UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
jooj ...zapravo nevidim kako mi uopste mozes sada biti ljubavnica ...check zene nemam ...check trebe nemam vec treci dan ...mislim ono neznam jel to uopste pravno moguce ...dakle bi trebao do bozica se ozeniti ili nac novu curu ...i onda traziti ljubavnicu tek ...istina ja za bozic imam slobodna tri dana ...ali za novu radim ...i moji bi me se odrekli preko novina ako nebi bio tada sa njima pio pecenicu i jeo rakiju u bosni uz ganicu sa hrvatskom ...mislim ono ...jaranice ti si meni draga i volim te ...al nisam supermen
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
modric oprosti
EstebanEnrique-
2014-04-16
oh, prezivjet cu !
familija je svetinja
familija je svetinja
betty.boop-
2015-01-23
da se covjek zapita o forumu onda
kojemu si ti sef btw
kojemu si ti sef btw
betty.boop-
2015-01-23
da citiram metal gear solid- a single man has the potential to ruin the world
po prvi put u zivotu sam isla farbat robu
svijetli, skoro bijeli jeans u sivo
i ludilo je ispalo ... yahaaa uuu laa la trrrrr jeeee
betty.boop-
2015-01-23
Koji dan.....jebem ti šefove. ...nisam htjela raditi prekovremene i prijeti mi odmah sa spuštanjem sati...na pogrešnu je osobu naišla. .. :wocha:
Guest- Guest
Izašla jutros, tek sad stigla doma. Zrela sam za progutat jogurt ili bananu, oprat kosu, tušnut se i ravno u krevet.
Guest- Guest
Nije li ti sefica bila ok?Zagy wrote:Koji dan.....jebem ti šefove. ...nisam htjela raditi prekovremene i prijeti mi odmah sa spuštanjem sati...na pogrešnu je osobu naišla. .. :wocha:
:O
i ona se povampirila? :(
nikad srece sa sefovima...a opet i njih netko pritisce
Guest- Guest
micek! Tko to tebe ljuti?....pa to je normalno.Zagy wrote:Koji dan.....jebem ti šefove. ...nisam htjela raditi prekovremene i prijeti mi odmah sa spuštanjem sati...na pogrešnu je osobu naišla. .. :wocha:
2014-12-30
To je još viša šefica, rayonka....Ja sad vodim filijalu jer je šefica na bolovanju i ova očekuje da radim koji crnac....neću!
Veberu znam da je normalno i da šefovi inače manipuliraju ali ja njoj ako ne pasem neka mi da korpu, ja se ne bih ljutila.....ni ne zna da bi mi uslugu učinila...stoga,ne dam se zajebavati plus znam svoja prava. ..ona ne može spuštati sate bez moga pristanka.....plus,ne isplate se prekovremeni jer ih porez pojede,i tu me samo polizati može,....
Veberu znam da je normalno i da šefovi inače manipuliraju ali ja njoj ako ne pasem neka mi da korpu, ja se ne bih ljutila.....ni ne zna da bi mi uslugu učinila...stoga,ne dam se zajebavati plus znam svoja prava. ..ona ne može spuštati sate bez moga pristanka.....plus,ne isplate se prekovremeni jer ih porez pojede,i tu me samo polizati može,....
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ima dva put vecu placu. Pojede supstitut tvoje.
2014-12-30
Da i?
Ona i radi skoro duplo više od mene i preuzela je tu odgovornost. ...Ja neću. ...imam djecu i život. ...A njena današnja akcija nije bila fer da od nas dvije što smo same preko tjedna uzme jednu za svoje potrebe u drugoj filijalu a ja da crncim. ..jednostavno neću. ...ona pokušava pomusti ali ja ne dam..
Ona i radi skoro duplo više od mene i preuzela je tu odgovornost. ...Ja neću. ...imam djecu i život. ...A njena današnja akcija nije bila fer da od nas dvije što smo same preko tjedna uzme jednu za svoje potrebe u drugoj filijalu a ja da crncim. ..jednostavno neću. ...ona pokušava pomusti ali ja ne dam..
Guest- Guest
Al pomuzla je kolegicu koja ne zna reći ne....i sad ona radi prekovremene na slobodne dane...
Guest- Guest
Ja ti znam malo češće farbat robu.betty.boop wrote:po prvi put u zivotu sam isla farbat robu
Uvijek sam zadovoljna.
Trinity-
2014-04-17
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)