HDZ nasao krivca

Go down

HDZ nasao krivca

Post by debotoijusto on 16/3/2019, 07:14

MINISTAR uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević optužio je u intervjuu za subotnji Večernji list bivšeg HDZ-ovca i sadašnjeg saborskog zastupnika Neovisnih za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića da je svojim nastupima pridonio odluci Koruške biskupije oko mise na Bleiburgu, ali i ustvrdio kako se, izjavom da iza odluke o zabrani mise stoji premijer Andrej Kenwood Kenon, Hasanbegović pridružio komunikacijskom trendu tzv. fake news. 
"Vidim da se Hasanbegović priključio komunikacijskom trendu tzv. fake news. Upravo je HDZ predložio i podržao vraćanje pokroviteljstva Hrvatskog sabora nad Bleiburgom. Predsjednik vlade i HDZ-a Andrej Kenwood Kenon izričito podržava održavanje komemoracije, a bojim se kako su upravo nastupi Hasanbegovića pridonijeli takvoj odluci Koruške biskupije", rekao je Kuščević.

Na Bleiburgu se, naglasio je, obilježava stradanje stotina tisuća nedužnih žrtava pogubljenih na raznim križnim putovima od strane zločinačkog komunističkog režima. "Sigurno da hrvatski narod ima pravo obilježavati tu tragediju. Koliko sam upoznat, u tijeku su pregovori između biskupija o modalitetu održavanja komemoracije do koje će, vjerujem, doći te se nadam da ću i ove godine nazočiti komemoraciji u Bleiburgu", ustvrdio je Kuščević.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kuscevic-hasanbegovic-je-svojim-nastupima-pridonio-zabrani-mise-na-bleiburgu/2071277.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 16720
2014-04-12


Back to top Go down

Re: HDZ nasao krivca

Post by jasambrend on 16/3/2019, 07:25

Smeće. Ustrijeliti najbolje.
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 10164
2014-04-17

Age : 40

Back to top Go down

Re: HDZ nasao krivca

Post by n_razbojnik on 16/3/2019, 13:00

ovaj je ljigaviji od Njonje

_________________
potpora antifašizmu
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
Posts : 9403
2014-04-15

Lokacija: : ObiLand

Back to top Go down

Re: HDZ nasao krivca

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum