Dinamo Zagreb

Page 51 of 53 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Andreas Goldberger on 11/7/2019, 14:48

DUPLIN OSVRT: Baš s....


Još uvijek pamtimo susret s trenerom Dinama u Vinkovcima
Trener Dinama Nenad Bjelica je izgubio živce nakon remija sa Šahtarom (3:3).

- Ako ne žele gledati to, što će nam taj VAR?! To je obično s... Što se mene tiče, ne treba ga ni biti. To je postao cirkus u Engleskoj i Italiji, već se velika većina trenera buni. Tako će biti i u Hrvatskoj i u Ligi prvaka - grmio je Bjelica, kojega je samo par sekundi kasnije demantirao Mario Strahonja, koji je dao za pravo sucu Felixu Brychu.

Nije smatrao da su prekršaji nad Petkovićem i Ademijem za najstrožu kaznu, a potvrdio je da se VAR ispravno uključio kod propuštenog incidenta, ključnog jedanaesterca za 3:3.

Vrtimo film godinu i pol dana unatrag. Tog 23. svibnja su u Vinkovcima finale Kupa odigrali Dinamo i Hajduk (1:0). Navijači 'bijelih' su očajni, ostali su bez toliko željenog trofeja nakon dvije velike pogreške sudaca.

Tadašnje 'Oko sokolovo' Mateo Beusan konstatira da je umjesto zaleđa Saida trebao biti dosuđen prekršaj za Hajduk i crveni karton igraču Dinama. Odmah potom nije sviran ni čist jedanaesterac na Gyurcsu. Voditelj ga u studiju pita:

- Po vama je Hajduk ovdje oštećen?


- Po meni? Valjda je po svima - odgovorio mu je Beusan.

Dugo nakon završetka utakmice u Vinkovcima ispred nas je prošao Nenad Bjelica. U to doba je stadion u Vinkovcima već bio sablasno pust, a tartan-stazom su dominirale pobacane iščupane stolice. Zaustavili smo ga za par pitanja. Bio je opušten i ležeran, a na ono o suđenju je hladno odgovorio neka se njime bave oni koji su za to zaduženi.

Bjelica je potom digao glavu i krenuo dalje, a mi smo upisali novi ožiljak u rubriku 'pogreške na štetu Hajduka, a u korist Dinama'. S godinama je ukazivanje na pogrešne sudačke odluke prozvano 'kmečanjem'. No, u međuvremenu je 'prokmečao i Bjelica', što nas je i potaklo na ovaj osvrt.

Naime, pomoćni sudac utakmice u Vinkovcima Borut Križarić je tužio Dalmatinski portal zbog teksta objavljenog neposredno nakon utakmice. Općinski sud u Splitu je po sucu Draganu Ramljaku donio presudu po kojoj se nalaže isplata Križariću od 15.000 kuna plus plaćanje sudskih troškova.od 8.500 kuna. Križarić je na sudu tvrdio da je donio ispravnu odluku, bez obzira na 'Oko sokolovo' i negativnu ocjenu kontrolora. Čini nam se zanimljivo citirati ovaj pasus iz presude:

- Iz rezultata dokaznog postupka, nedvojbeno proizlazi da se ne radi niti o vjernom izvješću s utakmice, kako to navodi zz tuženika, ne radi se o autoriziranom intervjuu, niti o točnim činjenicama. Također, predmetni članak nije proizašao iz vrijednosnih sudova autora, čije je objavljivanje bilo u javnom interesu, niti je informacija bila u dobroj vjeri.

Na presudu smo preko odvjetnika Davora Radića uputili žalbu, te čekamo njen ishod, a u međuvremenu nas je tužio i glavni sudac iste utakmice Mario Zebec. Uglavnom, nama se još uvijek igra treće poluvrijeme te utakmice finala Kupa koju je Bjelica vjerojatno odavno zaboravio. Ja je pamtim i jer sam na putu iz Vinkovaca prema Splitu otkazao put u Rusiju. Muka mi je bila i kad sam vidio kako ispred stadiona Damir Vrbanović, Ante Kulušić i Marijan Kustić hrle pozdraviti alfu i omegu Dinama Zdravka Mamića kojega je automobil taman doveo pred ulaz. Danas razmišljam da sam možda i jedini hr-novinar koji je s akreditacijom za SP, uključujući polufinale i finale, ostao doma. Već fokusiran na sljedeću sezonu. Hajdukovu, naravno. 

- VAR je s.... - rekao je sinoć Bjelica nakon utakmice u kojoj sudac Brych nije ni pogriješio.


- Bjelica je s... - moj je zaključak kad uzmem u obzir obje utakmice.


https://dalmatinskiportal.hr/sport/duplin-osvrt--bas-s/53887

:hail :hail :hail

Kako se Duple ispišao po licemjeru. Svaka čast!

_________________

"VAR ubija emociju..."  :rofl

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 8103
2016-04-07


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/7/2019, 21:56

kako idioti svršavaju zbog ispuštene pobjede dinama.

naravno, idiot amper ispraznost svog života popunjava uspoređivanjem dviju situacija iz dva različita vremena: ono prije var-a i ovo sada.

vrhunac je što sada svi tovarski promotor granatiraju medije tzv. analizama utakmice.
zaboravljaju kako su isti autori prije početka lige prvaka pisali o dinamu kao topovskom mesu, kanti za napucavanje i slično.
sada plaču jer je dinamo ispustio 1 bod za klupski koeficijentm odnosno 0,25 bodova za nacionalni koeficijent, a u sebi se vesele dinamomov pehu.
plaču jer je dinamo kao ispustio milijunsku zaradu!

kao da je natjecanje u grupi već završeno.

sitne duše.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/7/2019, 22:09

izjava nenada bjelice u emisiji pressing na n1 televiziji:

"''VAR je loš i sad postoji puno više prostora za manipulaciju. S VAR-om gubimo emocije. U Poljskoj sam čekao sedam minuta na odluku VAR-a. Nakon gola u 95. minuti sedam minuta sam čekao da čujem odluku. Kako da se onda radujem golu i pobjedi? Da imamo VAR u Hrvatskoj, Dinamo ne bi osvojio Kup prije dvije godine protiv Hajduka, tada  su Splićani oštećeni u dvije situacije. Isto tako, da je VAR bio lani u HNL-u, mi ne bismo lani imali četiri boda ispred Hajduka nego 44 s obzirom na to koliko se odluka donijelo na našu štetu. Nikad riječ nisam rekao o tome. Provjeri svaku situaciju, a ne samo neke. Pogledajte u Italiji što se događa. Skandalozno.''


kako se čovjek ispišao po amperu, dupli i svima koji pljuju po njemu.
neprocjenjivo.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Roland Deschain on 11/7/2019, 23:04

Tupavi Amper lijepi članak sektinog kućnog novinara o Bjelici ko da to ikog zanima. Debil Duple naravno selektivno izvlači iz konteksta izjave Bjelice od jučer i tada kako bi sastavio pamflet na koji će svršavati praznoglave ovce iz sekte. Ustvari mu mogu svi skupa popušit kitu jer su totalno nebitni.

_________________
"Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili dječje osmijehe i veselje navijača”.
Roland Deschain
Roland Deschain

Posts : 1113
2018-11-10


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by fridrih_niche on 11/7/2019, 23:34

Dinamo i Bjelica su sasvim nebitne pojave, luzerski marginalci...
A vi vise prestanite kmecat, sad će HNL, tu ste ipak kraljevi lopovluka...
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 17571
2016-10-12


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Andreas Goldberger on 11/8/2019, 01:02

- Bit ću iskren: da mi imamo VAR u Hrvatskoj, vjerojatno Dinamo onaj Kup prije dvije godine ne bi osvojio jer su bile dvije očigledne pogreške na štetu Hajduka. Ali ću vam reći da bismo mi prošle sezone imali, ne 30 bodova prednosti, nego 40 ili 45 nad Hajdukom. Toliko je bilo grešaka na našu štetu. Jesmo dobili u toj utakmici Kupa, koju meni predbacuju. Nisam komentirao suđenje tu, ali ni onih 15 grešaka koje su bile prošle sezone na štetu Dinama jer su to ljudske pogreške koje ja toleriram, a tolerirao sam ih i u Europi. Nije bilo svejedno ispasti od Benfice i Young Boysa, gdje je Dinamo izgubio velik novac pa sam imao dostojanstvo da to prešutim. Ali tamo je presudio ljudski faktor. To toleriram, a tehnologiju ne - kazao je Bjelica za N1. 
________________________

:rofl :rofl :rofl 
Licemjer se nastavio blamirati...Koje pišanje po samom sebi... 
Vjerojatno ne bi osvojili taj kup prije 2 sezone?  🤣Hahahahaha....

Još samo da pojasni ovo o 30 vs 40-45 bodova, kako je došao do tih brojki, na temelju čega i kojih točno argumenata? 
Smrade licemjerni, do jučer suđenje nisi komentirao već si pričao da se s klupe ne vidi dobro, da bolje vide kamere, a sad eto sve si vidio i sve ti znaš, izbacuješ evo izlućevine, podatke temeljene jedino na tvojoj LAŽI! 

Baš si se lijepo uklopio u ovaj smrdljivi GNK Lopov. Našao lonac poklopac...  Basketball

Btw. čita smrad Duplu,kako vidimo. A Duple nije jedini koji je reagirao...

_________________

"VAR ubija emociju..."  :rofl

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 8103
2016-04-07


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/8/2019, 11:20

idioti koji kao ne čitaju i ne reagiraju na upise onih koje su kao stavili na ignore su se nešto usplahirili.

veli idiot niche: luzerski marginalci.
idiot amper je više od 100% siguran da bi, da je u finalu kupa sviran penal za hajduk to bio i gol i da bi to u tom slučaju hajduk i sačuvao i osvojio kup pa kako bi to naglasio izmišlja da je bjelica rekao riječ "vjerojatno", iako je bjelica izjavo da "dinamo ne bi osvojio kup prije dvije godine".
također: gospodin bjelica je lijepo rekao kako do nastupa u pressingu nije o tome govorio.

idiot amper čak i na tako jednoznačnu izjavu mora nakalemiti svoje standardne konstrukcije kako bi, razgovarajući sam sa sobom, još jednom pokazao kako je idiot par excellence.

naravno da i amperov učitelj idiotski mentor niche tome mora pridodati svoj obol.
svaki idiot ima svog pajdaša.
tovarski vrganji.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Andreas Goldberger on 11/8/2019, 11:39

Dakle, licemjer koji ne komentira suđenje kaže da su lani trebali imati 45 bodova više od Hajduka, a zbog grešaka na njihovu štetu nisu nego su imali 30 bodova više.

GNK Lopov je lani osvojio 92 boda, a zločinačka sudačka mašinerija pod kontrolom Hajduka im je uzela 15 bodova i trebali su imati ravno: 107 bodova. Od mogućih 108  :rofl :rofl :rofl 

Sad samo nek nam još objasni di je nestao ovaj 1 bod i kako je njega uspio izgubiti? Da nije VAR?  :roflrofl :roflrofl :roflrofl

_________________

"VAR ubija emociju..."  :rofl

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 8103
2016-04-07


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jasambrend on 11/8/2019, 12:17

Kad se pojave rektumaši s "argumentima" .. kako ih ne volit...  love
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 11637
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/8/2019, 15:06

stigao je i taj dan: dvojici idiota pridružio se i treći.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/8/2019, 15:25

@Andreas Goldberger wrote:Dakle, licemjer koji ne komentira suđenje kaže da su lani trebali imati 45 bodova više od Hajduka, a zbog grešaka na njihovu štetu nisu nego su imali 30 bodova više.
opet autistični pacijent pokušava podmetanjem opravdati svoju pokvarenu gubitničku prirodu!

lijepo je gospodin bjelica rekao: do sada nisam komentirao...
do sada.
naravno, kad u četiri dana popušiš karu cijelom Turopolju, a misliš da si popušio zagorju, onda i zadnje molekule mozga više ne rade.

inače, na samo jednom jedinom detalju, utakmici kad letica nije dobio crveni karton kod 0:0 u Maksimiru je razlika između dinama i hajduka manja za minimalno 3 boda, vjerojatno za 6.
idiote, ne trudi se dokazivati da si idiot, vidljivo je sa alpha centauria da jesi idiot.

@Andreas Goldberger wrote:GNK Lopov je lani osvojio 92 boda, a zločinačka sudačka mašinerija pod kontrolom Hajduka im je uzela 15 bodova i trebali su imati ravno: 107 bodova. Od mogućih 108  :rofl: :rofl: :rofl: 

opet idiot briljira.

zbog sudačkih odluka razlika između dinama i hajduka bila je samo 30 bodova.
ljudima zdrave pameti jasno je kako su suci dinamu odmogli, a hajduku pomagali pa je ta razlika bila svega 30 bodova.
jednako kao što i u ovom prvenstvu drže hajduk u gornjem dijelu tablice.

@Andreas Goldberger wrote:Sad samo nek nam još objasni di je nestao ovaj 1 bod i kako je njega uspio izgubiti? Da nije VAR?  :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
idiotsko srce mamino, nemaš ti ćoškatu glavu, nemaš.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by fridrih_niche on 11/8/2019, 15:43

@jasambrend wrote:Kad se pojave rektumaši s "argumentima" .. kako ih ne volit...  love
Ne mogu citat te splačine koje pišu za parizer i deset deka podraveca sa otpisa...
:ming1
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 17571
2016-10-12


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull on 11/8/2019, 16:07

idiot niche "briljira".

kao ne može čitati, a u roku 15-20 minuta već reagira .

jak mu je taj njegov ignore, jači od hajduka!

sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6395
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Zeko on 11/8/2019, 19:22

Dinamova momčad na Transfermarktu vrijedila 107.3 milijuna eura
Dinamova momčad na dan utakmice sa Šahtarom na Transfermarktu je vrijedila 107,30 milijuna eura što je bitno više nego 1. srpnja, koji je početak druge polovice godine, a ubrzo nakon toga startala je nova sezona.
Najskuplji je Dani Olmo, danas je to 30 milijuna eura, po Transfermarktu. On je ovoga časa daleko ispred svih i jedini dvoznamenkasti, iako će se to sigurno mijenjati. Drugo mjesto dijele hrvatski reprezentativci Dominik Livakovića i Bruno Petković s osam milijuna eura, Amer Gojak je na 6,5 milijuna eura, Arijan Ademi na šest, Mislav Oršić na 5,5…
Zadnja promjena dogodila se 19. rujna, tada su nekima cijene bitno porasle. Samo prije godinu dana cijeli je Dinamo bio procijenjen na malo više nego danas Olmo. Radilo se o 44,28 milijuna eura. Olmo je tada bio na 3,5 milijuna eura, potom se u ožujku popeo na 15, sada je na 30.


Ovo samo znači da je igračima Dinama prodajna vrijednost najmanje 150 milja eura, jer ona je uvijek bar 40-50 % veća od objavljene na transfermarktu.

_________________
Zagorska forumska luda  jocolor (End):


Najgluplja objava na forumu do sada -


bez zatonske prevare bilo bi kompletno sve isto, osim možda ne bi igrali produžetke s dancima jer bi netko s mudima to zakucao i odmorniji bi došli u finale.
Zeko
Zeko

Male
Posts : 3690
2015-08-26

Age : 59
Lokacija: : Metropola i po potrebi

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Andreas Goldberger on 11/9/2019, 01:54

@jasambrend wrote:Kad se pojave rektumaši s "argumentima" .. kako ih ne volit...  love
lol!

Btw. stvari su jako jednostavne.Naravno da lopovu i lopovima smeta VAR jer daje manje manevra sudačkoj mafiji da krade za njih.  Basketball

_________________

"VAR ubija emociju..."  :rofl

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 8103
2016-04-07


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by fridrih_niche on 11/9/2019, 07:40

@Andreas Goldberger wrote:
@jasambrend wrote:Kad se pojave rektumaši s "argumentima" .. kako ih ne volit...  love
lol!

Btw. stvari su jako jednostavne.Naravno da lopovu i lopovima smeta VAR jer daje manje manevra sudačkoj mafiji da krade za njih.  Basketball
I odi ću stavit ovo:
Dinamo Zagreb - Page 51 4ae45810
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 17571
2016-10-12


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Roland Deschain on 11/9/2019, 10:57

Klošarima iz Našeg Hajduka tako svejedno hoće biti VAR ili ne. Ionako ne mogu ništa osvojit niti igrat Europu jer su osuđeni na beskrajni kružni tok dok glupani biraji glupane koji postavljaju glupana kojeg opet oni prvi glupani tjeraju kad skuže da je propalo. A Dinamo će biti prvak s VAR-om ili bez njega. Sad smo na 40-50% u HNL-u, kad krenemo sa 80% bit će 20 bodova fore.
Inače, ne slažem se s Bjelicom u potpunosti. Da nam je bio VAR protiv Benfice vjerojatno bi dobili penal. Slažem se s njim da je VAR loš u smislu da je selektivan i daje sucu na uvid cijelu sliku nego samo ono što mu puste iz sobe.

_________________
"Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili dječje osmijehe i veselje navijača”.
Roland Deschain
Roland Deschain

Posts : 1113
2018-11-10


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Andreas Goldberger on 11/9/2019, 11:08

@fridrih_niche wrote:
@Andreas Goldberger wrote:
@jasambrend wrote:Kad se pojave rektumaši s "argumentima" .. kako ih ne volit...  love
lol!

Btw. stvari su jako jednostavne.Naravno da lopovu i lopovima smeta VAR jer daje manje manevra sudačkoj mafiji da krade za njih.  Basketball
I odi ću stavit ovo:
Dinamo Zagreb - Page 51 4ae45810
Da VAR ubija emociju,majko mila koja glupost. To mogu popušiti samo glupe ovce poput ovog tupka Penave.

Emociju ubijaju lopovluk,kriminal,nepravda, a ne VAR koji kako sam rekao daje manje manevra za to. Emociju ubijaju ovakve sramote (koje smo bezbroj puta vidjeli na štetu protivnika GNK Lopova):


_________________

"VAR ubija emociju..."  :rofl

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 8103
2016-04-07


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by fridrih_niche on 11/9/2019, 11:22

U Španjolskoj je Real bija protiv VAR-a isto...
Čudno kako su najveći lopovi protiv VAR-a...
Basketball
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 17571
2016-10-12


Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jasambrend on 11/9/2019, 16:03

A Lukita posebno...
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 11637
2014-04-17

Age : 41

Back to top Go down

Dinamo Zagreb - Page 51 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 51 of 53 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum