Invalid
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Invalid
fridrih_niche wrote:To se zna...XXX wrote:To zato sto nam je dragfridrih_niche wrote:Kako dame udaraju po Veberu haha...
:D
Najviše udaramo po onima koje najviše volimo...
<3
To nije istina..
U vecini slucajeva. Uvijek ima onaj jedan iznimke
Arwen-
2014-04-22
Ja kica obozavam a stalno ga zezam...XXX wrote:fridrih_niche wrote:To se zna...XXX wrote:To zato sto nam je dragfridrih_niche wrote:Kako dame udaraju po Veberu haha...
:D
Najviše udaramo po onima koje najviše volimo...
<3
To nije istina..
U vecini slucajeva. Uvijek ima onaj jedan iznimke
Da smo si blize ne bi imao mira od mene...
Guest- Guest
medication wrote:Ja isto puno volim Kica...
Ma zapravo svih par vas tu...
Što će mu to ?
Ta on traži mušku ljubav ^^
Imagine Breaker- Posts : 727
2018-04-01
Čitam ovo i mislim si kako sam se proklela unaprijed smijuci se veberu..dobila sam jednoga u ženskom obliku na poslu :D
Arwen-
2014-04-22
Arwen wrote:Čitam ovo i mislim si kako sam se proklela unaprijed smijuci se veberu..dobila sam jednoga u ženskom obliku na poslu :D
Dobro da ti ta nije rekla da ne zna upaliti perilicu pa zamolila da dodjesh kod nje doma da je upalish i josh pride da ima djakuzi na krovu kuce i to sa grijanjem.Bok te mazo nije on invalid nego bolesnik koji vam samo dokazuje koliiko je frustriran zenama i shto misli o njima.Interesantno bi bilo doznati da li mu se koja javila ii na koji nachin je izbjegla silovanje.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LAŽNI VOJNI INVALID
» matic priznao: Bio sam invalid neposoban za rad, sve do ulaska u Vladu
» HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
» Zoran Šorlija:'Željko Travica me odalamio po glavi bejzbol palicom. Zbog njega sam danas invalid u kolicima.'
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» matic priznao: Bio sam invalid neposoban za rad, sve do ulaska u Vladu
» HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
» Zoran Šorlija:'Željko Travica me odalamio po glavi bejzbol palicom. Zbog njega sam danas invalid u kolicima.'
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
Page 6 of 6