Recenzije kozmetike

Page 46 of 52 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 52  Next

Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Fri 15 Dec - 12:38

Guzicetine :^0
Dobro za taj dio u prvom postu mislim da se svi slazemo...

Znam da ta lista nije moralna vertikala, ali sam rekla da ima ljudi koji se zasluzuju dostici takav uspjeh da se nadu na istoj.
Makar je za neke biti beauty ibfluencer pisarija i podsmjehuji se tomene. Za neke je to strast, zele stvoriti nekakvo "carstvo" od toga...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Fri 15 Dec - 12:38

Ispricavam se na pisanju forum mi uzasno steka preko mobitel a

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Fri 15 Dec - 12:45

A slušaj, smijurija je dok ne kupe kuću od toga...
Onda se oni posljednji smijulje.


Poanta je, neka svatko živi kako hoće. Neće svi živjet od bloganja, al to je rizik koji blogeri na sebe preuzimaju.
Kao što neće svi živjet od sporta, al to nije i ne bi trebalo spriječiti ljude da sanjare o sportskoj karijeri i treniraju.

Dok si sami plaćaju račune, tko ih ima pravo prozivat uopće.
avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Fri 15 Dec - 12:52

Na krajukraju se stvarno sve svede na toposlu da covjekse u zivotu treba raditi ono stošto voli

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on Fri 15 Dec - 18:37

Meni najduže drži colourpop

Kylie nije izdržala 1 kolač

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 15466
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Fri 15 Dec - 19:27

Colourpop je s obzirom.na cijenu malo je reci savrsen.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Fri 22 Dec - 19:39

Apivita balzam za usne s kakaovim maslacem je odličan...
avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Fri 9 Feb - 18:24

Ovaj Bionsen punjivi dezodorans je super.
Ne znam kakav je ljeti, ali sad super drži cijeli dan.
Unutra su ovi kristali, napuni se vodom do 5 puta.

avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Sun 11 Mar - 15:10

Jel tko koristi kozmetiku Palmers, akoda, kakvi su vam njihovi proizvodi?
avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Wed 14 Mar - 11:10

Med uvijek korikoristi neke zanimljive proizvode

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on Thu 22 Mar - 21:05

jel foreo luna valja, realno? 

jel se isplati dat nemale pare za to..?

_________________
:guilty
avatar
modra

Female
Posts : 7631
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on Thu 22 Mar - 21:27

Ja imam kopiju od lirene i odlican je....

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 15466
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Thu 22 Mar - 21:35

Ja imam dojam da će to za 2 godine koštat bar upola manje...

Btw, ovo već nakon prvog nanošenja čuda radi. Bez mirisa je, al opet na koži tijekom dana mutira u neki čudni smrdež. To mu je jedini minus.

avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Sat 24 Mar - 15:18

Catrice palete su mi bolje od svih ostalih paleta. A pogotovo obzirom na cijenu.
Ove u shimmer varijanti doduše, bar na meni, traju dulje, ljepše se nanose i jače su pigmentirane.
avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on Sun 25 Mar - 8:28

zagi, znači vidi se neki pomak na koži?
dobro ja nemam još problema s kožom, al ono, ne bi bilo loše počet prevencije radi   

jer sad su u dm-u do kraja mjeseca 30% sniženi foreo proizvodi (ne znam jel sve vrste), u zamjenu za bodove na kartici dobiješ 30% popusta!

_________________
:guilty
avatar
modra

Female
Posts : 7631
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on Sun 25 Mar - 12:30

Bude lice skroz fino nakon ciscenja njime.....kao breskvica!

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Ovaj život je samo misija.


Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
avatar
Moxy

Female
Posts : 15466
2014-04-17

Age : 39
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on Sun 25 Mar - 13:20

:D

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on Thu 29 Mar - 20:59

možda jednom..... si priuštim... 

ipak ništa zasad - jer nemam više para  :}

_________________
:guilty
avatar
modra

Female
Posts : 7631
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on Thu 29 Mar - 21:18

La Roche Posay je očito marka koja mi odgovara.

Ona njihova BB krema mi je savršena, a ovaj gore Lipikar mi je u par dana sredio problem kojeg pokušavam riješit zadnjih par mjeseci.
avatar
medication

Posts : 5371
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on Fri 30 Mar - 19:53

super!

ja ću ponovit jednom tu bb :o)

_________________
:guilty
avatar
modra

Female
Posts : 7631
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 46 of 52 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 52  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum