antife i četnici se raduju

Go down

antife i četnici se raduju Empty antife i četnici se raduju

Post by mortal on 16/4/2019, 21:17

https://www.maxportal.hr/vijesti/antife-iz-istre-i-cetnici-se-raduju-bio-je-uzitak-gledati-notre-dame-kako-gori/?utm_source=web_push&utm_medium=web_push

ome  Vijesti  ANTIFE IZ ISTRE I ČETNICI SE RADUJU: ‘Bio je užitak gledati Notre-Dame kako gori’
antife i četnici se raduju Notre-dame-xx-735x400


           ANTIFE IZ ISTRE I ČETNICI SE RADUJU: 
          ‘Bio je užitak gledati Notre-Dame kako gori

T
RAVANJ 16, 2019MAXPORTAL

Dok cijeli svijet tuguje zbog požara u pariškog katedrali Notre-Dame, hrvatske -antife i srpski četnici se raduju. Objavljene su i fotografije radosti pripadnika ISIL-a koji se raduju zbog požara na jednom od simbola kršćanstva.“Crkva koja osvjetljava”, obajvile su Antifa Istre, a sramotnom objavom nastavili su i dan kasnije, napisavši “bio je užitak gledati crkvu kako gori“.
“Nakon jučerašnjeg komentara na jednom članku o crkvi koja svijetli, a koja se odnosila na požar u katedrali Notre Dame, danas su nas napali razni ustašofili i klerofašisti, pa ovom prilikom korigiramo vlastitu izjavu. Dakle, žao nam je građevine, ali nam ni najmanje nije žao institucije koja stoluje u njoj.
Ima Crkva dovoljno novaca da sagradi još stotine takvih, ali i grandioznijih. Znači, bio je užitak gledati crkvu kako gori, kao što su stoljećima gorjele vještice. Šteta je samo što nije makar simbolično izgorila do temelja”, poručili su u statusu, uz pozdrav SF/SN ( “Smrt fašizmu, sloboda narodu”).
antife i četnici se raduju Antife-istra
Slično su napisali u Vučićevom tabloidu Informer radujući se što je izgorjela pariška katedrala Notre-Dame.
Informer je, uz TV Pink, glavni Vućićev medij  u Srbiji. I to onaj batinaški. I normalni ljudi u Srbiji srame se da u toj zemlji postoji takav medij i da predsjednik države stoji iza njega.
Dok je cijeli svijet žalio zbog požara u Notre-Dame i molio Boga da se spasi što se spasiti može, glavni Vučićev medij je likovao.
Glasilo srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića objavilo je skandalozan naslov radujući se požaru na jednoj od najpoznatijih građevina svijeta.
antife i četnici se raduju Informer
Notre Notre-Dame je najpoznatija pariška crkva i jedan od glavnih spomenika rane gotike u Francuskoj. Sagrađena na otoku Île de la Cité na Seini i posvećena Blaženoj Djevici Mariji.
Notre-Dame je duga je 128 metara, široka 48 metara, a tornjevi su joj visoki 69 metara
Katedralu godišnje posjeti oko 14 milijuna turista i hodočasnika, što je čini najposjećenijom građevinom u cijeloj Europi
mortal
mortal

Female
Posts : 9205
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

antife i četnici se raduju Empty Re: antife i četnici se raduju

Post by n_razbojnik on 16/4/2019, 21:27

To su ovi iz napredne regije...s vlastitim putovnicama i plantazama kokaina

_________________
potpora antifašizmu
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
Posts : 9866
2014-04-15

Lokacija: : ObiLand

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum