ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumrak razuma

Go down

Sumrak razuma Empty Sumrak razuma

Post by Guest 9/7/2019, 08:51

Liječnici u Velikoj Britaniji odlučili su prekinuti život petogodišnje djevojčice Tafide Raqeeb. Idućeg ponedjeljka, 9. rujna, sud će donijeti odluku hoće li dopustiti njenim roditeljima, odvesti je na liječenje ili će dozvoliti liječnicima da joj prekinu život.
Malena Tafida Raqeeb ima samo pet godina i do veljače ove godine bila je potpuno zdrava djevojčica. Prije šest mjeseci izgubila je svijest nakon krvarenja u mozgu koje je izazvalo zastoj srca i disanja. Iako je uzrok moždanog udara nepoznat, postoji terapija za njeno zdravstveno stanje.
Tafidinim roditeljima već je više puta rečeno da se pripreme za najgore, no Tafida je ipak preživjela tešku operaciju mozga i druge komplikacije koje su se pojavljivale. Liječnici odgovorni za Tafidino liječenje odlučili su prekinuti njen život iako pokazuje znakove oporavka. Ipak, zaključili su kako je smrt u njenom najboljem interesu i zato su priopćili roditeljima kako će isključiti aparate koji je drže na životu.
Njeni roditelji odbili su sudjelovati u ovoj strašnoj odluci i žele svoju kćer odvesti u Genovu, Italiju, gdje postoji šansa za Tafidino izliječenje. Međutim prije toga 9. rujna počinje saslušanje na kojem će Visoki sud u Velikoj Britaniji donijeti odluku smiju li roditelji svojoj kćeri dati ovu šansu za liječenje ili će podržati Royal London bolnicu kako joj želi prekinuti život.
Oni koji je žele eutanazirati Tafidu kažu da je ona smrtno bolesna što nije točno! Imala je moždano krvarenje izazvano puknućem zapetljanih žilica koje je gotovo. Potrebno joj je vrijeme za oporavak.

https://narod.hr/eu/slucaj-malene-tafide-dignuo-na-noge-britaniju-lijecnici-odlucili-eutanazirati-5-godisnju-djevojcicu-iako-pokazuje-znakove-oporavka
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Sumrak razuma Empty Re: Sumrak razuma

Post by Guest 9/7/2019, 21:15

rojal London bolnica ne moze grijesiti..ipak su to briti... :blj
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum