio preko 22 000 crkava i samostana u tradicionalnom stilu. Na gradnji, restauraciji, oslikavanju nijedan arhitekt, umjetnik nije mogao sudjelovati ako nije bio duboko religiozan. Isplatio je sve vanjske dugove, stvorio ogromne zlatne zalihe unatoč sankcijama i protjerao Rotschilda iz Rusije. Za Sorosom je raspisao tjeralicu i obećao ako ga uhvate da neće živ iz Rusije izaći.
On ima misiju: Spasiti Rusiju i uništiti NWO. U Siriju je ušao da po carističkoj obvezi brige za kršćane u Otomanskom carstvu: spasi kršćane, ali i da suzbije bezakonje. Dok su u Europi primali uglavnom muslimanske izbjeglice iako su kršćani u džihadu bili najugroženiji, europske države su  kršćane stavljali u iste centre s džihadistima i muslimanima da ih muče, siluju, pljačkaju i ubijaju. Rusija primila 55 000 sirijskih kršćana i pružila im pomoć i zaštitu s mišlju da će se u kršćanskoj sredini lako integrirati do eventualnog povratka.
2013 se službeno razveo od žene. Kćeri su mu udate. Školovale su se pod pseudonimom da nitko nije znao da su predsjednikove kćeri.

Svoj privatni život je apsolutno držao izvan objektiva javnosti. Najvjerojatnije je da se razveo da se zaredi kao monah u javnom životu posvećen misiji spasenja Rusije i kršćanstva.
Na hodočašću na sveti otok Athos 2016 bio je postavljen za vrijeme obreda na mjesto gdje je nekada bilo mjesto bizantskog cara kao zaštitnika pravoslavne vjere i kršćanstva. Postavljen je kao katehon. Sv. Pavao naziva  katehonom, onog koji je zapreka sotoni. To bi morao biti rimski papa ali nije. Putin Ima svog ispovjednika, arhimandrita Tihona i odlazi u kriznim situacijama u samostan na meditacije i razgovor s ispovjednikom. Tako je za vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva 2018 često izbivao iz predsjedničke lože jer je išao  u samostan  na meditacije uoči susreta s Trumpom u Helsinkiju. Možete li zamisliti kolika je mržnja na njega od Obame, Hillary Clinton, Angele Merkel, Francois Hollanda i ostalih koji su toliko bili uvjereni u pobjedu svog NWO  da su na službenom otvorenju tunela sv. Gotthard 1. lipnja 2016 otvoreno prikazali cijelom svijetu svoj sotonistički ceremonijalni program. Njihova mržnja na Putina je tolika da je Obama 2014 pokušao izvršiti atnentat na Putinov avion koji je po vanjskom izgledu i veličini bio potpuno sličan onom malezijskom avionu koji je oboren i koji se našao točno ispod Putinovog predsjedničkog aviona u Ukrajini blizu ruske granice. Putinov avion  se tehnologijom plazme vinuo u zrak a malezijski je bio pogođen. To se dogodilo 14 srpnja 2014 kad se Putin vraćao iz Brazila sa sastanka BRIXA i to točno na dan pogubljenja ruskog cara i obitelji. Htjeli su  mu dati do znanja da će završiti kao Nikolaj II. Romanov. I još su Rusiji nametnuli sankcije zbog malezijskog aviona koji su sami oborili.
Rusija se bori za Boga i protiv sotonističkog NWO poretka.
Hrvati strašno griješe što mrze Ruse kao komuniste. Dolje sam Vam nanizala nekoliko youtube filmova koje obavez no pogledajte … Zadnji je dvosatni izvanredan film o Oktobarskoj revoluciji u kojoj je poginulo od 70 do 100 milijuna ruskih kršćana, preko 400 000 svećenika i monaha, srušeno preko 20 000 crkava za 70 godina duge židovske revolucionarne tiranije Wall Street-a. Film je radio Juri Lina, književnik, novinar i režiser, Estonac, koji je kao disident bio izbačen iz SSSR-a osamdesetih godina. Film je rađen na temelju arhivske građe, papirne i filmske na prostorima SAD-a gdje je revolucija začeta a onda u Rusiji i drugdje.

 

Autor uvoda i prijevod s tal.: prof. Kornelija Pejčinović
Napomena: Stavovi izneseni u ovom članku, ne moraju nužno, biti stavovi portala Croativ.net.
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:05

jedini lijek za nametnutu situaciju je zajedništvo svih kršćana
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by red wolf on 10/11/2019, 20:07

Ah, konačno netko tko vidi što se događa...
red wolf
red wolf

Male
Posts : 12893
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by omni on 10/11/2019, 20:07

On je danas od rijetkih koji ima resurse da stane zmiji na glavu. Hrvatska dobija kritike od monstruma sto sprjecava islamsku invazijuy na Europu, no pogledajte placne youtube isjecke neoliberalne klike gdje placu na sudbinom jadnih terorista kojima zli Hrvati brane da im tutnje i harace po drzavi a onda procitajte komentare ispod. Ima jos nade.
omni
omni

Male
Posts : 4950
2014-04-12

Lokacija: : 9 krug

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:12

@red wolf wrote:Ah, konačno netko tko vidi što se događa...
vidi se to godinama
lijepo da se tako iskreno sve javno kaže i upozori od osobe značaja kao što je Vladimir Putin
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:13

@omni wrote:On je danas od rijetkih koji ima resurse da stane zmiji na glavu. Hrvatska dobija kritike od monstruma sto sprjecava islamsku invazijuy na Europu, no pogledajte placne youtube isjecke neoliberalne klike gdje placu na sudbinom jadnih terorista kojima zli Hrvati brane da im tutnje i harace po drzavi a onda procitajte komentare ispod. Ima jos nade.
:tu
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by jastreb on 10/11/2019, 20:14

@mortal wrote:
@red wolf wrote:Ah, konačno netko tko vidi što se događa...
vidi se to godinama
lijepo da se tako iskreno sve javno kaže i upozori od osobe značaja kao što je Vladimir Putin
Putin je bivši istaknuti član KP SSSR-a i KGB-a.

Takve bi vi lustrirali.
jastreb
jastreb

Posts : 29581
2014-04-22


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by omni on 10/11/2019, 20:21

@jastreb wrote:
@mortal wrote:
@red wolf wrote:Ah, konačno netko tko vidi što se događa...
vidi se to godinama
lijepo da se tako iskreno sve javno kaže i upozori od osobe značaja kao što je Vladimir Putin
Putin je bivši istaknuti član KP SSSR-a i KGB-a.

Takve bi vi lustrirali.
S naglaskom na bivsi. Ne trkelja uprazno i baca energiju na esesovce, 1941 i slicno kao balkanski pajaci.
omni
omni

Male
Posts : 4950
2014-04-12

Lokacija: : 9 krug

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:21

@jastreb wrote:
@mortal wrote:
@red wolf wrote:Ah, konačno netko tko vidi što se događa...
vidi se to godinama
lijepo da se tako iskreno sve javno kaže i upozori od osobe značaja kao što je Vladimir Putin
Putin je bivši istaknuti član KP SSSR-a i KGB-a.

Takve bi vi lustrirali.
BIO
ljudi se mijenjaju
nisam mu ja gurala riječi u usta
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:23

Pročitaj knjigu o ukazanju Gospe Lurdske
moguće ti stvari postanu jasnije
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by jastreb on 10/11/2019, 20:31

@mortal wrote:Pročitaj knjigu o ukazanju Gospe Lurdske
moguće ti stvari postanu jasnije
Opet si fulala.

Mislila si reći fatimske. Tamo se govorilo o nekakvom preobraćenju Rusije. U tim fatimskim tajnama.

jedni su tumačili da je bilo riječi o preobraćenju Rusije na katoličanstvo. Drugi su govorili da je riječ bila o vraćanju Rusije  na kršćanstvo nakon komunizma.

Možemo to sad tumačiti na dva načina.   U svakom slučaju te "tajne" nisu nikakva crkvena dogma i u njih niti jedan katolik nije dužan vjerovati,a i da je ne vidim kakve to veze ima sa Putinom.
jastreb
jastreb

Posts : 29581
2014-04-22


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 20:41

@jastreb wrote:
@mortal wrote:Pročitaj knjigu o ukazanju Gospe Lurdske
moguće ti stvari postanu jasnije
Opet si fulala.

Mislila si reći fatimske. Tamo se govorilo o nekakvom preobraćenju Rusije. U tim fatimskim tajnama.

jedni su tumačili da je bilo riječi o preobraćenju Rusije na katoličanstvo. Drugi su govorili da je riječ bila o vraćanju Rusije  na kršćanstvo nakon komunizma.

Možemo to sad tumačiti na dva načina.   U svakom slučaju te "tajne" nisu nikakva crkvena dogma i u njih niti jedan katolik nije dužan vjerovati,a i da je ne vidim kakve to veze ima sa Putinom.
da... ovo jesam fulala.. eh
eto zato ti znaš
a to je upravo to što si spomenuo!!!
obraćenje Kristu od bezbožništva i masonerije tj ateizma i drugih antikršćanskih poziva i sekti.. komunizma uglavnom
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by AssadNaPodmornici on 10/11/2019, 21:13

izmišljeno
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 8716
2018-06-14


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by mortal on 10/11/2019, 21:13

nije
mortal
mortal

Female
Posts : 12612
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by max123 on 10/11/2019, 21:55

bravo putine pobratime.pobit sve one bolesnog uma i tijela.pedere,sakate,malene,debele,vjernike,stare itd i tako duze i stvorit jedno idealno čovičanstvo.jebo prirodnu selekciju traje predugo...
max123
max123

Posts : 2645
2015-10-28

Lokacija: : Zemun,Hrvatska

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by RayMabus on 10/11/2019, 22:21

@AssadNaPodmornici wrote:izmišljeno
Naravno
RayMabus
RayMabus

Posts : 100550
2014-04-11


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by RayMabus on 10/11/2019, 23:23


Unveiled Secrets and Messages of Light

THE TRANSHUMANIST AGENDA
THE TRANSHUMANIST AGENDA

In previous posts we had identified the ESE and its function and also we targeted the chosen people, who they are, and how protected they are for their own interest and plans, at this point it’s also very important to mention the Archonic entities (AE) that have parasitized the highest leaders of the ESE, Freemasonry and other groups from out of this planet too, these AE have a non-organic nature and they inhabit in a different plane of reality, the AE were known in ancient times as a colonizing force that simulates other species and spreads like a disease and they were revealed in Nag Hammadi and Qumran texts, These AE invade the minds and distort the reality perceived by the people that have been contaminated and they are the ones that ultimately have managed to conquer other alien races and they plan to do so with the human race as well.

The Vatican and other main religions have kept well hidden the existence of the AE because their presence would reveal immediately to the public that many beliefs and dogmatic teachings from these religions are alien implants designed for the subjugation and religious control of the population, this can be verified if we read Biblical, Talmudic and Koranic texts, which implant division, supremacy and bigotry instead of union among human beings.

Ancient scholars detected that the AE were like a psychic infection that had contaminated Jerusalem and it’s no coincidence that the Nag Hammadi and Qumran texts were discovered in 1945 and 1947 precisely when the UFO activity in America increased.

We also disclosed that some reptilian races, like the Draconis reptilian have been also parasitized by the AE or primordial beings in the Chaos Theory through the AI technology, which operates as a link between their plane of existence and our reality.

In order to understand the complex plot we are dealing with, we have to understand that there are some alien races that have been conquered and parasitized by other entities that inhabit outside of this universe and they became subservient races.

For instance, the Grey Aliens are a perfect example of this mind control because the Grey aliens that abduct people belong to a race that has been enslaved and genetically modified many thousands of years ago by an alien race with the shape of reptilians, who at the same time, has also been parasitized by this same AE and deep inside their nature they have developed a ritualistic behavior and/or protocol in their conquest of the universe, this pattern of control and supremacy was inherited by the chosen people and it was transmitted as well to the rest of humanity through this satanic system based on tradition, ritualism and sacrifices that lead to a Zionist dictatorship.

In addition, the technology of these reptilian beings has also been taken over by this Archonic force through AI in their computers with the potential of spreading this contamination in other parts of the galaxy. Also, it’s very interesting to realize that among other races in the universe, the human race is the only race that kills the members of their own species and destroys its offspring without remorse, which is why we have concluded that those people who support wars and wickedness have been either contaminated or they are not human anymore.

The grey aliens have also been cloned and their brains have been modified to work with electronic implants designed for mind control and that AI successfully hooked up with their brain cells and that’s why they operate like robots, when these aliens abduct some people, it’s interesting to notice that some abductees have reported that these grey aliens operate as if they were in trance or with clumsy behavior and when they are returned from the abduction, these abductees appeared in different places and with their clothes upside down or in a different position. This pattern is not accidental, but a reflex of boycott from the subservient race that tries to resist their own mind control.

Now, we previously said that our planet is under quarantine, but we did not mention that the reason that other “benevolent” alien races had firewalled the perimeter of our solar system was to prevent the AI contamination in other regions of the galaxy, unfortunately AI already exists in our planet and must be destroyed because this AI infects and spreads like a disease in this part of the galaxy.

I repeat, these other races that do not interact with us are refraining AI from spreading all over the place. This may sound like a Sci-Fi story, but in many cases, some movies and TV series we mentioned before were the best way to seep out the truth by those who knew what was going on, and it was almost unbelievable and even inconceivable to reveal these facts to the public many years ago.

So that some people can understand better the issue, we can compare the AE with the Borg race from the “Star Trek” series and the reptilian race interaction with the greys with “Jupiter Ascending” although these movies are not quite accurate, they help to understand somehow the picture.

There is an author called Charles Fort who accurately wrote: “We are someone else’s property” and whose books are worth reading. We can add as well that the purpose of the AE is to control everything through AI in a first step of domination; based on this perspective even the ESE and other alien races like the reptilians and greys are subservient to the AE.

We have not even scratched the surface of the plot because humanity is actually a “property” of these ET races because our presidents, prime ministers and other authorities have sold their people out in exchange of technology, and the nations (which stand with G-X) that have managed to sign agreements with these alien races have lost their sovereignty entirely, unfortunately many people are totally unaware of these treaties because they also have elected their authorities (giving away their right of self-determination through their “democratic” vote)

On the other hand, the pacts made with the aliens were concealed by the governments and unbeknownst to the people they granted permission to the aliens to experiment on humans; even now our own leaders have been lying to us.

Remember what we said repeatedly that above all things: DO NOT give away your free will, sovereignty and self-determination to other beings no matter if they are called: “gods” aliens, demons, djinns, or whatever they are.

It’s because the most important power we have lies within ourselves because we, as a human race, have a natural connection with EON the absolute, the source of all Life and Love and this is something that the ESE, the AE, and these negative alien races do not have and for that reason they envy us because we can reach other planes of reality they cannot glimpse.

This is the main reason they have been killing people in wars, poisoning cities with Chemtrails through the ESE and they planned to implant a microchip that will have embedded the AI in order to stop any connection humanity might have with the planet, which is a sentient organism and with the Source EON (The absolute). Essentially, the RFID chip they designed will not only have the purpose to replace money paper, but it will also have the power to enslave the mind of the people because this technology will have the capacity to hook up with the brain cells and mind control populations, one will no longer be a free human agent, the purpose is to create a subservient population like those grey aliens that became slaves, this is why many people call it zombification and don’t even have a clue.

In the past post we mentioned how they want to control human population through this Transhumanist agenda, but they also want to control those people who have their free will and consciousness intact, and so they have created false flag operations (so called terrorist attacks) and now they are dealing with weather weapons that created hurricanes recently, their purpose remarks their stupidity. They want to create fear, distress among people who are still asleep so that they don’t wake up and ascend in consciousness because a person who lives in fear cannot ascend the vibration of Love and solidarity and the AE feed on us through fear and that’s why they managed to create many wars, conflicts, opposition, chaos and even human sacrifices.

This post is not about fear, but about hope because as far as we could see, we are now moving in a positive timeline in which the ESE and the AE will be controlled and banished from the planet because our own planet has chosen to move forward to a higher vibration, a vibration of Love and understanding in which these evil forces will no longer have a place and the AI will not have the power to control humanity, like in the movie “2001 space odyssey”.

Just remember that the only way to achieve victory from those who want to implant the NWO and enslave us, is to share the Love we all have within ourselves, DO NOT withhold the LOVE you have deep in yourself, but share your Love with others through service (Love in action), even being kind to others is a way to express your Love, educate yourself because the ESE is also trying to dumb you down. Do not expect that the Master Jesus or any other alien race comes here to save you, each one of us is capable to reach our own salvation and freedom through our self-determination, instead of feeling fear embrace the Love vibration we all have and once again do NOT give away your acquiescence, power and free will to these evil forces.

Love and Light to you all!!!
RayMabus
RayMabus

Posts : 100550
2014-04-11


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by Leviathan2 on 10/11/2019, 23:31

sta je ovo jebate, otkud putinofili toliki odjedared

_________________
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........
Leviathan2
Leviathan2

Male
Posts : 20413
2015-10-04

Lokacija: : Međurečje

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by RayMabus on 10/11/2019, 23:45

Planeta smrdi. Uša je Đava u ljude. Željni ste klanja pa ćemo vam klanje i dati dok vam se ne zgadi sve.

Pustite da se zapadna civilizacija sama uništit. Tako idu stvari. Drukčije se ne može postići izbacivanje tog virusa iz ljudi.

Kaos i djeca kaosa.

Djeca kaosa su entiteti stvoreni od nekreatora i oni su individue koje žive u paralelnoj realnosti i zakače se na um i vole raditi uništenje i strah.

Takva je priroda svemira : kreator i nekretor , stvaranje i kaos.

Ne vidite ih a svugdje su oko vas.

Da ih vidite bilo bi ih prelako pobjediti.

Nevidljivost je njihova snaga

A mimikirija njihovo najjače oružje.
RayMabus
RayMabus

Posts : 100550
2014-04-11


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by epikur37 on 11/11/2019, 04:54

Jasno i oštro liberalnoj opačini.
epikur37
epikur37

Posts : 32684
2015-08-06


Back to top Go down

PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !! Empty Re: PUTIN RAZUMNO I POTPUNO ISPRAVNO !!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum