Recenzije proizvoda

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:29

Za vodu?
medication
medication

Posts : 5464
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 3/3/2018, 11:50


_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7649
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 3/3/2018, 11:51

Ja vec dvije godine imam.nneki iz spara.
70kn
ZagrZagrije u dvije sekunde
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:52

Uzela bi ono koje je proizvedeno negdje u EU po mogućnosti...

Ja sam do sad bila dosta zadovoljna malim kućanskim aparatima od Electroluxa, al čini mi se da je to sve lutrija.
medication
medication

Posts : 5464
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 3/3/2018, 11:53

ma i ja imam na poslu neki sencor jeftini što smo dobili preko bodova u billi... radi dobro isto možda više od 2 godine
osim  što se par puta dogodilo da par minuta neće uopće palit.. onda upali :D

zato ne želim neki skupi, al već kad uzimam nek bude neka marka....?  scratch

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7649
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:58

Ja izbjegavam samo Vivax i Quadro, ostalo prolazi.

Kuhala vode su mi nekako potrošna roba.

Kod drugih stvari već imam razne uvjete, tipa kod štapnih miksera. To koristim skoro svaki dan, želim da je ono dno od inoxa i da ima bar 600 W.
medication
medication

Posts : 5464
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 3/3/2018, 12:01

Zasto.ne.navedena dva?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 12:06

Loši su mi njihovi proizvodi. A i imamo kletvu "dabogda ti sva tehnika u životu bila vivax". :D

Al opet, nije mi ni to nešto utemeljeno, jer sam se sto puta uvjerila da mi se kod malih kućanskih aparata neka žnj marka jeftina znala super pokazat.

Btw, od SilverCrest robne marke od Lidla imam savršenu grijalicu, parnu postaju, toster i pekač kruha i sa svime sam zadovoljna.
medication
medication

Posts : 5464
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 3/3/2018, 12:10

Ja.imam quadro mikrovmikrovalnu evo vec desetu godinu :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 4/3/2018, 08:57

uzela sam onaj electrolux na kraju

electrolux mi je uvijek zvučalo kul..

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7649
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 20/3/2018, 19:34



ovo taaako fino mirišeeeeeeeee
želim parfem takav!! isti isti!! :D

predivan miris
jedino nije baš postojan i intenzivan, ali vrijedi, vrijeeediiiiiiiii


 

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7649
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 7/4/2018, 13:01

Jesam li već napisala kako magičnim krpicama iz Mullera, 4 za 15 kuna, super čistim prozore. Više mi uopćene treba sredstvo za prozore, samo ovo i voda. I nema onih maglica na staklu više.
I super, u jednom potezu skine kamenac od kiše...
medication
medication

Posts : 5464
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 5/9/2018, 22:51

Neki dan sortirala zimsku posteljinu.

Jos uvijek mirise na teta violeta narancasti omeksivac...
Ja nisam mogla doci sebi.
Apsolutno je prekrasan i mirise na moj omiljeni parfem...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 5/9/2018, 22:54



Cisto sranje.
Potrosi se ova tekucina u cca 5 dana.
A nije da smo doma 0-24 pa vucemo vodu non stop
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on 5/9/2018, 22:58



Zeleni sa desne strane. Za kupaonicu.
Zbilja divno ocisti i u trenu.

Samo...upitan je utjecaj svega toga na nas...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Atlana on 29/1/2019, 16:34


Najbolji prasak za pranje vesa kojeg sam ikada u zivotu probala.
Atlana
Atlana

Posts : 202
2019-01-19


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Atlana on 29/1/2019, 16:35


Smrdi na nerazrijedeni detergent.
Atlana
Atlana

Posts : 202
2019-01-19


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Egy on 29/1/2019, 16:39

a ovo su najgore tablete. :D . išla sam srcem domoljuba i kupujmo hrvatsko al me domovina opet razočarala.

Egy
Egy

Female
Posts : 116
2015-12-21


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Atlana on 29/1/2019, 16:43

Nista nije hrvatsko koliko i svijeze pikovo meso  :D
Atlana
Atlana

Posts : 202
2019-01-19


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Atlana on 29/1/2019, 16:45


Fantasticno mi opere sude.
Case se sjaje.
Atlana
Atlana

Posts : 202
2019-01-19


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum