Recenzije kozmetike

Page 46 of 48 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48  Next

Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 15/12/2017, 12:38

Guzicetine :^0
Dobro za taj dio u prvom postu mislim da se svi slazemo...

Znam da ta lista nije moralna vertikala, ali sam rekla da ima ljudi koji se zasluzuju dostici takav uspjeh da se nadu na istoj.
Makar je za neke biti beauty ibfluencer pisarija i podsmjehuji se tomene. Za neke je to strast, zele stvoriti nekakvo "carstvo" od toga...

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 15/12/2017, 12:38

Ispricavam se na pisanju forum mi uzasno steka preko mobitel a

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 15/12/2017, 12:45

A slušaj, smijurija je dok ne kupe kuću od toga...
Onda se oni posljednji smijulje.


Poanta je, neka svatko živi kako hoće. Neće svi živjet od bloganja, al to je rizik koji blogeri na sebe preuzimaju.
Kao što neće svi živjet od sporta, al to nije i ne bi trebalo spriječiti ljude da sanjare o sportskoj karijeri i treniraju.

Dok si sami plaćaju račune, tko ih ima pravo prozivat uopće.
avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 15/12/2017, 12:52

Na krajukraju se stvarno sve svede na toposlu da covjekse u zivotu treba raditi ono stošto voli

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on 15/12/2017, 18:37

Meni najduže drži colourpop

Kylie nije izdržala 1 kolač

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 14537
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 15/12/2017, 19:27

Colourpop je s obzirom.na cijenu malo je reci savrsen.

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 22/12/2017, 19:39

Apivita balzam za usne s kakaovim maslacem je odličan...
avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 9/2/2018, 18:24

Ovaj Bionsen punjivi dezodorans je super.
Ne znam kakav je ljeti, ali sad super drži cijeli dan.
Unutra su ovi kristali, napuni se vodom do 5 puta.

avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 11/3/2018, 15:10

Jel tko koristi kozmetiku Palmers, akoda, kakvi su vam njihovi proizvodi?
avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 14/3/2018, 11:10

Med uvijek korikoristi neke zanimljive proizvode

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 22/3/2018, 21:05

jel foreo luna valja, realno? 

jel se isplati dat nemale pare za to..?
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on 22/3/2018, 21:27

Ja imam kopiju od lirene i odlican je....

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 14537
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 22/3/2018, 21:35

Ja imam dojam da će to za 2 godine koštat bar upola manje...

Btw, ovo već nakon prvog nanošenja čuda radi. Bez mirisa je, al opet na koži tijekom dana mutira u neki čudni smrdež. To mu je jedini minus.

avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 24/3/2018, 15:18

Catrice palete su mi bolje od svih ostalih paleta. A pogotovo obzirom na cijenu.
Ove u shimmer varijanti doduše, bar na meni, traju dulje, ljepše se nanose i jače su pigmentirane.
avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 25/3/2018, 08:28

zagi, znači vidi se neki pomak na koži?
dobro ja nemam još problema s kožom, al ono, ne bi bilo loše počet prevencije radi   

jer sad su u dm-u do kraja mjeseca 30% sniženi foreo proizvodi (ne znam jel sve vrste), u zamjenu za bodove na kartici dobiješ 30% popusta!
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on 25/3/2018, 12:30

Bude lice skroz fino nakon ciscenja njime.....kao breskvica!

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 14537
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by PhoebeBuffay on 25/3/2018, 13:20

:D

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 3949
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 29/3/2018, 20:59

možda jednom..... si priuštim... 

ipak ništa zasad - jer nemam više para  :}
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 29/3/2018, 21:18

La Roche Posay je očito marka koja mi odgovara.

Ona njihova BB krema mi je savršena, a ovaj gore Lipikar mi je u par dana sredio problem kojeg pokušavam riješit zadnjih par mjeseci.
avatar
medication

Posts : 5069
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 30/3/2018, 19:53

super!

ja ću ponovit jednom tu bb :o)
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 46 of 48 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum