šššoping!!!
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: šššoping!!!
Lady_D wrote:Blago tebi imas ga blizu
Ti si iz Pule, ako sam dobro povezala? Onda ti je najbliži tek u Rijeci?
Guest- Guest
u njujorkeru divan prljavo bijeli kardigan, naprijed malo duži i.. bogatiji :D
u jysku..
neke stvarčice
između ostalog i ovakvo drvce, samo s crvenim cvjetićima
iako je iz božićne kolekcije, ja ne vidim zašto ga ne bi tijekom cijele godine držala u sobi.. prekrašno izgleda.. tako nešto (ali veće) imamo u boravku pored tv-a.. ja obožavam takOve stvari :D
samo bi više voljela ovo bijelo ili žućkasto, al ovo moje crveno je zadnje bilo..
i ovo si žeeeeelim, da stavim uz drugo takvo maleno divno drvce
neke stvarčice
između ostalog i ovakvo drvce, samo s crvenim cvjetićima
iako je iz božićne kolekcije, ja ne vidim zašto ga ne bi tijekom cijele godine držala u sobi.. prekrašno izgleda.. tako nešto (ali veće) imamo u boravku pored tv-a.. ja obožavam takOve stvari :D
samo bi više voljela ovo bijelo ili žućkasto, al ovo moje crveno je zadnje bilo..
i ovo si žeeeeelim, da stavim uz drugo takvo maleno divno drvce
Mi imamo to bijelo cvjetić drvce....
Dobila besplatno od firme novaroyal na probu....
Dobila besplatno od firme novaroyal na probu....
Guest- Guest
Produžni kabel, večeru i refužo bonbonjere za 200 kuna, pa sam u firmi za rođendan dijelila.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ovu ultra veliku zvijezda svijeću u lidlu, ali tamnocrvenu.. sad kad gledam, ova crvena mi je možda ljepša
nema veže
malo otišla do ofertisime
pa uzela dedi za ročkas sutrašnji bateriju/svjetiljku kad ide po noći 7 puta piškit i iskašljavat.. i domaćicu i 3u1 obavezno xD
papiriće samoljepive raznobojne.. bez tog ne mogu na poslu
vlažne maramice za prašinu na poslu.. koje su inače namjenjene za kožu... bez tog isto nemrem tamo
i tak neke sitnice u konzumu.. za kupatilo, štapiće za uši.. za psa kojekakva hrana, slastice pseće.. da papa beba
pa uzela dedi za ročkas sutrašnji bateriju/svjetiljku kad ide po noći 7 puta piškit i iskašljavat.. i domaćicu i 3u1 obavezno xD
papiriće samoljepive raznobojne.. bez tog ne mogu na poslu
vlažne maramice za prašinu na poslu.. koje su inače namjenjene za kožu... bez tog isto nemrem tamo
i tak neke sitnice u konzumu.. za kupatilo, štapiće za uši.. za psa kojekakva hrana, slastice pseće.. da papa beba
Last edited by modra on 20/11/2015, 17:00; edited 2 times in total
tak ga zeza moj tata.. nosi mu jest i govori papa beba da i mi čujemo.. i beba papala..
onako slatko podrugljivo.. :DDDD prvenstveno mene zeza s tim koja ga još smatram bebom, hihihihih
onako slatko podrugljivo.. :DDDD prvenstveno mene zeza s tim koja ga još smatram bebom, hihihihih
2x500ml, 150kn
U principu nisam htjela uzeti odmah litru micelarne, ali jedino su imali to pakiranje od dvije boce zajedno. Al' s obzirom da inače jedna boca od 500ml dođe oko 115-120kn, ne žalim se.
U principu nisam htjela uzeti odmah litru micelarne, ali jedino su imali to pakiranje od dvije boce zajedno. Al' s obzirom da inače jedna boca od 500ml dođe oko 115-120kn, ne žalim se.
Guest- Guest
E da, srebrni lančić.
Počela sam govorit da ga trebam kupit oko 2009 jer sam dobivala na poklon super privjesaka,al nikad uć u dućan i dat pare za to.
50 posto sniženje, pa sam se napokon odlučila.
Imam zapravo pristojnu količinu nakita, al ja nemam pojma odakle to sve meni.
Počela sam govorit da ga trebam kupit oko 2009 jer sam dobivala na poklon super privjesaka,al nikad uć u dućan i dat pare za to.
50 posto sniženje, pa sam se napokon odlučila.
Imam zapravo pristojnu količinu nakita, al ja nemam pojma odakle to sve meni.
2014-04-14
Onu super maybeline tuš olovku, catrice sjenila paletu smeđu, max factor puder u kamenu i maybeline labelo.
2014-04-14
E ova mi je definitivno najbolja od svih koje si stavila na MILJ-u...
2014-04-14
I meni je definitivno jedna od najsimpatičnijih koje sam uzela, oduševila me na prvi pogled. Baš je nekako posebna s ovim uzorkom i jedva čekam da dođe da vidim kakva je uživo.
Guest- Guest
Stigli su mi colour pop Matt ruževi. ..jedva ih čekam isprobati....navodno su jako postojani....
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50