Bivši ministar u Vladi RS seksualno zlostavljao djevojčicu

Go down

Bivši ministar u Vladi RS seksualno zlostavljao djevojčicu Empty Bivši ministar u Vladi RS seksualno zlostavljao djevojčicu

Post by Hektorović on 6/6/2019, 08:46

Policija istražuje prijavu o seksualnom zlostavljanju 11-godišnje djevojčice iz Banje Luke, a osumnjičeni predator je bivši ministar u Vladi Republike Srpske, saznaje Srpskainfo.
Zbog interesa istrage identitet osumnjičenog za sada se neće objavljivati u javnosti.
Izvor iz istrage objasnio je da je novi slučaj seksualnog zlostavljanja otkriven nakon intervencije iz osnovne škole koju pohađa djevojčica.
– Prema prvim informacijama, bivši ministar u Vladi Republike Srpske osumnjičen je da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju djevojčicu duži period – otkrio je izvor iz istrage.
Iako su ovakvi slučajevi jako osjetljivi za istragu, izvor navodi da je izjava djevojčice istinita, te da nema nikakve sumnje u njenu vjerodostojnost.
Dodaje kako je osumnjičeni iskorištavao tešku situaciju u kojoj se nalazi porodica nesretne djevojčice.
– Osumnjičeni je duži period, daleko od očiju drugih, dodirivao djevojčicu po raznim dijelovima tijela i govorio joj kako to ne smije pričati nikome, jer će to ostati njihova mala tajna – navodi izvor otkrivajući šokantne detalje koji su navedeni u prijavi o seksualnom zlostavljanju djevojčice.
Izvor dodaje da se prijava detaljno provjerava te da su slučajevi poput ovoga izuzetno osjetljivi.
Hektorović
Hektorović

Posts : 9962
2018-04-10


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum