Hajduk Split

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Andreas Goldberger on 2/12/2018, 02:32

@Roland Deschain wrote:
Mogao si primijetiti da ne pišem ružno o klubu nego o sekti i ne ismijavam klub nego njih, a koliko pratim to čini i sve veći broj navijača Hajduka. Ja to gledam odvojeno ko što gledam odvojeno i Dinamo od Mamića i njegovih poltrona. Da ne ponavljam što je kolega napisao, ali vi ne možete u istu rečenicu sa socios klubovima u Europi. Sekta je samo prilagodila taj model sebi pošto je klub privatiziran prije i postao š.d.d. Smišljen je način kako doći do paketa dionica, a već nakon početne euforije prve godine javili su se problemi s otkupom, i tko zna kako će dalje ići otkup. Istovremeno sekta se iz sjene upliće u sve sfere kluba, utječe na sve bitne odluke i ko rezultat toga je da je klub postao sprdnja i spao na najniže grane u zadnjih 30 godina. Izbori za NO se prikazuje kao vrh demokracije i prava članova u jednom NK što mogu popušiti samo naivci da ne kažem ovce. No, ako je vama tako dobro, meni je još bolje. Samo ne znam kako dugo će sekta moći prodavati tu priču široj masi.
1. Pišeš gluposti i izmišljotine. Što su to sekte, definiraj molim te? A ja ću ti ukratko napisati par činjenica o udruzi NH. To je udruga koja okuplja ČLANOVE Hajduka gdje demokratskim putem biraš vodstvo te udruge koji kasnije donosi odluke, provodi neke ideje, osmišljava neke projekte koje kasnije i realizira. Udruga i organizira demokratske izbore za NO HNK Hajduk Split. Činjenice. Tako da ne možeš takvu jednu udrugu gdje demokratskim putem možeš birati vodstvo, mijenjati vodstvo, pa na kraju i ugasiti samu udrugu (voljom većine glasova) nazivati sektom. Čista glupost i izmišljotina.

2. To da se udruga (ti zoveš netočno sekta) miješa u sve sfere kluba je čista izmišljotina, a ti si to zaključio na osnovu čitanja pojedinih medija i komentara ispod članaka koji nemaju veze s istinom. A rezultat kluba je onakav kakav je ne zbog udruge NH, nego zbog demokratski izabranog NO od strane svih NAS članova kluba, NO koji je donosio pogrešne odluke i koji je previše lutao. Prvi NO je bio jako dobar, drugi je jako loš.

3. Onaj tko poznaje situaciju u Hajduku, koji zna što se događalo godinama, jako dobro zna da je teška glupost da je sadašnja situacija najgora u zadnjih 30 godina. Teška glupost. Naprotiv, ovaj današnji Hajduk ima perspektivu, samo da se vrati na onaj put kojim je krenuo za vrijeme prvog saziva NO i predsjednika Marina Brbića. U prvom redu to se odnosi na racionalno trošenje novca (ne razbacivanje s kojim je krenula ekipa "Iskorak") i maksimalno moguće okretanju igračima koje sam proizvodi. Dovoljno je pogledati u prošlost i viditi kad je, točnije kako je Hajduk bio najuspješniji i kad je ostvarija najveće uspjehe. U narednom periodu vidjet ćemo rezultate sad već kontinuiranog rada u Akademije, koja danas u Hajduku JEDINA uređena i jedina ima neki kontinutet. I to prisilno, nažalost prisilno, jer je postalo jasno da je to jedini put. 

4. Da, izbori za NO Hajduka su vrh demokracije u Hrvatskoj. Dakle, prvi puta u Hrvatskoj je uvedeno elektronsko glasovanje (što se već primjenjuje po bijelom svijetu), a prvi ga je uvela udruga NH. Način prezentiranja svih kandidata, pa forum članova kluba gdje je postojala (i postoji još) posebno otvorena tema s svim kandidatima, gdje se osim motivacijskog pisma i životopisa mogu naći bezbroj drugih podataka, a i daje se sama mogućnost kandidatima da se na temama s svojim imenom uključe u raspravu i odgovaraju na sva moguća pitanja članova kluba (što su neki kandidati i iskoristili) i jest sam vrh demokracije u Hrvatskoj, ma što ti pričao. Svi KANDIDATIi, ama baš SVI imaju jednak medijski prostora (što se udruge NH tiče) i jednaka prava da se što bolje i kvalitetnije prezentiraju članovima kluba. Nijedan kandidat nije zakinut, nijedan nije privilegiran (što članovi kluba na stranici udruge NH, a pogotovo na forumu jasno mogu vidjeti). A to što neki pojedinci šalju svoje kandidate, bilo ih je i na forumu što su javno pisali za kog će glasovati, to je njihovo pravo. No svaki pojedini član ima mogućnost SAM odlučivati. Ovo su treći izbori za NO Hajduka. Nikad nisam gledao, pitao, konzultirao se s bilo kim za kog ću glasovati, nego sam SAM donosio odluke na osnovu dostupnih informacija, intervju-a, životopisa i karijere kandidata. Tako je bilo i sad, samo sam sad do podataka i informacija mogao doći puno lakše i brže nego prije. 

Ti malo previše čitaš žutilo hrvatskih medija s milijun netočnih, lažnih informacija vezano za rad i djelovanje udruge NH. Tužbe zbog klevete i laži koja je udruga dobila i koje će dobiti u budućnosti (pogotovo protiv poznatih lica) su dokaz da je ovo ne pišem bez veze.

_________________

Klub neka se HAJDUK zove

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 7872
2016-04-07


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Andreas Goldberger on 2/12/2018, 02:52

@Verbal Kint wrote:
Stvarno čudno kako njima smeta jedini vrhunski uređeni dio u klubu i kako bi svi oni po Akademiji malo kadrovirali - a ja uživan dok se koprcaju u svojoj nemoći i guštan ka da čitan neku smišnu knjigu ili gledan film :)

Da ti bude jasnije, guštan jer je Gojun sjeba sve te hajdučke "legende" i ostale lokalne kvazinogometne stručnjake šta vode privatne škole baluna i "razume mentalitet" samim činom šta je uvea rad s mulcima ispod 12 čega prije nije bilo. Znači Gojun in je direktno izbija živu lovu koju su na ime privatnih poduka i individualnog rada s dicom sve ove godine mlatili od bolesnih roditelja koji su bili njihov lak plijen. I zato sad imaš bušenje Akademije na najjače, zato bi oni kadrovirali po njoj i zato se gura priča da u njoj ništa ne valja jer su u njoj purgeri i dinamovci. To je mirakul čiji se interesi sve tu isprepleću, svi su oni umreženi, prikaši, hajdučka sisa je njima životni cilj, i kad jedan od takvih postane trener prve momčadi ka ova sad brkata nakaza onda nema tu mista za njih sve jer jebiga pomoćnika može imat samo 1-2. Ali je zato tu Akademija sa svojim čitavim nizom uzrasnim kategorija za uhljebljenje :)

"Legende" su tu opet posebna priča. Ja san ima tu nesriću da buden u društvu nekih od njih; to čovik ne može virovat šta gleda i čuje, oni doslovno misle kako njima klub sve duguje a ne obrnuto, oni ga doslovno smatraju svojim feudom, lenom, privatnim vlasništvom di mogu doć kad oće i radit šta i kako oće. I kad su odjebani, kad klub više nije njihova prčija, krenilo je kmečanje
Kao prvo, nebitno je odakle dolazi netko, nego koliko je stručan, moralan i kvalitetan. Sve drugo su gluposti.
Hajduk je kroz čitavu svoju povijest imao trenere (od samog osnutka) koji nisu hajdukovci, koji nisu iz Splita, koji nisu iz Dalmacije. I sad je najednom to problem?!?
Teško je slušati tu razinu komunikacije gdje netko govori da u Hajduku trebaju raditi hajdukovci? Mislim ono? Daj malo, izađete iz rupa i pogledajte po Europi kako klubovi rade. 
I onda dođe jedan Vulić (istinska legenda, igračka i trenerska Hajduka) i kaže da u Akademiji nema trenera iz Dalmacije što je notorna laž i glupost. I to ne da ima jedan, dva, nego ih ima malo više nego što je on spreman pobrojati. I pazi, Vulić koji posjeduje znanje, koji hoće i zna gurnuti mladog igrača, koji bi siguran sam u ovom Hajduku sad uspio da nema problem s svojim egom i primitivnim razmišljanje, i da u startu nije prekrižio ove ljude u Akademiji jer on tamo vidi samo domaće ljude. Kako primitivno. A e, i to je za njega škola baluna, a ne Akademija...  :facepalm :facepalm

S tim da nisu ni ovi ljudi u Akademiji zaštićena vrsta. Sad ćemo vidjeti razultat rada jer ide prisilno okretanje mladim igračima. Ja osobno smatram da je pomak napravljen, a ono što sam imao prilike čuti iz prve ruke od jedne žene čiji mali igra u Hajduku (8 godina) kad su ih pozvali na sastanak je jako pozitivno. Ostala žena u čudu, šta sve rade, kako ih uče, od prehrane do odgoja (van nogometne priče) kaže jako pozitivno iznenađena. Jebiga, u 2019-oj smo još malo, nije više škola baluna obisiti balun na špagu i nabijati...

_________________

Klub neka se HAJDUK zove

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 7872
2016-04-07


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 5/12/2018, 19:15

na kup više ne miriše.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by vuksadinare on 5/12/2018, 19:40

@sitting_bull wrote:na kup više ne miriše.
Modric je kriv... :)
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59163
2015-09-08


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by fridrih_niche on 5/12/2018, 20:15

Cudi me da nema vise predvidljive skribomanije dotičnih plaćenika...
Posustaju...
Nije valjda da dnevnica kasni iz Medjugorja?
Basketball
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 16154
2016-10-12


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by vuksadinare on 5/12/2018, 21:41

@vuksadinare wrote:
@sitting_bull wrote:na kup više ne miriše.
Modric je kriv... :)
nece ni orescanin dugo...ovo je zaista katastrofa...uzas...bez zajebancije...
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 59163
2015-09-08


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko on 5/12/2018, 21:44

@fridrih_niche wrote:Cudi me da nema vise predvidljive skribomanije dotičnih plaćenika...
Posustaju...
Nije valjda da dnevnica kasni iz Medjugorja?
Basketball
Vi ste ove godine posustali daleko prije Velike Gospe.  Basketball Al' bude iduće godine bolje, morate se držati one da 100 puta ponovljena laž postane istina. Pa možda ...

_________________
Zagorska forumska luda  jocolor (End):


Najgluplja objava na forumu do sada -


bez zatonske prevare bilo bi kompletno sve isto, osim možda ne bi igrali produžetke s dancima jer bi netko s mudima to zakucao i odmorniji bi došli u finale.
Zeko
Zeko

Male
Posts : 3448
2015-08-26

Age : 59
Lokacija: : Metropola i po potrebi

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Andreas Goldberger on 5/12/2018, 21:58

Izgubljeno prvenstvo, ispali iz kupa i puno je tu lošeg. Ono što je dobro je što je Hajduk dobio jednog Bradarića, Palaversu i posebno Nejamšića, mladiće koji će zasigurno biti jako dobri nogometaši. Oko njih, i još par momaka nadam se da će graditi neki novi Hajduk, a ne dovoditi autobus igrača.

O utakmici što reći. Oni su bili bolji prvo poluvrime, mi smo ih drugo razbili ali rezultat je 2:1 i čestitam Osijeku. Jedna utakmica dva ravnopravna protivnika (po prikazanoj igri ovu utakmicu) u četvrfinalu kupa, ove godine opet u Osijeku. Dvije godine za redom. Hajduk je zadnju kup utakmicu igrao u sezoni 15/16 protiv Dinama na Poljudu. Od igrača koji su tada bili u Hajduku tu su jedino Juranović i Tudor, a od dinamovaca tu je ostao jedino Stojanović (koji je tada bio rezerva). Od tada Split i Hajduk nisu vidili kup utakmicu na Poljudu. No to nikoga nije puno briga, jer koga briga za regularnost i pravila u kupa koja su promjenjena, i koga briga što Hajduk ne igra kup utakmice na Poljudu. Još da je nekako srediti da ne igraju HNL na Poljudu. Dobro, ako ništa bar su gledatelje maknuli.

_________________

Klub neka se HAJDUK zove

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 7872
2016-04-07


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko on 5/12/2018, 22:09

Glupa forumska  jocolor. Deder ti nama reci kako i kada je to hajdučić šrd izgubio prvenstvo, odnosno objasni nam kako možeš izgubiti ono što nisi uopće imao. Veliš ti nama, ne igrate u Splitu? Jebiga, varaju vas, namještaju ždrijeb, kuglica u kojoj piše hnk hajdučić šrd Split je obilježena. Uostalom ni ja vam ne bi dao da uopće igrate u Splitu i to sve dok svastičare ne privedete pravdi.

_________________
Zagorska forumska luda  jocolor (End):


Najgluplja objava na forumu do sada -


bez zatonske prevare bilo bi kompletno sve isto, osim možda ne bi igrali produžetke s dancima jer bi netko s mudima to zakucao i odmorniji bi došli u finale.
Zeko
Zeko

Male
Posts : 3448
2015-08-26

Age : 59
Lokacija: : Metropola i po potrebi

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Roland Deschain on 5/12/2018, 22:52Sto puta ponovljena laž neće postati istina. Na ždrijebu 4-finala kupa su bili prisutni predstavnici klubova i svaki je izvlačio jednu kuglicu.
Roland Deschain
Roland Deschain

Posts : 868
2018-11-10


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Roland Deschain on 5/12/2018, 22:59

Inače, gledao sam utakmicu i to čak nije ni izgledalo loše. Hajduk je bio bolji, poklonio je dva gola Osijeku koji je vidljivo u padu forme. Treba tu dosta promijeniti. Stoperi su katastrofa, taj Libanonac i Brazilac bezveze igrači. Zanimljivi su ti mladi, makar je Bradarić dosta plivao, ali nije ni imao neku pomoć od Jaira. Par mladih zadnjih veznih dobar. Rekao bih nešto, prvi put sam gledao tog Nejašmića i tvrdim da mali može postati igračina ako bude sve išlo kako treba. Puno više mi se sviđa od razvikanog Palaverse koji ipak nije neki vrhunski nivo.
Roland Deschain
Roland Deschain

Posts : 868
2018-11-10


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Andreas Goldberger on 5/12/2018, 23:55

@Roland Deschain wrote:

Sto puta ponovljena laž neće postati istina. Na ždrijebu 4-finala kupa su bili prisutni predstavnici klubova i svaki je izvlačio jednu kuglicu.
Da sad ima smisla s tobom raspravljati (a nema jer ćeš na argument pobići ko mušica bez glave) onda bi ti postavio pitanje gdje je u mom postu laž. No nema smisla.
A u tom tvom odgovoru se vidi da ne razumiš o čem sam ja pričao, što je naravno tvoj problem.

_________________

Klub neka se HAJDUK zove

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 7872
2016-04-07


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 6/12/2018, 12:03

isključivi krivac wrote:1. Pišeš gluposti i izmišljotine. Što su to sekte, definiraj molim te? A ja ću ti ukratko napisati par činjenica o udruzi NH. To je udruga koja okuplja ČLANOVE Hajduka gdje demokratskim putem biraš vodstvo te udruge koji kasnije donosi odluke, provodi neke ideje, osmišljava neke projekte koje kasnije i realizira. Udruga i organizira demokratske izbore za NO HNK Hajduk Split. Činjenice. Tako da ne možeš takvu jednu udrugu gdje demokratskim putem možeš birati vodstvo, mijenjati vodstvo, pa na kraju i ugasiti samu udrugu (voljom većine glasova) nazivati sektom. Čista glupost i izmišljotina.
ta je udruga uzurpirala pravo ostalim navijačkim udrugama tako da je sebe proglasila jedinim nadležnim za organizaciju kandidature i provedbu izbora za no hajduka, a samo svojim članovima omogućuje pristupanje izborima.
kojim je pravom ta udruga sebi prisvojila sve te ovlasti?
očigledno je neka ekipa u suradnji s nekim ljudima u klubu i gradu radila na tome. gdje je tu bio referendum navijača kao najjače sredstvo demokratskog odlučivanja kojim bi se udruzi naš hajduk dale te ovlasti?
nije ga bilo. sve je dogovoreno i odrađeno u uskim grupama ljudi.
demokracije u našem hajduku ima koliko je bilo i u skh-skj.
maskiranje autokracije kroz kao demokratsko kandidiranje i izbore je groteska koju naivci puše jer ih se uvjerilo kako oni o nečemu odlučuju, posebice jer kod kandidature za no hajduka ne treba da kandidati skupe potpise podrške članova, nego se sami kandidiraju pismom namjere i dostavljanjem propisanih dokumenata što pokazuje nedostatak ikakve ozbiljnosti, a najsmješnije je što intervjue s kandidatima provode isključivo ljudi iz udruge naš hajduk koji su preuzeli monopol nad hajdučkom demokracijom.
demokracija na koju postoji monopol ???

isključivi krivac wrote:
2. To da se udruga (ti zoveš netočno sekta) miješa u sve sfere kluba je čista izmišljotina, a ti si to zaključio na osnovu čitanja pojedinih medija i komentara ispod članaka koji nemaju veze s istinom. A rezultat kluba je onakav kakav je ne zbog udruge NH, nego zbog demokratski izabranog NO od strane svih NAS članova kluba, NO koji je donosio pogrešne odluke i koji je previše lutao. Prvi NO je bio jako dobar, drugi je jako loš.
točno.
udruga se ne miješa.
ona (udruga, tj. vodeći likovi udruge) odlučuje što izravno, što neizravno o svim segmentima u hajduku: o predsjednicima, trenerima, sportskim direktorima, no-u.
sve ostalo su posljedice rada udruge.

isključivi krivac wrote:

3. Onaj tko poznaje situaciju u Hajduku, koji zna što se događalo godinama, jako dobro zna da je teška glupost da je sadašnja situacija najgora u zadnjih 30 godina. Teška glupost. Naprotiv, ovaj današnji Hajduk ima perspektivu, samo da se vrati na onaj put kojim je krenuo za vrijeme prvog saziva NO i predsjednika Marina Brbića. U prvom redu to se odnosi na racionalno trošenje novca (ne razbacivanje s kojim je krenula ekipa "Iskorak") i maksimalno moguće okretanju igračima koje sam proizvodi. Dovoljno je pogledati u prošlost i viditi kad je, točnije kako je Hajduk bio najuspješniji i kad je ostvarija najveće uspjehe. U narednom periodu vidjet ćemo rezultate sad već kontinuiranog rada u Akademije, koja danas u Hajduku JEDINA uređena i jedina ima neki kontinutet. I to prisilno, nažalost prisilno, jer je postalo jasno da je to jedini put. 

hajduk je godina u jo-jo ritmu što se tiče financija, kvalitete igrača i struke.
jedina konstanta je nedostatak pameti u upravljanju, nedostatak plana i najvažnije nedostatak ozbiljnog rada na rješavanju problema.
umjesto toga hajduk se pretvorio u akademiju za kmečanje i to je jedina akademija koja u hajduku ima kontinuitet i koju su sa odličnim završili svi koji su prošli kroz filtere našeg hajduka.

isključivi krivac wrote:
4. Da, izbori za NO Hajduka su vrh demokracije u Hrvatskoj. Dakle, prvi puta u Hrvatskoj je uvedeno elektronsko glasovanje (što se već primjenjuje po bijelom svijetu), a prvi ga je uvela udruga NH. Način prezentiranja svih kandidata, pa forum članova kluba gdje je postojala (i postoji još) posebno otvorena tema s svim kandidatima, gdje se osim motivacijskog pisma i životopisa mogu naći bezbroj drugih podataka, a i daje se sama mogućnost kandidatima da se na temama s svojim imenom uključe u raspravu i odgovaraju na sva moguća pitanja članova kluba (što su neki kandidati i iskoristili) i jest sam vrh demokracije u Hrvatskoj, ma što ti pričao. Svi KANDIDATIi, ama baš SVI imaju jednak medijski prostora (što se udruge NH tiče) i jednaka prava da se što bolje i kvalitetnije prezentiraju članovima kluba. Nijedan kandidat nije zakinut, nijedan nije privilegiran (što članovi kluba na stranici udruge NH, a pogotovo na forumu jasno mogu vidjeti). A to što neki pojedinci šalju svoje kandidate, bilo ih je i na forumu što su javno pisali za kog će glasovati, to je njihovo pravo. No svaki pojedini član ima mogućnost SAM odlučivati. Ovo su treći izbori za NO Hajduka. Nikad nisam gledao, pitao, konzultirao se s bilo kim za kog ću glasovati, nego sam SAM donosio odluke na osnovu dostupnih informacija, intervju-a, životopisa i karijere kandidata. Tako je bilo i sad, samo sam sad do podataka i informacija mogao doći puno lakše i brže nego prije. 

točno. izbori za no hajduka su vrh demokracije na isti način na koji i santa ima svoj vrh.
cca 1/10 se vidi, a ostalo je pod vodom i to uglavnom mutnom vodom.
i onda članovi demokratski odlučuju o svemu: i o onome (1/10) što im se prikazuje kako bi imali privid demokracije i o onome što ne vide (9/10), a što čini suštinu kojom naš hajduk vodi hnk hajduk š.d.d.
 
isključivi krivac wrote:
Ti malo previše čitaš žutilo hrvatskih medija s milijun netočnih, lažnih informacija vezano za rad i djelovanje udruge NH. Tužbe zbog klevete i laži koja je udruga dobila i koje će dobiti u budućnosti (pogotovo protiv poznatih lica) su dokaz da je ovo ne pišem bez veze.
samo i isključivo naš hajduk ima monopol na istinu.
svi drugi lažu i mažu.

istovremeno od pojave našeg hajduka 2011. bilježimo sljedeće plasmane hnk hajduk u 1.hnl:

2011. - hajduk 2.
2012. - hajduk 2.
2013. - hajduk 4.
2014. - hajduk 3.
2015. - hajduk 3.
2016. - hajduk 3.
2017. - hajduk 3.
2018. - hajduk 3.

ove su godine  rezultati još bolji.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Andreas Goldberger on 6/12/2018, 12:50

Hajduk Split - Page 10 2knI9HK

Bradarić  :hail :hail :hail

_________________

Klub neka se HAJDUK zove

Andreas Goldberger
Andreas Goldberger

Posts : 7872
2016-04-07


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 6/12/2018, 13:12

@Verbal Kint wrote:
I onda Rilov i bivše vodstvo udruge apelira da se na klevete i laži ne reagira nasiljem i da se ljude educira, ma mrš u pičku materinu, dok se pivačkoj stoki ne počnu šipkama otvarat lubanje, letvama isprisavijat škine i teleskopima brojat rebra oni neće prikinit srat.

Jer ja više ne vidin drugi način, pokušalo se na lipo, govorilo se ako ne znate dođite ljudi i pitajte, imate ćakule, skupštinu kluba i udruge, nema grada u HR di se nisu organizirale tribine, al šta će tamo nekom pivačkom krkanu sve ovo, šta će njemu tamo neki Rilov govorit o Hajduku kad on zna priku od ovoga šta je doda nož onome šta je zakla pivca na Tottenhama :)
eto, i ekipa iz našeg hajduka je tankoćutna na komentare o njezinom (ne)radu, razvijanju demokracije topovskim udarima, nametanju mišljenja šipkama, ravnanju leđa letvama i prebrojavanju rebara teleskopima kao metodama koje neistomišljenike privode istini koju zagovara naš hajduk.

velečasni rilov treba postati prvi svetac crkve našeg hajduka kako bi se nevjernicima pokazalo koliki su propust učinili kad su se usudili temeljem uvida u posljedice svetačkog djelovanja našeg hajduka i samog rilova propitivati kamo to sve vodi.

nije dozvoljeno sumnjati u božansko poslanje našeg hajduka i apostole tipa rilov, treba  prekriti oči, začepiti uši i odsječi jezik svakome  tko se usudi huliti naš hajduk i svete očeve našeg hajduka.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 6/12/2018, 18:30

Hajduk Split - Page 10 Said%20poruka%20instagram
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 6/12/2018, 18:32

U Hajduku spremaju novčanu kaznu za Saida! Iz splitskog su nam kluba otkrili da će njihov napadač biti kažnjen zbog objave koju je u vrijeme njihovog ispadanja iz Kupa protiv Osijeka (2:1) postavio na Instagramu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 6/12/2018, 18:33

Hajduk Split - Page 10 Said%20poruka
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by fridrih_niche on 6/12/2018, 18:37

:mog
fridrih_niche
fridrih_niche

Posts : 16154
2016-10-12


Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by sitting_bull on 7/12/2018, 19:55

"HNK Hajduk očitovao se danas na dopis iz Hrvatskog nogometnog saveza i iskazao interes za kandidaturom za odigravanje jedne kvalifikacijske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije za UEFA EURO 2020. Radi se o susretima Hrvatske s Mađarskom ili Slovačkom koji su predviđeni za listopad i studeni 2019. godine.
Istovremeno je od HNS-a zatražen i sastanak u Splitu na kojem bi HNK Hajduk iznio svoje prijedloge s ciljem poboljšanja rada Saveza, a što bi trebalo biti u interesu svih dionika. U dopisu je između ostaloga navedeno kako je za aktivan ulazak HNK Hajduk u kreiranje ostalih aktivnosti nužno prihvatiti sljedeće četiri točke:
1. Implementacija svih odredbi Zakona o sportu u rad HNS-a (na županijskoj i nacionalnoj razini) odmah i bez odgode
2. Profesionalni angažman stranog Povjerenika za suđenje (na razdoblje od minimalno 3 godine, zbog potrebe neovisne reforme sudačke organizacije i revalorizacije sudaca na svim razinama natjecanja)
3. Vraćanje Udruge klubova 1. HNL kao voditelja  natjecanja 1. HNL (ili makar Plenuma klubova sa samostalnim odlučivanjem)
4. Transparentni financijski izvještaji.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 6276
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Hajduk Split - Page 10 Empty Re: Hajduk Split

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum