šššoping!!!
Page 46 of 48
Page 46 of 48 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48
Re: šššoping!!!
e da, onaj sally hansen nailgrowth miracle je užas... nokti mi još gori bili nakon njega ???
ne znam... ili se baš potrefilo nešto drugo da pucaju baš nakon mazanja njega... hm
ne znam... ili se baš potrefilo nešto drugo da pucaju baš nakon mazanja njega... hm
modra- Posts : 7660
2014-04-17
šmrc :) zabranih si šoping do daljnjega, dok se ne zaposlim.. nema više, ne smijem ni gledati kataloge, ma niš... osim ako ne dobijem na lotu 

Guest- Guest
Za koji tjedan pliz javi kakav je Hydra B...
Jel to krema ili serum?
Jel to krema ili serum?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Hvala modra...znaci hidra b pa tria light....obje ujutro....
Navecer koristim samo za oci nikel ulje oko ociju....kreme ne....
Navecer koristim samo za oci nikel ulje oko ociju....kreme ne....
Guest- Guest
Dobila bon u City centru, pa si kupila cipelw i Eucerin hyaluron filler kremu za lice.
Htjela sam kupit cizme, al ni jedne mi nisu bile udobne. Na kraju sam odlucila uzet cipele onako vise sportski djir, kvalitetne koje bi si sad tesko priustila jer stedim. Bordo, preudobne. Ara, 850 kn.
Htjela sam kupit cizme, al ni jedne mi nisu bile udobne. Na kraju sam odlucila uzet cipele onako vise sportski djir, kvalitetne koje bi si sad tesko priustila jer stedim. Bordo, preudobne. Ara, 850 kn.
2014-04-14
Ja sam prosle godine u rosesu, ducan mass nasla idealne gleznjace od fake koze.
Snizene oko 60%, broj 36... platila sam ih stotinjak kuna.
Prekrasne su. Udobne i tople...cvrste..
Cesto mi je tesko naci odgovarajucu obucu, djelomice i zbog djecjeg broja stopala...
Snizene oko 60%, broj 36... platila sam ih stotinjak kuna.
Prekrasne su. Udobne i tople...cvrste..
Cesto mi je tesko naci odgovarajucu obucu, djelomice i zbog djecjeg broja stopala...
Guest- Guest
Tajice u Lidla. Al ne one pamucne za po kuci, nego sportske. Cak mi dobro i stoje.
2014-04-14
Te taice dignu i ucvrste sve,sportske,ja ih bas volim....i nebitno gdje kupis,ne mora biti Nike i co.
Guest- Guest
Evo bas sam se iznenadila kako mi stoje. Mislila sam da ce stat grozno kako sam cijela mlohava trenutno, u biti sam ih kupila da ih probam samo, jer u Lidla mozes vratit bez problema.
. Bas se veselim vjezbat u njima.
. Bas se veselim vjezbat u njima.
2014-04-14
Odlican,hidratizira,ali ga obavezno kljucaj kremom....ja planiram probati lumion,naro i ovaj novi jos....
Guest- Guest
Ocistis lice, stavis Hydra B, pustis da se upije i stavis hidratantnu kremu koju inace koristis?
Kako sjeda puder na to? Jer sam skuzila da mi se preko Vichy seruma malo trusi puder.
Kako sjeda puder na to? Jer sam skuzila da mi se preko Vichy seruma malo trusi puder.
2014-04-14
Navlazim lice tonikom jer bolje djeluje na vlaznu kozu,nanosim hydru,ne cekam da upije jer bi onda crpila vlaznost iz koze,odmah nanosim kremu preko,triu light vecinom....znas inace se svaki serum kljuca kremom 

Guest- Guest
Serumi su tu da daju kozi vecinom visoki postojak sastojaka tipa hijalurona,kolagena,vitamina e itd. Krema preko dobrog seruma bolje prodire u kozu. Fluidi, kao i kreme, sadrže vodenu i uljnu komponentnu i po tome jako nalikuju kremama, ali za razliku od krema još sadrže i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse. Serumi su, s druge strane, uglavnom na bazi vode i gotovo uopće ne sadrže uljnu komponentu, a imaju maksimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka te njihova struktura omogućuje maksimalnu apsorpciju sastojaka kroz kožu.
Uvijek je bolje uzeti skuplji (manje molekule) serum,a jeftiniju (vece molekule) kremu.
To je vecinom razlika u skupim i jeftinim kremama,skuplje imaju manje molekule i prodiru ipak dublje u kozu.
Uvijek je bolje uzeti skuplji (manje molekule) serum,a jeftiniju (vece molekule) kremu.
To je vecinom razlika u skupim i jeftinim kremama,skuplje imaju manje molekule i prodiru ipak dublje u kozu.
Guest- Guest
Ako uzmes bolji serum,on ce kremi probiti put,laicki receno...uzmes li jeftin serum,a skulu kremu,serum samo granici kremu...kuzis?
Guest- Guest
Jes, thx!
ja stavim tonik-serum-krema
Tonik Nikel, serum ne svaki dan, ali Vichy Mineral, krema Declare hidratantna ili Eucerin Hyaluron filler.
Al mi je licu potrebno jos hidratacije.
Tria light je bas krema hidratantna?
ja stavim tonik-serum-krema
Tonik Nikel, serum ne svaki dan, ali Vichy Mineral, krema Declare hidratantna ili Eucerin Hyaluron filler.
Al mi je licu potrebno jos hidratacije.
Tria light je bas krema hidratantna?
2014-04-14
Page 46 of 48 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48
Page 46 of 48