Recenzije proizvoda

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:29

Za vodu?
avatar
medication

Posts : 5105
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 3/3/2018, 11:50

avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by PhoebeBuffay on 3/3/2018, 11:51

Ja vec dvije godine imam.nneki iz spara.
70kn
ZagrZagrije u dvije sekunde

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 4086
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:52

Uzela bi ono koje je proizvedeno negdje u EU po mogućnosti...

Ja sam do sad bila dosta zadovoljna malim kućanskim aparatima od Electroluxa, al čini mi se da je to sve lutrija.
avatar
medication

Posts : 5105
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 3/3/2018, 11:53

ma i ja imam na poslu neki sencor jeftini što smo dobili preko bodova u billi... radi dobro isto možda više od 2 godine
osim  što se par puta dogodilo da par minuta neće uopće palit.. onda upali :D

zato ne želim neki skupi, al već kad uzimam nek bude neka marka....?  scratch
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 11:58

Ja izbjegavam samo Vivax i Quadro, ostalo prolazi.

Kuhala vode su mi nekako potrošna roba.

Kod drugih stvari već imam razne uvjete, tipa kod štapnih miksera. To koristim skoro svaki dan, želim da je ono dno od inoxa i da ima bar 600 W.
avatar
medication

Posts : 5105
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by PhoebeBuffay on 3/3/2018, 12:01

Zasto.ne.navedena dva?

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 4086
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 3/3/2018, 12:06

Loši su mi njihovi proizvodi. A i imamo kletvu "dabogda ti sva tehnika u životu bila vivax". :D

Al opet, nije mi ni to nešto utemeljeno, jer sam se sto puta uvjerila da mi se kod malih kućanskih aparata neka žnj marka jeftina znala super pokazat.

Btw, od SilverCrest robne marke od Lidla imam savršenu grijalicu, parnu postaju, toster i pekač kruha i sa svime sam zadovoljna.
avatar
medication

Posts : 5105
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by PhoebeBuffay on 3/3/2018, 12:10

Ja.imam quadro mikrovmikrovalnu evo vec desetu godinu :D

_________________
I wanna hold you when I'm not supposed to
When I'm lying close to someone else
avatar
PhoebeBuffay

Posts : 4086
2016-11-16

Lokacija: : Central perk

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 4/3/2018, 08:57

uzela sam onaj electrolux na kraju

electrolux mi je uvijek zvučalo kul..
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on 20/3/2018, 19:34



ovo taaako fino mirišeeeeeeeee
želim parfem takav!! isti isti!! :D

predivan miris
jedino nije baš postojan i intenzivan, ali vrijedi, vrijeeediiiiiiiii


 
avatar
modra

Female
Posts : 7559
2014-04-17

Age : 28

Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on 7/4/2018, 13:01

Jesam li već napisala kako magičnim krpicama iz Mullera, 4 za 15 kuna, super čistim prozore. Više mi uopćene treba sredstvo za prozore, samo ovo i voda. I nema onih maglica na staklu više.
I super, u jednom potezu skine kamenac od kiše...
avatar
medication

Posts : 5105
2014-04-14


Back to top Go down

Re: Recenzije proizvoda

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum