Mala skola zavodjenja
Page 3 of 18 • Share
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Mala skola zavodjenja
A on se napravi Tošo i odustane taman kad je ona odlučila popustiti@Noor wrote:u takvoj situaciji (kad sasvim sigurno zna da želi) ona od samog početka zna da će kad tad popustiti, a u kojem trenutku...to je samo njena odluka...kic wrote:i ipak bude osvojena nekad-@Noor wrote:@Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.![]()
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-

Oh_Femder- Posts : 3426
2016-11-08
Noor- Posts : 12662
2017-10-06
@marcellus wrote:@Oh_Femder wrote:Look who's talking...@marcellus wrote:i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojima@crvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.@marcellus wrote:
pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...
čuj ovo možda nije bog zna kaj al spram onog preko drine smo amerika
I to puta dva minimalno.
They spark like the dew.
You may talk about your Clementine,
And sing of Roselee,
But the Yellow Rose of Texas,
Is the only gal for me.
Joker-
2019-10-14
haha
ne svidaju vam se neuredni I lijeni
nepoduzetni
nesigurni
nezreli
ruzni I neambiciozni
bebasti
nezanimljivi I gotovani

prckov- Posts : 22742
2014-04-19
dosadni@prckov wrote:haha
ne svidaju vam se neuredni I lijeni
nepoduzetni
nesigurni
nezreli
ruzni I neambiciozni
bebasti
nezanimljivi I gotovani
cmizdravi
bez stava
preposlušni
oni koji se miješaju u kužinu
koji sve "znaju"
lajavi
u mene brat kad se ozenio bio mu ceif pojest "izljevak" (ne znam kako se to kod vas zove)
i prica, doso ja kuci a meni zena napravila izljevak
tvrd ko kamen
otvorim prozor I hrdnem ga
leti ko frizbi

2014-04-19
prcko je ovdje najveci zavodnik
vec je zaveo onog gibsona:)
dijagram-
2015-08-09
@prckov wrote:u mene brat kad se ozenio bio mu ceif pojest "izljevak" (ne znam kako se to kod vas zove)
tvrd ko kamen
leti ko frizbi
zlevanka

ae, pa šta će s takvim

cakanog@dijagram wrote:prcko je ovdje najveci zavodnik
ma on je meni rana na srcu

2014-04-19
S godinama je sve lakše zavesti žensko...događa se i posve slučajno, nisi ni planirao a one padaju...nije ti jasno otkud kako.
epikur37- Posts : 30009
2015-08-06
ma on je bio legenda@Noor wrote:@prckov wrote:u mene brat kad se ozenio bio mu ceif pojest "izljevak" (ne znam kako se to kod vas zove)
tvrd ko kamen
leti ko frizbi
zlevanka
ae, pa šta će s takvim
imo I kao mlad uvjek ozbiljnu facu
zenske ga uvjek pasle
jednom u vozu sjedi u kupeu zgodna cura I gleda li ga gleda
cura mrak zgodna
a on cita pisani roman I uozbiljio facu ko da cita kvantnu fiziku
I nikog ne vidi
morala cura prva da pode pricu da je primjeti

2014-04-19
mozda zapnu za nesto il im ti podmetnes nogu@epikur37 wrote:S godinama je sve lakše zavesti žensko...događa se i posve slučajno, nisi ni planirao a one padaju...nije ti jasno otkud kako.

2014-04-19
Tekst je dobar , pomoći će ovim novim generacijama da podignu znanje o nekim stvarima o čemu nažalost moja generacija nije imala pojma pa je morala sama otkrivat a to je najteže jer si tako skroz nepripremljen.
Jučer san proda auto i sad šta se tiče zavođenja ako želi na spoj morat će ona imat vozački , auto , sama trošit svoje gorivo i šta je najbitnije ako joj se jebe morat će sama sist u to svoje auto , ona mene zvat i sve organizirat dakle ja san to skinija s kurca sve.
Kad su nam već naumili dat ulogu da zamjenimo uloge pa ok , izvoli položit vozačku , kupit sama sebi auto , sipat gorivo od svojih para , sama plaćat registraciju i sama organizirat prijevoz do jebodroma i sama me zvat.
Jučer san proda auto i sad šta se tiče zavođenja ako želi na spoj morat će ona imat vozački , auto , sama trošit svoje gorivo i šta je najbitnije ako joj se jebe morat će sama sist u to svoje auto , ona mene zvat i sve organizirat dakle ja san to skinija s kurca sve.
Kad su nam već naumili dat ulogu da zamjenimo uloge pa ok , izvoli položit vozačku , kupit sama sebi auto , sipat gorivo od svojih para , sama plaćat registraciju i sama organizirat prijevoz do jebodroma i sama me zvat.
RayMabus- Posts : 92097
2014-04-11
Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Molim rezime ;-@
nemoj još rezime, nisu pravo ni počeli o svojim tehnikama zavođenja@Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@

Žena najviše voli onog muškarca koji ima najveći pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
ahaha, pričaj mi još koji vic@Oh_Femder wrote:A on se napravi Tošo i odustane taman kad je ona odlučila popustiti@Noor wrote:u takvoj situaciji (kad sasvim sigurno zna da želi) ona od samog početka zna da će kad tad popustiti, a u kojem trenutku...to je samo njena odluka...kic wrote:i ipak bude osvojena nekad-@Noor wrote:@Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.![]()
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-![]()

(al, ako slučajno stvarno odustane, loše mu se piše

Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Page 3 of 18