ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH

Go down

 Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH Empty Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH

Post by RayMabus 13/1/2017, 22:51

Jedna od tri vodeće kompanije na području Njemačke, koja upravlja sa više od 130 gerontoloških centara za brigu i njegu starijih osoba, u aktivnoj je potrazi za stručnim medicinskim osobljem.

Stručnost medicinskog osoblja iz Bosne i Hercegovine neosporno je vrlo cijenjena u zapadnim zemljama, a naročito u Njemačkoj gdje već duži niz godina veliki broj medicinskih radnika iz naše zemlje uspješno obavlja svoj posao i ostvaruje respektabilnu karijeru.

Putem agencije Kolektiv Recruitment, koja posreduje pri zapošljavanju, medicinskim sestrama/tehničarima se direktno otvara put za ostvarivanje uspješne karijere u različitim gradovima širom Njemačke.

Na ovaj način medicinski radnici imaju priliku da steknu znanje njemačkog jezika, ili usavrše isto, kao i da prikupe dragocjeno iskustvo, bez obzira da li su tek na početku svoje karijere ili se već duži niz godina nalaze u poslovnom svijetu.

Za detaljnije informacije se možete obratiti timu Kolektiv Recruitmenta, kao i dostaviti svoju biografiju na uvid putem ovog linka. Kolektiv Recruitment, također, možete dobiti na telefon: +387 33 586 303 ili na e-mail azra@kolektiv.ba.

https://www.klix.ba/biznis/posao/njemacka-i-dalje-u-potrazi-za-medicinskim-osobljem-iz-bih/170113067
RayMabus
RayMabus

Posts : 146733
2014-04-11


Back to top Go down

 Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH Empty Re: Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH

Post by RayMabus 13/1/2017, 22:54

Jest vijest iz BiH al vrijedi i za šire podrucje ....ekipa ono broj telefona , e mail , koga treba kontaktirat .....placeni oglas.

Nedami se uopce ulazit puno u tu tematiku al zdrastvo u Hr je teški gubitaš.....a ovi još vucu medicinsko osoblje van države.
RayMabus
RayMabus

Posts : 146733
2014-04-11


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum