LJUDINA!

Go down

LJUDINA!

Post by Serbia Strong on Tue 9 May - 15:29

Frankfurt aplaudira Robertu Kovaču! Ovaj put ne zbog taktičkih manevara Ajntrahtovog pomoćnog trenera, već zbog herojskog gesta na ulicama nemačkog grada.
Bivši hrvatski internacionalac je, naime, video kako 28-godišnji razbojnik otima novac 72-godišnjem penzioneru koji je upravo podigao ušteđevinu iz banke. I momentalno reagovao: bacio se u poteru i stigao pljačkaša koji je tako priveden rpavdi.
"Vidite da je još u dobroj formi", našalio se policajac.
Sam Kovač će o celom slučaju sasvim skromno.
"Građanska hrabrost je važna. Naravno, nisam znao da li bih reagovao ovako kako sam reagovao, uvek to zavisi od situacije, ali drago mi je što jesam".
Kapa dole Roberte.
(FOTO: Action Images)

_________________

,,Prirodno je i logično biti protiv režima Aleksandra Vučića i magaraca koji ga okružuju. To je civilizacijska dužnost. Moralni, a ne ideološki čin.''
avatar
Serbia Strong

Male
Posts : 9372
2017-01-29


Back to top Go down

Re: LJUDINA!

Post by Verbal Kint on Tue 9 May - 17:59

S moje strane, onako pošteno i ljudski, kapa doli na vrhunski prodanom balunu za rutinski prolazak hendikepa u zadnjem paru na tiketu za na kraju ukupno čini mi se nešto malo priko 8k kuna. Ljudina!

_________________

  • Who is Keyser Soze? He is supposed to be Turkish. Some say his father was German. Nobody ever believed he was real. Nobody ever knew him or saw anybody that ever worked directly for him, but to hear Kobayashi tell it, anybody could have worked for Soze. You never knew. That was his power. The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.
avatar
Verbal Kint

Posts : 155
2017-04-24


Back to top Go down

Re: LJUDINA!

Post by jalnirajko on Tue 9 May - 20:55

avatar
jalnirajko

Posts : 5547
2015-08-19


Back to top Go down

Re: LJUDINA!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum