ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by Hektorović on 13/8/2019, 09:14

GOTOVO CIJELA OBALA 'POKLEKLA' PRED CAJKAMA, SAMO DVA GRADA SE ODUPIRU 'Pjevači s istoka samo su posljedica, ako ih ne želite, bavite se uzrokom!'
Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Aca_koncert5-280712
Kad je direktorica makarske Turističke zajednice Hloverka Novak Srzić nedavno preko statusa na Facebooku izrazila nezadovoljstvo jer iz tamošnjeg noćnog kluba “Petar Pan” non-stop trešte narodnjaci i u njemu učestalo gostuju folk zvijezde, te pritom spomenula ime Jelene Karleuše, poznata pjevačica iz Srbije, bez dlake na jeziku, odmah joj je odgovorila na Instagramu, piše Slobodna Dalmacija.
"Čitam da se neka gospođa iz turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije.
Trebate se malo educirati tko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego cijeli svijet. Ne zato što sam ja 'cajka', nego što sam zvjezdetina koju vole milijuni i izvan granica Balkana. Zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne" - oštro je uzvratila Karleuša ljutitoj Hloverki zbog izjave o poplavi “glazbenog treša” u njezinu gradu, što baca sjenu na sav trud TZ-a uložen u “odličan kulturni program”, kako je napisala Novak Srzić.
"I onda privatni poduzetnici dođu na mjesec dana po profit u grad i u 'Petar Pan' dovode Karleuše svih fela i, na koncu, jedino po tome neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad."
'Zovemo kvalitetne izvođače'
Kroz diskoteku, koju je lani od suvlasnika splitske "Vanille" i još nekoliko poznatih splitskih okupljališta Gordana Boljata Goge i Marka Bralića Keta preuzeo Goran Drmić, bivši nogometaš Zagreba, Istre, Karlovca i nekoliko ruskih klubova, ovog su ljeta, uz domaće snage poput Severine i Jelene Rozge, prodefilirali i Maja BerovićMilica TodorovićAca LukasMile KitićDragana Mirković...
Do kraja sezone najavljeni su i nastupi Ace PejovićaMC StojanaKije Kockar... Narodnjačka etiketa “Petra Pana” je neupitna.
Događa li se isto i u drugim dalmatinskim klubovima, poglavito u srcu ljeta, provjerili smo na još nekoliko adresa na Jadranu. Dok se u nekima ljute što ih se zbog angažiranja nekolicine folkera iz Srbije karakterizira kao narodnjačke, u drugima pojašnjavaju kako ne ugošćavaju "turbo-folkere s istoka, nego tamošnje kvalitetne izvođače poput Željka Joksimovića ili Saše Matića, čija glazba nema veze sa šundom".
Uz Makarsku je, što se tiče narodnjaka, već odavno 'poklekao' i Split, iz čijih noćnih okupljališta tutnje stari i aktualni hitovi producenata iz Srbije, koji očito dobro znaju pogoditi čarobnu formulu, ugodnu uhu ovdašnje mladeži.
Osim kafića s folk repertoarom, u gradu pod Marjanom već godinama dobro posluju i klubovi u koje zalaze imena poput Sandre Afrike. Petanaestak narodnjačkih imena iz Srbije redovito obilazi dalmatinske adrese, pa tako i Split u koji, ovisno o veličini i popularnosti kluba, zalaze izvođači s istoka različitoga glazbenog profila i kalibra.
Tako će, primjerice, u kavanu-disco “Kauri” zaći folkeri slabijeg dometa poput Kije Kockar ili Maje Berović, a u “Vanillu” Željko Joksimović, Saša KovačevićSergejĆetković ili Saša Matić.
I u tek nešto više od tridesetak kilometara udaljenom Sinju ne bježe od angažiranja izvođača narodnjačkog zvuka. Publika ih, vele u tamošnjem klubu “Piccadilly”, traži, a na njima je da pametno doziraju i - prežive u zahtjevnom poslu.
MC Stojan je u svom obilasku Jadrana prošlog vikenda posjetio i “Piccadilly” (baš kao i primoštensku "Auroru"), a zahvaljujući sporadičnim gostovanjima s istoka u proteklom razdoblju, i Sandra Afrika, Milica Todorović, Željko SamardžićMile Kitić...
- Tema je previše kompleksna i široka da bi se u nekoliko rečenica objasnila situacija na terenu. Tko to može objasniti u dvije rečenice, svaka mu čast. Traže li te izvođače naši posjetitelji?! Traže, svaki izvođač ima svoju publiku. Kad nam dođe Petar Grašo ili Željko Bebek imat ćemo publiku od trideset do pedeset godina. Bit će i cura i momaka od dvadesetak godina.
A izvođače poput MC Stojana, Jale BrataBube Corellija i sličnih sluša publika do maksimalno trideset. Ti izvođači ne prolaze ništa bolje niti išta gore nego bilo koji hrvatski izvođač kojega dovodimo u klub.
Radimo kvalitetan posao, ne samo pola godine, nego smo otvoreni 365 dana. I moramo pametno raditi, jer kad uđete u kolotečinu i napravite više koncerata narodne glazbe u nizu, teško je iza toga ostati čvrsto na nogama ukoliko klub nije sezonski - kažu u menadžmentu sinjskog “Piccadillyja”.
Upravo na taj način posluje makarski "Petar Pan" čiji je repertoar namijenjen ciljanom profilu publike koja u gradu boravi tijekom ljeta - odradi se posao i zatvore vrata na kraju turističke sezone.
Evoluirali su, djeluju kao kolektiv
- Stoga doziramo s izvođačima narodnjačkog melosa. Djeci i mladima je to danas 'catchy', pa dovoljno je pogledati njihove spotove i produkciju u koju ulažu velike novce. Odmah vam je sve jasno. Shvatili su da neće doći do novih fanova putem televizijskih emisija, nego YouTube kanala koji je danas jedan od najmoćnijih alata.
Ako pratite evoluciju te glazbe preko DJ Shonea, koji je narodnoj dao sasvim novu dimenziju, pa preko Elitnih odreda, Sandre Afrike i današnjih nositelja te glazbe poput Jale, Bube, MC Stojana, Senide i drugih, shvatite koliko su evoluirali. Djeluju kao kolektiv.
Čim jedan izbaci veliki hit u roku pola godine imate četrdeset pjesama različitih izvođača u tom istom stilu koje pokore Balkan - objašnjavaju u “Piccadillyju”, napominjući kako je Sinj mali grad, a njihov klub velik.
- Bez obzira na sve to, borba je to velika, mi kao klub u malom mjestu ne možemo jednom godišnje ponoviti izvođača. Moramo čekati po dvije godine da ga ponovo ugostimo. I onda, koga zvati?! Uvijek imate tih nekih petnaest, dvadeset imena, neovisno s koje strane granice.
Bude razdoblja kada, po dva, tri mjeseca, niste u mogućnosti napraviti koncert. Mladi previše olako ulazi u te lake note, najviše zbog toga što hrvatska glazba nema alternativu. Imamo izvanrednu staru gardu glazbenika koji dan danas rade super posao, ali tko su ti mladi nositelji hrvatske glazbene scene koji pune klubove?
Ako danas nekome nije jasna popularnost izvođača iz susjednih zemalja onda neka te osobe traže odgovore u uzroku, a neka se ne bave posljedicama - poručuju iz “Piccadillyja”.
I u trogirskom klubu “Monaco” preferiraju narodnjake, što opet ovisi o populaciji koja živi i ljetuje na tom području. Kroz “Monaco” su prošli Tanja SavićMiaBorisavljević, Saša Matić, Sandra Afrika, Milica Todorović, Rada Manojlović, Mile Kitić..., a 24. kolovoza stiže i Cvija.
U Dalmaciji prilično zaposlena Milica Todorović 20. rujna otvorit će i koncertnu sezonu u zadarskom noćnom klubu "Podroom". U diskoteci u srcu Zadra ipak ne vole da ih se isključivo predstavlja kao narodnjački klub jer svojim posjetiteljima, ističu, nastoje ponuditi šarolik glazbeni izbor.
- “Podroom night club” radi petkom i subotom od 1 do 6 sati. Klub prima otprilike šest stotina ljudi. Što se tiče repertoara, kreće se sa stranom glazbom, nastavno s tim dolazi bend uživo od 3 do 4.30 sati (bendovi su birani s područja Splita, Zagreba i okolice,...), koji svira isključivo domaću zabavnu glazbu.
Nakon benda uživo nastavlja DJ s pokojim folk i turbo-folk hitom, te domaćom glazbom i na kraju programa, oko 6 - 6.30 sati, za završetak večeri pušta se house i techno - uputili su nam pisani odgovor iz zadarskog kluba u kojemu su posjetitelje do sada, među ostalim izvođačima, zabavljale i Učiteljice, DaraBubamaraMaja Šuput, Mile Kitić, Boban RajovićDražen ZečićReljaPopovićNives Celzijus, Sandra Afrika, tamburaški sastav "Ni 5 ni 6"...
'Hacijenda' nekad i sad
Gradovi na obali koji su odoljeli najezdi cajki na Jadran su Šibenik i Dubrovnik, kažu nam dobri poznavatelji tamošnjeg noćnog života.
- U samom središtu grada nema klubova ni kafića u kojima se vrte cajke, možda je to slučaj negdje na periferiji. U povijesti grada bio je samo jedan cajkaški klub u centru, “Cohiba” se zvao. Propao je u godinu dana - kaže Marko Podrug, poznati novinar i odličan poznavatelj šibenske glazbene ponude.
Naravno, iz te priče valja izuzeti obližnju vodičku “Hacijendu” na čijoj bini caruju narodnjaci, što se baš i ne sviđa bivšim posjetiteljima nekadašnjeg kultnog kluba na šibenskom području.
Da se to iščitati iz pojedinih komenara na Facebook profilu “Hacijende” u kojima stoji kako su "u zlatno doba 'Hacijende' u njoj gostovali David MoralesIanPooleyThe ShapeshiftersDavid GuettaAxwellSteve Angello... to je bija klub, a ne ova sramota danas... šteta što je klub prominija politiku, vrstu glazbe, a samim time i đir zabave... čisto sumnjam da će ikada više biti ona ista atmosfera i vibra kao prije desetak i više godina".
"I svejedno će bit hrpa ljudi kao i na Sandri Africi, Dari Bubamari i takvima. Koštaju puno manje od spomenutih, a to danas ekipa, nažalost, puši”, uključio se u raspravu jedan od komentatora, a posljednji je kratko i jasno zaključio riječima: "Jedna komercijala za drugu."

Folk drmež u blizini zatvora
- Narodnjaci u Dubrovniku mogu se čuti u kafiću i noćnom baru 'Amor', ali tamo ih uglavnom puštaju, nema gostovanja. Nekoć se ta vrsta glazbe vrtila u kafiću 'Karoca', koji se, zanimljivo, nalazi u blizini zatvora, ali to već par godina ne radi. Ali sve je to zanemarivo.
Dubrovnik je uspio zadržati jedan nivo u javnoj kulturi, pa čak ni na radiopostajama već godinama nema emisija s glazbenim željama slušatelja. Pokušava se održati razina - vele nam kolege, dobro upoznati sa zabavnom ponudom u gradu pod Srđem.


Ultra nametnula nove standarde
- Jedan "Revelin" u Dubrovniku ni ne mora imati ovakav tip izvođača u svojoj ponudi. Puno je bolja klijentela, jača je platežna moć. Zbog Ultre se danas gosti u Splitu duže zadržavaju i dodatno troše što je sigurno olakšalo vlasnicima "Centrala" donijeti odluku i otvoriti jedan takav klub, koji je nametnuo nove standarde u klupskom životu Dalmacije.
I "Vanilla" radi dobar posao, isto sve to vrhunski doziraju, premda je njima, u odnosu na Sinj, lakše poslovati jer im gravitira 200.000 ljudi - komentiraju iz perspektive sinjskog "Piccadillyja" stanje na dalmatinskom terenu ukazujući da i u ovom slučaju vrijedi "koliko para, toliko muzike".


https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gotovo-cijela-obala-poklekla-pred-cajkama-samo-dva-grada-se-odupiru-pjevaci-s-istoka-samo-su-posljedica-ako-ih-ne-zelite-bavite-se-uzrokom/9231620/
Hektorović
Hektorović

Posts : 16437
2018-04-10


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by RayMabus on 13/8/2019, 09:18

Ne iden uopće po tin diskotekama tako da .... neman pojma tko to uopće prati i koga to zanima.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 108644
2014-04-11


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by epikur37 on 13/8/2019, 09:22

Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.

Davorike dajke :D
epikur37
epikur37

Posts : 35991
2015-08-06


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by Stanojko on 13/8/2019, 09:24

Pa samo rvate uglavnom... :D

_________________
Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Za_kra11
Stanojko
Stanojko

Posts : 8093
2014-05-05


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:26

pa realno vlasnici su u pravo ma kom se ne sviđale cajke...zakon trzista i opstanka..drugo u pravu su kad kazu...osim stare garde hrvatskih glazbenika i zvijezda nema na vidiku novih...neke rock grupe ne bi privukle na koncert ni najblizu rodbinu...a pop?koji ej nekad bio uzdanica hravstke glazbe...tu se ne mogu sjetiti niejdnog imena koje bi trebalo tretirati kao novopecena zvijezda..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by RayMabus on 13/8/2019, 09:27

Ima jedna stvar koja se ovdje ne spominje a ta je cijena nastupa jer ovi iz regiona su ipak jeftiniji a mora i diskoteka nešto zaradit tako da to sve biznis. Ja ne iden po tin diskotekama otkako san se zakačija s izbacivaćima u Metropolisa pa san in zamalo skuter bacija niz 10 metara visine doli na asfalt u Splitu pa san reka da di god vidin da je izbacivać negdi da ja u taki lokal neću uć.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 108644
2014-04-11


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by mutava baštarda on 13/8/2019, 09:30

Cajke su se pojavile u Sinju kasnih devedesetih, tiho, kod seljobera, pazeći da netko ne čuje da se izgovori ta riječ i to po periferiji, po nekakvim rupama... Sada pune diskoteke, za koju godinu i ministarstvo kulture. 
Zds

_________________
"E moj Šunje. Ko od stra umire, na grobu mu prde"
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 13144
2015-09-14


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by Guest on 13/8/2019, 09:31

@vuksadinare wrote:pa realno vlasnici su u pravo ma kom se ne sviđale cajke...zakon trzista i opstanka..drugo u pravu su kad kazu...osim stare garde hrvatskih glazbenika i zvijezda nema na vidiku novih...neke rock grupe ne bi privukle na koncert ni najblizu rodbinu...a pop?koji ej nekad bio uzdanica hravstke glazbe...tu se ne mogu sjetiti niejdnog imena koje bi trebalo tretirati kao novopecena zvijezda..

volim i ja hr.pevaljke
vanu,chokolinu i jelenu

avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:31

..ono sto vrijedi kod nas uglavnom su +40 a vise ili blize +50 i +60 i vise razmisljaju o nekom povlacenju ili koncertima u lisinskom,areni nego klubovima...i ostaju ti cajke...karleuse,sandre afrike i slicno...samo zao mi je sto su klubovi npr.odustali od ugoscavanja preko ljeta poznatih techno i disco izvodjaca a oni nisu nista skuplji od ovih cajki a isto bi imali prođu...ali za takve koncerte veze se obicno i droga pa vjerojatno gazde ne zele ih danas da nemaju problem sa policijom i zavrse u medijima tj.crnoj kronici kao sto ej bilo to ucestalo prije desetak,petnaest gdoian gdje su mediji klubove tretirali kao leglo droge,ekstazija i slicno..a gazde skoro kao narko bossove
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by epikur37 on 13/8/2019, 09:32

aj vucino tebi ionako paše taj balkanski melos a sam si priznao da ti doma treste cajke
epikur37
epikur37

Posts : 35991
2015-08-06


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:33

@epikur37 wrote:aj vucino tebi ionako paše taj balkanski melos a sam si priznao da ti doma treste cajke
jebote jesi naporan..dođe iz tuzle i onda tu prosiplje neku glazbenu kulturu.. Basketball
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by RayMabus on 13/8/2019, 09:34

Ne pratin to uopće jedino san ovaj članak jućer pročita

https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/dubioza-kolektiv-odusevila-9000-fanova/9230090/

Sad je lito , to je doli puno , sad se vrti lova doli

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 108644
2014-04-11


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:40

...mada danas a vidim po nekim svojim dolje u sinju mislim na mlade sve cesca cajkaska destinacija za mlade sinjane je livno...oni imaju nekoliko klubova i pice im je jeftinije za razliku od sinjskih klubova...a imaju veci izbor cajkera..a u livno iz sinja dođes za pola sata sa autom...ovi moji rođaci gotovo rijetko vise idu u sinj na te cajkaske koncerte mahom odu u livno pa i zalete se do tomislav grada,kupresa...kaze mi rođak npr...u sinju u klubu piva 20,25 kuna a one skuplje cak 40,50 kuna dok u livnu recimo karlovacko u klubu dođe 12 kuna a one skuplje nisu skuplje do 20,25 kuna..pa ti vidi brajo...za sto kuna mozes u livnu popiti pet skupljih piva a u sinju dvije
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by RayMabus on 13/8/2019, 09:41

Ti danas imaš kafiće velikih površina i oni samo raspale domaču glazbu , tehno il tako nešto sa CD i to ti je to tako da šta će tiče Splita konkonkretno ipak je to veći grad plus špica sezone tako da te diskoteke nisu centralni događaj u gradu nego tko oće.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 108644
2014-04-11


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by aben on 13/8/2019, 09:45

stockholmski sindrom, 
nakon četire stoljeća pod barbarima od istoči, ljudi lako prihvaćaju azijske zvukove

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 29903
2014-04-16


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:45

@RayMabus wrote:Ti danas imaš kafiće velikih površina i oni samo raspale domaču glazbu , tehno il tako nešto sa CD i to ti je to tako da šta će tiče Splita konkonkretno ipak je to veći grad plus špica sezone tako da te diskoteke nisu centralni događaj u gradu nego tko oće.
ma split cak i nije toliko cajskaska destinacija nista vise od zagreba,osijeka i nekih drugih gradova...ima dva kluba i to je to...po kaficima se najvise slusa ipak domaca glazba...malo mediji ipak prenapuhuju...nego pisu odoka...bez nekog velikog istrazivanaj i na sistemu rekla kazala...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by Stanojko on 13/8/2019, 09:45

Vole rvat cajku vise nego leba da jede...

_________________
Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Za_kra11
Stanojko
Stanojko

Posts : 8093
2014-05-05


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by RayMabus on 13/8/2019, 09:47

@vuksadinare wrote:
@RayMabus wrote:Ti danas imaš kafiće velikih površina i oni samo raspale domaču glazbu , tehno il tako nešto sa CD i to ti je to tako da šta će tiče Splita konkonkretno ipak je to veći grad plus špica sezone tako da te diskoteke nisu centralni događaj u gradu nego tko oće.
ma split cak i nije toliko cajskaska destinacija nista vise od zagreba,osijeka i nekih drugih gradova...ima dva kluba i to je to...po kaficima se najvise slusa ipak domaca glazba...malo mediji ipak prenapuhuju...nego pisu odoka...bez nekog velikog istrazivanaj i na sistemu rekla kazala...
Pa e , to kad je malo misto pa ima jednu diskoteku onda se to osjeti a šta Split ono imaš kafiće velike i pusti rok, domaču il tehno zavisno šta ide i nakon dvi pive boli te kurac. Te disko gaže u većin gradovima su ono tko oče , nije da nema ništa drugo osin toga.
RayMabus
RayMabus

Posts : 108644
2014-04-11


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by vuksadinare on 13/8/2019, 09:49

@Stanojko wrote:Vole rvat cajku vise nego leba da jede...
..ne...moj mali je jedno vrijeme slusao cajke ali sad vise ne...sad je presao na domaci pop rock...kao i vecinom njegovo drustvo...mislim d aje to prolazni faktor kod mladih...kako idu godine tako i njihov glazbeni ukus se polako mijenja...pubertetlije i oni do 20 godina najvise briju na cajke dok ih to manje vise ne prođe...moj mali ako danas pozeli od toga nesto poslusati ode na zivu muziku gdje se moze pojesti i popiti i gdje se pjeva mix svega...u klubove gotovo vise ne zalazi
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 77449
2015-09-08


Back to top Go down

Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor Empty Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum