25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

smiju li bijeli muškarci odlučivati o tijelu žena

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Vote_lcap38%25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Vote_rcap 38% 
[ 5 ]
25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Vote_lcap62%25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Vote_rcap 62% 
[ 8 ]
 
Total Votes : 13
 

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 15:51

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u 1961 (1)


Republikanski zastupnici u Senatu Alabame  Foto: Alabama Senate Republican Caucus

AMERIČKA savezna država Alabama usvojila je gotovo potpunu zabranu pobačaja. Zakon koji je prošao s 25 glasova za i šest protiv stupit će na snagu šest mjeseci nakon što ga potpiše guvernerka Kay Ivey.
Alabama će, kada zakon stupi na snagu, zabraniti pobačaj u bilo kojem slučaju. Osobe koje obavljaju pobačaj kazneno će odgovarati zatvorskom kaznom od 10 do 99 godina zatvora, dok žena koja obavlja pobačaj neće biti kazneno odgovorna.

Zakon donijeli muškarci


Novi kontroverzni zakon donijela je skupina isključivo muških političara bijelaca, piše The Guardian.


25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u New Project__70__


Od 27 republikanaca koji dominiraju Senatom Alabame koji broji 35 zastupnika, 25 ih je ovog utorka glasalo za usvajanje zakona. Dvoje republikanaca nije glasalo.


25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u New Project (1)__56__


Samo četiri zastupnice
U Senatu Alabame samo su četiri zastupnice koje pripadaju demokratskoj političkoj opciji. Bobby Singleton, predvodnik demokratske manjine u Senatu, istaknuo je tu neravnotežu.
"Na suprotnoj strani imamo 27 muškaraca koji žele određivati ženama što mogu raditi sa svojim tijelima", rekao je Singleton.


25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u 1961


Senat u Alabami koji kontroliraju republikanci odbacio je amandman demokrata kojim se dopušta pobačaj ženama i djevojčicama zatrudnjelima nakon silovanja i incesta.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/25-bijelih-muskaraca-izglasalo-najstrozi-zakon-o-pobacaju-u-sadu/2085772.aspx
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 15:52

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Bz-5cdb930e90537


muslimanska feministica Linda Sarsour prozvala je bijele žene zbog licemjerja jer glasaju za naciste koji žele održati patrijarhat i bijelačku supermaciju

muslimanke zajedno sa židovkama pozivaju bijele europske žene da vrše više pobačaja svoje djece kako bi se aktivnije borile protiv patrijarhata i nacista
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 15:55

vegan Rimac koji ne jede meso:  Jedan od uvjeta koji sam dao arhitektima jest da nema ograda, da svi mogu slobodno doći.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-mate-rimac-za-index-gradimo-kampus-za-2000-zaposlenika/2085252.aspx

cheers
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 15:59

US Birth Rate Plunges To All-Time Low As More Women Choose Careers Over Families

by Tyler Durden
Wed, 05/15/2019 - 07:00


For everybody who has been panicking about the US turning into 'Idiocracy', well...the movie got at least one thing right.

Smart Americans - well, all Americans but particularly those with college degrees - are having fewer kids. According to figures released Tuesday by the CDC and cited by WSJ, the number of live births in the US last year dropped to 3.8 million, the lowest level in 32 years. That brought the birth rate down to 1.7, a record low and well below the so-called "rate of replacement" of 2.1.

With this latest decline, the number of births in the US has fallen during 10 of the last 11 years.

Younger and unmarried women have seen the largest fertility declines in recent years while birth rates for women in their 30s and for those who are married have generally increased. In 2018, only women ages 35-44 saw an increase in birthrates, while rates for all other age groups declined.

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u 2019.05.15bbg

Bloomberg
The drop has been particularly dramatic among teens (15-19), with the birth rate for that demographic falling to 17.4 births per 1,000 women, that's down 72% from a peak of 61.8 in 1991.
And that trend shows no sign of reversing. Demographers hope that as more millennials age into their 30s, the birth rate will begin dropping again, but since women who wait to have kids typically have fewer of them, the odds are stacked against them.
"We see these continuing trends: births to older moms increasing, births to younger moms going down," said Brady Hamilton, a statistician/demographer with NCHS who co-wrote the report.
To be sure, the nation's birthrate hides stark disparities between states. The lowest - in Vermont - is 8.7 births per 1,000 people. The highest is in Utah, at 15.77.

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u 2019.05.15birthrates


Bloomberg
The US birth rate is still higher than some of its rivals in Europe and Japan (which has the lowest birth rate in the developed world).
One of the factors cited by the CDC as a reason for the decline is that more women are delaying childbirth to go to college and have careers.
Long-acting contraceptives are another factor that's helping drive down births.
"It’s really remarkable, not something that we’ve seen over the last century," Prof. Buckles said of the changing fertility patterns.
Contrary to expectations, the stronger economic security and independence of women has prompted them to have fewer children, not more - since fewer women want to interrupt their careers to have kids.

https://www.zerohedge.com/news/2019-05-15/us-birth-rate-plunges-all-time-low-more-women-choose-careers-over-families
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 16:10

Brojenjem maternica do čiste nacije

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Sterc_hkgehrm

Prebrojavanje maternica na Međunarodnom kongresu o humanoj reprodukciji na Brijunima ukazuje na potrebu da se u skupu LGBTIQ osoba posebna pažnja posveti često zanemarenoj skupini i dolazi kao još jedna instanca instrumentalizacije maternice, zloupotrebljene kako u redovima onih koji je vide samo kao stroj, tako i među onima koji je (po)štuju. Uz to, refleksija je i svih šovinističkih stavova koji su trebali biti izbrisani polovicom 20. stoljeća.

U medijima je, s potpunim pravom, odjeknula fotografija sa spomenutog Kongresa koja prikazuje slajd na kojem je naveden broj fertilnog ženskog stanovništva u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te iseljenoj Hrvatskoj.
Kako to da podaci o fertilnosti muškaraca nisu osobito atraktivni?

Svedena na simulaciju zbilje zvanu statistički podatak, žena je po tko zna koji put reducirana na svoj reproduktivni sustav, kao pasivna čimbenica čija je funkcija izbacivanje na traci onoliko potomstva koliko demografi izračunaju da je dovoljno kako bi se spriječio pad broja stanovnika, bez ikakve mogućnosti da se izjasni je li u prvom redu ikad imala namjeru rađati.

Vraćajući se na pitanje demografije i rađanja, postavlja se pitanje iz kojeg se to točno razloga broj stanovnika može povećavati isključivo rađanjem novog hrvatskog stanovništva. Zašto su samo hrvatska djeca etnički poželjni čuvari nacionalnog genetskog fonda koja će jedina moći otkupiti državu?

No, iznenađujuće, posebnu podršku (ponovno) treba davati još jednoj grupi queer ljudi – onima koji ne žele imati djecu. U doba kad čak i Crkva posustaje od promatranja seksa isključivo kao čina reprodukcije ublažavanjem svojih stavova o kontracepciji, hrvatski demografi uzimaju si za pravo da podrazumijevaju da će se svaka žena, a uz nju i pripadajući muškarac, razmnožavati samo zato što može.

Iza takvih pretpostavki krije se nasilje nad redukcionistički shvaćenom ženom, ali i muškarcem. Zanimljivo je što podaci o fertilnosti muškaraca nisu osobito atraktivni, kao da muškarci ne mogu biti neplodni, što bi se dalo naslutiti i iz činjenice da kao sudionici Kongresa nisu navedeni i urolozi, već jedino ginekolozi.

Ukoliko ne vozi, žena je staro željezo

Jednostavnom silogističkom formom žena je maternica, maternica služi za reprodukciju, žena služi za reprodukciju, cjelokupno sepstvo žena svedeno je na njihov spolni organ koji mora raditi. Ukoliko ne vozi, žena je staro željezo, jalova ljuska koja ne može ispuniti svoj smisao i zauvijek će ostati prazna, bezvrijedna i neostvarena.

Na isti je način žena svojim spolnim sustavom patologizirana. Žena, koja je maternica (i vagina), zapravo je paket divljačkih spolnih hormona koji i na najmanji podražaj poludi. Žena vagina jednom mjesečno krvari, za vrijeme čega je treba ostaviti samu u sobi i ispod zatvorenih vrata gurati joj dnevne doze čokolade kako ne bi porazbijala sve u kući.

Svedena na simulaciju zbilje zvanu statistički podatak, žena je po tko zna koji put reducirana na svoj reproduktivni sustav, kao pasivna čimbenica čija je funkcija izbacivanje na traci onoliko potomstva koliko demografi izračunaju da je dovoljno kako bi se spriječio pad broja stanovnika

Hrvatima je logično da oni odlaze u dijasporu i tamo zarađuju, no nisu jednako spremni uvesti strane radnike


Ako frazem glasi "glup kao ku*ac", zašto bi vagina kao takva bila išta inteligentnija? Inteligentna, ili neinteligentna, u konačnici, njezina je vlasnica, a vagina kao takva nije nešto na čemu bi itko trebao graditi svoje ideološke pozicije.

No, vraćajući se na pitanje demografije i rađanja, postavlja se pitanje iz kojeg se to točno razloga broj stanovnika može povećavati isključivo rađanjem novog hrvatskog stanovništva. Zašto su samo hrvatska djeca etnički poželjni čuvari nacionalnog genetskog fonda koja će jedina moći otkupiti državu?

Iza takvih pretpostavki krije se nasilje nad redukcionistički shvaćenom ženom, ali i muškarcem. Zanimljivo je što podaci o fertilnosti muškaraca nisu osobito atraktivni, kao da muškarci ne mogu biti neplodni, što bi se dalo naslutiti i iz činjenice da kao sudionici Kongresa nisu navedeni i urolozi, već jedino ginekolozi

Usred migracijske krize u kojoj Europa vrvi ljudima kojima treba dom, hrvatska se demografija pravi nevješta, okrećući oči od očitog fonda radne snage, kad se ljude već mora promatrati kao resurs. Smiješno je slušati reportaže o slavonskim farmama na kojima voće propada jer nima koga da ga bere, kako ne bi izgubio socijalnu pomoć, dok migranti tek nekoliko kilometara od tih istih farmi pokušavaju dospjeti do nekog boljeg života.

Sve i da nema migranata kao očite etičke opcije, postoje i strani radnici, no Hrvatima je logično samo da oni odlaze u dijasporu i tamo zarađuju, no nisu jednako spremni uvesti strane radnike i pošteno ih platiti.

Očigledno iza svega stoji u jednom smislu neumoljivi kapitalizam, a u drugom ksenofobija. Misliti da su jedini Hrvati ti koji mogu obnoviti Hrvatsku, koju su, usput, sami i doveli gdje jest, osim što je potpuno promašena ujedno je i veoma šovinistička. Ne treba imati preveliku moć imaginacije da se takvi eugenički potezi u kojima se traže čiste rase i homogene nacije povežu sa sramotama 20. stoljeća.

Međutim, u državi čije vodstvo osobito štovanje iskazuje starim pozdravima, ne čudi koketiranje s takvim nacističkim metodologijama. Čeka se samo da na ovom retro valu turistička atrakcija, jer turisti su ipak jedini stranci koje volimo, postane ekskluzivni vintage šik način stanovanja – moderno opremljene, luksuzne špilje.

https://www.crol.hr/index.php/politika-aktivizam/8807-brojenjem-maternica-do-ciste-nacije

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by gargamel0101 on 5/15/2019, 17:49

Zivjeli bijeli muskarci
gargamel0101
gargamel0101

Posts : 3558
2015-07-23


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by gargamel0101 on 5/15/2019, 17:49

Nema vece opasnosti za covjecanstvo od nas bijelih muskaraca.
cheers cheers cheers cheers
gargamel0101
gargamel0101

Posts : 3558
2015-07-23


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by aben on 5/15/2019, 18:35

mislin da dedalosu ni problem u belin muškima, nego jer ih je 25.
jebiga, 25 ima znamenke 2 i 5 a njihov zbroj je, znakovito- 7

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 28669
2014-04-16


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by mortal on 5/15/2019, 18:40

pokajnik wrote:

Brojenjem maternica do čiste nacije


bilo koji način ali za ostvarenje cilja 
mnoga gamad koja se Hrvatima izdaje nepodnose tu ideju... zbore kontra
treba ih nadjačati
mortal
mortal

Female
Posts : 12557
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by kaya on 5/15/2019, 19:06

Alabama.. alabama .. a da to je ona drzava u americi koja je poznata po starim teretnim skladistima, prva  hala pamuk , druga  stoka, treca crnci..
kaya
kaya

Posts : 25555
2015-08-15


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by aben on 5/15/2019, 19:08

@kaya wrote:Alabama.. alabama .. a da to je ona drzava u americi koja je poznata po starim teretnim skladistima, prva  hala pamuk , druga  stoka, treca crnci..
tako moreš diskreditirati bilo ku državu na svitu

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 28669
2014-04-16


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by debotoijusto on 5/15/2019, 19:18

sjednes u prometalo i odes u susjednu drzavu zatim glasas protiv , demokracija
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Guest on 5/15/2019, 19:22

@gargamel0101 wrote:Zivjeli bijeli muskarci
25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u S7QwViM
prošla su vremena kad su princeze htjele vitezove i heroje

danas trebaš biti gej biseksualni šaman koji će princezu zavesti pričom o tome kako je umro pa se vratio iz mrtvih, tko se može porediti s takvim podhvatom i uspjehom

možeš li se ti pohvaliti da si ustao iz mrtvih, ili da primaš u š**** ?

cure se neće ljubiti s tobom ako nisi pušio k****


Last edited by pokajnik on 5/15/2019, 19:24; edited 1 time in total
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by kaya on 5/15/2019, 19:24

@aben wrote:
@kaya wrote:Alabama.. alabama .. a da to je ona drzava u americi koja je poznata po starim teretnim skladistima, prva  hala pamuk , druga  stoka, treca crnci..
tako moreš diskreditirati bilo ku državu na svitu
Je, je... cekaj koja ona drzava ima najpoznatije montirano sudenje na svijetu kada je zatvorila 9 crnih tinejdera i osudila  zbog navodnog pokusaja silovanja 2 prostituke koje su to izmislile jer su uhvacene u ilegalnom prelasku granice u vlaku zbog prostitucije...a da alabama opet. 
A gdje se oni dragi narod okupio da lincuje ovih 9 klinaca.. joj da, pa u alabami.
kaya
kaya

Posts : 25555
2015-08-15


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by kaya on 5/15/2019, 19:30

@mortal wrote:
pokajnik wrote:

Brojenjem maternica do čiste nacije
bilo koji način ali za ostvarenje cilja 
mnoga gamad koja se Hrvatima izdaje nepodnose tu ideju... zbore kontra
treba ih nadjačati
Ovo si podebljala jer ti jako mudro zvuci ili?
kaya
kaya

Posts : 25555
2015-08-15


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by jasambrend on 5/15/2019, 19:31

Od četiri desničara na temi, barem dva nisu pozitivno glasala No , a znamo da je Debo za suprotni tabor. I Kaja isto.  Dakle?  snapoutofit
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 13465
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by jasambrend on 5/15/2019, 19:32

A u Mortalku ne sumnjam...
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 13465
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by kaya on 5/15/2019, 19:35

@jasambrend wrote:A u Mortalku ne sumnjam
A gdje ces sumnjat u nju ..
kaya
kaya

Posts : 25555
2015-08-15


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by debotoijusto on 5/15/2019, 19:56

@jasambrend wrote:Od četiri desničara na temi, barem dva nisu pozitivno glasala No , a znamo da je Debo za suprotni tabor. I Kaja isto.  Dakle?  snapoutofit
da ne bude nesporazuma 
nisam za abortus vec pravo na izbor
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Sora on 5/15/2019, 19:56

@mortal wrote:
pokajnik wrote:

Brojenjem maternica do čiste nacije
bilo koji način ali za ostvarenje cilja 
mnoga gamad koja se Hrvatima izdaje nepodnose tu ideju... zbore kontra
treba ih nadjačati
Po glupsti i pokvarenosti tesko ce netko nadjačati Hrvate  :clown

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 19363
2014-04-29


Back to top Go down

25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u Empty Re: 25 bijelih muškaraca izglasalo najstroži zakon o pobačaju u SAD-u

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum