Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Hektorović on 7/7/2019, 23:15

SUKOB BISKUPA? Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?
Dubrovački biskup Mate Uzinić u razgovoru za Večernji list objavljen povodom Ljetne školu teologije u Dubrovniku "Teologija u pluralnom društvu“ objasnio je kako je Škola zamišljena "kao susret u teološkom dijalogu oko važnih tema, teologa i studenata različitih teoloških učilišta i predavača različitih kršćanskih konfesija. Želja nam je progovoriti o izazovima naviještanja evanđelja u kontekstu pluralnog društvu te upozoravati na unutarnju raznolikost kršćanske, ali i raznolikost katoličke teologije... ne treba se bojati drugačijih glasova, glasova koji propituju uvriježene stavove. Oni nas potiču da bolje promislimo vlastite stavove", rekao je biskup Uzinić.
Na taj poziv reagirao je biskup Ratko Perić otvorenim pismom.
Pismo prenosimo u cijelosti:
"Dragi Mate, biskupe!
Javljam Ti se kao stariji kolega mlađemu, susjed susjedu, kao da smo za kakvim javnim dijaloškim stolom a posrijedi je Ljetna teološka škola u Dubrovniku odnosno kontroverzna i pozvana predavačica.
Petar. Vidim da je Petar Radelj, Dubrovčanin, nakon svoga solidna članka "Zablude 'katoličke' teologinje Tine Beattie" na portalu Vjera i djela 3. srpnja, ostao sâm na mejdanu. Tek poneki medijski glas koji ga je pročitao i ponešto iz njegove temeljite studije sažeo i cjelovito je čitateljima preporučio. Mislim na Quo vadis, Croatia od 4. srpnja.
Tina. A Tina Beattie, obraćenica s prezbiterijanske zajednice u katoličku, a da nikada nije postala do kraja katolkinjom, najavljena je kao predavačica najprije kao "feministička teologinja" na Ljetnoj školi u Dubrovniku (od 15. do 19. srpnja ove godine) s naslovom i radionicom "Društvo i pluralizacija: šanse i izazovi za žene u Katoličkoj Crkvi", a potom je ispuštena riječ feministička jer se valjda još nije udomaćila pa djeluje šokantno i škandalozno. Međutim, Ti u intervjuu Večernjemu listu, 29. lipnja 2019., govoriš da je Tina dala velik doprinos "feminističkoj teologiji". Znači li to da predviđaš njezin doprinos toj istoj "teologiji" i na Ljetnoj teološkoj školi u Dubrovniku za desetak dana?
Pluralizacija. Pravo govoreći, ne znam što znači ova riječ. Istina, lako je naći definiciju na internetu: "Proces osnivanja stranaka, partija, udruženja i uvođenje višepartijskog sustava uza slobodne izbore". Ali opet ne znam. Ako bi se primijenilo na Crkvu, na depositum fidei – polog vjere, na teologiju, onda bi to moglo značiti da zasade jedne teologije vrijede za jednu stranku, lijevo-liberalnu, načela druge teologije za desničare i tomu slično. Jer, kako reče jedna feministkinja, nisu teolozi tu da produbljuju i današnjem čovjeku približavaju polog vjere i što stalno Učiteljstvo naučava, nego oni idu dalje – hoće reći: u neispitanu šumu, u prašumu, u Amazoniju.
ISUS. Gospodin Isus ima samo jednu Istinu za sav svijet, On je Istina; samo jedan Put, On je taj Put i samo jedan Život, On je taj Život (Iv 14,6).
Snježana. Pravo govoreći, očekivao sam da ćeš se Ti prvi javiti na Radeljevu neumoljivu kritiku, kao što si se javio u Večernjaku od 29. lipnja 2019. i nekim portalima prigovorio zbog "površna pristupa" odnosno koji su "pokušali grubo diskreditirati" prof. Beattie, „pripisujući joj vrlo površno različite stavove i suprotstavljajući ih katoličkom nauku zaboravljajući pri tome kako moderna apologetika u svome djelovanju mora biti dijaloška. Ako si pri tome mislio na članak mr. sc. Snježane Majdandžić Gladić "Theologia ragusina – vrhunska teologija ili teološka podvala?" od 21. lipnja na portalu katoličkih teologa Vjera i djela, meni se čini da je ono pisanje ne samo zdravorazumno, nego i hrabro, dobronamjerno, pravovjerno, osobito u kritici na Tinine aberacije u teologiji, napose na moralnom području. I onda kritika indirektno i na Tebe koji Tinu zoveš, možda i ne znajući i ne htijući, da dozirano doktrinarno intoksira mlade studente. Zar ta škola i takvo predavanje nije "teološka podvala"? Ako to nije posve jasno iz Snježanina članka, moralo je biti vidljivo iz Radeljeva.
Odgovor. Očekivao sam, velim, da ćeš Ti ili netko iz Tvoga teološkoga kruga argumentirano, tj. moderno apologetski i dijaloški, pobiti Radeljeve navode tvrdeći da smo mi tek onda pravi katolici ako u pluralnom društvu dopuštamo razna "drugačija" teološka stajališta. Znači li to i zastranjenja, počevši od kontradiktornih do besmisleno naivnih? Na Ljetnoj školi, kako se predviđa, održat će predavanje i radionicu notorna heretičarka Tina koja se zauzima za kontracepciju, rani abortus, "brakove" homoseksualnih unija, ređenje žena, dokidanje svećeničkoga celibata i druge moderne doktrinarne i moralne anomalije. Dignuti se protiv života, i to tek začeta, protiv Božjega zakona ženidbe muška i ženska, može netko tko se protivi Stvoritelju i Njegovu planu i preuzima njegove prerogative da u ime svoje "teologije" prosipa feministički kukolj na katoličkoj njivi. Takva i ne zaslužuje pravo ime teologa, jer ne govori o Bogu koji je svojoj Crkvi predao "Riječ istine – Evanđelje spasenja" (Ef 1,13). Ti si se i u posljednje vrijeme više puta izrazio da si apsolutno protiv abortusa, što bi se drugo moglo i očekivati. Zar onda nisi mogao izabrati neku vjerniju, provjereniju, pravovjerniju, koja svojim dosadašnjim pisanjem obećaje da ne će na prvoj Ljetnoj školi zabrazditi?
Pavao. Sveti Pavao govori o autentičnu Evanđelju koje je propovijedao i o "evanđelju" koje su propovijedali njegovi protivnici, neprijatelji. On sijeva prokletstvom na one koji naučavaju drukčije od njega a u ime Kristovo. Čak i anđela s neba anatematizira ako bi se usudio naučavati nešto drukčije od nauka koji je čuo od Gospodina Isusa (Gal 1,6-9).
Otpisana. Kada se ima u vidu kakvu si teologinju izabrao, čini se da si o njoj nešto znao, ali ne možda onoliko koliko je Radelj izvukao na razini njezinih notornih nekatoličkih zabluda. Ili da su neki biskupi u Velikoj Britaniji i u SAD-u otkazali već zakazana njezina predavanja i u tu svrhu Radelj je naveo više linkova s engleskim izvornikom. Tina je otpisana u tim katoličkim krugovima kao heretična predavačica, a Tebi dobrodošla. Da tu nije riječ o "površnu pristupu" cijeloj Školi? I kada si doznao o kakvoj se predavačici radi, zar nije trebalo povući konsekvencije poput onih spomenutih katoličkih biskupa?
Gratuitna. Čudim Ti se da si stavio Biskupiju dubrovačku da snosi besplatan 6-dnevan boravak i studij četrdesetoroma studenata i studentica i četirima profesora u skupom ljetnom Dubrovniku. Istina, dodaješ Ti i sponzore, ali na prvom je mjestu Biskupija, pa valjda ona snosi glavni dio podmirenja duga. I ove godine i budućih godina, kako se čini. Kako se ne bojiš, brate mili, da Te papa Franjo ne opomene u što trošiš crkveni novac i da, prazneći biskupijsku blagajnu, deformiraš mlade duše studentske? A opet, znajući koliko je ovomu svijetu, tj. "naraštaju opakom i preljubničkom" (Mt 12,39), stalo da se prevrati Kristovo Evanđelje, Crkvena Predaja, stalno Crkveno Učiteljstvo, onda taj "svijet" sigurno ima novca za takve Ljetne škole nenadmašivo više od Biskupije! Čak i da probije vjekovne dubrovačke bedeme!
Otkazana. Da sam znao da Ti imaš novca za Ljetne škole, sve bih poduzeo kao predsjednik Vijeća za katehezu i novu evangelizaciju pri BK BiH, da Te umolim da pomogneš da se naša Katehetska škola za kraj lipnja zakazana, pa otkazana, održi u Sarajevu. A razlog neodržavanja bila je i oskudica novčanih sredstava. Tako smo ove godine pauzirali sa Školom. A sigurno bismo se pobrinuli da pozovemo pravovjerne profesore katehetičare, moralno kvalitetne i doktrinarno kvalificirane.
Institut. Ti si se u svibnju bio obratio i Teološko-katehetskom institutu u Mostaru da se poneki student može prijaviti na Ljetnu teološku školu i da će biti izabran u privilegirano društvo prema motivacijskoj molbi. Ali nisam preporučio ni predstojniku ni on studentima takav studij i radionice kada sam čuo o kakvoj se školi radi. Radije neka ostanu indoktrinirani, dogmatični, bogobojazni prakticirajući katolici s Evanđeljem u srcu u ovom pluralnom i sve više "pluralizacijskom" društvu nego da budu progresivni, inovativni, slobodoumni i prosperitetni naučavajući kontracepciju svake vrste, abortus u ranoj fazi danas, a u progresivnoj sutra, "brakove" protunaravnih istospolnih unija, posvojenje djece u takvim "unijama" i ostale protunaravne devijacije na području života, najvećega Božjega dara.
U nadi da ćeš me posve razumjeti u ovoj javnoj riječi, u duhu jedne vjere u jednoga trojstvenoga Boga
srdačno Te pozdravljam", stoji u pismu biskupa Perića.
Hektorović
Hektorović

Posts : 10602
2018-04-10


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by epikur37 on 8/7/2019, 06:21

ne znam sto bih rekao mateje sjajan biskup ali koji kiki feministicka teologija
epikur37
epikur37

Posts : 28841
2015-08-06


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Sora on 8/7/2019, 06:46

Jedininacin da se crkvu ucini privlačnom 
Neka feminističke teologije 
Dolje muski prasci

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 17376
2014-04-29


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by vuksadinare on 8/7/2019, 07:11

dva šamanova pulena se kace...zanimljivo... pirat...šamanija i udbašija u raspadu
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 65107
2015-09-08


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by mortal on 8/7/2019, 08:31

@Sora wrote:Jedininacin da se crkvu ucini privlačnom 
Neka feminističke teologije 
Dolje muski prasci
Bog je ljubav pa kao takav nije niti zamislio odnos muškarca i žene na način na koji ga mnogi muškarci primjenjuju
Krajnosti s jedne i krajnosti s druge strane nepoželjne su i nezdrave za normalan odnos, zdrav duh i sreću
avatar
mortal

Female
Posts : 10192
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by catabbath on 8/7/2019, 08:32

Haha feministica kršćanka, nešto kao musliman svinjojed  Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? 1f600
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10105
2015-08-22


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by mortal on 8/7/2019, 08:37

@epikur37 wrote:ne znam sto bih rekao mateje sjajan biskup ali koji kiki feministicka teologija
desna opcija pretjeruje s gaženjem prava žena
naglašavanjem tog stava izgubit će mnoge glasove
kad moja majka sa bliže 80 g s grozotom odbacuje borce protiv feminizma ne treba dodatno objašnjavati
avatar
mortal

Female
Posts : 10192
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by mortal on 8/7/2019, 08:42

@catabbath wrote:Haha feministica kršćanka, nešto kao musliman svinjojed  Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? 1f600
treba malo bolje pogledati koji teror i nasilje muškarci provode nad ženama ubrajajući te radnje pod svoja zdrava prava


jedan od najblažih je podređivanje vlastitoj volji a kad su u pitanju financije onda bi najradje da dođu sa ženine strane
 ne smeta im kad lova dođe a da je nisu sami zaradili , svejedno se osjećaju moćno muški
ovo ne vrijedi za sve muškarce, ali za mnoge svakako
avatar
mortal

Female
Posts : 10192
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Guest on 8/7/2019, 08:43

by Sora Today at 00:46

Jedininacin da se crkvu ucini privlačnom
Neka feminističke teologije
Dolje muski prasci
=======================================================
Kad bi zene postale popovi mozda bi i ja krenuo u crkvu ali samo ako bi misu sluzile u toplesu i bikiniju..Ako nema dobre sise onda ne bi smjela biti biskup a kamo li pop..
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by mortal on 8/7/2019, 08:44

frka wrote:by Sora Today at 00:46

Jedininacin da se crkvu ucini privlačnom
Neka feminističke teologije
Dolje muski prasci
=======================================================
Kad bi zene postale popovi mozda bi i ja krenuo u crkvu ali samo ako bi misu sluzile u toplesu i bikiniju..Ako nema dobre sise onda ne bi smjela biti biskup a kamo li pop..
pojedine pokušavaju progurati  i kod nas
to nije po učenju Krista
ne želim ih podržati
avatar
mortal

Female
Posts : 10192
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by vuksadinare on 8/7/2019, 08:50

dva udbaska dousnika se zakacila...i jos su u milosti šamana franje...moze li bolje Basketball
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 65107
2015-09-08


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Hektorović on 8/7/2019, 20:03

@vuksadinare wrote:dva udbaska dousnika se zakacila...i jos su u milosti šamana franje...moze li bolje Basketball

Imaš dokaze, posebno za Uzinića je ovo kleveta...

Zna pretjerati pomalo sa liberaliznom no kako netko tko je 90te imao 23 godine može biti udbaš?A Perić se srdi zato što mu Uzinić ulazi "u teritorij" već neko vrijeme...
Hektorović
Hektorović

Posts : 10602
2018-04-10


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Hektorović on 8/7/2019, 20:04

Perić, Puljić i Komarica odlaze vrlo brzo u mirovine...
Hektorović
Hektorović

Posts : 10602
2018-04-10


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by mortal on 8/7/2019, 22:47

@Hektorović wrote:Perić, Puljić i Komarica odlaze vrlo brzo u mirovine...
i mesić je pa svako malo istupa s mišljenjem
još da je ljevica na vlasti ne silazio s dnevnih novina
avatar
mortal

Female
Posts : 10192
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Sora on 9/7/2019, 09:06

@mortal wrote:
@epikur37 wrote:ne znam sto bih rekao mateje sjajan biskup ali koji kiki feministicka teologija
desna opcija pretjeruje s gaženjem prava žena
naglašavanjem tog stava izgubit će mnoge glasove
kad moja majka sa bliže 80 g s grozotom odbacuje borce protiv feminizma ne treba dodatno objašnjavati
Bome ugledaj se u majku 
Bravo ona

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 17376
2014-04-29


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by vuksadinare on 9/7/2019, 09:11

@Hektorović wrote:
@vuksadinare wrote:dva udbaska dousnika se zakacila...i jos su u milosti šamana franje...moze li bolje Basketball

Imaš dokaze, posebno za Uzinića je ovo kleveta...

Zna pretjerati pomalo sa liberaliznom no kako netko tko je 90te imao 23 godine može biti udbaš?A Perić se srdi zato što mu Uzinić ulazi "u teritorij" već neko vrijeme...
mate uzinic je rođen 1967 a 1985 je bio punoljetan a 1987 je imao 29 godina..mogao je ohohoho surađivati sa udbom ili kako se tad zvala obavjestajna zajednica juge...a među svecenstvom brat bratu bilo je bar pola onih sto su surađivali s ajugoslavenskim tajnim sluzbama ili milicijom..netko jer je bio primoran netko dragovoljno
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 65107
2015-09-08


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by vuksadinare on 9/7/2019, 09:16

Za perica je javan tajnabilada ej za vrijeme juge surovao sa jugoslavenskim obavjestajnim sustavom opcenito ta mostarska nadbiskupija i njihoav zgrada bilo je leglo udbasije i dousnistva zato se njih vrlo rijetko diralo od strane tadasnjih yu vlasti..zato se 90% hercegovackih hrvata okretalo vjernicki franjevcima i međugorju a vrlo malo sto trazili od mostarskih biskupa i svecenika iz zgrade mostarske nadbiskupije..kao sto je mostarska nadbiskupija surađivala s ayu obavjestajnim aparatom tako je i sa drtuge strane i pravoslavna mostarska parohija također suradjivala također sa udbom i drugima..opcepoznato je da je mostar bio jedan od najvecih centara yu obavjestajne zajednice.i da su tamo imali dobro isprepletene pipke
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 65107
2015-09-08


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by prckov on 9/7/2019, 11:31

@mortal wrote:
@epikur37 wrote:ne znam sto bih rekao mateje sjajan biskup ali koji kiki feministicka teologija
desna opcija pretjeruje s gaženjem prava žena
naglašavanjem tog stava izgubit će mnoge glasove
kad moja majka sa bliže 80 g s grozotom odbacuje borce protiv feminizma ne treba dodatno objašnjavati
a ja lude babe
da sam ja vlast tamo sad bi joj poslo 200 kuna kazne za taj izljev mrznje
prckov
prckov

Posts : 21826
2014-04-19


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by prckov on 9/7/2019, 11:35

btw sta je to feministicka teologija
u cemu se razlikuje
mislim kuzim da su nezadovoljne hijerarhijom u crkvi ali sta je problem sa teologijom
jel Isus musko..ili zensko il fluid po toj feministickoj teologiji
or God for that matter 
znal ko
prckov
prckov

Posts : 21826
2014-04-19


Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum