umjetne trepavice!
Page 1 of 1
umjetne trepavice!
daj mi recite da li da uzmem one u pramenčićima iliti parcijalne
ili one 'metlaste', u jednom komadu? ali neke prirodnije, jel.. znam već koje ću ako ću njih.. bila sam na korak do narudžbe.. a onda - frendica mi priča da su joj u salonu pola sata stavljale ove parcijalne.. pa toliko bi ih sama stavljala.. možda je ona to preuveličala... drže joj i danas, doduše, al opet!
vaša iskustva, koje mi preporučate?
i sama ću se našminkat.. samo da nađem dobar puder lagani puder i pogodim nijansu, i neki dobar fiksator isto tako
iii dobar bronzer..
i sve
ili one 'metlaste', u jednom komadu? ali neke prirodnije, jel.. znam već koje ću ako ću njih.. bila sam na korak do narudžbe.. a onda - frendica mi priča da su joj u salonu pola sata stavljale ove parcijalne.. pa toliko bi ih sama stavljala.. možda je ona to preuveličala... drže joj i danas, doduše, al opet!
vaša iskustva, koje mi preporučate?
i sama ću se našminkat.. samo da nađem dobar puder lagani puder i pogodim nijansu, i neki dobar fiksator isto tako
iii dobar bronzer..
i sve
Re: umjetne trepavice!
parcijalne, metlaste, u pramencicima ?
trepavice ?
neam pojma
:bwi:
trepavice ?
neam pojma
:bwi:
betty.boop-
2015-01-23
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
Imala sam umjetne trepavice, te u jednom komadu, kad sam prošlog mjeseca išla na svadbu i bila sam prezadovoljna s njima. Međutim, nisam ih sama stavljala jer bih vjerojatno završila slijepljenih očiju.
Guest- Guest
e a koje si imala?
ne znam kud se okrenut :D
odnosno, bolje pitanje koje ljepilo si imala? :D
kakve su catrice, ako je neka probala?
ne znam kud se okrenut :D
odnosno, bolje pitanje koje ljepilo si imala? :D
kakve su catrice, ako je neka probala?
Similar topics
» HDZ radi sve suprotno od umjetne i svake druge inteligencije
» Umjetne inteligencije moći će pisati sažetke znanstvenih radova
» ''PRIJELOMNI TRENUTAK U RAZVOJU UMJETNE INTELIGENCIJE Sad je pobijedila čovjeka i u najsloženijoj igri na svijetu''
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
» Umjetne inteligencije moći će pisati sažetke znanstvenih radova
» ''PRIJELOMNI TRENUTAK U RAZVOJU UMJETNE INTELIGENCIJE Sad je pobijedila čovjeka i u najsloženijoj igri na svijetu''
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
Page 1 of 1