noktići naši
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: noktići naši
norka..pa ti si koka bas prava za mene..ostale ispadate iz igre,,,
vuksadinare- Posts : 98537
2015-09-08
pokazi ih..ne hvali seZagy wrote:A to imam i sama
2015-09-08
vuksadinare wrote:norka..pa ti si koka bas prava za mene..ostale ispadate iz igre,,,
šta si takav...cure su baš dobre

Guest- Guest
znam..ali nece sise i nokte pokazat..Noor wrote:vuksadinare wrote:norka..pa ti si koka bas prava za mene..ostale ispadate iz igre,,,
šta si takav...cure su baš dobre![]()
2015-09-08
rekoh ti kako....no jbg zauzet sam...no tko zna..Lady_D wrote:Nes ni ti svoje
Jebiga...ti bi ybao a da ne kreneš prvi :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:Lady_D wrote:.no jbg zauzet sam...no tko zna..za saku mesa ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Lady_D wrote:Zauzet a gledao bis sise ostalih zEna?
Boze petra pa gdje ti zivis ^^
U mljecnu zljezdu kao i u dobar guz se uvijek baci amaterasu^^
2015-10-11
pa zabranjeno nije gledat..gledam ih na filmovima..pitanje svih pitanja je zelis li ubost na krajuLady_D wrote:Zauzet a gledao bis sise ostalih zEna?
2015-09-08
..ja sam bar iskren i ne glumim...no vec sam rekao....jedno ej gledat a drugo u djelo prijeciTrain_Night wrote:vuksadinare wrote:Lady_D wrote:.no jbg zauzet sam...no tko zna..za saku mesa ^^
2015-09-08
Ti prvo jedno, onda drugo govoriš :Dvuksadinare wrote:pa zabranjeno nije gledat..gledam ih na filmovima..pitanje svih pitanja je zelis li ubost na krajuLady_D wrote:Zauzet a gledao bis sise ostalih zEna?
Guest- Guest
Lady_D wrote:Ti prvo jedno, onda drugo govoriš :Dvuksadinare wrote:pa zabranjeno nije gledat..gledam ih na filmovima..pitanje svih pitanja je zelis li ubost na krajuLady_D wrote:Zauzet a gledao bis sise ostalih zEna?
Meni isto nije jasno zasto zelis povuci izjavu da ti grudi korisnice imaju sildenafilican ucinak
2015-10-11
ne...sad sam trenutno u friskoj i sretnoj vezi...pa nisam sada zainteresiran za ubod s drugima..a sad cu ti nesto reci...rekla si da sam iskren..jesam mozda malo i previse..lagat nisam naucio a mozda sam i trebao....ovako...upucavao sam se tu jednoj forumasici...vec duze vrijeme...isto sam govorio ono sto i tebi i drugima..a ona..meni 'muljas..hvali se..daj slike,daj ovo daj ono'..ja kazem curka strpi se ne ide to tako slađe mi ej kad te drzim u neizvjesnosti..ali vrag mi niej dao mira..bilo mi zao curu muciti..i poslajme ti ja fotke..pa sad koga jebe ako joj se ne sviđam nikom ni's idem dalje...kad ono...ona meni uzvrati nakon fotki..'joj kako si zgodan,komad,sokirana sam...pa ti si sebe skromnije opisao nego sto izgledas...'....uostalom ne tako davno fotka mi je bila u nicku na vip-u.....ali iz nekih osobnih predstroznosti ponajvise poslovnih morao sam je uklonitiLady_D wrote:Ti prvo jedno, onda drugo govoriš :Dvuksadinare wrote:pa zabranjeno nije gledat..gledam ih na filmovima..pitanje svih pitanja je zelis li ubost na krajuLady_D wrote:Zauzet a gledao bis sise ostalih zEna?
2015-09-08
Vukovi sa Dinare su ti inace najcasniji ljudi ^^
...necemo politiku u ovu butigu...ne generaiziraj...imas kukolja svagdje..Train_Night wrote:Vukovi sa Dinare su ti inace najcasniji ljudi ^^
2015-09-08
Nisam dovrsio misao ^^vuksadinare wrote:...necemo politiku u ovu butigu...ne generaiziraj...imas kukolja svagdje..Train_Night wrote:Vukovi sa Dinare su ti inace najcasniji ljudi ^^
2015-10-11
..pa izreci je do krajaTrain_Night wrote:Nisam dovrsio misao ^^vuksadinare wrote:...necemo politiku u ovu butigu...ne generaiziraj...imas kukolja svagdje..Train_Night wrote:Vukovi sa Dinare su ti inace najcasniji ljudi ^^
2015-09-08
Samo lazu ko Srbi , previse krizanja je to ^^Train_Night wrote:Vukovi sa Dinare su ti inace najcasniji ljudi ^^
2015-10-11
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Stižu naši
» Bec i nasi sto se zale
» Naši ljubimci
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Stižu naši
» Bec i nasi sto se zale
» Naši ljubimci
Page 6 of 12