'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by debotoijusto on 4/11/2019, 09:27

@vili40 wrote:
@mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.
Ponavljamo, u jednom danu.
I to prema službenim podacima.

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 012027b9-1c78-4322-8913-0849e1428b27-vinko1
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 18963
2014-04-12


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by jastreb on 4/11/2019, 09:29

@vuksadinare wrote:
@jastreb wrote:
@vili40 wrote:
@mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
Ma ja se i ne sjećam da je u doba Juge itko pušio taj duhan. 

Cigarete su se kupovale na kioscima i u butigama i bile su dostupne svakome. Bila je i razlika u cijeni  između Marlbora i Super filtera i sličnog smeća,ali si je kutiju svak mogao priuštiti,a gle ovo danas.

Bile su cigarete pristupačne u cijeni ne samo u Jugi. Bile su i u Hrvatskoj sve do unazad 10-tak godina. E onda počinje masovno kupovanje smrdljivog duhana.

Joj kad vidim da netko puši one izgužvane cigare sa smrdljivim duhanom iz kojeg kulja crni dim ,a pepeo se sam otresa po podu i odjeći,slabo mi dođe.
pa zato jer je jeftinije istresti 250 kuna za kilo duhana i pusiti 2 mjeseca dok za deset kutija najjeftinijih cigareta moras istresti 240 kuna i to pusaci popuse za pet dana
Radije bih prestao pušiti nego uvlačiti u sebe ono smrdljivo smeće. Probo sam ja taj duhan. Em smrdi,em ga ne osjećaš. Ili je jak ko tuč,grebe u grlu,ili je nekakva slama kao da pušiš orahov list.

Ma idi bre...
jastreb
jastreb

Posts : 26669
2014-04-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vili40 on 4/11/2019, 09:34

@debotoijusto wrote:
@vili40 wrote:
@mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.
Ponavljamo, u jednom danu.
I to prema službenim podacima.

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 012027b9-1c78-4322-8913-0849e1428b27-vinko1
kraljica bi na to zapjevala "naš je život ko švicarskaaa skoro pa savršen..."
vili40
vili40

Male
Posts : 5873
2015-08-02


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by AssadNaPodmornici on 4/11/2019, 10:26

zanimljivo, mnogo joj je stari dobro zarađivao u boljševičkom sistemu , kada joj je mogao platiti put za USA. Sumnjam da je iti jedan mesar u Rusiji ili Češkoj ili Poljskoj mogao to priuštiti svom djetetu. Plus mnogo joj mrska država bila , stari joj zgrće pare koje danas je nemoguće zaraditi u privatnom sektoru(što znači da joj se stari bio privilegiran , možda i u dealu sa partijom ili tajni član partije) i plus dobila je putovnicu..

ali eto ona je "jadna bila ugrožena"... bila je iz privilegirane obitelji , dakle nebi joj stari mogao to sve zaraditi i omogućiti da nije imao "deal sa komunistima" a sada ona članica HDZa.. Partija tada , partija sada

tako i neki bivši forumski boljševici kukaju kako im bilo teško, kako su "uspjeli unatoč svemu", a ostvarili puste privilegije tada preko partije, i sada su u novoj partiji , održavaju isti sustav, gdje oni ostvaruju privilegije za sebe i svoju djecu, a onemogućuju drugima..

nekada dođe da streljaš , prvo sve pripadnike KPJa, a onda sve njihove nasljednike u HDZ/SDPu, čisto jer seru , da su bili "ugroženi" , a živili u privilegiji.. 

neka Kolinda lipo izađe i kaže, da je iz privilegirane obitelji i tada i sada
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 6100
2018-06-14


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by catabbath on 4/11/2019, 10:28

Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)


Last edited by catabbath on 4/11/2019, 10:29; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10255
2015-08-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by mutava baštarda on 4/11/2019, 10:30

@jastreb wrote:
@vili40 wrote:
@mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
Ma ja se i ne sjećam da je u doba Juge itko pušio taj duhan. 

Cigarete su se kupovale na kioscima i u butigama i bile su dostupne svakome. Bila je i razlika u cijeni  između Marlbora i Super filtera i sličnog smeća,ali si je kutiju svak mogao priuštiti,a gle ovo danas.

Bile su cigarete pristupačne u cijeni ne samo u Jugi. Bile su i u Hrvatskoj sve do unazad 10-tak godina. E onda počinje masovno kupovanje smrdljivog duhana.

Joj kad vidim da netko puši one izgužvane cigare sa smrdljivim duhanom iz kojeg kulja crni dim ,a pepeo se sam otresa po podu i odjeći,slabo mi dođe.
Danas je totalitarizam prema pušačima :D

_________________
Staljinizam je dobar kome ga je bog dao.
                                   ministrica Dalić
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 10398
2015-09-14


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vuksadinare on 4/11/2019, 10:34

@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
a na skijanje nije se islo ko nije imao love...trebalo je skrpati djeci za skolske tenice,knjige a ne jos kupovati tada skupa skijaska odjela,pancirke i skije
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 66370
2015-09-08


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by jastreb on 4/11/2019, 10:35

@mutava baštarda wrote: 
Danas je totalitarizam prema pušačima :D
Ne totalitarizam,nego teror.

Nekad se dimilo i na sjednicama CK,čak i u Saboru. U autobusu,po pravilu nije,ali ako bi putnici inzistirali i vozač bi popustio. S time da su vozači pušili u svakom slučaju. :D

U vlakovima si imao vagone za pušače,pa su i to ukinuli.

Ljetos sam bio u Bosni u jednom popularnom restoranu. Unutra se slobodno može zapalit. I nitko se ne buni. Restoran je pun.

Pušilo se u kancelarijama,u čekaonicama,ma svagdje...Znam ono kad sam kupovao Zagora ili Alan Forda,a tetka nutra u kiosku duvani na veliko.

Ćiro je pušio na klupi Dinama. 

Danas je na djelu fumocid.
jastreb
jastreb

Posts : 26669
2014-04-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by catabbath on 4/11/2019, 10:36

@vuksadinare wrote:a na skijanje nije se islo ko nije imao love...trebalo je skrpati djeci za skolske tenice,knjige a ne jos kupovati tada skupa skijaska odjela,pancirke i skije

Uspoređuješ cijenu 7 dana skijanja sa višegodišnjim školovanjem u USA?
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10255
2015-08-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by AssadNaPodmornici on 4/11/2019, 10:36

@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
pa točno to. koliko danas mesara može platiti svom ditetu nekoliko desetaka tisuća $ godišnje , školovanje i život u USA? a još živimo u navodnom kapitalizmu i slobodnom tržištu, a sve jedno nemožeš prdniti niti zaraditi prave pare bez veze u partiji /HDZu.

A tada pogotovo. Kurac bi joj stari mogao otvoriti privatnu mesnicu, i okrećati takve marže, da nije bila teška prevara ili partijska dozvola...

"bila sam jadna ugrožena""i sada su ugrožena moja dica, nu ih jesu pametna, ugrožena mama iz HDZa im sve riješila, ostali Hrvati se trebaju truditi" aj neseri
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 6100
2018-06-14


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vuksadinare on 4/11/2019, 10:36

@catabbath wrote:
@vuksadinare wrote:a na skijanje nije se islo ko nije imao love...trebalo je skrpati djeci za skolske tenice,knjige a ne jos kupovati tada skupa skijaska odjela,pancirke i skije

Uspoređuješ cijenu 7 dana skijanja sa višegodišnjim školovanjem u USA?
ne..naveo sam luksuzne stvari...i putovanje u usa i skijanje
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 66370
2015-09-08


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by catabbath on 4/11/2019, 10:39

@AssadNaPodmornici wrote:"bila sam jadna ugrožena""i sada su ugrožena moja dica, nu ih jesu pametna, ugrožena mama iz HDZa im sve riješila, ostali Hrvati se trebaju truditi" aj neseri

I zanimljivo, nju su poslali vanka jer je bila ugrožena a zašto je ona poslala dicu vanka sad kada je "svoja na svome"? Tkozna kakve će još prljave skrivene obiteljske tajne isplivati.
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10255
2015-08-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vuksadinare on 4/11/2019, 10:49

gle...realno...kolinda cak ispocetka nije htjela biti predsjednica...imala je odlican posao u nato paktu..karamrko ej dugo moljakao da bude predsjednciki kandidat jer tad nije bilo pravog kandidata da skine josipovica..koli je postala kandidatkinja kad joj je karamarko pomalo ucjenom rekao da moze izgubiti poziciju unutar hdz-a a nikom nije zajamceno da ce vjecno imati dobru pozicju u nato-u..da li ona imala obiteljskih problema ili ne za vrijeme komunizma ili juge mi ne mozemo znati...bilo je obrtnika koji su imali probleme...mozda su i njezini imali nekakvih ili nisu imali...problem kolinde je sto je ona amerikanizirala svoju predsjednicku poziciju i jos vise sto je htjela biti replika tuđmana i tu se posve izgubila..jer tuđmana je tesko kopirati a radilo se i o drugim politickim vremenima....sa jednom razlikom..tuđman je bio u polupredsjednickom sistemu i apsolutno je imao nadzor nad hdz-om...ona toga nema...a htjela je imati...nakon sto je to shvatila shvatila je da uopce nema tu moc i pocela je vrludati i pricati svasta...a jedina istina je ta da je ona dovedena samo da pobjedi josipovica...da je karamarko ostao na celu hdz-a on joj ne bi dozvolio nista ono sto joj ne dozvoljava i plenkovic nego bi joj diktirao..i zato mislim da ona ne treba dobiti drugi mandat kao ni milanovic...jednostavno su istroseni i potroseni...i nista ametnog ne mogu reci...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 66370
2015-09-08


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by debotoijusto on 4/11/2019, 10:57

@AssadNaPodmornici wrote:
@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
pa točno to. koliko danas mesara može platiti svom ditetu nekoliko desetaka tisuća $ godišnje , školovanje i život u USA? a još živimo u navodnom kapitalizmu i slobodnom tržištu, a sve jedno nemožeš prdniti niti zaraditi prave pare bez veze u partiji /HDZu.

A tada pogotovo. Kurac bi joj stari mogao otvoriti privatnu mesnicu, i okrećati takve marže, da nije bila teška prevara ili partijska dozvola...

"bila sam jadna ugrožena""i sada su ugrožena moja dica, nu ih jesu pametna, ugrožena mama iz HDZa im sve riješila, ostali Hrvati se trebaju truditi" aj neseri

nije to caca mesar platio nego program razmjene skolaraca u koji , gle cuda , nisu bile ukljucene druge zemlje tkz. ZZ
koly je , vjerujem , bila ambiciozna pametnica/streberica koja citala recitale/proglase za 29 novembar dan skole oli slet
caca mesar je mogao osigurat nesto $ da se nadje u tudjini i lipi bokun mesa onome tko odlucuje tko ide
budimo realni da nisu ispipali obiteljsko stablo odgovorni tesko bi ona vidjela Mcdonalds
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 18963
2014-04-12


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by jastreb on 4/11/2019, 10:59

@vuksadinare wrote:
@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
a na skijanje nije se islo ko nije imao love...trebalo je skrpati djeci za skolske tenice,knjige a ne jos kupovati tada skupa skijaska odjela,pancirke i skije
Na skijanje se itekako išlo,ali u domaća skijališta.

Čak je i djeci slabije imućnih roditelja bilo omogućeno da zimuju sa školom,ili nekom dječjom organizaciom na Platku, Bjelolasici, Čelimbaši,Petehovcu, Sljemenu...

Po Srbiji ,Sloveniji,Bosni i Makedoniji toga je bilo kudikamo više.

Odrasli su odlazili na Zlatibor,Trebević, Igman, ili po Sloveniji. I to je OK,danas neće ovi naši obijesni malograđani ni u Sloveniju.
jastreb
jastreb

Posts : 26669
2014-04-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vuksadinare on 4/11/2019, 11:00

@debotoijusto wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
pa točno to. koliko danas mesara može platiti svom ditetu nekoliko desetaka tisuća $ godišnje , školovanje i život u USA? a još živimo u navodnom kapitalizmu i slobodnom tržištu, a sve jedno nemožeš prdniti niti zaraditi prave pare bez veze u partiji /HDZu.

A tada pogotovo. Kurac bi joj stari mogao otvoriti privatnu mesnicu, i okrećati takve marže, da nije bila teška prevara ili partijska dozvola...

"bila sam jadna ugrožena""i sada su ugrožena moja dica, nu ih jesu pametna, ugrožena mama iz HDZa im sve riješila, ostali Hrvati se trebaju truditi" aj neseri

nije to caca mesar platio nego program razmjene skolaraca u koji , gle cuda , nisu bile ukljucene druge zemlje tkz. ZZ
koly je , vjerujem , bila ambiciozna pametnica/streberica koja citala recitale/proglase za 29 novembar dan skole oli slet
caca mesar je mogao osigurat nesto $ da se nadje u tudjini i lipi bokun mesa onome tko odlucuje tko ide
budimo realni da nisu ispipali obiteljsko stablo odgovorni tesko bi ona vidjela Mcdonalds
pa rekla je da joj je familija bila vecinom partizasnka..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 66370
2015-09-08


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by catabbath on 4/11/2019, 11:00

@debotoijusto wrote:budimo realni da nisu ispipali obiteljsko stablo odgovorni tesko bi ona vidjela Mcdonalds

Kad je moj stari išao služiti vojni rok morao je popisati svu rodbinu koju ima ma zapadu. I onda mu lik kaže "e a zaboravio si onog u Australiji" cheers
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10255
2015-08-22


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by mortal on 4/11/2019, 14:22

@catabbath wrote:Budimo realni, tko je imao para za ići se školovati u USA? Samo JAKO podobni ili krupni lopovi, možeš misliti da je neka vulgarna seljanka iz Grobnika moga ići tamo samo tako.
Kaže stari joj "dobro zaradio" u omraženoj Jugoslaviji, hm, hm :)
:tu
mortal
mortal

Female
Posts : 10568
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by Oh_Femder on 4/11/2019, 15:27

@jastreb wrote:
@vili40 wrote:
@mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
Ma ja se i ne sjećam da je u doba Juge itko pušio taj duhan. 

Cigarete su se kupovale na kioscima i u butigama i bile su dostupne svakome. Bila je i razlika u cijeni  između Marlbora i Super filtera i sličnog smeća,ali si je kutiju svak mogao priuštiti,a gle ovo danas.

Bile su cigarete pristupačne u cijeni ne samo u Jugi. Bile su i u Hrvatskoj sve do unazad 10-tak godina. E onda počinje masovno kupovanje smrdljivog duhana.

Joj kad vidim da netko puši one izgužvane cigare sa smrdljivim duhanom iz kojeg kulja crni dim ,a pepeo se sam otresa po podu i odjeći,slabo mi dođe.
 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 657-York%20S%20cigaretom%20nisi%20sam

_________________
 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Nikon-10
Oh_Femder
Oh_Femder

Posts : 3343
2016-11-08


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by vili40 on 4/11/2019, 16:18

od svega toga zanima me samo tko joj je birao savjetnike i iz kojeg su stoljeća?
vili40
vili40

Male
Posts : 5873
2015-08-02


Back to top Go down

 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'  - Page 2 Empty Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum