Plenkistan

Go down

Plenkistan

Post by provocator on Mon 17 Jul - 21:54

Ivi Sanaderu je bilo stalo.
Tadašnji premijer, koji je političku karijeru završio pokušajem bijega preko granice, pazio je na to kakav dojam ostavlja. Nije se moglo baš dogoditi za vrijeme njegove Vlade da se odvrti neki kontroverzni potez, a da ga Sanader makar ne pokuša (a vrlo često i uspije) umočiti u svijetle političke tonove.

Nije se moglo baš dogoditi da nakon nekog poteza vlasti ostane dojam da se radi o pukoj zaštiti kriminala i korupcije...

Andreja Plenkovića nije briga.

Možemo početi od bilo kud, jer iz gotovo svakog poteza vlasti isijava bahatost i bezobzirnost kakvu dosad nismo imali prilike vidjeti, ali možda je najbolja točka smjena pravobraniteljice za djecu.

A kad smo već kod izvorišta svih političkih potresa u zemlji ove godine, HDZ, eto, ne namjerava dopustiti ni osnivanje saborskog povjerenstva o Agrokoru, iako je očito da je država upucavala milijune eura kredita u tu firmu kad je već bilo očito (i to iz nalaza HBOR-a) da je Todorićevo carstvo na koljenima.

link

_________________
avatar
provocator

Male
Posts : 5299
2015-08-11


Back to top Go down

Re: Plenkistan

Post by provocator on Mon 17 Jul - 21:55

U tom svjetlu zajednička tiskovna konferencija premijera i glavnog državnog odvjetnika u Banskim dvorima otprije nekoliko mjeseci, više ne izgleda kao slučaj ili kao incident.
Već kao najava.

_________________
avatar
provocator

Male
Posts : 5299
2015-08-11


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum