...parfemi...
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
...parfemi...
dobila sam pri kupnji omnie indian semplić issey miyake pleats please... i sviđa mi se... to je to
Re: ...parfemi...
nisam napisala da je to to u smislu da sam našla parfem svog života.. nego da je to to što sam napisala
modra-
2014-04-17
ajme na modi..topika...ovoliko ih nema na modnim forumima!
2014-04-14
Dobila od sestre Jimmy Choo Flash prije koji dan. Možda mi ne bi toliko zapeo za oko da ga nisam dobila, ali stvarno je dobar. Jako postojan i kvalitetan, zanimljivo se razvija. Mislim da će bit moj izbor za večer i izlaske. Jak je, al ima nešto osvježavajuće, pa može proći i za ljeto i za zimu. U moru bezličnih koje imam zadnjih godina, ovaj odskače pozitivno
Last edited by medication on Tue 22 Apr - 23:09; edited 2 times in total (Reason for editing : :P)
medication- Posts : 5689
2014-04-14
2014-04-14
medication wrote:Dobila od sestre Jimmy Choo Flash prije koji dan. Možda mi ne bi toliko zapeo za oko da ga nisam dobila, ali stvarno je dobar. Jako postojan i kvalitetan, zanimljivo se razvija. Mislim da će bit moj izbor za večer i izlaske. Jak je, al ima nešto osvježavajuće, pa može proći i za ljeto i za zimu. U moru bezličnih koje imam zadnjih godina, ovaj odskače pozitivno
joj, i on me jako zanima :D
a de mi reci.. podsjeća li te na neki parfem? makar karakterno ?
Mrvu me podsjeća na Guerlain Insolance, ali svježiji i mladenačkiji. Možda samo na mojoj koži izvlači neke njegove note. Vjerojatno će ti bit poznat odnekud, baš me zanima hoće li ti se svidjet.
2014-04-14
probat ću ga, tj. vjerojatno uzet naslijepo jednom što prije.. živo me zanima i on i brat jimmy choo
Meni je Jimmy favorit među zimskima, ali nemoj ih naslijepo uzimat jer nisu baš jeftini. Probaj u Mullera prvo...
2014-04-14
nema ih u mom mileru eventualno ako se do jeseni kojim slučajem nađem u nekom drugom.. ako ne, uzet ću ih na jesen naslijepo, nema druge.. samo ne znam koji prvi, jimmy choo ili flash..
šta pričam ja, svi kompletno me vuku... onaj crveni voćkasti isto... taj bi valjao sad, za proljeće/ljeto
Cameron Diaz otkrila:'Nisam koristila dezodorans gotovo 20 godina'
Cameron Diaz, koja je u zadnje vrijeme puna savjeta o zdravlju u tijelu, na premijeri je svoje nove komedije otkrila da ne nosi dezodorans.
'Ne vjerujem u antiperspirante', rekla je glumica na premijeri komedije 'The Other Woman'.
'To je jako loše. Nisam ga koristila gotovo 20 godina', iskreno je priznala glumica, inače i autorica knjige 'The Body Book'.
Cameron, naime, smatra da ljudi zbog njih i smrde.
'Dezodoran zadržava sav smrad u vama', tvrdi Diaz, koja smatra da bi čak i muškarci trebali prestati koristiti antiperspirante.
'Samo se obrijte ispod ruku, tako da dlake ne zadržavaju miris', savjetovala je glumica, koja u filmu 'The Other Woman' glumi s Leslie Mann i Kate Upton.
http://hot.net.hr/zvijezde/zvjezdarnica/nisam-koristila-dezodorans-gotovo-20-godina
Cameron Diaz, koja je u zadnje vrijeme puna savjeta o zdravlju u tijelu, na premijeri je svoje nove komedije otkrila da ne nosi dezodorans.
Cameron Diaz:'Vaginu treba tretirati kao predivan cvijet'
'Ne vjerujem u antiperspirante', rekla je glumica na premijeri komedije 'The Other Woman'.
'To je jako loše. Nisam ga koristila gotovo 20 godina', iskreno je priznala glumica, inače i autorica knjige 'The Body Book'.
Cameron, naime, smatra da ljudi zbog njih i smrde.
'Dezodoran zadržava sav smrad u vama', tvrdi Diaz, koja smatra da bi čak i muškarci trebali prestati koristiti antiperspirante.
'Samo se obrijte ispod ruku, tako da dlake ne zadržavaju miris', savjetovala je glumica, koja u filmu 'The Other Woman' glumi s Leslie Mann i Kate Upton.
http://hot.net.hr/zvijezde/zvjezdarnica/nisam-koristila-dezodorans-gotovo-20-godina
EstebanEnrique-
2014-04-16
radim upravo tak ...stvarno rijetko koristim ...i nestavljam na tijelo vec uglavnom na odjecu i bude mirisljav ormar a dlake obrijem zapravo osisam masinom jednom mjesecno ,karmi ,uljepsala si mi dan
EstebanEnrique-
2014-04-16
kakav vam je eden zapravo?
meni se on sviđa, ali nekako mislim da bi se brzo zasitila, da bi brzo dosadio...
maloprije mi je bio jedan predstavljat neku essens kozmetiku, i aj da ga probam.. sliči originalu, evo isplivava..
meni se on sviđa, ali nekako mislim da bi se brzo zasitila, da bi brzo dosadio...
maloprije mi je bio jedan predstavljat neku essens kozmetiku, i aj da ga probam.. sliči originalu, evo isplivava..
Danas sam ga stavila. Ostao je zaboravljen na polici. A dobri su mi ti Avonovi. :)
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Meni Flash ima neku metalnu notu...a podsjeća me jako na Gucci floru...koju sam dala sestri...pre cvjetna mi je bila...i Flash će završit vjerovatno kod nje...koja je to sretnica....
A Eden je bio moja tiha patnja dok sam bila curicak i nisam si ga mogla priuštiti...ali mi vise nije bio ni blizu kao prije i dala sam ga mami...valjda sam ga prerasla....ali ime nosi s pravom!
A Eden je bio moja tiha patnja dok sam bila curicak i nisam si ga mogla priuštiti...ali mi vise nije bio ni blizu kao prije i dala sam ga mami...valjda sam ga prerasla....ali ime nosi s pravom!
Guest- Guest
ali je ubitačno jak eden, sve mi neugodno nosit TOLIKO jake parfeme :S:
zato ću ja njega lijepo pretočit u semplić, i onako samo malo na prstić, pa na vratić..
jer mi ga je fakat dovoljna trećina kapljice
zato ću ja njega lijepo pretočit u semplić, i onako samo malo na prstić, pa na vratić..
jer mi ga je fakat dovoljna trećina kapljice
Trenutno izmjenjujem tri parfema, ovisno o raspoloženju
Zarin Nuit mi je tako divno iznenađenje, nije skup, a super mi miriše. Inače nisam neki pretjerani ljubitelj vanilijastih nota, ali ovo parfemče me osvojilo. Pošteno sam ga iznosila cijelu jesen i zimu.
La Prairie Midnight Rain ne nosim baš na dnevnoj bazi, više u nekim posebnijim prilikama. Istovremeno sladak i dubok, a uz to i izrazito postojan.
Moschino Cheap & Chic, Chic Petals - voćni, proljetno-ljetni. Nije me baš oborio s nogu (malo mi je voćno preprpošan), al' okej mi je za svaki dan.
Zarin Nuit mi je tako divno iznenađenje, nije skup, a super mi miriše. Inače nisam neki pretjerani ljubitelj vanilijastih nota, ali ovo parfemče me osvojilo. Pošteno sam ga iznosila cijelu jesen i zimu.
La Prairie Midnight Rain ne nosim baš na dnevnoj bazi, više u nekim posebnijim prilikama. Istovremeno sladak i dubok, a uz to i izrazito postojan.
Moschino Cheap & Chic, Chic Petals - voćni, proljetno-ljetni. Nije me baš oborio s nogu (malo mi je voćno preprpošan), al' okej mi je za svaki dan.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50