EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by mortal on 13/1/2019, 14:35
[size=40]EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, A UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA' Nevjerojatne vijesti koje objavljuju ruski državni i mediji koji podržavaju Kremlj...[/size]


EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Ghjkil
 

Ako je vjerovati ruskim medijima, Europska unija je pakao na Zemlji. Incest i nekrofilija su legalizirani, a incestofobija se zakonski kažnjava. Deseci tisuća djece u Njemačkoj oduzimaju se od roditelja i nasilno daju na posvajanje istospolnim obiteljima. Danski zoološki vrtovi hrane mesojede neželjenim kućnim ljubimcima, a učenici u Švedskoj moraju se moliti Alahu.

VEZANE VIJESTISve ove, i još čudnije vijesti, objavljene su u ruskim državnim medijima, dijeljene su na Facebooku, gdje su skupile stotine tisuća pogleda, ili su objavljene u proruskim medijima u državama bivšeg Sovjetskog saveza ili, pak, u medijima koji podržavaju Kremlj u ostatku Europe. Količina nevjerojatnih tvrdnji, često međusobno kontradiktornih, potpuno je zaglušujuća. To nije slučajno.
Radi se o isprobanom i usavršenom receptu “bijele buke”, zatrpavanju medijskog prostora tolikom količinom informacija da je teško ili gotovo nemoguće doći do prave istine. Prosječan čitatelj više neće moći znati što su činjenice, što je osporeno, što se uistinu dogodilo, što je pokušaj zavaravanja - i tko, na kraju, tu koga pokušava zavaravati.

Nakon pokušaja ubojstva Sergeja Skripala i njegove kćeri prošle godine, za što su osumnjičeni ruski agenti, ruski i proruski mediji već su do travnja ponudili 31 različitu verziju tog događaja, a do kraja godine bilo ih je više od 40. Najbizarnija od svih vjerojatno je bila tvrdnja da su Skripala otrovali britanski agenti kako bi izazvali bojkot svjetskog prvenstva u Rusiji. Ostale su tvrdnje bile da su se Skripali predozirali alkoholom ili drogom, da je napad izvela Ukrajina ili neka članica EU, da je Ujedinjeno Kraljevstvo pokušavalo skrenuti pozornost s domaćih problema te da se radi o klasičnoj “rusofobiji”.

[size=34]Demanti nikad nije viralan[/size]


Boriti se protiv takvih pokušaja dezinformacija težak je i nezahvalan posao. Opovrgavanje lažne informacije koja je postala viralna nikad neće postati viralno, i ne može postići ni djelić pozornosti koju može postići senzacionalna laž. Od rujna 2015. godine time se bavi poseban tim Europske službe za vanjsko djelovanje, koji na portalu EUvsDisinfo pokušava pobrojati i pobiti barem najraširenije i najočitije primjere dezinformiranja.
Dok na širenju propagande radi doslovno vojska ljudi - pretpostavlja se da nekoliko vojnih i obavještajnih jedinica radi na aktivnom provođenju “hibridnog ratovanja” - protiv dezinformacija na istoku Europe bori se maleni tim od 14 ljudi. Ruska privatna agencija IRA, takozvana “farma trolova”, za koju se vjeruje da stoji iza kampanje na društvenim mrežama koja je podržavala kampanju američkog predsjednika Donalda Trumpa, prošle se godine zbog rasta preselila u triput veće urede - u kompleks od 12.000 kvadratnih metara.
Prošle su godine od mora lažnih informacija objavljenih u medijima izdvojili više od 1000 priča, a svaku od njih lako je bilo provjeriti i potvrditi kao neistinu. Najčešća meta bila je Ukrajina, koju se redovito prikazuje kao nacističku državu, pa je tako državna televizija Russia-24 objavila kako se Kijev sprema proglasiti Adolfa Hitleranacionalnim herojem.
Incidentu u Azovskom moru, koji je obilježio kraj prošle godine, prethodila je gotovo godina dana nevjerojatnih dezinformacija. Još krajem 2017. godine proruski mediji optužili su Ukrajinu da produbljuje dno Kerčanskog prolaza kako bi kroz njega mogli ploviti NATO-ovi brodovi. Prošle su godine kružile vijesti o tome da je Ukrajina zarazila Azovsko more kolerom, a u vrijeme samog incidenta ruski su mediji tvrdili da su brodovi koje je Rusija zaplijenila bili poklon SAD-a Ukrajini.
Meta dezinformacija često je i SAD, kojeg se optužuje da organizira “revolucije u bojama” te da pokušava pokrenuti treći svjetski rat, a Europsku uniju opisuje se kao “umiruću rusofobnu tvorevinu”.

[size=34]Bizarni pokušaji[/size]


Prošlu su godinu obilježili i neki uistinu smiješni pokušaji dezinformiranja - smiješni samo zato što su uhvaćeni u stvarno odvažnom pokušaju zavaravanja javnosti. U veljači prošle godine ruska državna televizija Pervi Kanal prikazala je “prizore rata u Siriji” u kojima je hvalila herojsku žrtvu ruskog vojnika ubijenog u borbi. No, “fotografije” rata zapravo su bile snimke zaslona računalne igre Arma 3. Radilo se već o drugom slučaju u kojem su prizori iz video igre iskorišteni u svrhu propagande. Krajem 2017. rusko Ministarstvo obrane prikazalo je snimke iz igre “AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron” i tvrdilo da se radi o “nepobitnom dokazu o podršci američke vojske ratnicima Islamske države”.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Kiu
 
Neki su pokušaji bili toliko bizarni i jednostavni za razotkriti da je jednostavno nejasno kome su pali na pamet. Russia-24 je tako objavila fotografiju vođe Sjeverne Koreje Kim Jong-una kako se smiješi prilikom rukovanja s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom. No, korisnici društvenih mreža brzo su pronašli originalnu fotografiju na kojoj je Kim smrtno ozbiljan - iz nekog je razloga smiješak na lice korejskog vođe dodan uz pomoć Photoshopa.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Say
 
Jedan od najbizarnijih prizora bio je intervju s osumnjičenima za napad na Skripale u Salisburyju, koji su na državnoj televiziji RT nevješto tvrdili kako su oni obični turisti. Snimka njihovog intervjua izazvala je sprdnju čak i na ruskim društvenim mrežama te je pokrenula lavinu parodija.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mjuz
 
Tim za Istočne strateške komunikacije (ESTF) Europske unije, koji održava stranicu EUvsDisinfo, vjeruje kako su djelatnici zaduženi za dezinformiranje čak i poticali sprdnju na račun osumnjičenih za napad u Salisburyju. Cijela afera pretvorena je u šalu, čime je skrenuta pozornost javnosti s ozbiljnosti zločina koji je počinjen.
Jedna od najraširenijih šala, koju su aktivno promicali i državni mediji, prikazuje osumnjičene kao gay par koji je u Englesku putovao turistički. Društvenim je mrežama kružila slika zagrljenih kauboja iz “Brokeback Mountaina”, uz natpis “Hajdemo u Salisbury. Pokazat ću ti zvonik”. Ta rečenica bila je sprdnja na račun izjave iz intervjua u kojem su tvrdili da su u grad došli kako bi se divili lokalnoj katedrali.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Huz
 
Među brojnim dezinformacijama bio je i nastavak prakse “Potemkinovih sela”. Dok je nekad Grigorij Potemkin jurio ispred carice Katarine Velike s lažnim selima kako bi državu prikazao prosperitetnijom nego što jest, državni mediji danas prikazuju lažne snimke s istom namjerom.

[size=34]Ukrajinac - glumac iz Bjelorusije[/size]


U prilogu kanala Russia 1 o gradu Omsku povodom Putinove posjete završne scene prikazivale su prekrasnu zelenu livadu s parkom pored bijelih, novih građevina. “Grad se mnogo promijenio posljednjih godina, pojavili su se bicikli, centar je obnovljen. Sada je zelenilo posvuda”, govorio je novinar. No, vijest je bila šok stanovnicima Omska. “Živio sam ovdje 20 godina i ne pamtim takav slikovit krajolik. Omsk je užasan sivi grad s betonskim panelima”, napisao je posjetitelj jednog foruma, koji je ubrzo otkrio i da snimke prikazuju četvrt Mitino u Moskvi.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Kopl
 
Ruska agencija Interfax uspjela je i demonstrirati da istinite tvrdnje mogu biti dezinformacije. Nakon zadnjih predsjedničkih izbora objavljeno je kako “Promatrači Vijeća Europe nisu pronašli nikakve neregularnosti na predsjedničkim izborima u regiji Tula”. Prešućeno je kako je razlog što nisu pronašli neregularnosti činjenica što uopće nisu bili ni pozvani. Ne samo u regiju Tula, već niti ni u jednu drugu rusku regiju.
Ruski Pervi Kanal objavio je snimku intervjua s navodnim sudionikom Euromajdana, mladim Ukrajincem koji je duboko razočaran razvojem događaja u toj zemlji nakon masovnih prosvjeda 2013. godine. No, ruski je bloger Ilija Varlamov ubrzo otkrio da mladić nije bio ni sudionik prosvjeda, ni Ukrajinac - radilo se o bjeloruskom glumcu, građaninu Minska. Kada su ga kontaktirali bjeloruski mediji, priznao je da je bio zaposlen kao glumac za medijsku tvrtku od koje je Pervi Kanal naručio priču o “mladiću iz Ukrajine koji pati zbog nestašice plina i skupog grijanja”. Pervi Kanal kasnije je za “grešku” optužio tvrtku koja je snimila prilog.

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Kop
 
Unatoč znatnom broju očitih i neuspjelih pokušaja dezinformacija, velika većina neistina i dalje se provlači ispod radara, a djelatnicima ESTF-a svakodnevica je mnogo ozbiljnija od šaljivih vijesti.
“Posao je puno više frustrirajuć nego zabavan”, rekla nam je osoba dobro upoznata s radom ESTF-a i dodala: “Toliko je puno agresije, rata i nasilja da ti se uvuče pod kožu.
Katkad se ne mogu ne nasmijati nevještim pokušajima dezinformacija, a pokušavaju i jednom tjedno pronaći ‘veseliju’ stranu dezinformacija, no većinom se radi o tmurnom, teškom i nezahvalnom poslu”.
Nakon više od tri godine neprekidnog rada, Europski parlament konačno im je odobrio izdašnije financiranje u iznosu od tri milijuna eura za sljedeću godinu, kada se nadaju unajmiti veću količinu vanjskih stručnjaka za praćenje medija - glavnog uskog grla u hvatanju dezinformacija.
Proračun od tri milijuna eura samo je kap u moru sredstava koje na raspolaganju imaju agencije poput IRA-e, ruska vojska i državne televizije, no to ne znači da posao ESTF-a nema smisla.
“Glavna publika su političari, stručnjaci, novinari...”, objasnio nam je izvor. Iako nisu dospjeli do šire javnosti direktno, ipak su uspjeli ukazati na to da postoji aktivna kampanja dezinformiranja, način na koji djeluje, tipični kanali i metode kojima se služe. “Danas je razina svijesti u Bruxellesu mnogo viša.”
Prošla je godina ipak obilježila i mnoge pozitivne pomake u borbi protiv dezinformacija. Istraga koja se u SAD-u provodi oko mogućeg utjecaja na predsjedničke izbore u toj zemlji razotkrila je opseg, financiranje, osobe i organizacije koje stoje iza kampanje dezinformiranja, a rezultirala je i s više kaznenih optužnica.
Napokon su reagirale i društvene mreže, pod pritiskom medija i politike. Twitter je u lipnju i srpnju suspendirao više od 70 milijuna sumnjivih stranica i korisničkih računa, a Facebook je uspostavio “ratnu sobu” sa stručnjacima za podatke i sigurnost, čija je zadaća zaštititi buduće izbore od pokušaja dezinformacija.

[size=34]Lančana pisma[/size]


Ipak, na pitanje jesu li stvari danas bolje ili lošije nego kad je ESTF počeo s radom, naš sugovornik odgovara: “Definitivno nije bolje - ili oni postaju sve bolji. Pronalaze nove načine kako progurati svoje poruke.”
Vojska ljudi koji rade na propagandnim aktivnostima uspijeva se prilagoditi. Kako se upoznavaju s metodama prepoznavanja i otkrivanja dezinformacija, tako isprobavaju nove metode, nove kanale. U Češkoj su, primjerice, počela kružiti lančana pisma s dezinformacijama koja ciljaju na stariju populaciju. Svaka metoda koja se koristi za razotkrivanje dezinformacija ne može dugo biti učinkovita.
Na ozbiljan problem ukazuju i istraživanja koja su pokazala da se dezinformacija širi šest puta brže od istine na Twitteru. Objave ruskih trolova na društvenim mrežama na engleskom jeziku čak devet puta češće se dijele i lajkaju nego objave na ruskom, što ukazuje na pojačane aktivnosti ruskih trolova u američkom prostoru društvenih mreža, ali i na stanovitu otpornost Rusa na pokušaje propagande.
Od svih načina na koje se dezinformacijama pokušava utjecati na zapadne države, možda je najjeziviji podatak da čak 93 posto svih objava na Twitteru o cijepljenju dolazi od korisnika koji su prepoznati kao zlonamjerni. Računi povezani s IRA-om masovno su dijelili poruke i za i protiv cijepljenja, a stručnjaci sa Sveučilišta George Washington zaključili su da je cilj akcije bio “urušiti povjerenje javnosti u cijepljenje”.
Kako će izgledati dezinformacije u 2019. godini, teško je predvidjeti. Jedino u što možemo biti sigurni je da će se kampanja nastaviti, s ciljem urušavanja povjerenja u medije i stručnjake. Malo veći tim ESTF-a teško će sam zaustaviti bujicu, čak i kada bi svi čitali njihova razotkrivanja dezinformacija, stoga jedina prava obrana protiv laži ostaje zdrav razum, koji je nažalost sve rjeđi.
Ako se neka informacija doima nevjerojatnom, možda bi ju trebali prihvatiti sa zadrškom. Ako nas nešto šokira na društvenim mrežama, možda bi trebali pričekati i provjeriti informaciju prije nego što je podijelimo dalje, a ako uložimo samo malo više truda i opreza, mogli bismo završiti s puno manje dezinformacija.
mortal
mortal

Female
Posts : 8855
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by Ringo10 on 13/1/2019, 14:49

LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Ringo10
Ringo10

Posts : 7974
2015-09-24


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by AssadNaPodmornici on 13/1/2019, 15:13

Logično da Ruski mediji lažu.
Zamisli da pišu , recimo u Rusiji prosječna plaća 422 €(koja opet ovisi isključivo o nafti jer malo toga drugog zemlja od 150milijuna stanovnika proizvodi)  a u najsiromašnijioj državi EU  RH prosječna plaća 700€ .. onda bi Rusi popizdili.. 

isto tako i Zapadni mediji lažu, u Rusiji je sve loše, a Rusiji barem možeš sprdati sa pederima i imigrantima a na zapadu te pokupi policija. Aj barem su cijene dosta toga jeftinije nego igdje na zapadu. 

HDZovci lažu da je na zapadu teško, da će svi Hrvati tamo požaliti, da treba ostati u RH, raditi za 3000kn, da bi Đakić i Culej mogli imati hotele, auta i kurve i nove kapelice u selu. 

Ukrainci isto tako lažu protiv Rusa, Rusi lažu protiv Ukrainaca, zapad laže protiv Rusije, Rusija protiv zapada, RH protiv Zapada, index malo laže protiv Trumpa ali zato otkriva korupciju u RH inače bi prema ostalima medijima mislili da u RH nema ništa koprucije
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 5093
2018-06-14


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by tre on 13/1/2019, 15:33

@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?

_________________
Idemo zgaziti saracene
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Les-visiteurs-1993-jean-reno-christian-clavier-vieu-003foh-BKGHG3
tre
tre

Posts : 6469
2017-12-31


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by prckov on 13/1/2019, 15:40

doduse osnovne skole u holandiji vode djecu u dzamiju da upoznaju drugu kulturu I tu se klanjaju
u crkve ne vode
to je multikulturalno
ako nadem video stavicu ga
prckov
prckov

Posts : 21113
2014-04-19


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by Ringo10 on 13/1/2019, 15:50

@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.
Ringo10
Ringo10

Posts : 7974
2015-09-24


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by Ringo10 on 13/1/2019, 15:55

@AssadNaPodmornici wrote:Logično da Ruski mediji lažu.
Zamisli da pišu , recimo u Rusiji prosječna plaća 422 €(koja opet ovisi isključivo o nafti jer malo toga drugog zemlja od 150milijuna stanovnika proizvodi)  a u najsiromašnijioj državi EU  RH prosječna plaća 700€ .. onda bi Rusi popizdili.. 

isto tako i Zapadni mediji lažu, u Rusiji je sve loše, a Rusiji barem možeš sprdati sa pederima i imigrantima a na zapadu te pokupi policija. Aj barem su cijene dosta toga jeftinije nego igdje na zapadu. 

HDZovci lažu da je na zapadu teško, da će svi Hrvati tamo požaliti, da treba ostati u RH, raditi za 3000kn, da bi Đakić i Culej mogli imati hotele, auta i kurve i nove kapelice u selu. 

Ukrainci isto tako lažu protiv Rusa, Rusi lažu protiv Ukrainaca, zapad laže protiv Rusije, Rusija protiv zapada, RH protiv Zapada, index malo laže protiv Trumpa ali zato otkriva korupciju u RH inače bi prema ostalima medijima mislili da u RH nema ništa koprucije
PA uglavnom lažu svi a budale vjeruju u ono što hoće jer im to hrani njihove političke afinitete.

Što se tiče tih 422 Eura mislim da je trenutno 440 ili tako nešto ali to ovisi o mijenjanju kursa eura ili dolara.

TAko da je to glupost. Recimo da sad vrijednost Rublje skoči za duplo od toga prosječan Rus ne bi imao nikakve koristi osim ako ne ide u inozemstvo ili ako ne radi za devize ili mijenja Rublje za devize..

Prosječan Rus od toga ne bi imao mnogo koristi jer se u njegovoj potrošačkoj korpi ništa ne bi promijenilo.
Ringo10
Ringo10

Posts : 7974
2015-09-24


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by tre on 13/1/2019, 15:58

@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.
Čuj ja ne ližem nikome guzicu ni u prošlosti ni u sadašnjosti niti u budućnosti, tvoji upisi na ovakvo jednostavno pitanje pak upućuju na to da si ti bio i ostao vječiti lizač nečije guzice bez imali integriteta i sposobnosti da racionalno priđeš nekoj tematici.

_________________
Idemo zgaziti saracene
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Les-visiteurs-1993-jean-reno-christian-clavier-vieu-003foh-BKGHG3
tre
tre

Posts : 6469
2017-12-31


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by pismejker on 13/1/2019, 17:17

@tre wrote:
@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.
Čuj ja ne ližem nikome guzicu ni u prošlosti ni u sadašnjosti niti u budućnosti, tvoji upisi na ovakvo jednostavno pitanje pak upućuju na to da si ti bio i ostao vječiti lizač nečije guzice bez imali integriteta i sposobnosti da racionalno priđeš nekoj tematici.

ajmo prvo se ti kreni ovoga drzati..usput,Ringec ti je sasvim logicno odgovorio..ili nisi shavtio??..kakogod..
Otkud ti to da su Hrvati i Ukrajinci docekali Hitlera kao osloboditelja?to prvo..Ringo je dao odgovor,pa ja necu..
Drugo..Onaj dio koji ih je i docekao kao osloboditelje,je vjerovatno za promatranje na psihijatriji,jerbo,Hitler je u principu bio PRIJETNJA cijelom svijetu,povodeci se filozofijama koje su ti sigurno poznate,a kojima se ljucki rod bas i ne moze diciti,u najboljem slucaju je vas na Balkanu smatrao kao Balkanische Schweine..
Taj dio koji je docekao Hitlera kao osloboditelja,je dio koji je i potpisao alijansu sa Nacistickom svabijom,i ne se onda odjedared cuditi,kako to da su se svi drugi oborili na jadne Vas(u biti onaj minorni dio lizaca supkova Hitlerova),sto vas je Tito prorijedio,ali minorno,sto su vas Briti vratili odakle ste dosli,jer nisu htjeli uopce posla sa vama,i napose,sto je sve zavrsilo sa stigmom za sVE hrvate,radi par desetina tisca budala,oje ne vide dalje od nosa.. :cleanteeth


Last edited by pismejker on 13/1/2019, 17:20; edited 1 time in total

_________________
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mqdefault
pismejker
pismejker

Posts : 26494
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by pismejker on 13/1/2019, 17:17

@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.

a e...tocno.. :cleanteeth

_________________
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mqdefault
pismejker
pismejker

Posts : 26494
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by tre on 13/1/2019, 17:20

@pismejker wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.
Čuj ja ne ližem nikome guzicu ni u prošlosti ni u sadašnjosti niti u budućnosti, tvoji upisi na ovakvo jednostavno pitanje pak upućuju na to da si ti bio i ostao vječiti lizač nečije guzice bez imali integriteta i sposobnosti da racionalno priđeš nekoj tematici.

ajmo prvo se ti kreni ovoga drzati..usput,Ringec ti je sasvim logicno odgovorio..ili nisi shavtio??..kakogod..
Otkud ti to da su Hrvati i Ukrajinci docekali Hitlera kao osloboditelja?to prvo..Ringo je dao odgovor,pa ja necu..
Drugo..Onaj dio koji ih je i docekao kao osloboditelje,je vjerovatno za promatranje na psihijatriji,jerbo,Hitler je u principu bio PRIJETNJA cijelom svijetu,povodeci se filozofijama koje su ti sigurno poznate,a kojima se ljucki rod bas i ne moze diciti,u najboljem slucaju je vas na Balkanu smatrao kao Balkanische Schweine..
Taj dio koji je docekao Hitlera kao osloboditelja,je dio koji je i potpisao alijansu sa Nacistickom svabijom,i ne se onda odjedared cuditi,kako to da su se svi drugi oborili na jadne Vas(u biti onaj minorni dio lizaca supkova Hitlerova),sto vam je Tito prorijedio,ali minorno,sto su vas Briti vratili odakle ste dosli,jer nisu htjeli uopce posla sa vama,i napose,sto je sve zavrsilo sa stigmom za sVE hrvate,radi par desetina tisca budala,oje ne vide dalje od nosa.. :cleanteeth
ajde ne piši glupisti, odi sa ringom lizati ruske guzice i diviti se istima do nivoa orgazma

_________________
Idemo zgaziti saracene
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Les-visiteurs-1993-jean-reno-christian-clavier-vieu-003foh-BKGHG3
tre
tre

Posts : 6469
2017-12-31


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by tre on 13/1/2019, 17:20

@pismejker wrote:
@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:LAžu i oni ali je pizdin dim u usporedbi sa Zapadnim medijima uključujući ovo Jutarnje sranje.

A Ukrajinci ne znam jesu li odlikovali Hitlera ali BAnderu svakako jesu.

A to mu ga dođe na isto.
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.

a e...tocno.. :cleanteeth
a e netočno

_________________
Idemo zgaziti saracene
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Les-visiteurs-1993-jean-reno-christian-clavier-vieu-003foh-BKGHG3
tre
tre

Posts : 6469
2017-12-31


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by pismejker on 13/1/2019, 17:23

@tre wrote:
@pismejker wrote:
@tre wrote:
@Ringo10 wrote:
@tre wrote:
Jesi li se ti ikada pitao zašto su recimo Ukrajinci kao i Hrvati dočekali Njemačku vojsku kao osloboditelje?
Kako koji Ukrajinci i kako koji Hrvati.

Ti svoje lizanje nacistickih guzica ne imputiraj cijelim narodima.

U Ukrajini su Nijemce kao osloboditelje dočekali uglavnom oni iz Galicijskih provincija a onda su dohvatili sjwekire, kose i slične rekvizite i poklali Poljake.
Čuj ja ne ližem nikome guzicu ni u prošlosti ni u sadašnjosti niti u budućnosti, tvoji upisi na ovakvo jednostavno pitanje pak upućuju na to da si ti bio i ostao vječiti lizač nečije guzice bez imali integriteta i sposobnosti da racionalno priđeš nekoj tematici.

ajmo prvo se ti kreni ovoga drzati..usput,Ringec ti je sasvim logicno odgovorio..ili nisi shavtio??..kakogod..
Otkud ti to da su Hrvati i Ukrajinci docekali Hitlera kao osloboditelja?to prvo..Ringo je dao odgovor,pa ja necu..
Drugo..Onaj dio koji ih je i docekao kao osloboditelje,je vjerovatno za promatranje na psihijatriji,jerbo,Hitler je u principu bio PRIJETNJA cijelom svijetu,povodeci se filozofijama koje su ti sigurno poznate,a kojima se ljucki rod bas i ne moze diciti,u najboljem slucaju je vas na Balkanu smatrao kao Balkanische Schweine..
Taj dio koji je docekao Hitlera kao osloboditelja,je dio koji je i potpisao alijansu sa Nacistickom svabijom,i ne se onda odjedared cuditi,kako to da su se svi drugi oborili na jadne Vas(u biti onaj minorni dio lizaca supkova Hitlerova),sto vam je Tito prorijedio,ali minorno,sto su vas Briti vratili odakle ste dosli,jer nisu htjeli uopce posla sa vama,i napose,sto je sve zavrsilo sa stigmom za sVE hrvate,radi par desetina tisca budala,oje ne vide dalje od nosa.. :cleanteeth
ajde ne piši glupisti, odi sa ringom lizati ruske guzice i diviti se istima do nivoa orgazma
vrlo RACIONALNA izjava.... lol! lol! lol! nesh drugo nisam niti ocekivao...jerbo NORMALAN covjek za ovo sto sam naveo ne moze imati protuargumente.. :sherlock

_________________
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mqdefault
pismejker
pismejker

Posts : 26494
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by epikur37 on 13/1/2019, 17:25

Jutarnji o lažnim vijestima :D

Inače ukrajinci su za hurac i rusija je normalnija od poremećenog zapada.
epikur37
epikur37

Posts : 26933
2015-08-06


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by AssadNaPodmornici on 13/1/2019, 17:30

ukrainci nisu dočekali hitlera kao osloboditelja u ništa većem omjeru nego rusi i bjelorusi.
recimo 7milijuna ukrainaca se borilo za crvenu armiju
za hitlera je mislim bilo 300 000 ukrainaca od 40 milijuna stanovnika 
za hitlera se borilo oko 1milijun rusa isto tako taman rusa ima 3put više i imali su 3puta više sluga nacista. ali se 20milijuna rusa borilo protiv hitlera.

tako da mi nije jasno zašto su srbi ukraince proglasili fašistima, kada su ukrainci oslobodili beograd , vojvodinu, i tamo su izjebali dosta srpkinja i produžili do berlina. 
sa druge strane srpski doprinos u WW2 je zanemariv, nešto sitno partizani, četnici saveznici hitlera, ali eto oni su ukrince, bez kojih rusija nebi preživjela ww2, proglasili nacistima. dobri ste
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 5093
2018-06-14


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by pismejker on 13/1/2019, 17:33

@AssadNaPodmornici wrote:ukrainci nisu dočekali hitlera kao osloboditelja u ništa većem omjeru nego rusi i bjelorusi.
recimo 7milijuna ukrainaca se borilo za crvenu armiju
za hitlera je mislim bilo 300 000 ukrainaca od 40 milijuna stanovnika 
za hitlera se borilo oko 1milijun rusa isto tako taman rusa ima 3put više i imali su 3puta više sluga nacista. ali se 20milijuna rusa borilo protiv hitlera.

tako da mi nije jasno zašto su srbi ukraince proglasili fašistima, kada su ukrainci oslobodili beograd , vojvodinu, i tamo su izjebali dosta srpkinja i produžili do berlina. 
sa druge strane srpski doprinos u WW2 je zanemariv, nešto sitno partizani, četnici saveznici hitlera, ali eto oni su ukrince, bez kojih rusija nebi preživjela ww2, proglasili nacistima. dobri ste
puno gresaka ali hajde,dobra volja na trudu da se bude precizan.. :clown dakle,nije crno bijeli svijet,to si tocno rekao.. :cleanteeth

_________________
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mqdefault
pismejker
pismejker

Posts : 26494
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by AssadNaPodmornici on 13/1/2019, 17:36

u ostalom ww2 je gotov. njemci više nisu nacisti, danas su najveći fašisti rusi, ukrainci i izrael.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 5093
2018-06-14


Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by pismejker on 13/1/2019, 17:37

ajd..pametan Mladac... :clown

_________________
EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Mqdefault
pismejker
pismejker

Posts : 26494
2016-12-16

Lokacija: : 4. REICH

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by mortal on 13/1/2019, 17:40

Ukrajini je Rusija kao Hrvatima komunistička Jugoslavija
Kako je u ukrajini proveden holodomor i masa drugih pokolja i umorstava, tako je u Hrvatskoj pobijeno masa Hrvata 
 iako tazumu djeluje nemoguće ti zločini se sudski još toleriraju
Rusi su se istakli zadnje vrijeme od kada je pao komunizam a nisu popustili masoneriji, nego ostali svoji
Ukrajina žudeći zapadu ne teži masonskom već čvrstim nacionalnim državama zapadne Europe
mortal
mortal

Female
Posts : 8855
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by mortal on 13/1/2019, 17:42

@AssadNaPodmornici wrote:u ostalom ww2 je gotov. njemci više nisu nacisti nacionalisti, danas su najveći fašisti rusi, ukrainci i izrael.
Mađari, Poljaci, Bugari.. Hrvati

Izrael ima težu osvajati tuđe.... drugi samo čuvaju svoje
mortal
mortal

Female
Posts : 8855
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži Empty Re: EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum