BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by pismejker on 6/20/2017, 19:53

@My Brother Billo wrote:
@pismejker wrote:
@My Brother Billo wrote:da,gledas ona njihova sranja na tv,"kuhanje" i spremanje hrane,to je sprdnja,cak i djurine kucne carolije su bile bolje od njihovih sranja,dodje ti neka umisljena glupaca zaprlja tonu posudja,napravi neku brlju ali bitno je da to ukrasi da lijepo izgleda i svi kenjaju kako je lijepo,ma mars u picku materinu,moju generaciju su ucili da se sa hranom ne igra a ovi to obozavaju izgleda,jebiga hrana je za jesti a za igrati imaju druge stvari
ma ja..cisto promotivni materijal u biti za brandove hrane i sastojaka..

Prekujucer sa Rujkom ispekli 2 kile pilećih batčića u rerni..3 sata onako polako cvarili i podljevali ceskim pifom..kad se speklo,da se meso pocelo odvajati sa kostiju,a kozica se stanjila do debljine najlona i pocela lijepiti za prste,sve izvadili,stavili hrpu krumpira na cetvrtine i ispekli..kupus salata friska na zdravošokacki i zderanjcija..kakve "delikatese2 kurcipalci.. :cleanteeth
to se zove klopa  pirat
bogami..jos danas zderali to,a ima jos...hladno a prija i bolje tako...uffff....

_________________
avatar
pismejker

Posts : 17004
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/20/2017, 20:01

da je jos bila kakva bakljava ili sampita ili krempita
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by pismejker on 6/20/2017, 20:04

@My Brother Billo wrote:da je jos bila kakva bakljava ili sampita ili krempita
divljam po grckim lubenicama..mindenštens po 12-13 kila...ledene.. fine slatke...

_________________
avatar
pismejker

Posts : 17004
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/20/2017, 20:05

ja upio onu dinju,one su mi najbolje,uh odavno ne prozderah neki Tiramisu  cat
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by pismejker on 6/20/2017, 20:08

kako vrucine idu,sve manje trazim slatko kao cokolade ,kolace i slicno a vise slatko voce,..izmiksao jedan ananas,par 3 breskve,malo citronovog soka i smedjeg cukera...ali jako malo..ufffffffananas je bio pravo,ne onaj iz konzerve..

_________________
avatar
pismejker

Posts : 17004
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/20/2017, 20:13

vrucina ubije apetit a povecava kod ljudi agresivnost kao i los kvalitet zraka
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/21/2017, 05:03

[size=30]Tri ruska „satelita spavalice“ mogla bi da nanesu ozbiljan udarac Zapadu
26. maj 2017. [url=https://lat.ruskarec.ru/author/%D0%A0%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%88 %D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0%D0%BD %D0%A1%D0%B8%D0%BC%D1%85%D0%B0]Rakeš Krišnan Simha[/url]
Ruski David je u stanju da se na bojnom polju suprotstavi američkom Golijatu, naročito u specifičnim oblastima poput elektronskog ratovanja.

[/size]
Ilustracija: Global Look Press

Tri ruska satelita, koji su u orbitu poslati 2013. godine i do sada nisu bili u aktivnoj funkciji, u poslednje vreme se kreću po nepredvidljivom obrascu.

Niko u redovima stručnjaka koji se bave svemirskim tehnologijama ne zna tačno kojim mogućnostima raspolažu ovi sateliti čiji su kodni nazivi „Kosmos-2491“, „Kosmos-2499“ i „Kosmos-2504“.

Postoje tvrdnje da su namenjeni dopunjavanju goriva drugih satelita ili čišćenju svemirskog otpada. Tadašnji načelnik ruske državne korporacije „Roskosmos“ Oleg Ostapenko izjavio je 2014. godine da se ovi sateliti koriste isključivo u mirnodopske svrhe.

Ostapenko sigurno najbolje zna koja je namena pomenutih kosmičkih uređaja, ali je takođe činjenica da oni mogu da se koriste i u antisatelitskim (ASAT) dejstvima.

Oni pripadaju sistemima koji mogu da napadnu i oštete komunikacione i sisteme za prikupljanje informacija drugih satelita, čime se postiže prednost u eventualnom sukobu dok na Zemlji nije ispaljen još nijedan metak.

Ovakvim vojnim kapacitetom Moskva raspolaže još od 1968. godine kada je realizovan projekat „Istrebljivač satelita“.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Moskva lider u razvoju ASAT opreme, možemo slobodno da zaključimo da njeni moderni sateliti raspolažu mnogo naprednijim tehnologijama. Nekada su ovakvi sistemi jedino mogli da se usmere na neprijateljski satelit i unište ga prilikom sudara, pri čemu bi i sami stradali, dok današnja „pametna“ oprema ima sposobnost da ošteti elektronske sklopove drugih uređaja.

Koordinisani napad na satelite neprijateljske strane može u velikoj meri da umanji njenu sposobnost da lansira sopstvene ili otkrije ruske rakete. Bez mogućnosti da obavlja komunikaciju među svojim trupama protivnik bi morao da odstupi od svojih agresivnih planova.

Razvoj specifične borbene tehnike


S obzirom da je ekonomija Rusije manjeg kapaciteta u odnosu na privredu SAD i nekih evropskih zemalja, Moskva je svoje snage usmerila na razvoj sistema koji mogu da nanesu veliku štetu armijama opremljenim vrlo skupim naoružanjem.

U prethodnim decenijama uspešno je proizvedena različita vojna oprema koja može značajno da oslabi borbenu sposobnost neprijatelja i to bez ijednog ispaljenog metka.

Prema sajtu Defense News Rusija može da onemogući funkcionisanje protivničke komandno-kontrolne mreže putem ometanja radio-komunikacije, radara i GPS signala.

Za razliku od SAD, Rusija poseduje značajan arsenal opreme namenjene elektronskom ratovanju, pre svega elektronskim dejstvima po ciljevima na tlu, kao i ometanju komunikacija i radarskih i komandno-kontrolnih mreža.

„Oslepljena“ Ratna mornarica SAD


U vreme krimske krize, u proleće 2014. godine, SAD su u Crno more poslale razarač „Donald Kuk“. Brod je u više navrata nadletao ruski frontovski bombarder Su-24 pošto je prethodno „oslepeo“ sofisticiran radar sa faznom antenom sistema „Idžis“ (Aegis), koji je sada uobičajen deo opreme brodova NATO-a.

Ovde prenosimo sažetak incidenta onako kako je predstavljen na sajtu Live Leak: „Američki razarač ,Donald Kuk‘, naoružan krstarećim raketama ,Tomahavk‘, 10. aprila 2014. godine uplovio je u međunarodne vode Crnog mora. Cilj manevra bila je demonstracija sile i pokušaj pritiska na Rusiju povodom njenog stava u vezi sa Ukrajinom i Krimom. Ulazak američkog razarača u ove vode bio je u suprotnosti sa Konvencijom iz Montrea koja ograničava ulazak i dužinu boravka u Crnom moru vojnih brodova necrnomorskih država.“

Sajt Live Leak izveštava da je ruska strana na ovaj potez odgovorila tako što je u susret američkom razaraču poslat nenaoružan bombarder Su-24.

Dalje se navodi: „Ali, stručnjaci tvrde da je avion bio opremljen najnovijim ruskim sistemima za protivelektronsku borbu.“
Osnovni zadatak ruske armije je da neprijatelju isključi „mozak“
„Prema ovoj verziji događaja sistem ,Idžis‘ je uočio avion koji leti ka brodu i reagovao je aktiviranjem alarma. Sve je funkcionisalo u skladu sa planovima za takve situacije i američki radari počeli su da vrše izračunavanje brzine mete koja se približava. Međutim, njihovi ekrani su odjednom pocrneli. ,Idžis‘ je prestao da funkcioniše i informacije o potencijalnom cilju više nisu stizale do brodskih raketa.“

Ruski bombarder je preleteo preko palube razarača, okrenuo se i simulirao raketni napad, stoji na pomenutom sajtu. „Avion je ovaj manevar izveo ukupno 12 puta.“

Ratna mornarica SAD demantovala je navode da je ruska letelica njenom brodu isključila komandne i kontrolno-komunikacione sisteme. S druge strane, američko Ratno vazduhoplovstvo bilo je mnogo iskrenije.

Ometanje lovca F-22


Supertajni avion F-22 je tehnološki najnapredniji stelt-lovac na svetu, ali u jednom izveštaju Pentagona se navodi da u američkoj vojsci raste zabrinutost povodom nagoveštaja da njegove dalekometne rakete vazduh-vazduh mogu da budu elektronski ometene, što bi značajno oslabilo odbranu američkog vazdušnog prostora u slučaju napada.

Rusi su razvili napredne uređaje za ometanje koji memorišu dolazeći signal radara rakete vazduh-vazduh i zatim ga šalju ka inicijalnom odašiljaču i tako utiču na ponašanje rakete.

Po NATO je još gora činjenica što su rakete proizvođača „Rejteon“ AIM-120 AMRAAM primarno dalekometno naoružanje ne samo američkih, već i većine aviona Severnoatlanskog pakta, tako da pomenuti ruski uređaji za ometanje mogu da neutrališu dejstva najvećeg dela vazdušnih snaga NATO-a.

To znači da je u praksi potrebno ispaliti čak nekoliko raketa da bi se pogodio protivnički avion, čak i u slučaju tehnološki naprednog stelt-lovca F-22, priznao je jedan viši oficir Ratnog vazduhoplovstva SAD. Stariji američki lovci, poput F-15, F-16 i F/A-18 mogu da imaju sličan problem.

Korišćenje mikrotalasa u borbi protiv dronova


Predstavnici ruske Ujedinjene korporacije za proizvodnju uređaja, OPK („Obъedinennaя priborostroitelьnaя korporaciя“) navode da su prvi na svetu razvili naoružanje koje za borbu protiv vojnih dronova koristi energiju mikrotalasa.

Prototip je uspešno testiran, što znači da može da se otpočne sa proizvodnjom ovog naoružanja koje za uništavanje mete, umesto municije ili granata, koristi usmerenu mikrotalasnu energiju.

Njegove mogućnosti su na izvanredan način prikazane u Ukrajini i donekle u Siriji. Da bi se neutralisali dronovi isporučeni Ukrajini od strane Amerikanaca korišćen je kompleks za radio-elektronsku borbu „Krasuha-04“ namenjen dejstvima protiv radara i aviona.

Magazin Foreign Policy je izvestio: „Ubrzo pošto je ruska oprema za protivelektronska dejstva prešla ukrajinsku granicu, jedinice ukrajinske vojske su shvatile da ne mogu da koriste radio-opremu i telefone i po nekoliko sati.“
Zvezdani ratovi: Zašto se Amerikanci boje ruskog laserskog oružja?
Štaviše, GPS sistem svakog od dronova bio je izložen intenzivnom ometanju. Komandant oružanih snaga SAD u Evropi general-lajtnant Ben Hodžis opisao je kapacitet ruske opreme za radio-elektronsku borbu korišćene u Ukrajini kao „vrhunski“.

Lakoća sa kojom su Rusi izvršili elektronsko ometanje ukrajinskih dronova i komunikacionih sistema ukazuje na to da će Moskva biti spremna za slična dejstva u eventualnim većim sukobima.

Prema Dmitriju Gorenburgu, istraživaču i analitičaru Centra za pomorsku analizu u Vašingtonu, ruska radio-elektronska sredstva nisu intenzivno razvijana samo da bi se koristila u sukobima u Ukrajini, već da mogu da se nose sa mnogo ozbiljnijim protivnikom, odnosno samim NATO-om.

Kancelarija za strane vojne studije armije SAD smatra da političko i vojno opredeljenje Rusije da osnaži svoj kapacitet za elektronsko ratovanje ovoj zemlji daje sposobnost da „oslepi“ ili značajno omete digitalne komunikacije protivnika, što je naročito važno ako on poseduje veliku vojnu moć.

Ruska prednost u oblasti elektronskog ratovanja


U ovom trenutku samo 813 vojnika armije SAD je angažovano u oblasti elektronskog ratovanja. S obzirom da američka vojska planira da broj svojih pripadnika smanji sa 450.000 u 2017. godini na 420.000 u narednom periodu, Amerika trenutno nije u mogućnosti da poveća broj vojnika u jedinicama za protivelektronska dejstva.

Pored toga, američka vojska se suočava sa smanjenjem priliva finansijskih sredstava, tako da se čini da je u doglednoj budućnosti osiguran primat Rusije u domenu radio-elektronske borbe. „Oni imaju preduzeća, bataljone i cele brigade posvećene protivelektronskim dejstvima“, rekao je za Foreign Policy pukovnik DŽefri Čerč, načelnik službe za elektronsko ratovanje američke vojske.

Ove jedinice primenjuju „posebna sredstva radio-elektronske borbe i imaju posebne lance komandovanja“, dodao je.
Ruska kosmička obaveštajna mreža nove generacije uskoro na orbiti
Osnovni razlog zašto SAD zaostaju u oblasti elektronskog ratovanja je to što fokus usmeravaju na špijunske zadatke, pritom zanemarujući razvoj svojih snaga za protivelektronsku borbu.

Pentagon i različite američke obaveštajne agencije izdvajaju desetine milijardi dolara za istraživanja u oblasti presretanja signala, što im omogućava da ostvare neprekidni globalni nadzor u tom domenu, ali istovremeno Amerika ima ograničenu sposobnost da reaguje na osnovu prikupljenih informacija.

Lori Bakhout, nekadašnji načelnik službe za elektronsko ratovanje armije SAD, kaže: „Imamo odlične rezultate u otkrivanju signala, sve vreme možemo da ih pratimo i vršimo nadzor, ali je njihova [ruska] sposobnost da aktivno deluju na protivničke sisteme daleko veća od naše. Imamo nizak nivo zaštite od njihovih eventualnih napada na našu mrežu.
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by pismejker on 6/21/2017, 14:23

gut...gut..Ero na aparatimah.. :cleanteeth

_________________
avatar
pismejker

Posts : 17004
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/21/2017, 20:16

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by pismejker on 6/21/2017, 21:50

Lagano se zagrijava..

_________________
avatar
pismejker

Posts : 17004
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/23/2017, 12:43

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/23/2017, 15:12

znaci mrcina se srusila (Global Hawk) po americkoj verziji u Kaliforniji a po drugim verzijama u Mediteranu
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/23/2017, 23:37

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/24/2017, 11:38

[size=34]US Provides Air Support to Syrian Army — Just to Spite Russia
The US bombed ISIS positions near Palmyra—assisting the Syrian advance, and sending a message to Russia[/size]
RI Staff 
43 minutes ago | 776 1

[size=60][size=56]299[/size][/size]
SHARES
FacebookTwitterReddit


On Thursday, US-led coalition aircraft attacked ISIS positions near Palmyra—and directly in front of the advancing Syrian Army. 
The US was making a point—and sending a message to Russia. 
Recall: Moscow announced on Monday that it would "paint" all Coalition aircraft flying west of the Euphrates. 
But what can Russia really do if Coalition planes (without invitation) provide air support for the Syrian Army? 
  Follow
HansNichols 

@HansNichols
[ltr]The U.S.-led coalition conducted a strike in Palmyra, Syria last night. That is well west of the Euphrates. Flouting Russia's warning.[/ltr]
8:18 AM - 23 Jun 2017

[size][ltr]
Twitter Ads info and privacy

[/ltr]advertisement

Here's the report from CENTCOM:

[/size]
SOUTHWEST ASIA — On June 22, Coalition military forces conducted 32 strikes consisting of 103 engagements against ISIS terrorists in Syria and Iraq.

In Syria, Coalition military forces conducted 28 strikes consisting of 49 engagements against ISIS targets.
* Near Abu Kamal, seven strikes engaged two ISIS tactical units and destroyed nine ISIS oil stills, four dump trucks, three cement mixers, three vehicles, three tactical vehicles, two cranes, a weapons cache, a pump jack, and a manifold.
* Near Dayr Az Zawr, one strike destroyed six ISIS oil stills.
* Near Palmyra, one strike destroyed four ISIS tunnel entrances.
* Near Raqqah, 19 strikes engaged 14 ISIS tactical units; destroyed 12 fighting positions, two vehicles, and an IED cache; and damaged an ISIS supply route.
[size]
The Palmyra strike is a true oddity. The rest of these strikes were either east of the Euphrates or in the Euphrates Valley—a thin strip of irrigated fields on each side of the river that's only a few kilometers wide. 
In other words: Coalition planes have, until now, been keeping their distance. 
But the Palmyra strike breaks the pattern. It wasn't just well west of the Euphrates—it was also right on top of the SAA advance against ISIS:
[/size]
Blue bomb marks the US strike. Basically right on top of the SAA advance — and well west of the Euphrates
[size]

advertisement

Here's the map zoomed out, for some context:

[/size]
Coalition strikes have been east of or hugging the Euphrates. The strike in Palmyra was clearly meant to send a message.
[size]
 
The point that the Americans are trying to make is pretty clear: Will Russia protest Coalition aircraft flying west of the Euphrates that are targeting ISIS? 
Cynical? Of course.
The real message is this: Russia will have a very difficult time trying to discourage US planes from flying where they please. [/size]
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/25/2017, 23:15

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/27/2017, 20:57

[size=40]
[size=40]Syrian [size=40]Soldiers[/size] [size=40]Rescue[/size] [size=40]Pilot[/size] [size=40]of[/size] [size=40]Su-22[/size] [size=40]Fighter[/size] [size=40]Jet[/size] [size=40]Downed[/size] [size=40]by[/size] [size=40]US-Led[/size] [size=40]Coalition[/size][/size]
[/size]
© Sputnik/ Iliya Pitalev

MIDDLE EAST
00:42 20.06.2017Get short URL
11128681224

The soldiers of the Syrian government forces have discovered and saved the pilot of the downed Syrian Air Force airplane, an informed source at the scene told Sputnik.

DAMASCUS (Sputnik) — On Sunday, a US jet shot down a Syrian Su-22 fighter-bomber near the city of Tabqah. The coalition said the Syrian aircraft attacked Syrian Democratic Forces (SDF) positions, adding that the coalition downed the Syrian jet as part of "collective self-defense of Coalition partnered forces."
"The soldiers of General Suheil al-Hassan discovered and rescued the pilot of the downed aircraft. Now, Col. Fahd is in hospital and nothing threatens his life," the source said.


© REUTERS/ RODI SAID
[size]
US-Led Coalition Conducts 12 Strikes Against Daesh Near Raqqa - Joint Task Force
According to the source, the downed Syrian pilot was found about 30 kilometers (17 miles) south of Raqqa. The rescue operation was complicated by the fact that the pilot's landing site was in close proximity to the positions of Daesh (terrorist group outlawed in Russia) which also searched for the Syrian pilot.

The command of the Syrian army stated that the downed Su-22 was involved in anti-Daesh operations and accused the coalition of coordinating strikes with the terrorists.
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov also criticized the actions of US-led coalition in Syria, saying the United States should respect the sovereignty of the country and coordinate operations with Damascus.[/size]
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/27/2017, 21:07

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 6/29/2017, 14:00

avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by My Brother Billo on 7/5/2017, 04:20

[size=34]US Military Intelligence: Russia Seeks a Dystopian World Where No One State Dominates Entire Globe
Oh, the horror![/size]
Marko Marjanović 
15 hours ago | 5234 42

[size=60][size=56]2K[/size][/size]
SHARES
FacebookTwitterRedditWorld revolution days are over

The US Defense Intelligence Agency has just published a [url=http://www.dia.mil/Portals/27/Documents/News/Military Power Publications/Russia Military Power Report 2017.pdf?ver=2017-06-28-144235-937]116-pages long report[/url] on Russia, its strategic goals and its military. The report starts by laying out what kind of a world Russia wants:
Moscow seeks to promote a multi-polar world predicated on the principles of respect for state sovereignty and non-interference in other states’ internal affairs, the primacy of the United Nations, and a careful balance of powerpreventing one state or group of states from dominating the international order.
[size]
According to the DIA, Russia wants an international order based on:
[/size]

  • respect for state sovereignty and non-interference
  • the primacy of the United Nations
  • no one state dominating the entire world with its cronies

[size]
Call me crazy but this sounds pretty darn good to me. Who could possibly object to this?*

advertisement

With the possible exception of the principle of primacy of the UN this is pretty much what every civilized person should want from their world order. (Sadly the UN is as often an instrument of great power intervention in the affairs of smaller ones as it is a hindrance to it.)

The "resurgent Russia" you know from the western big media is a menace to international law bent on expansionist aggression to recarve the Soviet empire.
But it turns out Moscow's real sin is striving for a world where no single country—Russia included—rules the entire world, and where powerful countries don't get to use smaller ones as their regime-change playthings. How very non-evil of Russia! 
If this is really what Moscow wants (and US military intelligence says so) where does one signs up?[/size]
avatar
My Brother Billo

Posts : 2237
2017-04-17


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by AlfaOmega on 7/5/2017, 09:16

@My Brother Billo wrote:[size=34]US Military Intelligence: Russia Seeks a Dystopian World Where No One State Dominates Entire Globe
[/size]
To ne može biti distopija, samo utopija.

_________________
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
avatar
AlfaOmega

Posts : 3558
2015-09-11


Back to top Go down

Re: BREAKING NEWS: Russia to Launch 'Total Destruction' Operations !

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum