Običaji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Običaji
Priznajte da ste izmislili lutku. Ustvari, to je djecja fantazija,htjeli ste lutku i zamisljali je ,a ona nikada nije bila tamoTrinity wrote:Mi nismo imali takvu lutku , pa nema ni slika.

Eto, uklapa se u temu, djecji obicaji, mastarije o lutkama.
dijagram-
2015-08-09
Mislite na ove jezive lutke?

Ove sam našla na netu, ali mislim da kod svojih doma imam još negdje takvu lutku il' dvije.

Ove sam našla na netu, ali mislim da kod svojih doma imam još negdje takvu lutku il' dvije.
Guest- Guest
moj obicaj je igrati se zivim lutkicama koje nemaju haljinice:)
dijagram-
2015-08-09
Koliko su velike tvoje ? Ove što su sjedile po krevetima bile su poprilično velike i nisu bile za igru.Vegvísir wrote:Mislite na ove jezive lutke?
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Koliko su velike tvoje ? Ove što su sjedile po krevetima bile su poprilično velike i nisu bile za igru.Vegvísir wrote:Mislite na ove jezive lutke?
Iskreno, ne sjećam se veličine, ali znam da nisu bile za igranje. Pogledat ću baš kad odem kod svojih pa javim ako ih nađem.

Guest- Guest
odoh ja u krevet,ceka me velika lutka al nije se s njom igrat, laku noc :)
dijagram-
2015-08-09
koji si ti skeptic dijagram,imaš 5 banki i ne znaš za tradiciju lutaka na krevetu,pa di si ti odrastao;
https://www.google.com/search?q=crochet+bed+dolls&client=opera&hs=HDw&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCLLO6PWx6ccCFciaHgodvlAM2g#imgrc=_
ova je za sveca!

https://www.google.com/search?q=crochet+bed+dolls&client=opera&hs=HDw&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCLLO6PWx6ccCFciaHgodvlAM2g#imgrc=_
ova je za sveca!

jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:koji si ti skeptic dijagram,imaš 5 banki i ne znaš za tradiciju lutaka na krevetu,pa di si ti odrastao;![]()
![]()
Navodno u Slavoniji, pa se i ja isto pitam.

Trinity-
2014-04-17
moguće,čak nas je optužio da to izmišljamo,i vidim da izbjegava odg.na stvari koje mu ne pašu,baš mi se ne čini flexibilan čovjek..Trinity wrote:

jack_reacher-
2014-04-14
ma sto izbjegavam, kakve crne lutke, sve ste izmislili:)lone_gunman wrote:moguće,čak nas je optužio da to izmišljamo,i vidim da izbjegava odg.na stvari koje mu ne pašu,baš mi se ne čini flexibilan čovjek..Trinity wrote:
nigje dokaza, ajmo da vidim, negdje mora biti kakva fotka.
gore vec rekoh, igram se i ja lutkama,samo im svucem haljinu i prilicno su zivahne, moj obicaj:)
dijagram-
2015-08-09
Nek ste priznali vise, a ako ocete i ako vam je lakse, nek i moje budu izmisljene, sve petTrinity wrote:Naravno da smo izmislili lutke . Kao i ti svoje.

dijagram-
2015-08-09
Moje su mahom u gradu, al nekima su korijeni sa sela. to su obicno one bolje:)medication wrote:Ja ih još imam na selu
dijagram-
2015-08-09
i zdrave hrane, vrt,mlijecni proizvodi,cvarci:)medication wrote:To im je od svježeg zraka...:D
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:

jack_reacher-
2014-04-14
Aha, ovo su vase bake drzale na krevetu, nekako se ne uklapa.lone_gunman wrote:dijagram wrote:
mala je pofarbana a tog ranje nije bilo.
Ostalo je ok:)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3

» OŠTRA MJERA AUSTRIJSKOG KANCELARA Zatvorit će sedam džamija u državi i protjerati imame koji se financiraju iz inozemstva
» Blagdansko slavlje i običaji
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Morbidni običaji kod srbčadi:'Zreo za sekirče'
» BOLJE da umre selo nego običaji
» Blagdansko slavlje i običaji
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Morbidni običaji kod srbčadi:'Zreo za sekirče'
» BOLJE da umre selo nego običaji
Page 3 of 3