ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by debotoijusto on Sat 12 Jan - 20:34

S obzirom na to da su se hrvatski politički sukobi često svodili na ratove djece protiv djece i sinova protiv sinova (kćeri su, eto, tu nekako odsutne) - ne treba se čuditi da je tranzicijska Hrvatska od početka imala problem sa sinovima i djecom. Već ranih 90-ih u tuđmanistički je diskurs ušla prispodoba o dvadeset posto “djece jugokomunista” koji “nikad nisu željeli hrvatsku državu”. U lipnju 1996. Franjo Tuđman će u Financial Timesu za svoje političke kritičare reći da su to “ideolozi jugokomunističkog režima, djeca oficira JNA i potomci miješanih brakova”.

Činjenica da je sam Tuđman bio oficir JNA i da su mu unuci djeca miješanih brakova nije smetala tadašnjem predsjedniku da političke antagonizme Hrvatske 90-ih svede na kemijski sastav krvi i vode. “Znam ja takve”, kazivao je Tuđmanov potpredsjednik Antun Vrdoljak, “oni su to da su protiv Hrvatske usisali s majčinim mlijekom”. Ako ste protivnik nečega tako “samorazumljivog” kao tuđmanistički nacionalizam, onda to može biti samo zato jer s vama hereditarno nešto nije u redu. To može biti samo zato jer vama, kao s avatarima, upravljaju Preci: Srbi, jugooficiri, partizani i jugoslavenski komunisti.

Taj rano uspostavljeni narativ ranog tuđmanizma nikad nije zamro. On je samo hibernirao, jačao i jenjavao ovisno o tome jesu li na vlasti bili košer-antikomunisti ili pak “djeca komunizma” poput Milanovića i Plenkovića. Kad se tijekom druge dekade dvijetisućitih u Hrvatskoj razbuktao neo-nacionalistički val antiliberalnog divljanja, sastavni dio diskursa tog vala bilo je i spominjanje sinova i djece. Tako će omiljeni Karamarkov novinar Tihomir Dujmović objaviti knjigu “Hrvatska u raljama djece komunizma”, Milan Ivkošić pisat će o “djeci komunizma koja se nisu odrekla ni Tita ni povlastica”, Višnja Starešina će čak i hrvatsko nogometno srebro u Rusiji tumačiti kao “pobjedu sinova Oluje protiv djece komunizma”, pri čemu nisam shvatio jesu li djeca komunizma bili Danci, Islanđani ili Englezi.
Stereotipa o razmetnoj djeci krivog hereditarnog koda latio se, uostalom, i čovjek kroz kojeg najjezgrovitije i najpročišćenije progovara današnja Hrvatska - a to je Zdravko Mamić. I on je ne jednom kritičare svog lika i djela definirao kao “djecu jugooficira... koji kroz medije mučki razdiru hrvatske ikone, hrvatske veličine i hrvatsku državu”, odnosno “djecu jugounitarista kojima nije stalo do hrvatskih vrijednosti”.
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by debotoijusto on Sat 12 Jan - 20:35

Tako vam je skoro četvrt stoljeća bilo s “djecom” u hrvatskoj politici. Uvijek su to bila “njihova” djeca. Ta su djeca bila djeca ondašnjih političara i oficira. I - naravno - ta su djeca obijesna jer su odrasla u privilegijima koje nisu i neće izgubiti. A onda se tijekom posljednjih godina pojavila jedna druga kategorija djece. I ta su djeca također djeca političara i oficira. I ta su djeca obijesna jer su odrasla u privilegijima koje nisu i neće izgubiti.
Samo što ovaj put to nisu “njihova” djeca. Nego, šit hepens, naša. To su prava, čistokrvna djeca tuđmanizma.
Danima bismo mogli nabrajati mučne ili tek živopisne incidente koje su priredili sinovi ovovremenih “ideologa”, “političara” i “oficira”. Mogli bismo početi od Marija Koradea, sina varaždinskog generala Koradea koji je sudjelovao u očevim izljevima javnog divljanja sve dok ta nisu završila peterostrukim ubojstvom, da bi nakon očeve smrti nastavio “ordinirati” sam, što ga je koštalo dvije i pol godine zatvora. Krasan primjer “djece partije koja se nisu odrekla ni ideologije ni povlastica” pružili su 2010. pripadnici karlovačke Mladeži HDZ-a, među kojima su bili jedan gradski vijećnik i jedan - evo, opet - sin državnog tajnika.

U dva odvojena incidenta mladi su HDZ-ovci prvo prebili čovjeka, a potom demolirali pub, napravili enormnu štetu, a izbezumljenom konobaru dovikivali “jel’ znaš ti tko je njegov stari!” Godine 2011. sličnim se nasilničkim incidentom istaknuo i sin saborskog zastupnika i vlasnika Slatinske banke, tada 18-godišnji Tomislav Šimara koji je - pazite sad - pijan slomio dva rebra 61-godišnjaku, pa je osuđen na rad za opće dobro. U krasan klub “djece” upisao se i sin notornog HDZ-ovskog saborskog zastupnika Steve Culeja koji je - osim što je i sam bio sudionik nasilničkog incidenta - na fejsu ismijavao sirotinju, pisao kako “ne jede on sendviče” i hvalio se očevom saborskom zaradom koja - pisao je - “nije samo 14.500, pa to je bez putnog troška i svega ostalog, pošto niste upućeni plaća mu je punoooooooo većaaaa, hvala na razumijevanju hahahahhhaah”.
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by debotoijusto on Sat 12 Jan - 20:37

Ova kavalkada “djece političara i oficira”, koji se “nisu odrekli privilegija”, ovog je tjedna dosegla svoj finale. To finale utjelovilo se u Ivanu Đakiću, sinu šefa veteranske organizacije i HDZ-ovskog političara Josipa Đakića. Ivan Đakić - mladac koji ima 22 godine, ali zato u Pitomači već posjeduje hotel - izišao je iz anonimnosti zlatne mladeži time što je pravoslavni Božić “prijateljima srbićima” čestitao fotografijom na kojoj ustaša pozira sa zaklanim četnikom. Kako je trebalo sanirati političku štetu, od pustopašnog se sina odmah ogradio političar-otac, a mlađahni se hotelijer preventivno iščlanio iz HDZ-a, pri čemu je na društvenim mrežama nastavio entuzijastično odgovarati na poruke podrške i ushita.
Zahvaljujući tom ekscesu, iz anonimnosti je tako iznikao još jedan reprezentant “djece tuđmanizma” koji bi nam inače promakao ispod radara. Ispostavilo se da je Đakić jr. ranije prijetio lokalnim novinarima. Uz njegovo djelo, upoznali smo i lik: podeblji, razdrljen, s kokoticom, lančićem i očalama za sunce iz programa za zaštitu svjedoka, Đakić mlađi je izgledom hodajući klišej. Gledajući ga, vidite čovjeka koji se iz svih sila potrudio nalikovati miksu likova iz TV serije “Gomorra” i beogradskih mafijaša iz dokumentarca “Vidimo se u čitulji”. Ako je novom valu djece tuđmanizma trebao perfektni lik za plakat, onda je mladi hotelijer iz Pitomače iskočio kao savršen.
I eto nas gdje smo. Zlobnik bi rekao - sa sinovima počelo, sa sinovima završilo. Davne 1996. u Financial Timesu Tuđman se žalio da su oni što rogobore djeca oficira i političara Jedine Stranke koji ne žele nacionalnu državu, jer im je ona komunistička više po guštu. Četvrt stoljeća kasnije tu su djeca oficira i političara Jedine Stranke koji ne žele liberalnu, pravnu i uređenu državu - jer im je ovakva nepravna, neuređena i neliberalna više po guštu. Njihovi su očevi - jel’te - “stvorili Hrvatsku”, a pošto su je “stvorili”, onda je ona u neku ruku i njihova imovina, a imovina se - znamo - nasljeđuje, kao i feudalno leno. Tako su i djeca tuđmanizma od roditelja naslijedila feud zvan Hrvatska. To feudalno pravo propisano je, uostalom, i novim Zakonom o braniteljima, zakonom koji prvi put od 1990. i legislativno formalizira Djecu. Djecu, koja će imati prednost pri upisu, zapošljavanju, u studentskom domu, na javnom natječaju i u referadi.
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by debotoijusto on Sat 12 Jan - 20:37

Stoga bih - dok žrtve Djece tuđmanizma vidaju masnice i metu krhotine skršenog puba - imao jednu malu molbu. U svjetlu dične invazije djece HDZ-a, molio bih dežurne genetičare da bar za stanovito vrijeme šute o djeci komunizma. Ne zato što taj sistem nije imao privilegiranu zlatnu mladež, jer i te kako jest. Nego zato što je tadašnja zlatna mladež ipak nešto drukčije koristila vlastite političke privilegije. Jednom davno imali smo političku zlatnu mladež koja je putovala na kredit i studirala u inozemstvu, kupovala vjenčane haljine u Italiji, bavila se dendijevskim, buržujskim profesijama kao što su suvremena umjetnost ili arheologija, da bi jednom - kad se svijet koji ih je zadojio raspao - nastavili živjeti kao TV novinari, sveučilišni profesori ili uvoznici voćnih sokova. Za divno čudo, međutim, ta privilegirana mladež nije imala potrebe kršiti inventar pubova, širiti medijski “hate crime” ili mlatiti po cesti umirovljenike. Za divno čudo, novovjeka Djeca Jedine Partije imaju silnu sklonost baš prema takvim aktivnostima.
A vi sad vidite. Je li tomu tako zbog Djece. Ili zbog Očeva. Ili zbog Partije. Ili - naprosto - zbog ideologije - ideologije koja je zajednička i partiji, i očevima, i djeci.

https://www.jutarnji.hr/komentari/dakic-mladi-kao-simbol-djece-tudmanizma-i-u-komunizmu-je-bilo-privilegirane-zlatne-mladezi-ali-postojala-je-jedna-bitna-razlika/8265617/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by debotoijusto on Sat 12 Jan - 20:38

dobar
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 20918
2014-04-12


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by AssadNaPodmornici on Sat 12 Jan - 21:57

misliš da bi u vrijeme tuđmana, Đikić i takva ekipa bili ovo u mogućnosti raditi? 
bi moj kurac.
Mislim je Tuđman bio glavna osoba za stvaranje RH, i jest u tom procesu se kroz HDZ(ali i SDP) nakotilo ovoliko govoana koji danas "upravljaju državom"(pljačkaju i razjebavaju i uništavaju) ali dok je on bio na vlasti nije bila ovakva negativna selekcija.

Dakle ovo nije dijete Tuđmanizma, nego dijete Plenkovićizma, i tako, ali Don Anemični je sada u RH Putin, nitko nesmije protiv njega, pa je lako po mrtvima udarati. Neka napišu da je ovaj posljedica Plenkovića i takve ekipe, dugo bi taj novinar ostao raditi u Jutarnjem, a to je istina
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 8671
2018-06-14


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:09

Jurica po običaju fino sere i grubo  podmeće.

Tuđman je uspostavio državu i uveo demokraciju. Sam pojam tuđmanizam je pretenciozan a vezati negativne konotacije uz njega je ništa drugo do biti protiv ideje hrvatske samostalnosti i države.

Od Jurice ništa novo.

Ne radi se o djeci tuđmanizma nego o djeci malograđanskih kadrova, ovog ili onog režima.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by aben on Sat 12 Jan - 22:13

ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 28696
2014-04-16


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by veber on Sat 12 Jan - 22:14

@epikur37 wrote:Ne radi se o djeci tuđmanizma nego o djeci malograđanskih kadrova, ovog ili onog režima.
i gle čuda sve odreda djeca pertijskih dužnosnika, koje li koincidencije.

i nisu djeca kriva, roditelji su krivi. nije mali bahat po rođenju nego ga je stari takvim stvorio.
veber
veber

Male
Posts : 37326
2014-12-30


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:15

@aben wrote:ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


Da jer je sustav bio represivniji, a nemam ništa protiv da se represija i sad pojača.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:16

@veber wrote:
@epikur37 wrote:Ne radi se o djeci tuđmanizma nego o djeci malograđanskih kadrova, ovog ili onog režima.
i gle čuda sve odreda djeca pertijskih dužnosnika, koje li koincidencije.

i nisu djeca kriva, roditelji su krivi. nije mali bahat po rođenju nego ga je stari takvim stvorio.

Nitko nije bahat po rođenju ali nakon 18 godine dobija odgovornost i treba malo misliti i svojom glavom.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by veber on Sat 12 Jan - 22:36

@epikur37 wrote:
@veber wrote:
@epikur37 wrote:Ne radi se o djeci tuđmanizma nego o djeci malograđanskih kadrova, ovog ili onog režima.
i gle čuda sve odreda djeca pertijskih dužnosnika, koje li koincidencije.

i nisu djeca kriva, roditelji su krivi. nije mali bahat po rođenju nego ga je stari takvim stvorio.

Nitko nije bahat po rođenju ali nakon 18 godine dobija odgovornost i treba malo misliti i svojom glavom.
pa misli on svojom glavom, samo kaj je pokupio softver od starog.
ja sam jednom dao murjaku naknadu za topli obrok i onda slušao djecu u autu;
-kako si to mogao napravit
-to se ne smije raditi
-protuzakonito je
-nama pričaš da budemo pošteni
-divan si primjer
-i tako 30km

dok mi nije dopizdilo i iskoristio diskrecijsko pravo i dao im na biranje:
a) zašutit ćete
b) možete do mora molralizirati, ali u autobusu.
veber
veber

Male
Posts : 37326
2014-12-30


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by aben on Sat 12 Jan - 22:41

@epikur37 wrote:
@aben wrote:ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


Da jer je sustav bio represivniji, a nemam ništa protiv da se represija i sad pojača.

lako ti je kad nisi s krive strone pendreka:)

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 28696
2014-04-16


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:45

@aben wrote:
@epikur37 wrote:
@aben wrote:ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


Da jer je sustav bio represivniji, a nemam ništa protiv da se represija i sad pojača.

lako ti je kad nisi s krive strone pendreka:)

Sam si sebi kriv ako si na krivoj strani.
Dovedi se u red ;)
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:45

@veber wrote:
@epikur37 wrote:
@veber wrote:
@epikur37 wrote:Ne radi se o djeci tuđmanizma nego o djeci malograđanskih kadrova, ovog ili onog režima.
i gle čuda sve odreda djeca pertijskih dužnosnika, koje li koincidencije.

i nisu djeca kriva, roditelji su krivi. nije mali bahat po rođenju nego ga je stari takvim stvorio.

Nitko nije bahat po rođenju ali nakon 18 godine dobija odgovornost i treba malo misliti i svojom glavom.
pa misli on svojom glavom, samo kaj je pokupio softver od starog.
ja sam jednom dao murjaku naknadu za topli obrok i onda slušao djecu u autu;
-kako si to mogao napravit
-to se ne smije raditi
-protuzakonito je
-nama pričaš da budemo pošteni
-divan si primjer
-i tako 30km

dok mi nije dopizdilo i iskoristio diskrecijsko pravo i dao im na biranje:
a) zašutit ćete
b) možete do mora molralizirati, ali u autobusu.

I satari je pokupio, no odgovornost je individualna.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by aben on Sat 12 Jan - 22:47

@epikur37 wrote:
@aben wrote:
@epikur37 wrote:
@aben wrote:ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


Da jer je sustav bio represivniji, a nemam ništa protiv da se represija i sad pojača.

lako ti je kad nisi s krive strone pendreka:)

Sam si sebi kriv ako si na krivoj strani.
Dovedi se u red ;)

nis jo na krivoj stroni, nego na krivoj stroni pendreka:)

ne bi mogo dici pogljedati u oči ako bi se konvertiro..

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 28696
2014-04-16


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by veber on Sat 12 Jan - 22:49

ma s 18 si odgovoran, moš si mislit. mamica ga oblači, pazi da se ne prehladi, briše mu kosicu, a tata mu pomaže kod pišanja, jer od trbušine nemre črveka spukat van.

koja jebena odgovornost?

_________________
Kada me netko živcira, posudim mu lovu.
veber
veber

Male
Posts : 37326
2014-12-30


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:50

@aben wrote:
@epikur37 wrote:
@aben wrote:
@epikur37 wrote:
@aben wrote:ne zun, ondašnja zlatna mladež ni tukla ljude po bufetima jer su to činili njihovi oci, ko napr miloš kukić, brži na pendreku od eastwooda na pištolju.


Da jer je sustav bio represivniji, a nemam ništa protiv da se represija i sad pojača.

lako ti je kad nisi s krive strone pendreka:)

Sam si sebi kriv ako si na krivoj strani.
Dovedi se u red ;)

nis jo na krivoj stroni, nego na krivoj stroni pendreka:)

ne bi mogo dici pogljedati u oči ako bi se konvertiro..

Ti ionako nisi konvertibilan, čisti naturščik.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by epikur37 on Sat 12 Jan - 22:51

@veber wrote:ma s 18 si odgovoran, moš si mislit. mamica ga oblači, pazi da se ne prehladi, briše mu kosicu, a tata mu pomaže kod pišanja, jer od trbušine nemre črveka spukat van.

koja jebena odgovornost?

Mene  nitko nije oblačio s 18 godina i sam sam pišao. S ove distance kad pogledam bio sam naivčina ali oš-neš ideš u život.
epikur37
epikur37

Posts : 32664
2015-08-06


Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by Legendovich on Sat 12 Jan - 22:52

@AssadNaPodmornici wrote:misliš da bi u vrijeme tuđmana, Đikić i takva ekipa bili ovo u mogućnosti raditi? 
bi moj kurac.
Mislim je Tuđman bio glavna osoba za stvaranje RH, i jest u tom procesu se kroz HDZ(ali i SDP) nakotilo ovoliko govoana koji danas "upravljaju državom"(pljačkaju i razjebavaju i uništavaju) ali dok je on bio na vlasti nije bila ovakva negativna selekcija.

Dakle ovo nije dijete Tuđmanizma, nego dijete Plenkovićizma, i tako, ali Don Anemični je sada u RH Putin, nitko nesmije protiv njega, pa je lako po mrtvima udarati. Neka napišu da je ovaj posljedica Plenkovića i takve ekipe, dugo bi taj novinar ostao raditi u Jutarnjem, a to je istina

nemoj se kladiti u qrc..izgubit ces ga..

Evo ti samo ovaj detalj,pa ti promisljaj..
Tudjman je imenovao Penića ministrom privatizacije..Prva Firma koju su ujebali je bila Geotehnika..firma sa dugogodisnjim ugovorima sa Libijom i mlatila nemile pare..bas kao i Energinvest...
Potom se lopovluk i unistavanje Geotehnike probilo u javnost i Francek je morao da zastiti svoga pulena,tak osto ga je imenovao ministrom Policije,pa hajde ti sad takni u strsljenovo gnjezdo..
Dakako da bi mogli raditi.,,.radili su i gore stvari.. :cleanteeth

_________________
ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Mqdefault
Legendovich
Legendovich

Posts : 36562
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA Empty Re: ĐAKIĆ MLAĐI KAO SIMBOL DJECE TUĐMANIZMA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum