Lovro kralj Čardaka

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by kaya on 26/6/2019, 16:57

@RayMabus wrote:
@kaya wrote:
@RayMabus wrote:
@kaya wrote:I sada se to ne moze rijesiti, moze vojskom , jedino da krenu tenkom i napalmom na njih ali...oni imaju vojsku pa ne moze.
Pa ne može se to rješit , ušlo je to u sve pore društva.
Ne moze, umrezili su sud, izvrsnu vlast, drzavno odvjetnistvo ,lokalnu samoupravu i imaju policiju i vojsku. Toleriraju i sdp .u slucaju da ostanu bez vlasti 4 godine pa da i  ovi njih toleriraju.
Dogovorili se. :tss
Da. Cesto cak niti ne mijenjaju svoje namjesnike u upravi u drzavnim firmama. Bez obzira na to tko je na vlasti. Imaju dogovor.
kaya
kaya

Posts : 22783
2015-08-15

Lokacija: : Srbinovo

Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by RayMabus on 26/6/2019, 17:08

Ruka ruku miluje. :<3
RayMabus
RayMabus

Posts : 89884
2014-04-11


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by Hektorović on 26/6/2019, 20:44

Otkrivamo: Kuščeviću je sutkinja Domić u istom danu dodijelila četiri parcele
prije 8 minuta

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Lovro2222
Foto/montaža: Index/Pixsell/Igor Kralj/FaH
LOVRO Kuščević, aktualni ministar uprave i politički tajnik HDZ-a, stekao je, prema dostupnim podacima, šest velikih parcela u svojim Nerežišćima na Braču za svega 50 tisuća kuna. Ne eura, kuna.
Četiri parcele dobio identičnim presudama sutkinje Ivane Domić
Čak četiri, a među njima i dvije na kojima su mu kuće - vila i ona manja, takozvani kokošinjac - dobio je istoga dana, 13. studenoga 2003. godine, dvjema identičnim presudama Ivane Domić, bivše predsjednice supetarskog suda, protiv koje se godinama vodi sudski postupak baš zbog sličnih presuda donesenih između 1995. i 2004. godine.
Kuščevići platili veliku parcelu manje od jednog eura po kvadratu
No, tu nije bio kraj skupljanju zemljišta u obitelji Kuščević. U prosincu 2008. i 2009. godine, dok je Kuščević bio načelnik, njegova supruga Zorana kupila dvije parcele za 50 tisuća kuna. Jednu, od kupaca iz Zagreba, platila je 20 tisuća kuna, dok je u drugu, kupljenu od danas pokojnog Nerežišćanina, investirala 30 tisuća kuna. U kupoprodajnim ugovorima nisu navedene površine parcela, a obje su naknadno cijepane i iz njih su nastajale nove čestice, no iz podataka dostupnih u zemljišniku i katastru može se zaključiti da se čestica kupljena od Zagrepčana u prosincu 2008. godine izvorno prostirala na 2952 metra četvorna, što znači da je plaćena minornih šest kuna po kvadratu, odnosno manje od eura.
Druga, kupljena od Nerežišćanina u siječnju 2009. godine, zauzimala je 804 četvorna metra. Dakle, da bi postala njezina vlasnica, supruga aktualnog ministra, a tada općinskog načelnika Kuščevića, platila je oko 37 kuna po kvadratu.
Zona u kojoj nije bila dopuštenja gradnja - sve do posljednje godine Kuščevićeva načelničkog mandata
Prema podacima dostupnim na stranicama općine Nerežišća, u toj zoni nije bila dopuštena gradnja sve do 2015. Tada, u posljednjoj godini Kuščevićeva načelničkog mandata, ona je prenamijenjena u građevinsku. Lani u ožujku Zorana Kuščević od ukupno 3756 kupljenih kvadrata prodaje 1951 za čak 200 tisuća eura zagrebačkoj Gold gradnji koja tamo gradi vile s bazenima. Drugim riječima, za 102 eura po kvadratu, odnosno nekih 758 kuna po kvadratu u ožujku prošle godine. Evo kako nam je Kuščević SMS-om pokušao objasniti ovaj nezapamćeni skok vrijednosti: "Vrijednost zemljišta na otocima je u stalnom porastu, na dobrobit svih mještana, a tako će se vjerujem i nastaviti."
Srodnica prodavatelja: Da smo znali što će tamo biti, sigurno ne bismo prodali zemlju po toj cijeni
No razgovor sa srodnicom prodavatelja jedne od dviju parcela nudi drugačiju perspektivu. Kaže kako njezini nisu znali što bi s tom zemljom, "tamo su bile višnje i bademi, šikara". Pustoš teška. 
Onda su Kuščevići velikodušno ponudili kupovinu. "Govorili su da će se baviti poljoprivredom. Čujte, nitko nije budala, da smo znali što će tamo biti, sigurno ne bismo prodali zemlju po toj cijeni", priča naša sugovornica.
Dvije presude sutkinje Ivane Domić: Isti tekst presuda, donesenih istog dana
Imamo i dvije presude Ivane Domić koje su Kuščeviću donijele četiri parcele. Gotovo nevjerojatno, ali obje su donesene istoga dana i imaju isti tekst. One su, prema riječima jednog splitskog odvjetnika, danas "zaštićene pravomoćnošću, ali nisu bile zakonite u trenutku donošenja".
"Zakonski uvjet za donošenje takvih presuda je da dokazi priloženi uz tužbu ukazuju na opravdanost navoda iz tužbe i osnovanost tužbenog zahtjeva. Takve konstatacije u obrazloženju presude nema", pojasnio je odvjetnik. 
Pogledajte presude sutkinje Ivane Domić:
Lovro kralj Čardaka - Page 5 Presuda1_1200
Lovro kralj Čardaka - Page 5 Presuda2_1200
Sutkinji Domić se sudi zbog nezakonitih presuda kojima su Bračanima oteta zemljišta
Presude zbog ogluhe bile su jedno vrijeme vrlo popularne u svijetu zemljišnih manipulatora i, na koncu, stajale su sutkinju Domić sudačke karijere, ali i dugogodišnjeg kaznenog postupka.
Naime, prema navodima optužnice, od 1995. do 2004. godine donijela je niz nezakonitih presuda kojima su Bračanima oteta zemljišta vrijedna 75 milijuna kuna. Šibenski je sud Domić oslobodio dva puta, 2010. i 2013. godine, a Vrhovni je sud u prosincu prošle godine ukinuo i drugu oslobađajuću presudu i predmet vratio šibenskom sudu, pa se bivša sutkinja i predsjednica supetarskog suda, u društvu osmorice suoptuženika, ponovno našla na optuženičkoj klupi.
Lovro kralj Čardaka - Page 5 IvanadomicfahSuđenje sutkinji Domić
Što su to presude zbog ogluhe?
A sada malo o presudama zbog ogluhe ili izostanka: kako zemljišne knjige desetljećima nisu uredno vođene, u njima su, umjesto dugogodišnjih korisnika zemljišta, kao vlasnici bili upisani umrli ili odavno iseljeni ljudi. Ako bi se željeli uknjižiti, stvarni korisnici zemljišta morali bi tužiti osobe upisane u zemljišnim knjigama i u postupku dokazati da zaista obrađuju ili na drugi način vode brigu o zemljišnoj čestici.
Sud bi uknjiženim vlasnicima postavio odvjetnike po službenoj dužnosti, a kako se tuženi vlasnici ne bi pojavljivali - mnogi od njih uopće nisu ni znali da im se sudi jer su obavijesti o postupcima i presudama u pravilu objavljivane samo na oglasnim pločama sudova - suci bi čestice knjižili na tužitelje. Zakon je, istina, tražio i dokaze da tužitelji zaista koriste zemljište, no u nizu slučajeva on je jednostavno izigran. Na primjer, iz presuda Ivane Domić u Kuščevićevu korist ne može se zaključiti ništa o dokaznom postupku.
Isti tekst presuda, sedam redaka obrazloženja
Obje presude sutkinje Domić u Kuščevićevu korist imaju isti tekst s doslovno samo sedam redaka obrazloženja i u njemu stoji kako Kuščević tvrdi da je navedeno zemljište njegovo, pa se "radi usklađenja zemljišnoknjižnog stanja sa stvarnim stanjem predlaže i donošenje presude kao u izreci". Domić potom konstatira da tuženici nisu došli na raspravu, niti su izostanak opravdali te je, u skladu s Kuščevićevim prijedlogom, donesena "presuda zbog izostanka".
Razlika je samo u imenima tuženih bivših vlasnika: za parcelu gdje je danas vila tuženi su Mandalena Kekez, udova Jerka, odsutna i nepoznatog boravišta te Vicko Ursić iz Nerežišća. U drugom postupku Kuščević je tužio pet članova obitelji Cvitanić: Andriju, Katu, Franu, Jerka i Keti i to za tri zemljišne čestice - onu gdje mu je danas manja kuća te za pašnjak i vinograd. U oba slučaja tužene je, kao privremeni zastupnik, zastupao supetarski odvjetnik Braco Kušeta i, kako se može zaključiti, nije se žalio na presude donesene protiv interesa njegovih klijenata.
"Isti privremeni zastupnik, isti datum, identično obrazloženje. Samo su parcele druge, a dvije različite tužbe. To ukazuje na određenu razinu sinkronizacije koja ne bi trebala postojati, jer svaki predmet je za sebe i nema veze s drugim, a izgleda kao da su povezani. Sud nije imao nikakve osnove za utvrditi povezanost tih predmeta, a ipak je riješio oba kao da su jedan predmet", ističe splitski odvjetnik.
Nema kupoprodajnog ugovora, evo što Kuščević kaže o tome
Kuščevića smo prvo pitali kakvu je ulogu imala Ivana Domić u postupku stjecanja parcela na kojima je izgradio kuće. Odgovorio je: "Zemljište sam kupio od fizičke osobe iz mog mjesta, a ne od dotične osobe."
Kad smo mu spomenuli da je u zemljišne knjige upisan na temelju presuda sutkinje Domić te da u njima nema kupoprodajnog ugovora s fizičkom osobom iz Nerežišća, odgovorio je: "Zemljište sam kupio od g. Ursića, a tužbu sam morao pokrenuti kako bi na legalan način raščistio vlasničke odnose." 
Pojasnio je i da odvjetnik Kušeta nije uložio žalbu "jer nije bilo razloga za istu budući je zemljište platio u cijelosti". Na daljnja pitanja nije odgovarao.
Hektorović
Hektorović

Posts : 10697
2018-04-10


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by Hektorović on 26/6/2019, 20:44

Sicilija na Braču :)
Hektorović
Hektorović

Posts : 10697
2018-04-10


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by marcellus on 26/6/2019, 21:22

koza nostra

_________________
Lovro kralj Čardaka - Page 5 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 29902
2014-04-16


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by catabbath on 26/6/2019, 22:55

Zločinačka organizacija, trećinu strieljati, trećinu deportirati natrag u Bosnu, trećinu na goli otook doživotno
catabbath
catabbath

Male
Posts : 10122
2015-08-22


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by jasambrend on 26/6/2019, 23:49

@kaya wrote:Hdz od pocetka ima jednu bolest, korupciju. I ona nikada nije prestala i metastazirala je. 
Sada je to jedna prava umrezena zlocinacka organizacija koja funkcionira kao u kumu 3. Crkva-drzava-podzemlje.
Hvaljen Isus.
Jebo im isus mater

Bemoj Isusa među tu bagru trpati. A njih treba doslovno sve pobiti. Nema drugog lijeka.
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 11318
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by michaellcmacha on 26/6/2019, 23:54

ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 11375
2015-08-08


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by Guest on 27/6/2019, 01:17

@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by michaellcmacha on 27/6/2019, 06:18

Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 11375
2015-08-08


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by marcellus on 27/6/2019, 06:22

@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali

_________________
Lovro kralj Čardaka - Page 5 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 29902
2014-04-16


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by RayMabus on 27/6/2019, 06:25

@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali
Neće. Mladi su iselili , ostali su oni koji podržavaju režim i šačica jebivjetara koji su nebitni jer nisu kritična masa.
RayMabus
RayMabus

Posts : 89884
2014-04-11


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by metilda on 27/6/2019, 06:37

@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali

neće bit revolucije..
hdz će otići, doći će sdp i sve će bit po starom..
samo što ćemo dobiti legalan teror zvijezde petokrake, slavljenje zombija tita i legalno nasilje nad hrvatskom povijesti
ekonomski ćemo još više potonuti jer su sdp-ove vlade nesposobnije od hdz-ovih
a i jedne i druge rade za vlastite interese a ne za dobrobit naroda, ali ipak sdp-ove malo više samo se o njihovim grijesima manje piše
narod je još uvijek gluh, nijem i slijep - što pokazuje i ova tema
avatar
metilda

Posts : 1555
2018-12-26


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by epikur37 on 27/6/2019, 06:39

@metilda wrote:
@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali

neće bit revolucije..
hdz će otići, doći će sdp i sve će bit po starom..
samo što ćemo dobiti legalan teror zvijezde petokrake, slavljenje zombija tita i legalno nasilje nad hrvatskom povijesti
ekonomski ćemo još više potonuti jer su sdp-ove vlade nesposobnije od hdz-ovih
a i jedne i druge rade za vlastite interese a ne za dobrobit naroda, ali ipak sdp-ove malo više samo se o njihovim grijesima manje piše
narod je još uvijek gluh, nijem i slijep - što pokazuje i ova tema

Nista strasno da sdp pobijedi, to bi bio korektiv za hdz da se malo propita, sagleda se iznutra i pripremi za povratak na vlast.
epikur37
epikur37

Posts : 28917
2015-08-06


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by michaellcmacha on 27/6/2019, 06:41

@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
@michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali
to ni ti, ni ja ne budemo doživjeli
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 11375
2015-08-08


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by RayMabus on 27/6/2019, 06:46

Nema revolucije u ovakvom sistemu kad mladi mogu jednostavno uteč vanka šta su i napravili masovno. Tako je kako je , malo jedni malo drugi , izmjenična struja. To mene ne spriječava da glasan protiv njih pa ako im uzmem fotelju ok , fotelja fotelja.
RayMabus
RayMabus

Posts : 89884
2014-04-11


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by RayMabus on 27/6/2019, 07:02

Život je kratak , tko će se zajebavat s tim političarima , nemoš to skinit , imaju glasačku mašineriju.

Lakše je čekat islamističke napade po Europi i navalu imigranata i uspon antiimigrantske desnice.
RayMabus
RayMabus

Posts : 89884
2014-04-11


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by metilda on 27/6/2019, 07:04

@epikur37 wrote:
@metilda wrote:
@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali

neće bit revolucije..
hdz će otići, doći će sdp i sve će bit po starom..
samo što ćemo dobiti legalan teror zvijezde petokrake, slavljenje zombija tita i legalno nasilje nad hrvatskom povijesti
ekonomski ćemo još više potonuti jer su sdp-ove vlade nesposobnije od hdz-ovih
a i jedne i druge rade za vlastite interese a ne za dobrobit naroda, ali ipak sdp-ove malo više samo se o njihovim grijesima manje piše
narod je još uvijek gluh, nijem i slijep - što pokazuje i ova tema

Nista strasno da sdp pobijedi, to bi bio korektiv za hdz da se malo propita, sagleda se iznutra i pripremi za povratak na vlast.

meni je strašan ideološki teror koji sdp provodi .. ja se naime još uvijek sjećam pjesme jugoslavijo na iblerovom trgu.. sdp će se više baviti regionom i našem ucjepljenju u istoga nego prosperitetom hrvatske
no ovakav hdz je prošlo svršeno vrijeme - plenki je od njega načinio pupovčevu i hns-ovu prćiju
ukoliko se hdz ne okrene radikalno udesno neće nikada više polučiti značajan rezultat što nažalost otvara široka vrata avetima komunističke prošlosti.. sjetimo se sa kojom je nevjerojatnom lakoćom mesić uspijevao prodavati priču o svojim ustaškim nastupima i kako je mijenjao naslove svoje knjige i kako je josipović bezbolno prošao aferu zamp .. nažalost nemamo treći put ili je on rascjepkan zbog ega lidera stranaka treće opcije
pogledaj crobarometar - na sljedećim izborima pobjeđuje sdp i ja se toga zaista bojim jer ako je sada pupovac vlada u sjeni tada će sdp-ova vlada biti cijeli pupovčev svjetonazor
avatar
metilda

Posts : 1555
2018-12-26


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by epikur37 on 27/6/2019, 07:08

@metilda wrote:
@epikur37 wrote:
@metilda wrote:
@marcellus wrote:
@michaellcmacha wrote:
Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godina

biće revolucije i ranije

a onda su najebali

neće bit revolucije..
hdz će otići, doći će sdp i sve će bit po starom..
samo što ćemo dobiti legalan teror zvijezde petokrake, slavljenje zombija tita i legalno nasilje nad hrvatskom povijesti
ekonomski ćemo još više potonuti jer su sdp-ove vlade nesposobnije od hdz-ovih
a i jedne i druge rade za vlastite interese a ne za dobrobit naroda, ali ipak sdp-ove malo više samo se o njihovim grijesima manje piše
narod je još uvijek gluh, nijem i slijep - što pokazuje i ova tema

Nista strasno da sdp pobijedi, to bi bio korektiv za hdz da se malo propita, sagleda se iznutra i pripremi za povratak na vlast.

meni je strašan ideološki teror koji sdp provodi .. ja se naime još uvijek sjećam pjesme jugoslavijo na iblerovom trgu.. sdp će se više baviti regionom i našem ucjepljenju u istoga nego prosperitetom hrvatske
no ovakav hdz je prošlo svršeno vrijeme - plenki je od njega načinio pupovčevu i hns-ovu prćiju
ukoliko se hdz ne okrene radikalno udesno neće nikada više polučiti značajan rezultat što nažalost otvara široka vrata avetima komunističke prošlosti.. sjetimo se sa kojom je nevjerojatnom lakoćom mesić uspijevao prodavati priču o svojim ustaškim nastupima i kako je mijenjao naslove svoje knjige i kako je josipović bezbolno prošao aferu zamp .. nažalost nemamo treći put ili je on rascjepkan zbog ega lidera stranaka treće opcije
pogledaj crobarometar - na sljedećim izborima pobjeđuje sdp i ja se toga zaista bojim jer ako je sada pupovac vlada u sjeni tada će sdp-ova vlada biti cijeli pupovčev svjetonazor

ajme i tebe progone jugoudbaške aveti i pupovac

sve će biti ok, nema straja.

za nas su ideološki najbolje ove politike desnog centra, što bi trebao hdz artikulirati, sad stranka se malo ideološki udaljila a i korupcija je nagrizla.

Taman da na klupi odmore i shvate to kao korekciju i lekciju te da se kadrovski malo pročiste i vrate ideološki timun.
epikur37
epikur37

Posts : 28917
2015-08-06


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by epikur37 on 27/6/2019, 07:10

@RayMabus wrote:Život je kratak , tko će se zajebavat s tim političarima , nemoš to skinit , imaju glasačku mašineriju.

Lakše je čekat islamističke napade po Europi i navalu imigranata i uspon antiimigrantske desnice.

Točno, promjena će doći izvana.
epikur37
epikur37

Posts : 28917
2015-08-06


Back to top Go down

Lovro kralj Čardaka - Page 5 Empty Re: Lovro kralj Čardaka

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum